Tjejkväll <3

I går hade vi en riktigt härligt, mysig tjejkväll hemma hos Kajsa. Vi bakade egen gjord pizza, Jenni fick äran att göra degen, eftersom varken jag eller Kajsa kan sånt. Eller kan och kan, jag skulle nog fixa det, men det brukar bara resultera i att man har mjöl ÖVERALLT. Ja, jag är som jag är, haha..
Sen fick vi dekorera våra pizzor efter tycke, och såklart ser min tråkigast ut. Allt är perfekt och platt. De andras pizzor ser sådär goda och mumsiga ut, min är bara så där tråkigt platt. Aja, god var det i alla fall, med Mozzarella och bearnaise sås på :D Onyttigt men gud va gott!
Det blev en lite annorlunda kväll, då vi inte tittade på tv utan mest satt och pratade, kvällens ämne var kriminalitet. Det är läskigt hur nära man egentligen har tungt kriminella, utan att veta om, utan att se. Jag ser ingetnting ute, bara för att jag lever i en så skyddad värld antagligen. Tur är väl det, usch för att komma in i det världen, utan en möjlighet att komma ut.

Det skulle banne mig inte förvåna mig om jag en dag går och blir kär i en grovt kriminell person, skulle vara typiskt mig, haha :P

Lite dålig uppdatering på sistone, men det är så himla mycket i skolan just nu, en massa läxor och riktigt tunga sådan ska jag säga. Just nu är jag så himla skoltrött, jag hoppas det går över snart för det är inte kul att ständigt gå runt och vara trött.
Något som är bra just nu är att Body Jam och Body Combat har startat på sportlife igen! Älskar att dansa och träna, man får komma igång med kroppen och inte bara hjärnan som det är i skolan.

Nope, nu ska jag ut och rida lite på Prinsen, så vi kommer någon vart med våran träning. Kan dock säga, att efter dressyrpasset på Juppi i går så har jag världens träningsvärk i axlarna. Kanske borde stretcha lite efter..?

// Puss

trött så trött

Herregud, det är verkligen måndag i dag. Jag har varit helt slut hela dagen, bara velat gå hem och lägga mig i sängen, dra upp täcket och sova ut. Men nej, skolan kommer först.

Dagen började bra, mopeden (ja, jag åker fortfarande den) stannade halvvägs till stan, så mamma fick komma och hämta mig och jag fick alltså kedja fast den vid en busshållsplats. Sen hade vi lektion i en kvart, sen var det bara att tanka moppen och åka hem igen. Väl hemma så var det bara att laga i hop nån god mat och sätta sig och kolla på film i väntan på att åka tillbaka till skolan.

Kajsa, darling har varit sjuk i dag så det var bara jag och Emma. Krya på dig, Älsk <3

Sen var jag en snäll dotter och åkte med och handlade en MASSA mat med mamma, hon ska ju inte behöva åka själv, plus att jag behövde lite fler block.
Just nu känns det som jag ska somna där jag sitter, vid skrivbordet framför Laptopen. Men nej, jag ska gå upp tvätta bort sminket och sen gå och lägga mig. I morgon börjar vi inte förens kvart i elva, med gymnastik. Efter skolan sen blir det full rulle. Halv fem ska jag åka in till optikern och göra en sån där första-gången-man-har-linser-grej. Efter det blir det jobb, 18:00 till 20:00. Sen får jag äntligen slappna av.

Nej, nu måste jag gå och lägga mig.

// Puss

OOPPSSS

Har visst änna glömt bort att uppdater er men jag har haft en lite deppig helg. I går var jag i alla fall hemma hos Kajsa och tittade på film. Emma var också där. Vi kollade på The Eye, inte så bra som det verkar på trailern kan jag säga.. Menmen..

Som sagt, just nu är jag lite deppig, tänker mycket på vad jag ska göra med mina hästar. Vet inte om jag ska sälja båda eller en och köpa en stor häst, eller om jag ska vänta eller vad jag ska göra..usch!

// Puss


men åhh..

Sitter just nu och väntar på att klockan ska bli kvart i så jag kan åka till skolan. Efter skolan blir det raka vägen hem, titta på Veronika Mars på tvåan och sen körlektion. Shit, tror ni jag kommer vara nervös eller? Haha, men det kommer gå bra, det vet jag :D

Är lite deppig just nu bara, det känns som alla kommer framåt förutom jag. Amanda, den eviga singeln :/

Aja, jag får bara vänta tills rätt läga kommer och bara vara jag när det väl sker.. Ingen ide att bli deppig i onödan, bättre att spara det till nån annan gång.

Som Tyra Banks sa, Om en dörr slår igen framför dig, är det inte meningen att du ska gå den vägen. Det är meningen att du ska gå en annan väg bara.

// Puss

andra dagen i skolan

Då var andra dagen avklarad. I dag hade vi bara två föreläsningar, en av en gammal elev till min mentor Håkan. Min kompis sa vad jag precis tänkte på, han såg precis ut som getmannen från Narnia ett. Herregud, det enda som fattades var hornen och getbenen. Gud, jag kunde verkligen inte koncentrera mig på vad han sa. Haha!
Sen hade vi en föreläsning på Högskolan, och jag kan säga att det var en av de tråkigaste på länge. Jag höll på att somna och det kändes som mina ögon var fulla av grus. Jag tror aldrig att jag har varit så trött som jag var då, jag brukar inte vara så på redovisningar.

Sen åkte jag, Kajsa och Emma till stan, bokade lektioner till Emma, tog ut pengar åt Kajsa och kikade lite på Gina. Sen käkade jag och Kajsa på Max, och efter det var det bara att åka hem och byta om. Jobbet väntade. Måste bara säga att mitt jobb är det bästa jag har haft, vi står bara och pratar och skojar med varandra. Jobbar gör vi ju också så klart, men gud va kul vi har alltså :)

Lämnade in pappas peugot klocka också, tyvärr så funkade inte visarna så jag fick lämna den där för att hämta den på lördag. Hoppas den funkar nu då..

På vägen hem ringde föresten Ronnie, min körskolelärare, och sa att han tänkte jobba över i morgon så att jag skulle kunna få en dubbel lektion för att öva påfart så jag kunde boka halkan sen. Shit, jag närmar mig körkortet snabbt nu. Men det kommer vara lite läskigt med påfart, har ju aldrig gjort det förr, men de har ju dubbel kommando i bilarna så jag har nog inget att oroa mig för. Bara jag tänker att jag kommer klara det, så kommer jag det, det vet jag.

Nu ska jag kolla om de har släppt de nya The Hills avsnitten, sen blir det 10 orsaker att hata dej, som en hyllning till Heath Ledger.

// Puss


Back to reality

Jaha, då var den här. Första dagen i skolan, tillbaka till verkligheten.
Men det kunde ha varit värre, jag kunde haft tre år kvar i stället för ett, det kunde ha varit så att jag inte hade haft några vänner istället för några helt underbara.
Halv tolv ska vi samlas i aulan, för att få en liten genomgång av vad som har hänt och i vilken sal vi ska träffas i.

Vill bara säga, Lycka till i skolan i morgon Jenni! Du är en av de modigaste jag känner, du kommer klara det här, det vet jag!

Nej, nu ska jag fixa till det sista innan jag ska åka i väg

// Puss

Sorgligt men sant

Nu sitter jag inne på de sista timmarna innan skolan börjar, så himla tråkigt. Vill ha sommarlov och inte fortsätta/börja i skolan igen. Aja, nu är det som det är..
Nu ska jag ta bort sminket, ställa klockan och sätta mig och kolla på den tredje vågen. En av få svenska filmer jag faktiskt tycke om. Gillar iofs alla tre filmerna, Noll tolerans och Livakterna heter de första två.
Skriver ett inlägg i morgon innan jag åker i väg till min första dag i skolan.

// Puss

Jogga

Nu har jag äntligen pallrat mig upp ur sängen, ätit frukost, läst tidningen och tittat på tv klart. Nu ska jag ut och jogga 5 kilometer med Milly, blev lite mycket onyttigt i går. Pizza med bearnaise sås! Illa!! Nej, nu sätts kroppen i form igen. Bort med allt överflödigt jag inte vill ha.

Hörs lite senare

// Puss

Jag klarade det!!

Och jag klarade det med stor marginal, 60/65 möjliga och gränsen var 52!! Fattar ni, bara fem fel! Jag är så himla glad, det har verkligen muntrat upp mig. Jag har fått höra av alla, att jag har haft en riktigt skön, positiv inställning i dag, så det tänker jag fortsätta med, eller i alla fall försöka. Kvart i fem hade jag körlektion och i dag gjorde vi en yttre och inre säkerhetskontroll, sen var det daxs att jobba. Skulle inte ha jobbat i dag egentligen, men det fattades folk så Emma ringde in mig. Känns gött med extra pengar i kassan :)
Nu har jag precis kommit hem från Kajsa, vi har käkat pizza och kollat på film. A lot like love blev det idag, inte jätte bra men, jag bryr mig inte. Jag behåller min positiva inställning i alla fall. Nu ska jag tvättaav mig sminket, sen blir det att krypa ner i sängen.
I morgon är min sista dag på mitt sista sommarlov. Lite sorgligt, men det ska bli skönt att gå vidare. Jag är redo för världen.

// Puss

nervösnervösnervös

Shit, just nu är magen i uppror. Tusentals fjärilar som flyger runt,runt som små galningar. Herregud, jag fattar inte varför jag är så nervös, jag kan ju göra provet igen. Det är väl antagligen så att för mig är det pinsamt att inte klara det, jag har ju haft en massa tid att plugga, men är det många kugg frågor så spelar det ingen roll om jag har pluggat mycket eller lite. Jag kommer klara det här, så är det bara.
Nu ska jag gå ner och duscha och göra mig i ordning lite gran. Sen blir det frukost, mer plugg, välja kläder, mer plugg och sen bär det av mot provet. Kvart i ett kommer pappa och hämtar mig. Det här är sista inlägget jag skriver innan, då jag vill ha tid för plugg och mig själv.

Skriver sen när jag kommer hem, har körlektion kvart i fem sen också.

// Puss


Promenix

Halv sex ska jag möta Kajsa uppe vid Skidstugan för en promenad i det gröna. Med oss har vi våra galna hundar, Milly och lilla Tindra. Ska bli skoj, jag och Kajsa har alltid skoj i hop, bara för att vi aldrig kan vara seriösa :) Bästa humorn ever säger jag bara.

Shit, i helvete, vet ni vad jag just kom på? Att i morgon, i samband med teori provet, så ska jag ta kortet som kommer pryda mitt körkort!! Helvete, jag som ser ut som crap i håret.. Aja, jag får göra det bästa av det och hoppas att jag blir bra på bilden. Man behöver i alla fall inte visa ena örat längre, som man gjorde förr. Tur det, för det ser för jävligt ut asså.
Nu ska jag byta om och passa på att göra ett test till och läsa lite i boken. Sen blir det promenad för hela slanten.

// Puss

Nerd

Efter att ha pluggat lite till så känns det mycket bättre igen, på de senaste tre proven jag gjort i dag så har jag klarat G på alla, på den sista fick jag bara  tre fel!!
Nu ska jag sätta mig och läsa i boken igen, plus läsa in lite skyltar och så, så jag är säker på det mesta. Det som jag känna att jag absolut inte kan,det är de här med datum parkering.Helt sjukt krångligt ju, fattar ingenting av det. Enda anledningen att jag inte fick fel på den nu, var att jag chansade rätt.

I går kväll var jag ju som sagt ensam hemma och jag spenderade tiden i soffan och kollade på Elizabethtown. Shit, vad den filmen var bra. Se den säger jag bara, den var inte alls sådär långtråkig som många kärleksfilmer kan bli. Helt underbar var den, och jag måste säga att Drew (Orlando Bloom) påminde så himla mycket om mig, men jag kunde även se mig själv i Claire (Kirsten Dunst). Det här halv galna,deppiga och små töntiga i Drew och det helt galet positiva, snälla hjälpsamheten i Claire. Love That movie! Här kommer föresten lite bilder som jag tog i går kväll, hade inte mycket att göra i reklamen..
          

 "lilla" tvn
 Så himla söt, vill ha!

// Puss

NERVÖS!!

Shit, jag är så himla nervös att jag inte ska klara provet i morgon. Tänk om det är värsta svårt och det kommer en massa konstiga frågor? Då e jag typ körd..
Näe, nu ska jag inte tänka så. Nu ska jag göra tre test på datan, sen ska jag läsa hela boken igen plus alla papper och liknande jag har till.
I eftermiddag blir det en promenad med vovvarna och Kajsa uppe vid skidstugan, mysigt. Älskar verkligen att komma ut och gå. Efter första testen lägger jag upp lite bilder från igår. Blev föresten ingen ridtur, gick en timmes promenad med Millysen i stället.

// Puss

glasses

Japp, nu joinar jag er alla som har glasögon. Det har blivit så illa nu att jag inte ser texten på tv eller vad de skriver på tavlan så det är daxs att skaffa fusk medel, haha. Sitter i ett par just nu, valet och kvalet kan jag säga då jag har hittat två par som jag gillar. Fast jag gillar nog de ena lite mer..
Det var vad jag gjorde i stan förut, hämtade hem lite prover. Nu ska jag ut och rida och sen blir det lite plugg och sen blir det film, Elizabethtown med Kirsten Dunst och Orlando Bloom.

Hörs lite senare,

// Puss

morrn,morrn

Nu har jag pluggat teori, ätit frukost och grejat med lite bilder.. Hunnit med mycket denna morgon, lite stolt över mig själv faktiskt. I dag, eller nu, ska jag och mamma åka in till stan och fixa lite grejer, berättar vad sen när jag kommer hem, d¨å får ni även lite bilder också :P
Sen blir det mera plugg och om jag hinner ska jag rida också. Jag får nog ta mig tid till att göra det, annars kommer jag bli galen..

 Bilddagboken.se , vad annars ska man göra? HAHA xD
 Kvällens frisyr, fläta sen igår och tofs.
Kvällen outfit, mjukisbyxor, korall linne och stor tröja.
 Milly & Converse
 
 Min mamma och Jag

// Puss

hemma kväll

I kväll blir en sådär riktigt mysig hemmakväll, när man bara ligger i soffa och slappar. Man bryr sig inte om hur man ser ut eller vad man har på sig, för det är ingen som tittar. Jag tänker tillbringa kvällen med Rush Hour 3, ja, jag är en sucker för dåliga skämt/humor.  Eventuellt kommer även en chips påse joina mig.. vem vet? ;)
I kväll ska även mamma och jag mysa till det med min Blue Ice drink grejs, blandad med krossad is blir det nog gott. Egentligen ska man nog ha fruktsoda i också för att det ska bli riktigt gott, men det har vi inte hemma så det får gå i alla fall.

Men nu tror jag att jag ska gå en liten promenad med Vovven, jag är så trött att jag tror att mina ögon ska slå i hop när som helst, och det finns inget som får en att piggna till så som en promenad gör.

Här kommer lite bilder från i går kväll,

            Jag tror kajsa har blivit kär i mina röda pumps.. 

// Puss

trött, tröttare, tröttast

Hemma igen.. Shit vad jag är trött asså, inte bara att jag kom hem tre i natt efter Lipz, kvart över nio i morse ringde min chef från Posten och undrade om jag kunde komma in och jobba lite. Först sa jag nej men efter lite funderande så ringde jag tillbaka och sa ja. Pengar är alltid kul, eller hur?
Jag visste att om jag sa nej så skulle jag ångra det hela dagen sen, så det var lika bra att gå upp och käka frukost. Sen var det bara att (eftersom min moped är sönder, freddie inte hemma och båda föräldrarna på jobbet) hoppa på cykeln och trampa på in mot stan. Första fem kilometerna gick bra, sen kom jag ut på raksträckan och allt bara tog stopp. Det blåste inte lite där ute och såklart var det motvind. Men in till stan kom jag, på bara 45 minuter, :D Stolt!

Nu sitter jag här, mätt och belåten framför tvn. Har precis ätit en sallad från Cafe de la creme, godare sallad finns inte, och en fanta till det.
Just nu tror jag att jag ska lägga mig ute och sola lite, man får ju passa på medas solen lyser. Sen blir det inte till stan igen, då för att boka tid för klippning/slingning, kolla glasögon/linser och bara kolla lite i affärer med mamma.

// Puss

LIPZ

Nu, eller nio närmare bestämt ska jag åka hem till Jenni för att sedan gå på förfest för att till slut hamna på Lipz. Ska bli kul att gå ut och skaka rompa igen. Lite tråkigt att snygg-sysslingen inte kunde hänga med, men nästa gång bejb!

Kvällens outfit är  ett svart "fin" linne och jeans.  Outfitten piggas upp lite med guldsmycken och röda pumps.
Frisyren är enkel, utsläppt hår med två flätor som en liten tiara. Sött, eller hur? Smycken är guldörhängen, och fem guldringar. Hittar jag något snygg guldarmband så åker det nog också på.


Röda Pumps från Maxi (!)
Jeans från mammas garderob :P
Svart topp från H&M


// Pussar


gahh!!

Shit, ska på Lipz i kväll men har inte en aning om vad jag ska ha på mig. Tur att mamma är hemma så hon kan hjälpa mig. Hon är verkligen min stylist, utan henne skulle jag vissa gånger vägra gå ut.

När jag inte tänker på vad jag ska ha på mig i kväll så pluggar jag körkorts teori, provet är ju bara tre och en halv dag bort. Usch, jag blir så himla nervös över att jag inte ska klara det.. Men jag ska inte tänka så, jag vet att jag kommer att klara det. Pluggar jag som sjutton och försöker att lära mig så mycket som möjligt så går det bra. De första test proven gick inte så bra men de senaste har jag klarat och ju fler jag gör desto mer lär jag mig. Hoppas provet inte är allt för svårt nu bara. Sen är det bara Halkan och Uppkörningen kvar. Eller bara och bara vet jag inte..

Var ute och red på Prinsen alldeles nyss och den hästen är väl för söt. Minsta ljud och han typ vibrerar i hela kroppen. Haha, sötisen. Annars gick det jätter bra, träffade på en gubbe som typ höll på att köra över oss, han hade tydligen bråttom. Jag hade kanske tio meter till en infart men vi hann knappt in innan han trängde sig in. En jäkla tur att Prinsen inte bryr sig, men sicken idiot endå. Fy för honom!

Nu ska jag byta om till jogging kläder och ta en jogging tur. Fem kilometers slingan blir det idag, tror jag om det inte börjar regna.
 Måste ju underhålla tvättbrädan..hihi

// Puss

ordningen är återställd

Nu är mamma hemma igen och ordningen är återställd. Så himla skönt att ha henne hemma igen, har saknat henne en massa.
Inte nog med att hon kom hem, mamma, den underbaringen, hade köpt med sig presenter..



Två par trosor från Victoria Secret (mina första!)
En t-shirt från Tommy Hilfiger
En t-shirt från Guess
(en till t-shirt från Guess och en från Donna Karan, syns ej på bild)
Bolero/Kofta från Charlotte Russe
Marie Claire tidning

Nu ska vi äta lite lunch, sen ska jag rida och ta mig en liten jogging tur. Älskar verkligen att komma ut och springa.

// Puss
Tack så himla mycket mamma, du betyder mest för mig!!

Mamma!

I dag kommer äntligen mamma hem! Har saknat henne så himla mycket, tio dagar har hon varit over there i det stora landet. Men hon verkar ha haft skoj i alla fall, men jag måste bara berätta en grej. Min favoritglass här i världen heter Ben&Jerrys, favvo smaken är chockolat brownie (eller nått). I alla fall, här kostar den typ 50 kr, svindyrt för en så pass lite burk menar jag, i USA kostar den 20 spänn! Fattar ni!? 20 kronor för en himmelsk upplevelse, det är offatbart.

Försökte övertala mamma att ta med sig några hem, men jag tror inte hon ville det, men vi får se. Hon borde vara hemma inom en timme nu.. Längtar.

Här kommer lite bilder från garderob rensningen i går, glömde ju lägga upp dem..

     Hela garderoben utplockad..

 Jag var snygg i rosa jeans och glittriga hängslen

   Detta är göra-sig-av-med högen. Dvs, slänga, skänka bort och ha i stallet.

Senaste nytt: Mamma ringde precis, hon är på göteborgs flygplats och väntar bara på en snubbe till innan taxin börjar sin färd hemmåt, så minst en och en halv timme innan hon kommer.
Bra, då hinner jag äta frukost och städa i ordning lite.

// Puss

Hemma

Äntligen har jag kommit hem igen, men det tog sin lilla tid. Först hade jag och freddie flyt, på väg till bussen mötte vi morfar som också var på väg till stan så vi fick skjuts. En femtiolapp sparad där. Sen började det roliga..
Vi kommer fram till Brandt ( pappa jobbar där så Freddies moppe stod där) och får i gång mopeden och börjar åka ner mot centrum. Lagom tills vi kommer till allen, närmare bestämt vid bibliotheket, så dör mopeden. Så det är bara till att ställa den så fint där och börja promenera bort. På körskolan gick allt bra, bara att köpa mina koder så nu ska jag sätta mig och göra ett test, så fort jag är klar med garderoben vill säga..
Sen, lagom tills att vi ska gå där i från, börjar det spöregna. Självklart har jag glömt mitt (söndriga) paraply hemma. Vi kommer bort till moppen och får igång den. Dessvärre dör den när vi har kommit precis utanför centrum så det är bara att börja putta den tillbaka till Brandt. I hällregn så klart!

Jag var ju bara lite lagom blöt, när jag kommer in på Brandt, där det dessutom jobbar minst två snygga killar. Aja, det är bara att hoppas på att man ser lite söt ut i alla fall, i rosa jeans och allt.

Måste bara varna er, innan vi kom till moppen, efter körskolan, så handlade vi godis i Källarn. (Alla trollhätte bor vet var det ligger). Godiset jag köpte måste vara gammalt, för det smakar skit äckligt! Handla inte godis där, även om det är billigt. Nu var det tur att jag bara handlade lite, men usch vad det smakade.

// Puss

koder till teoriprovet

Garderob rensningen är långt i från klar, men jag måste åka in till stan för att köpa koderna till teoriprov testerna så jag kan öva lite mer. Men jag ska fortsätta när jag kommer hem och jag lovar att lägga upp lite bilder då också, har förevigat min kämpan med alla kläder..haha.
Lillebror förljer med också, han ska nämligen göra synundersökning så han kan få sina övningskörs papper, så han också kan börja köra.

Men vi hörs när jag kommer tillbaka,

// Puss

rise and shine

Vaknade av att hela huset skakade av blåsten och spöregn mot fönstret. Men så fort jag gick upp ur sängen slutade det regna och det blev helt tyst. Ingen blåst, inget regn och nu lyser till och med solen. Inte för att jag klagar, sol är underbart, men är det inte läskigt? Jag tycker det i alla fall..
Vaknade ganska sent i dag, tio i tio. Gick ju inte och la mig så sent, men men. Började i alla fall dagen med en bra frukost, yoghurt med persika/maracuja, musli, macka och te. Te´t behövdes kan jag säga, har vaknat upp de senaste mornarna med halsont men det har alltid gått över efter en kopp te. Grönt te med Citron är favvoriten.
Nu ska jag bara ta på mig riktig kläder, sitter fortfarande i pyjamas, och sen ska jag börja skissa på min nya garderob. Ska även ta och rensa bland alla mina kläder, det behövs kan jag säga, haha.

Men vi hörs om en stund, när jag är klar med skissen och inventeringen.

// Puss

nattinatti

The Butterfly Effect är inte så jätte bra än så länge i alla fall. Dels så fattar jag inte allt då det inte finns svensk text och jag då har svårt att höra allt som säg, eftersom min tv inte är den bästa. Engelsk text finns ju förvisso, men det är inte lite efter så den stör man sig bara på.
Aja , jag ska inte klaga, jag har ju en del andra filmer att se på. Har tillexempel inte sett klart på Rambo två och tre som jag har lånat av Kajsa.

Noep, nu ska jag lägga mig och sova, för i morgon blir det till att försöka fixa till garderoben så gott det går och skissa upp hur jag vill att den nya ska se ut. Den jag har nu är lite för liten, det jag köpte i dag får tillexempel inte plats..

Dock ska det bli skoj att designa sin egen garderob :)

Sov sött och dröm söta drömmar

// Puss

Dagens Outfit



Rosa T-shirt från Gina Tricot
Jeans från Gina Tricot
Silver armband från Guldfynd
Svart Puma hårband runt handleden från Stadium
Vit Klocka från Guldfynd
Vitt gummi armband från fotbolls EM(österrike)

Till detta hade jag senare även min älskade svarta kofta och en svart vindjacka. På fötterna hade jag ett par svarta tyg skor från H&M. Väskan för dagen var min vita Friis&Company.

// Puss

mys och shopping

Kom precis hem från shopping turen med Emma. Det var verkligen kul att träffa henne igen, två månader är en lång tid asså. Hon var dessutom riktigt snygg i håret, massor med blonda slingor i hennes mörka, riktigt najs :D
Men vägen till stan blev i dag riktigt lång och krånglig..

Det hela börjar med att jag bestämmer mig för att åka lite tidigare in till stan så jag hinner gå bort till Körskolan. När jag kommer ut till garaget och tar fram mopeden ( ja, det är pinsamt men jag kommer ingen stans annars) och den vägrar starta. Ingen EL i moppe helvetet antagligen. Så det är bara till att gå in och ringa mormor/morfar och be om skjuts, eftersom det enda jag har är en femhundring och det vill jag gärna inte betala med på bussen, som inte skulle gå förens fyra. Så morfar ställer upp som en räddande ängel och kör mig in till stan och hem till farmor/Kalle där jag lånar cykel och trampar iväg mot centrum. Så klart börjar det regna när jag ska cykla så det är bara att fälla upp paraplyet och försöka hålla allt under kontroll. Allt går jätte bra, förutom när jag måste stanna, då är det väl klart att väskan fastnar och jag håller på att ramla.
Men i alla fall, jag tar mig fram till körskolan och får så klart se att kontoret är stängt, så det där med koderna kan jag glömma.. Jag fick i alla fall bokat in lite fler körtider, så förhoppningsvis blir jag klar någorlunda snart. Jag kan inte beskriva hur skönt det ska bli med körkort och bil. Men ni kan gissa..
Stunden med Emma var hur trevlig som helst, har saknat den lilla filuren :P Fick jätte söta presenter och en trevlig pratstund. Shoppade så klart på rean också, cubus blev det denna gång och jag hittade en massa snyggt där. Fyra plagg för 190 kr. Ett tre pack trosor blev det också, eftersom lillvovven bara ska äta upp alla mina hela tiden. Sista fyndet för dagen var en grön tubtopp från Gina Tricot, endast 29 kr. Inte illa va?

            Dessa fyra kommer från Cubus.

 Från Gina Tricot       Tre pack trosor från H&M

 Presenter från Emma <3

 gammal bild, men här är Bejb  :D

Nu ska jag hänga in allt i garderoben och sen titta på The Butterfly effect. Nån av lillebrors kompisar har glömt den här så varför inte passa på liksom?

// Puss

To the TOWN

Nu ska jag  åka in till staden för att träffa Bejb. När jag kommer hem får ni se vad jag eventuellt har köpt men också dagens outfit. Ska inte träffa Emma förens kvart över fyra men tänkte att jag ska åka bort till körskolan först och boka tider och köpa lite koder och sånt. Men vi hörs senare, tjingeling

// Puss

On the loof

Kom precis tillbaka från ridturen på Prinsen, eller Prins Ulf som hans riktiga namn är. Snajsigt va? haha :D
Nu ska jag bara ladda upp lite bilder här och på bilddagboken och sen blir det till att laga Lunch/middag. Kommer ju åka in till stan för att träffa Emma sen så hinner inte laga middag innan jag åker så det får bli nu istället. Det kommer bli lasagne och det går ju utmärkt att värma i mikron senare så det är inga problem.
                                          

              

Juppi, stackaren, blev attackerad av en broms, så han försökte bli av med den genom att hoppa, bocka och stampa men det gick inte. Jag försökte hjälpa honom men den envisa jäveln gav inte upp så till slut fick jag jaga runt hästarna i hagen för att få de till att springa så de kunde bli av med den men jag tror inte det funka. Hör genom fönstret hur Juppi stampar och håller på. Stackarns lille plutt..

Hörs innan jag åker till stan,

// Puss

Ny start

Eftersom jag inte har skrivit några inlägg på sistone tyckte jag att det var dags att uppdater och ta bort de gamla och göra en ny helt enkelt. Efterson jag är så kass på design så låter jag den gamla vara kvar men om jag nån gång kommer på hur man gör så ska jag fixa till den.. Men det lär inte hända snart, om jag känner mig själv :P

På schemat i dag står Ridning, laga mat och träffa Bejben Emma! Henne har jag inte träffat på två månader pga att bruden far i väg till Finland varje sommar. Men nu ska vi äntligen ses och det ska bli skoj att få se henne igen.
Jag tycker att jag har förändrats mycket denna sommar, men det kanske mest är på insidan? Vi får väl se om någon märker nått..

I dag ska jag också knalla i väg till Körskolan och boka in fler tider, har ju teori prov nu på måndag, så vill få min körkort så fort som möjligt. Sen ska jag även gå och kolla vad det kommer att kosta att klippa och slinga håret hos Klipparna. Vill gärna veta det innan jag sätter mig i stolen och låter frisören gå lös på mitt älskade hår..

Är fortfarande lite deppig över i lördags men livet måste fortsätta, the show most go on.. Även om det känns tungt nu så går det snart över, förhoppningsvis.

Nu ska jag ut på en liten tur i det regnfria vädret. Tar faktiskt med mig kameran i dag =)

// Puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0