Im alive!

Jag lever, är glad och har blivit kär! I en stad, närmare bestämt London! Urmysigt säger jag bara!
Men får berätta mer om allt, och lägga upp bilder snart, för först måste jag duscha!

Pussen

One last dance

Mitt sista inlägg i Sverige på ett antal månader. Nästa gång jag skriver här sitter jag i en förort till London. Ska bli riktigt najs! :) Trots att jag just nu sitter med tårar i ögonen, så är jag förväntansfull! Det är ju det här jag vill liksom! Jag ska verkligen ta tillvara på den här tiden, och utnyttja den till fullo.

Men nu ska jag inte sitta här och skriva mig bort, utan jag ska hoppa ner till duschen och sen nana. Upp halv fem i morgon, ska försöka vara halv sju på Landvetter.
God natt allihopa så hörs vi i morgon,

Puss

Mina vänner <3

I går hade jag avskedsmiddag för mina närmsta vänner. Jen var den enda som fattades, men den tjejen ligger förhoppningsvis på en strand i Thailand och solar! Du är saknad gumman!
Innan middagen hämtade jag upp Teresia, och vi for ner till Smycka. Om ni kanske kommer ihåg det, så fick jag en piercing i present av henne, ett till hål i örat. Har velat ha det så himla länge, men aldrig vågat ta det, men nu med Teresia vid min sida, som höll mig i handen gick det jätte bra. Är så glad över den, kommer bli så fint sen! Fick ett par sjuktsnygga örhängen av henne också! Stora vita pärlor med blommönster på, me likie!
Vi lagade god mat och pratade om allt mellan himmel och jord! Och om saker som går högre än så, Herren!
Mysigaste kvällen på länge och det är den jag kommer minnas när jag saknar er, mina underbaringar! Efteråt hängde jag med Teresia hem, var ju tvungen att gå igenom vilka regler som gäller nu när jag är borta för hennes pojkvän Krister. Jag litar på att den pojken tar hand om min gullunge nu när jag inte är här ;)
Tårarna var inte långt borta när vi stod och kramades vid bilen. Usch vad jag kommer sakna den tjejen! Du betyder gumman, bara så du vet! Kom en massa tårar rinnande när jag satt mig i bilen och börjat köra iväg..
Sen vidare till Emma och Andreas. Sa inte hejdå vi middagen, var ju tvungen att säga hejdå till min guddotter och hennes vän Baloo. Lilla Ia som börjar bli vuxen kvinna ;)
Än en gång nära till tårar när jag ska krama alla hejdå.. Usch, hatar att säga hejdå..
Det kom faktiskt tårar när jag skulle backa ut ur "min" parkeringsplats och jag ser Emma och Andreas stå och vinka i fönstret.

Idag har jag fixat det sista, packat väskan och ska nu checka in via nätet. Skönt att ha en mindre sak att tänka på i morgon..

Det värsta avskedet jag tagit, var när jag skulle säga hejdå till min Kajsa. Vi satt hemma hos henne, fickade på underbart goda kakor och tittade på SATC. Eller Antonio Marantino mest ;)
Vädret var hemskt, spöregnade och blåste som attan ute och vi båda försökte skjuta upp det så långt som möjligt.. Sen när vi står där i dörren och Kajsa kramar om mig, och säger "Du är så liten Amanda", kommer tårarna.. Blir fortfarande tårögd när jag tänker på det.. Kommer sakna dig min själsfrände så himla mycket! Min andra hälft!
Men det är bara två månader tills vi antagligen träffas igen, och tider kommer gå jättefort! Förhoppningsvis..

Pussat och kramar på er alla mina fina underbara vänner!

Kat de Luna

Calling you, grymt bra låt!


Mud-Cake






Har vi blivit spontana?

Hade kalas för Mamma igår, och strax efter tårtan fick jag en uppenbarelse! Fan, jag är ganska sugen på Lipz ändå.. Smsar Kajsa, men fick till svar att hon och Mäki precis hyrt film. Då blev jag skitsur, och tänkte fula saker om Kajsa, samtidgt som jag förbannade dagen hon föddes! (haha, skämt om ni inte fattar det ;))
I samma stund som jag tänker elaka saker om min svurna fiende, ringer Teresia och undrar om jag inte vill hänga på henne till Lippan. Klart som korvspad, och hinner knappt lägga på luren förens Kajsa ringer och säger att de hänger med, för Mäki vill till Lipz ?!
Femtio minuter senare sitter vi i bilen, snygga som få på väg till Trollhättans främsta nattklubb (på torsdagar och lördagar i alla fall).
Det var lite halvtomt (eller var det bara för att vi knappt kände nån där?), men vi hann ändå träffa på ett par underhållande människor.. Kajsas stalker två, Mitt strandragg, gamla klasskompisar och nya kompisar :) Blir ett bra avslut på min Sverige vistelse, nästa gång jag ser Lippans lilla dansgolv och trånga bar är antagligen i Jul, om ens då?

Fick i alla fall min favvodrink, Rosa Pantern, och vi skålade in sista kvällen (typ) och min nya hårfärg! (frisyren ska vi inte tala om, förnekar den just nu..)
Måste bara säga en sak, Mäki is out of control! Den mannen är ju grym på dansgolvet, helt sjukt! Haha, man  bara måste älska den mannen! Haha, min favorit-nästa-bror! (Har blivit som min storebror, efter som jag ett inte har nån, två inte får se han som ett sex objekt längre) ;) Haha, resultatet av mitt och Kajsas deep-talk om pojkvänner och synen på dem.

Kalas lika med Tårta

Just nu, Kalas för hela slanten! Tårta we like!

Senare, har lite beslutsångest över om jag ska te Lippan eller inte.. Hmm, får ta en fundilurare..


Chokladmuffins eller kladdkaka? Nja, mer brownie..

Jag har blivit brunett! Joinat the dark side of the force, eller vad man nu ska säga ;) Frisyren är lite kort, men den växer ju ut snabbt :) Nu jävlar är jag redo att ta Englandet med storm! ;)

Gilla låten!

Alexander Rybak - Roll with the wind

Man blir så glad, sprallig på nått sätt! Jag Gillart!





Välkommen hem!

Hehe, måste bara säga välkommen hem till Emma och Andreas :) Har saknat er, rackans otur att ni åkte utomlands just innan jag ska åka, men nu är ni ju tillbaka :)

Grattis Mamma!

Idag fyller min älskade Mamma år, massor med grattis på dig!!

(Eftersom jag inte har några bilder på henne, på deras nya data får ni vänta tills jag får igång min ;))


Big changes

Biosen (mitt och Kajsas ord på det hela) var faktiskt ganska bra, brukar inte gilla svenska filmer (som resten av det svenska folket) men det var faktiskt helt okej :)
Fikan innan var mys, blev lite besviken på att min och K´s kladdkaka inte fanns, men vad gör man liksom? Haha, rutin-människor.com ;)
Gick runt lite i Thn innan bion och hamnade slutligen inne på biografen, där vi satt och kollade på trailers. La även upp en planering, kvart i nio skulle vi köpa popcorn, tio i nio gå på toa och fem i nio gå in i salongen. Man vill ju ha koll på läget liksom, så K ställde alarm på sin mobil för att vara på den säkra sidan..nästan..

Igår, efter att jag släppt av Kajsa, fick jag för mig att åka andra vägen hem. Den genom Gärdhem, haha.. Värsta omvägen mitt i natten, men det var ju sista gången liksom.. Haha, var lite mys ändå, att sitta där ensam i mörkret och tänka över allt som kommer att ske :) Hur man än vänder och vrider på det så är det stora förändringar på G, men jag känner att det kommer leda till mycket bra grejer.. Vissa saker får ni reda på i morgon, på bloggen där allt händer HH. hihi

Nu ska jag städa lite här hemma, mammalilla fyller ju år idag så vi ska ha kalas, och då måste det ju vara snyggt ;) Sen blir det lunch med K, hälsa på mäki i skolan och sen frisören! Som jag längtat!

Avatar

Hur cool verkar inte denna filmen då? Måste se!


Jaha, och vad gör man nu då?

Har nästan fått  ner allt i resväskan.. Ja, alla kläder alltså! Skorna, jackorna och all annan crap ligger fortfarande utanför. Varför undrar ni säkert då, jo kära läsare, för att väskan redan är full! Bajs*******, säger jag bara! Kommer få lämna en massa saker här hemma! Inte najs om vi säger så..


Som sagt..

Nu ska jag ner och käka lite lunch, blir restena av 701 som blev över igår. Igår var riktigt mys förresten! Kikade Fct match först, och såklart när det är mig och Kajsa vi talar om så skedde det ett par pinsamheter också.. Men de takar vi inte om här, hihi ;)
Handlade maten och hyrde film, The Invasion. Myste ner oss som vanligt på våra platser i soffan och kollade in filmen. Den var, hmm.. Ja, okej fast ändå lite konstig. Själva handlingen var lite wierd, var ailien-grejerna elaka eller goda? Jag tror inte jag fattade de riktigt..Jaja, what tha heck, det var ju i alla fall en typisk HartmannHansson film.

Puss


Ny-inköpt, just for you London!



Love them to death..


So far, yet so close..

Sitter och lyssnar på Rihannas nya, Run this town. (se inlägg nedan, med länk)
Idag har jag mycket på schemat, ska plocka ner lite fler saker från rummet, avboka min tandläkar tid (i september?) åka till överby med bästa K, titta på FCT´s U-lags match och tillslut käka 701 med love. Hel dag med Kajsa alltså ;)
Det är dock vid Överby som problemen dyker upp, sitter nämligen strandad här, utan bil eller busskort. Alltså kan jag varken åka buss eller ta bilen in... Gräjt! Får väl cykla i värsta fall, inget som jag längtar efter om vi säger så..
Men jag ska lösa detta! Hehe..

Föresten, Mariah Carey har släppt en ny singel, Obsessed! Inte nog med att låten är grym, kolla in musikvideon och gissa vilken känd artist hon skojar med? ;)


Puss

Run this town

Rihanna feat Jay-z and Kanye West


definitely, maybe

Lånade denna filmen av K igår, och damn vilken mysig film! Brukar vanligtvis inte gilla såna där kärleksfilmer, men denna var verkligen jätte mysig! Hade antagligen att göra med att Ryan Reynolds är så snygg, Abigail Breslin sjukt söt som dottern och Isla Fischer så där jätte snygg!
Det som är riktigt bra med filmen är att den inte avslöjar hur den ska sluta direkt. Så himla tråkigt med filmer som man vet vilka som får varandra, hur den slutar och hur alla personer utvecklas..

Se den!


NY or LDN?

Nu är ordningen äntligen återställd, internetet (?) har äntligen kommit igång igen! Dock har jag inte fått igång routern, men det fixar nog mamma om en stund.
Har packat och grejat en del inför söndag idag, ska börja tvätta alla kläder på onsdag. Kommer ta hundra år känns det som, att gå igenom och packa, ta ur, packa om och sortera bort.. Jobbigt det där! Men jag är sjukt förväntansfull, längtar efter lite storstadsliv! Har dock fått NYC-fnatt, varje gång nån säger storstad ser jag bara New York framför mig. Damn you, SATC!

London Calling!

Som ni antagligen har märkt så har internet fortfarande inte startat. Håller på att avlida, seriöst!
Om sju  dagar åker jag, och jag har inte ens börjat planera än.. Packa, tänka eller planera.. Bra Amanda!
Ska kolla film nu, och ska jag vara ärlig så orkar jag inte blogga just nu. Är sjukt seg efter två timmars träning, vill bara lägga mig och sova, men eftersom jag och Kajsa bara har ett par dagar kvar ihop, så SKA/MÅSTE vi umgås! Mycket,intensivt och jämt!
Var hela dagen igår och hela dagen idag! Bästa!

Hörs mer i veckan (förhoppningsvis!)

Im in heaven!

Har äntligen tagit tummen ur röven och köpt ett modem, så när jag kommer hem ska jag blogga sönder!
Men först blir det FCT for the win!

Puss

H-Vetes dag!

Jaa.. Som ni antagligen har märkt så har jag ännu inte fått igång internet.. Men det är på G, och tills dess så får jag och Kajsa ha LAN, hemma i K´s säng. Fast det är nästa mysigare än att sitta själv i mitt rum.
Fast å andra sidan är det jättetråkigt att inte kunna uppdatera eller läsa bloggar.. Vad sjutton ska man göra liksom? Jag har typ gått två promenader per dag med MillySnuttan bara för att fördriva tiden..

I dag, idag har det hänt mycket.. Absolut en av de värsta dagarna på jobbet. Sjukt mycket post, reklam och vårdcentral valet blanketter.. Kul..Det bästa är att jag inte ens har delat ut hälften än.. Har tre dagar på oss, vilket betyder att jag ska dela ut de röda stora kuvären, som btw färgar av sig, i morgon och på Onsdag också.
Men det bästa var när jag slog huvudet i posten bilen (och nästa slår knock-out på mig själv!) vilket leder till en jätte bula i huvudet och att jag får sätta mig ner för att inte svimma.. Trevligt.. Frukosten var i alla fall god och det gick förvånansvärt fort. Vid två kom Kajsa och vi drog ut på en liten roadtrip till VBG. Jaa, mer om den kan ni läsa på HartmannHansson..Heheh..

Men nu sitter jag här, i Kajsas säng som sagt och lånar internet samtidigt som jag väntar på att Freddie ska träna klart.. Provar på MMA.. Hoppas det går bra, lillmannen ;)


Det här med hår

Varför, varför, VARFÖR ska mitt hår bli så himla blondt på sommaren? Jag gillar det inte, blir typ guldigt/gult/äckel.. Men snart, snart försvinner det och jag ska få en ny snygg färg.. Längtar, det är det minsta man kan säga..

     

Vid en sjö på ett berg











Hängde med pappa upp på hunnberg när han skulle simma i en sjö (?), öva lite inför tävlingen i morgon. Lycka till Papps!
Riktigt vackert där uppe, men luften alldeles ren efter åskovädret, och det så där lagom tyst. Det är såna minnen jag vill ha av Sverige när jag känner mig lite ensam i mitt rum i England..

Hagel




Hagel stormen som kom i förrgår ;) Kom tydligen en ännu värre i Skoftebyn i går..



Äntligen!

Sitter hemma hos Kajsa och lånar deras nät, så himla skönt med internet igen!! Bloggar mer efter vi har fixat grillspetten ;) Puss på er <3

Remember this?

Haha, Kajsa och jag satt för några veckor sedan och pratade om alla gamla leksaker vi haft, och vilka saker som var inne. Det visade sig att vi haft exakt samma saker under exakt samma tid, hehe.. We were ment to be, love!
Vi kom på en leksak som skulle visa att man kunde ta ansvar för någon annan.. typ.. Det var en slags appart som hade en bild på ett djur (?) och det djuret (?) skulle man mata och leka med. Dock kom vi inte ihåg namnet, men fick just ett sms från Kajsa, Tamagotchi hette den ju! Minns ni den?


Going out of your own disguise

Promenad med Milly och solen sista strålar, medans musik pumpar i mina öron.. Bästa!

Em, haha,gud nej, jag är inte hjulbent (även om man skulle kunna tro det efter att ha ridit i en herrans massa år!) ser bara ut så på bilden ;) Så oroa dig inte,  :P

My and my Dog <3



Äkta, innerlig kärlek, rakt från ett hjärta till ett annat..




Full fart frammåt!

Ska snart åka till Emma och Andreas och säga hejdå innan de drar i väg på en vå veckor lång semester! En vecka på Las Palmas och några dagar i Finland, blir det :) Hoppas ni får en riktigt bra "semester" lovebirds! Kommer sakna er här hemma! ♥
Ikväll kommer stolthet och fördom på tv, Ä L S K A R den filmen! Underbar! Keira Knightley är ju inte så lite snygg heller...avis..                  Puss

Ups and downs

Sorry för kass uppdatering, men fick hoppa in och jobba kväll idag, då en tjej hade blivit magsjuk.. Blää, det är verkligen inte fräscht!
Det har varit en seg dag, men den har ändå på något sätt gått ganska fort. Klockan är  ju redan åtta om vi säger så ;) Träffade Kajsa och Emma på turen, efter det kändes det lite lättare <3 Puss på er babes!
Naj Naj Naj, nu ska jag inte sitta här längre, utan ta och byta om och gå en promenad med Milly. Behöver röra lite på mig efter att ha suttit still i en bil hela dagen.. Fördelen med idag är att jag i alla fall jobbade in den dagen jag var sjuk, så förlorade inga pengar på det, och det mina vänner är very nice fågelBajs!


Sunday evening

Har städat klart och det blev riktigt mysigt igen. Dock är jag lite deppig just nu, min prydnads hand som jag använde som smyckes hållare har gått sönder. Den blåste i backen och tre fingrar lossnade, så jag hoppas att den går at limma.. I brist på annat får ni lite bilder;

   





    

Madonna live at Ullevi



   

   

   

    





   

Mamma och jag åkte ner till Gbg redan på dagen, gick lite i stan och lunchade på en jättemysig (men varm!) uteservering. Vandrade sedan bort till Ullevi, köade och kom in. Tyckte det var lite konstigt att det inte var några vakter som gick igenom ens väska vi ingången, det var det på U2 i alla fall.. Jaja, uppenbarligen var det ingen som hade med sig några vapen, hehe ;)
Hamnde långt fram, och där satte vi oss och campade fram till åtta. Då drog en dj igång, och höll på fram till nio. Sen blev det uppehåll, antagligen förseningar fram till tio i tio, då äntligen kom Madonna ut!
Början av konserten var lite sisådär, hon spelade många låtar från Hard Candy albumet som jag inte så många har hört.. I Sverige tror jag bara 4 minutes är den enda låten som spelats  från det albumet. Men sen drog det igång, hon sjöng några gamla låtar ( i nytt upp-beatat tempo) och fick bättre kontakt med publiken! Så sista delen var riktigt grymt! Sjukt coola dansare har hon också, grymma var de!!
Dock tycket jag slutet var lite konstigt, när sista låten var slut, så var hon bara poff borta. Inget hejdå eller tack eller nått, och man märkte att det var fler som inte fatta att det var slut, då alla stod kvar tills de tände lamporna.
Men över lag var det en riktigt bra och cool konsert men i fortsättningen blir det nog sittplatser, det var jobbigt att behöva stå och vänta så länge, speciellt efter Dj´n hade varit inne..

Sticky Sweet night and day



I går kväll var jag som sagt med Emma och Andreas :) Vi gick en (kort!) promenad, köpte glass och jag fick pratat lite med min gud-dotter-katt. Sötan där! ♥
Tog bilen till Maxi för att handla chips (cravings) och på väg därifrån ser vi en hel del bilar  på väg till Saab. Rajs på G och det här var det hitills bästa rejset jag varit på, hur mycket folk och bilar som helst! Så min sista riktiga fredag kväll med Emma och Andreas spenderades på samma sätt som min första, hihi :)
Enda skillnaden var at halv tolv på natten hamnade vi hos Doris och kikade på Kenny Starfighter! Grymmaste filmen jag sett, ever! SE DEN!


Far och dotter

Coolaste trion i världen
 ♥
Hamnade i säng runt halv tre, och väcktes kvart över nio av pappa och ett moln av Tigerbalsam.. Mysigt.. Men lycka till på tävlingen idag papps!
Urk, luktar än här i mitt rum! Så därför tänker jag inte sitta här längre, utan nu ska jag ut till mamma och solen. Madonna idag, åker iväg till GBG runt ett, kommer bli så himla roligt! Mor-Dotter dag i GBG och som avslutas med Madonnas första konstert i Sverige på nitton år. Kommer bli underbart..

Puss

Sol,bad, tårta och många skratt

Rann bort på jobbet idag, men det gör inte så mycket för jag har haft en trevlig dag i alla fall. Började med fint väder, och tårta till frukost. Ja, ni läste rätt, tårta! Med grädde,marräng och choklad! A little (or big in my case) slice of heaven!
Träffade Emma och Andreas på turen, de kom bort och hejsade lite på mig vid Viggen :) Appropå dem, måste ringa Emma och kolla vilken tid vi ska träffas ikväll..

Efter jobbet, drog Kajsa och jag till Nordkroken. Mys! K hade fixat mackor, kakor och cola, älska ♥
Solade, gick i vassen, pratade, skrattade och stekte lite till.. En helt vanlig dag på stranden alltså ;)
Nu blir det duschen, känner att jag inte luktar allt för fräscht, hehe..

Puss

Tv-shop

Hemmafrån mini-födelsedagsfirandet av Jen :) Ska nu krypa ner i sängen,men vi hörs i morgon.

Grattis till tvn vännen,den var ursnygg!

Pussar

Sportlife

Sitter och lyssnar på Make Love med Keri Hilson på Spotify och blir så där jobbigt sentimental.. Tänker på allt, alla och inga..

Har ni inget att göra på kvällarna, så rekomenderar jag starkt FCT´s träningar! Herregud, det var det bästa jag varit med om, det där övningarna de gör är sjukt roliga (läs fula) och att se dem är en upplevelse i sig.
Haha, i grupp är det där killarna skittuffa, men så fort en måste lämna gruppen för att hämta en boll som hamnat två meter i från oss, blir de genast som små skolflickor som sett en spindel! Haha, ingen vågade hämta den, så Mäki fick gå, hehe..
Men riktigt sköna filurer finns det där, fluffet, gullepojken, bumsebörnen och andra underhållande filurer.

Åkte senare vidare till Sportlife och även om det kändes seg först, så var det otroligt skönt att röra lite på sig. Det var ett tag sedan! Avslutade kvällen på Max, men det behöver vi inte tala så mycket om.. Hehe..
Nu ska jag i alla fall krypa ner i sängen, är sjukt trött..
 
God natt sötnötter ♥

I put my hat on and leave the reality



Om en timme ska jag möta Kajsa i stan, sen ska vi flänga runt lite överallt för att sist hamna på Sportlife.. Göttans med lite träning, vill få ut all skit ur kroppen, sova gott och sen komma pigg och fräsch till jobbet i morgon. Sista veckan för många, och då speciellt systrarna Hilmersson. Kommer sakna oss fyra vid frukosten,men jag har ialla fall Simon kvar en vecka :) Sen blir jag ensam sista veckan, men men, det rullar in cash mannen..

Out of place

Hemma idag, mår sisådär..
Sov jätte oroligt och vaknade om vartannat fram tills två, då började jag må jätte dåligt.. Illamåendet vägrade ge med sig, så klockan sex i morses ringde jag min chef och sa att jag inte kunde komma in idag.. Men nu har jag vilat upp mig, ska gå en liten promenad med Milly. Ikväll blir det förhoppningsvis Aerobic, om bara illamåendet ger med sig.. Hoppas det gör det, för jag har verkligen längtat..

   

TheGreatestMumInTheWorld!

Titta vad jag har fått av mamma, de första två delarna (den tredje har vi redan) i millennium-trilogin! Åhh, jag blev så himla glad när jag hittade dem nere på min plats vid matbordet! Tack så jätte mycket, söting!


HorseKeepers

Mina hästskötare,  Josefin och Paulina, måste vara de bästa hästskötarna i världen. Inte nog med att de älskar min  lilla ponnyplutt, de har god hand med båda och jag litar till fullo på dem båda. Nej, inte nog med det, nu har jag fått en present (igen!), ett ursött resekit med nagelfil, lugnande ögonmask och ett supersnyggt tandborst skydd, allt liggandes i en ursöt necessär! Me looove! Tack så jätte mycket tjejer, ni är guld värda! ♥


Nas feat Keri Hilson - Hero

Addiction..



Öhh, jag vet inte..?

Sitter här och försöker övertala min lata sida om att jag borde åka till gymmet senare, och alla fördelar med det.. Just nu går det inget vidare.. Kajsa, är du på fortfarande? Kan behöva lite stöd om vi säger så.. ;)
Allmänt grå dag, reklam,regn,trött.. Fast sen blev det lite spännande, jag och Johanna fick åka och lämna postenbil på Brandt, i VBG! Hihi, kul med lite omväxling :)

A: Vet du hur man hittar dit?
J: Nej, gör du?
A: Nej.. Men det löser sig nog.. Pinsamt med  två postenbilar som irrar runt i Vbg centrum om vi skulle köra fel..

Men allt löste sig, kom dit och parkerade helt fel, och lämnade in bilen. Killen i kassa frågar vad den heter, öhh, står på pappret säger jag.. Frågar sedan vad det är som är fel, öhh, ring nummret på pappret, säger jag.. Johanna bara nickar. Haha, vilka budbärare säger jag bara ;)

U2 Live at Ullevi, 360 Tour


Taggade!
   


   



   



   
   



   

   

Det grymmaste, coolaste och underbaraste jag varit med om..

Ohh, bring me back! Now!

Åhh.. Jag vet inte vart jag ska börja.. Igår var magiskt.. Helt totalt fantastiskt! Det bästa jag varit med om, lätt!!
Men det tar lite tid för min data idag, internet segar sig, så bilder och berättelse kommer senare :)
Nu ska jag sola, puss

RSS 2.0