Psykologi

Hela kvällen kommer spenderas med näsan i psykolig papper, med undantag klockan fem då jag ska klippa/slinga håret. Man måste ta lite pauser för att få ett bättre resultat :)
Har även historia läxa, religion/filosofi och engelska redovisning.. Mmm, älskar veckan innan lovet..

A: Jaja, man kan ju i alla fall ta en eller två dagar ledigt på lovet..
K: Så jävla värt det, samhällsbarn blir lyckliga om de får en dag ledigt, resten har typ 8..

Amanda och Kajsa funderar i korridoren..

Photo-shop

Retuschering, människans bästa vän!



Rob Pattinson

Student 09

Jag har (nästan) allt klart för min student. Student klänning, skor och mössa. Smycken är det enda som fattas =)
Balklänning och supersnygga balskor, plus make-up artist för mejk och hår ♦
Me love

Dock kommer ni inte få se något än, det är undanhängt och gömt för allmänheten fram till dagen D, hihi


En liten fågel kvittrade i mitt öra..

Emma erkände idag att hon endast inrett byrån, lampan vid tvn, ljushållare.. (hörde inte mer..)
Mestadelen har då Andreas inrett, så måste erkänna att tryckfels nisse har varit framme.. Haha =)

Snygg var lägenheten i alla fall och det känns oerhört bra nu när vi har rett ut det här, ;) Nej, jag skojar bara med er!

Huvudet dunkar, linserna känns torrare än sanden i sahara och jag fryser som en chiuahua i snön.


John Blund

Jag önskar han kunde komma och hälsa på en snabbis.. Känner mig hypervaken, borde verkligen lägga mig och sova med tanke på att jag börjar tidigt i morron..
Går nog betydligt lättare om jag ligger i sängen, än vad det gör om jag sitter framför datan..


God natt space cowboys

Fit for summer -09

Små mulen dag i dag..
Fullt upp faktiskt, först kom pappas chef och hans ungar hit och såklart måste de ju rida på hästar! Underbart.. Blev biten tre gånger i armen och en gång i hande, älskar min lilla ponny.. Hestjekel!

När de äntligen åkt, var det dags för bodycombat, me love! Eller egentligen vet man inte om man ska älska eller hata Andreas (tränaren).. Han kör stenhårt med en från början till slut, man är totalt slukörd efter en timme med honom.
Ja, man bränner ju fett i alla fall och tur var väl det, mamma köpte nämligen med Pizza hem.. Mumms <3

Duschen väntar, sen ska hästarna in men efter allt det där, är det film som tar upp resten av tiden. Vilken har jag inte bestämt än,men det tar vi då.. Ni skiter säkert fullständigt i vilken film jag kollar på. Om den inte innehåller snygga killar förstås..höhö


Duplicity

Julia Roberts och Cliwe Owen, back in the game!



Verkar bra, dock vet jag inte när/om den kommer till sverige..

Bet Amanda

Redan i första halvlek sa jag det, det kommer att bli noll-noll. Och vad blev det? NOLL NOLL! HA!
Vill ni veta något annat kan ni ju fråga mig.. :D
Såg också att matchen Liverpool- Chelsea ska sändas på viasat (?). Kul säger jag, då vi inte har den kanalen..
Jaja, får se om den går på nian eller sexan också sen..

Sommar tid nu, så klockan är 12:13 om ni undrar..

Portugal - Sverige

Sitter djupt nersjunken i soffan med min sverigetröja från i somras.
Blev en far-dotter kväll, mamma passar på att njuta över att kunna ha makten över dosan och tvn där nere :)

Måste springa nu, börjar snart igen ;)

Sing with me

Sing for the moment  med aerosmith, så jävla skön..

Glöm nu inte att släcka för miljön halv nio! En timme ska väl de flesta klara av? hehe, jag ska i alla släcka alla lampor och liknande som jag kommer åt :)

When you feel down, what do you do?
Sing a song with me, sing a beautiful song for me

boom schakalaka lao!



   

De (näst) nyaste skorna jag köpte i förra lördagen =) Så himla söta ballerina skor..

Ska försöka hitta peppen till att ta en dusch och göra mig i ording för att sen åka till stan. Egentligen har jag bara lust att gå och lägga mig under täcket och kika film, men mamma vill inte åka själv ;)

Ciao

Friday night lights

Kvällen var riktigt bra, han med mycket och var aldrig ensam vilket brukar vara fallet för den här singeln ;)
Träffade som sagt syss Erika klockan sex och vi traskade ner till strandgatan för att äta och fika. Mys! Varm panini med kantareller och til efterrätt knäck/choklad kaka med grädde och rött te. Téet var helr underbart, jordgubb vanilj, hur gott som helst =) Det värsta var dock att rött té inte innehåller något kokain, hehe, nej koffein så man blir rätt seg och trött av det.
Men vi löste det genom att gå en lite promenad genom stan och hamnade tillslut på Hemköp för att handla lite naturgodis.
Eftersom Erika har träningsläger hela helgen var hon tvungen att åka hem tidigt, men vilken trevlig kväll vi hade :)

Måste vi göra oftare!

Kvällen slutade dock inte där, jag åkte hem till Andreas och Emma, för att få lite sällskap. Sjukt snygg lägenhet, du har inrett Emma ;) haha
Let´s dance finalen (jäj, magnus vann!) och en kort promenad till (eller ja, cirka två kvarter) Haha, nästa gång blir det fyra, eller hur? :P

Lite bilåkning hann vi också med, inte i silverpilen(vill ju inte skrämma folk mer än nödvändigt) utan i Andreas VIGGEN.
Försökte hitta någon att rejsa mot, men det gick inge vidare.. Hittade ett gäng tonårs pojkar i sin pappas bil, men de fuskade och drog..mohaha..
Skrämde slag på en emo, tutade på ett gäng tjejer som snattat en kundvagn och allmänt illamående senare var jag på väg hem.
Upptäckte nämligen att man inte mår så bra av att sitta i baksätet på en bil, efter man har ätit. Att sen åka rondell med överdriven..öhh.. styrning mår man inte precis bättre.

Men det var en rolig kväll, bättre än att sitta hemma och mögla i soffan =)

Tack vännerna för att ni underhöll min kväll <3

Am Freitag morgen

JAA, väntar på att lillebror ska bli klar så vi kan åka.
I morse när jag vaknade kunde jag inte bestämma om jag skulle ta en lång ridtur på Juppi eller en promenad med milly. Mina drömmar krossades när jag tittade ut genom fönstret.. Snön är redan 10 - 15 cm djup och det snöar fortfarande! Framför mig, i mina morgon drömmar såg jag fågelkvitter, sol och grön skog.
Inte snö, snö och åter vit, kall snö!

Jaja, få väl städa rummet i stället :) Det är ju också kul.. not!

Ska i alla fall träffa syss kväll, längesedan vi sågs nu, så det är dags för en fika i THN.


I somras innan Fjordfestivalen

Bodybalance

Kom precis hem från bodybalancen, så nu ska jag ut och mocka prinsens box. Den ena skötaren, Josefin är här, så hon tar hand om Juppi,sötnosen<3

Har (typ) inga läxor tills i morron, bara läsa en artikel till samhällen. Nemas problemas! Så ikväll blir det film, och criminal minds förstås!

Eftersom jag inte har något vettigt att tala om, eller snarare att skriva om, så slutar jag nu. Bäst att göra så innan man kommer på något otroligt korkat, tråkigt eller bara irriterande att skriva om..

Love ♥

Right now



Hello sexy,


Har märkt att det blir väldigt mycket filmer, med unga snygga (gärna barbröstade) killar/män i 20 årsåldern just nu.. Lite testosteron måste man ju få här i livet :) Hehe..

 Sebastian Stan

Gårdagen,

Ja, började väl helt okej.. Hade aerobic med Maria och det var sjukt kul, även om jag fick håll efter typ tio min. Men det verkliga crapet började efter duschen..
Står där nyduschade och dra upp bh och får världens chock! Den jävla bhn är sönder! Min absoluta favorit är sönder och jag har en sjukt urringa tröja med mig. Panik! Kan ju inte gå utan bh, brösten är ju för f*n på väg ut!
Så det var bara att dra på sig den svettiga sportbhn igen och på med tröjan, och över med en ful överdrags tröja.. Tack gode gud för att vi bara hade en lektion den dagen, sen var det bara att snabbt som fan åka hem, duscha och begrava bhn. Eller där ljög jag, kan inte släppa den än, så sitter fortfarande och funderar över OM den går att laga.. :(



Jobbet gick bra, fick sen Marres tattuering, skitschnygg säger jag bara!
Nu får jag fortsätta med historia plugget, dock känns det ganska bra.. Håller tummarna för att inte herren får ett vredesutbrott och hittar på värsta frågorna.. Fingers crossed

Update

Tänkte bara updatera lite innan jag åker i väg till skolan. Gårdagen var.. ja.. komisk. Det berättar jag om senare, men jag hinner i alla fall berätta att den sluta bra, då jag hängde med Kajsa för att kolla på Mäki. Han spelade med FCTs u-lag och fick stå hela matchen, så såklart var hans största fans där!
Det var svinkallt, men med ett par uggs och att någonstans ha hört att  man skakar av sig fett när man fryser, stod vi där hela matchen. Med lite bakrundsmusik blir allt mycket roligare =)

Nu måste jag åka, så jag inte blir sen,
Puss

hoppfaderallan laa

Just nu har jag ont i magen, huvudet och är sjukt trött.. Stallet väntar och inget bra på tv.. Life sucks right now..

Jaja, ingen ide att hänga upp sig på det, det är bara att köra på, i morgon är en ny dag. Appropå i morron, SMHI varnar för snökaos!? Nu!? Underbart, när äntligen våren är på väg.. Jag säger bara en sak, och det är om det blir snö i morron, så tänker jag gömma mig under täcket och inte komma fram förens våren är här på riktigt! Därmed Basta!

Stallet var det ja..

Prima ballerina

Solsolsoslsolsol!
Betyder att jag kan ha mina nya ballerina skor! jääj! Bilder kommer upp i kväll :)
Börjar misstänka att jag lider av skomani och skooholic! Kan ju inte lämna huset utan att komma hem med ett nytt par, fast det gör inte så mycket.. Hehe..

Nu ska jag köra i väg till skolan, hämta Kajsa först och sen blir det plugg för hela kungens hov!

Wow, ska slå till på stort och ha lilla skinnjackan också!


Im going to hit the showers

Jepp, snabb dusch sen blir det sängen för Amanda.. Engelska 8:15 i morron, så vill jag vara någorlunda vaken får jag allt se till att pallra mig i säng i tid.

Someday we gonna brake these chains and fly away..


datan

Jag glömmer varje gång att dra ur ipodsladden ur datan, vilket resulterar i att den hänger sig när jag startar den igen sen.. Orka!
Nu sitter jag vid mina föräldrars data och tänkte passa på att gå igenom lite bilder här.. Finns så många från min fjortis tid, haha =)

Promenaden var jätte härlig, det kom fram lite sol sen ändå. Sen är det ju problemet med att hitta, men det är alldeles för pinsamt för att någonsin tala om.. Hehe



Nej, jag hade inte blonderat håret..verkligen inte!

full rulle

Nu blir det städning, halv ett ska jag hämta Kajsa och sen åker vi ner till Gamle Dal för att gå långpromenad. Så himla typiskt bara att det inte är någon sol i dag bara.. Men aja, en promenad är alltdi härligt =)
Red i går, det har jag inte gjort på typ två veckor.. Synd bara att cphästen höll på att sparka ner en cyklist och slänga av mig.. Annars gick det väl bra, noooot!

Men det är en ny dag, nya tag!


Påvekyrkan

Är det enda jag har i skallen just nu.. helt sjukt tråkigt är det, luther hit och luther dit! Han och resten kan ta och slänga sig i väggen!
Såså, nu går ju inte det lilla amanda, snubben är ju död redan..hehe

Ska förbereda mig för natten genom att borsta tänderna, tvätta av sminket och läsa alltihopa igen. Alla årtal, och jag menar varende ett, ska sitta som ett smäck i morron!
I wont leave a man behind! öhh.. a year I mean!

Så här bra inlägg blir det när man är trött, sur och går trean på samhäll. Ska ta och sluta nu innan jag skämmer ut mig ännu mer..

Someday I will find my way


Just nu är det jag och Never Back down. Kampsport, vältränade, snygga killar och soliga Orlando. Orkar inte göra något meningsfullt just nu, så det får bli film. Har ont i magen (hungrig) och i ryggen (träningsvärk). Känns ungefär som jag har stelopererat den och sen blivit släng in i en vägg.. Lovely ♥


Someday - Flipsyde, så känner jag mig just nu..

 Sean Faris
 Cam Gigandet


ont, det gör ont...

Jag börjar känna hur kroppen ömmar, så jag vill inte ens tänka på hur det kommer att kännas i morron.. *rysningar*
Body Combaten var lite rolig som jag mindes den, ska definintivt börja med det igen! Dock tror jag bara det blir på söndagar, då killen som har det är grym! Han är nitton, otroligt duktig på att motivera och är sjukt vältränad :) Me like!

amanda... Sängen ropar, så jag får ta och borsta tänderna och lägga mig.Vill ju inte göra sängen besviken liksom..hehe

Jag är Lara Croft!

If you seek Amy -  Britney Spears

Ska alldeles strax åka i väg till Sportlife och lite Body Combat. Längesedan jag gjorde det, men det var väldigt skoj kommer jag i håg. Man låtsas vara Lara Croft och spöar skiten ur nån, urkul!

Så att det skulle vara afrikansk dans på fredag där, lätt att jag kommer vara där och skaka rumpa! Saknar dansen nått enormt.. Blev ju inte bättre av att jag tittade på Step Up 2 The streets i går heller..damn!

Promenad

Halv ett ska jag infinna mig, tillsammans med varulven, hos Kajsa. Dags för lite two-time, haha XD Nejdå, vi ska promenera med hundarna. Milly kan behöva gå lite i stan och se att det finns något mer än bara skog och vi i hennes värld, hihi :)

Sen är det ju sant att mäki inte är med..hehe..

Tompa, svett, bara bringor

I kväll blir det Melodifestivalen (of course) och Top Gun. Thx darling för lånet, ligger efter med klassikerna..

C Y A Tonight

Investments



Stora, gråa Headphones från KOSS



(KOSS hörlurar)
Ljudanläggning till datan




Två Zendium tandkräm, Vaselin handkräm, lösnaglar, överstrykningspennor, LdB tonande ansiktskräm,
Clearasil ansiktstvätt och Nivea cleansing milk




Tre par solglasögon, en svart fönsterlampa, anteckningsbok, nyckelring för bilder



Tygskor!



The Dark Knight och Step up 2 the streets



Of course, a handbag!




Kläder



Godis,onyttigheter, candy, chips, lovelies!

cleaning out my closet

Sitter här och planerar att jag ska städa mitt rum.. Hur jag ska göra det, planering  och sånt kräver tid. Sen när jag ska börja, ta paus och vilken lön jag ska ha.. Tillsvidare anställd?

Samhäll C? va?

Mucket,mucket bra saker hittade jag i går, på Gekås.. Bilder kommer senare..

Spin my head round round

I wanna find someone who can spin my head right round

Hatar vithajen, nått så innerligt.. Hon måste ha något fel i huvudet, det är den enda förklaringen..

busstop

Ska alldeles strax springa i väg till bussen och åka till skolan. Fördelen med att gå i trean (förrutom att bara ha mindre än ett¨år kvar) är att man oftast bara går korta dagar, och har sovmorgon.
Samhäll, religion och Engelska C.
Samhällen är tråk, religionen beror på Herren och Engelskan segast.. Totalt onödig lektion oftast.. Jaja, det är bra att ha ett betyg i engelska om man vill plugga utomlands.. hehe..

Bussen var det ja.. So long!

shoes, the only true love <3




Dessa två par är mina absolut snyggaste (läs sexigaste) skor i skolådan (läs lådorna)
De översta är från Skopunkten och de undre från Hectors.
Skopunkten är bland de smartaste sko affärerna i Thn. Där finns nästa/oftast likadana skor som hos Din Sko, fast till ett lägre pris då du kan köpa tre betala för två! Smart tycker vissa, livsfarligt tycker jag..



New stuff, hot stuff






Halvlång, blå skjorta från Gina Tricot



Svart,liten väska från H&M




Blå u-ringad (fram och bak) tröja, med silvriga ränder.

hard work is worth everything

Jobbet om en timme, innan dess dammsuga och äta. Roligt och intressant? check!

Hörs runt  åtta nångång, om jag någonsin kommer hem från jobbet igen.. Älskar mitt jobb..Nej, mer är älskar..vill aldrig lämna det..

Haha :) Forjumpingvise, som Jenni skulle sagt ;)

Shop until you drop

Råkade visst shoppa lite i dag, dock inte väskan. Visar upp bilder sen, ska byra om till träningskläder nu, det står aerobic på schemat nämligen.

Puss


To the town

Om cirka en timme ska jag ta bilen till Sandhem och hämta Kajsa. Sen blir det Överby där vi ska möta Emma, jag ska nog inte shoppa, bara strosa runt lite. OM det inte blir så att jag köper den där snygga väskan från MQ. *dreggel*
Drömmer söta drömmar om den, ska jag säga..
Dock skulle det inte vara så jätte bra för mitt konto..hehe, vem försöker jag lura? Hur många orsaker jag än kommer på för att hindra mig från att köpa väskan, kommer jag antagligen att göra det ändå..

Nä, nu får jag se till att komma ur mjukiskläderna och ta på mig något lite snyggare än min lillebrors gamla tröja, sletna mjukisbrallor och nattlinne.

Love and Peace

soccer, football, fotboll, fussball..

Tygskor och våt,kall asfalt är ingen bra kombination. Jag lovar, nu har mina fötter tina upp och jag kom hem för en och en halv timma sen!
Var nämligen på Fotbollsmatch och kollade in lillebror och Mäki. Tfk vann, så klart ;)
Som tur var hade jag Kajsa och Tindra som sällskap och värmekälla!

Nej, om man skulle förbereda morrondagen, ska ju upp tidigt. börjar kvart över åtta. Hatar måndagar..
 



so simple..

Hold me and I hold you back
Kiss me and I kiss you back
Love me and I love you back


Så, vad gjorde du i helgen?

Har ni tänkt på att man inte längre frågar den frågan för man är intresserad, utan enbart pågrund av att vara artig..? Man vet ju redan vad personen har gjort, med tanke på alla bloggar och bdb.se.
Jag menar inget illa mot det, (jag är ju inte puckad, jag har ju själv en blogg liksom,haha), jag älskar att läsa andras bloggar! Skitkul jue :)

Nu ska jag fortsätta förneka att snön bara vräker ner, utan jag ska städa (mitt redan städade) rum igen.


Det snöar inte,det snöar inte,det snöar inte, det snöar inte, det snöar inte!

a Timbaland production

 Keri Hilson - Return the favor    och      Chris Cornell - Part of me


 Keri Hilson
 Chris Cornell

Hot stuff

Här kommer lite ögongodis, dock utan inbördes ordning ;)

Justin Chatwin



Alex Pettyfer



Ryan Scheckler



Robert Pattinson



Ben Barnes



Ed speleers



I dream of a time that hopefully will come..

Att prova alla söta vårkläder och skor man har, det gör verkligen inte så att man längtar mindre.. *suck*
Kan det inte bli varmt, soligt och torrt nu? Vill ta på mig alla mina söta ballerinas, och korta shorts/kjolar?

Nu ska jag inte deppa mer, utan hitta på nått. Antingen åka till jätten och handla (inte så smart, med tanke på allt godis som finns där...) eller gå en promenad med Milly (smart med tanke på at frisk luft och motion är bra)

Svårt val.. ;)

De tre musketörerna <3

Kvällen spenderades hos kajsa, tacos och en hel del påhopp på lilla mäki. Var sin sida av matbordet, med varsin liten blond kille på våra sidor. Jag vann!
Jag hade Pelle och KAJSA, plus att jag fick Pelle att kasta Darth Vader legogubben på Mäki, samtidigt som han säger, ni är de onda!
Haha, jag fick cowboy legosnubben, den ni!
Efter tacosen, och uprepande av hur tonårsgrabbar låter från Pelle och Måns, bänkade vi oss framför tvn. Jag i den stora och Kajsa och Mäki i den lilla soffa, precis som det ska vara.
Kladdkaka och glass, i mitt hjärta ♥
Vem vill ha en pojkvän, när man får ha den stora soffan plus kladdkaka och glass, för sig själv! Inte jag i alla fall ..*host*..

Sammanfattningsvis, riktigt mysig kväll och jag lovar att jag inte kände mig som det tredje hjulet. (hur mycket jag än försökte..)


Vi ♥


Bobbyhhh!




De försökte komma undan, mina försök att ta kort, men jag ger mig aldrig! ALDRIG!

Off we go..

Ska åka i väg och terrorisera Kajsa och hennes lilla mäki nu ;)

Hörs senare

Im alive!

Haha, jag lovar.. Har inte slutat blogga, bara typ glömt bort att jag har en data..hmm..
På det senaste har det gått flera dagar utan att jag har satt mig framför datan..
Jaja, nog om det. Nu ska jag göra mig i ordning och åka till skolan, har bara en lektion i dag. En puttefutte redovisning sen slutar vi :)

Hörs

Life is complicated.



What goes around, comes around.. Thats the way life works, take it or leave it, it is your choice..

Dedicated to.. Myself

Känner mig farligt deprimerad just nu.. Det är inte ett brustet hjärta, eller en omöjlig kärlek.. Det är nog mer avsaknaden av känslor överhuvudtaget..
Känner ingenting, undrar om det inte till och med hade varit bättre med ett värkande hjärta än ingenting alls..


Hook me up

The Veronicas, ett tjejband från Australien (Brisbane) som består av tvillingsystrarna Lisa Marie och Jessica Louise Origliasso.

Här är deras låt Hook me up, den senast släppta.



Deras mest framgångsrika låt är dock, when it all falls apart, från 2006.
Kan säga att deras låtar går 24/7 här hos mig just nu :)

Besatt

Har nu läst ut andra boken i serien om Edward och Bella. Läste ut ettan i söndags, efter att börjat läsa den på lördag kväll.. Jag blir lite besatt av böcker jag tycker är bra, kan inte släppa dem, eller sluta tänka på dem.. Sjukt, jag vet :D
Amanda = boknörden

I dag händer det inte mycket. Började skolan kvart i elva, så jag fick mig en skön sovmorgon. Idrott, lunch och psykologi, sen var den dagen slut.
I skolmatsalen i dag serverade de någon sort bönor (såg ut som kikärter) som var rostade i ugn med grillkrydda på. Riktigt mumsiga! Hoppas jag kan hitta vilka böner det var så jag kan gör dem hemma... Har upptäckt ett sug efter att börja laga mat, massor med mat! Svåra, lätta, snabba, konstiga.. Ja, ni fattar (?)

Laga mat är faktiskt vad jag ska sätta i gång med nu, min dag i dag. Våran familj har nämligen ett schema som säger vad vi ska göra olika dagar. I dag är det in tur att laga middag, tror även jag ska dammsuga..hmm..

Love <3

I feel it in my fingers..

Jag är full av dom! Vårkänslor så klart!

De vita tygskorna är inköpta, det perfekta rosa nagelacket sitter på naglarna( och överallt på fötterna..) och första joggingturen utan halsont är fixad. Ingen kall, snöblandad luft ner i lungorna här inte :)
Sprang en tur i skogen, lyssnade lite på fågelsången.. Det vill säga innan jag satte på ipoden och Muse på högsta volym.. Hehe

Nu väntar jag bara på att solen, värmen och blommorna ska kika fram

Om jag kunde drömma..

Efter ett smärre missöde i går på bibliotheket, handlade jag på bokrean.
 Men det tar vi sen, först ska jag berätta vad som hände som gjorde att jag för första gången har illasinnade känslor gentemot mitt älskade bibliothek.

Jag går glatt, eller snarare snabbt in för att lämna tillbaka två böcker. Jag visste att de var sena, så jag tänkte att jag lägger dem på den där loggar in grejen och drar. Men så hindrade en tanke mig..
Fään! Jag har inte läst klart den ena boken, vilket betyder att jag måste låna om den. Aja, tassar i väg mot disken för att låna om den och låtsas som jag inte vet om att den är sen. Dock är det inte det jag senare kommer att bli så uppretad över..
Jag kommer fram, slänger upp boken och lånekortet. Tanten tar emot och scannar det.

- Du har reserverat två böcker, det vet du va? (Tanten tittar lite snett på mig..)
-Öö, ja.. (Jag fattar ingenting..)
- Du har inte hämtat ut dem, så vi har släppt dem igen. De stod här så länge.
- VAA?! Jag har inte fått något brev om att de har kommit in!?? (börjar bli smått irriterad..)
- Nehe, okej.. Inte? (sneglar fortfarande på mig..)
- Nej, då hade jag ju hämtat ut dem..
- Jaha, det var ju synd. Men då tar vi bort de gamla, så behöver du inte betala för det..
- mm, tack..
- Vill du fortfarande låna böckerna? hmm..oj, det är fem personer i kö.. (tanten stirrar nu maniskt på dataskärmen..)
- Va? (irriterad på riktigt och fortfarande trög..)
- Ja, du hamnar sist då.. Vill du fortfarande ha dem?
- Ööö... (min hjärna går på högvarav, kan inte tänka eller ännu mindre prata..)
- okej, då skriver jag upp dig igen. (tittar på mig med en blick som säger: gå nu, vi är klara..)
-jaha, tack..

Jag går därifrån med ilskan antagligen rinnande ur öronen. Jag har inte fått reda på att boken har kommit in, och nu hamnar jag sist! Jag har redan väntat två månader, nu får jag antagligen vänta fyra månadare till! Jävla tur att jag inte betalade när jag gjorde reservationen (kostar tio kr per bok).
Fortfarande arg, trampar jag surmulet på bredvid mamma på våg mot Åhlens och bokrean.
Sur och smått irriterad blänger jag på böckerna som ligger på borden och får syn på den. Boken jag har just har kämpat så för, som gjort att jag nu inte längtar till nästa gång jag får gå till bibliotheket..

Stephenie Meyer - Om jag kunde drömma

Och inte bara den, tvåan och trean ligger alldeles bakom!
Där ligger boken jag har kämpat, väntat och nu blivit snuvad på. 79 kr.
Jag kastar mig över den, som våran katt kastar sig över mat. Drar snabbt till mig ettan och tvåan, rädd att någon ska ta högen med böcker i från mig.
Springer med böckerna i högsta hugg till kassan. Slänger upp pengarna på disken, och från det att jag får påsen i min hand , släpper jag den inte. Inte ens alla kungens män och hästar ska få mig att släppa böckerna!
Äntligen!

Ska tillägga, att efter ett super mysig kväll med tjejerna, la jag mig i sängen och började läsa. Klockan visade då på ca halv tolv. Kvart över två lägger jag motvilligt i från mig den..
Deb är så himla bra, kan inte släppa den! Ett litet tips till alla som gillade filmen, läs boken och ni kommer förstå den mycket bättre! Jag förstår nu reaktioner karaktärerna hade gentemot varandra mycket bättre.
Har läst halva nu, fast måste pausa och läsa lite Dorian Gray. Svårt att sitta och läsa om Dorian (som visserligen är snygg) när man kan läsa om den hete vampyren Edward..

Alex Pettyfer

Jenni, de här är till oss! ♥





RSS 2.0