Gott nytt 2009

Det här blir mitt sista inlägg och det blir inget långt, har nämligen lite bråttom.. Ska duscha, byta om och sminka mig nu innan jag far i väg till Kajsa.

Men alla ni, öhh, ja några läser min blogg i alla fall, jag hoppas ni får ett rologt nyårsfirande och GOTT NYTT ÅR på er alla!

I morgon kommer det att komma en årsresume, mest för min egen skull, så att jag har något att kolla tillbaka på om några år.

Pussar på er

Löften och 2008

Det här är mitt näst sista blogginlägg under 2008. Det sista kommer innan jag åker till Kajsa, det lovar jag!
Just nu går det lite segt att skriva då jag precis har fixat naglarna, alltså satt på lösnaglar. Noep, jag har inte gått och fixat dem hos någon, då det på mig skulle vara helt bortkastade pengar. De kommer att åka av i morgon än då, det är jag säker på då jag ska rida. Men för tillfället känner jag mig riktigt glammig med långa nagla med fransk manikyr på.
Som ni nog märkte i går så var jag inte så jäkla pepp på fest och nyår, men nu när jag är utvilad och har fixat allt till i kväll så är jag pepp som få!

Nyårsnatten, jag är äntligen redo!

Snart ska jag ut och vandra upp till Hunneberg med min familj. Vi ska upp fika, mysa och framför allt äta brownis!!  Yäjjj! Sen blir det att ta det lungt med onyttigheterna för mig då jag inte vill vara helt uppsvälld i klänningen i kväll.. Dessvärre ska vi laga typ världens godaste mat, Min och Kajsas kyckling! Den är himmelsk säger jag bara!
Lycka till med att inte äta för mycket att den liksom..

Nyårslöften.. Jag tror jag har några, eller ja det har jag, fast det är inte som vanliga nyårslöften.
* Resa bort och ge mig iväg på äventyr!
* Ta vara på sista tiden i skolan, och framför allt med bästa klassen!
* Träna, inte för att gå ner i vikt utan för att det gör mig glad
* Tjäna massor med pengar! Haha, men i alla fall tillräckligt för att hitta på något roligt.

Det kanske inte är nyårslöften precis, det är mer som bestämmelser som jag SKA genomföra.

Köss


Nyårsnatten

I morgon är natten alla längtat efter, party natten med stort P! Eller är den verkligen det?
Jag tror att folk har hypat upp nyårsnatten så mycket att det har blivit en grej man måste göra. Man måste festa, supa och vara på ett så stort party som möjligt. Gör man inte det så är man annorlunda och folk tycker synd om en.
Visst, ett stort party är kul och att fira in året med en drink i handen klädd i en super het klänning är hur kul som helst. Antagligen, jag kan ju inte säga om det är sant eller inte, jag har inte firat någon nyår så.. Än!
Helst av allt skulle jag just nu vilja bara krypa i ett par mjukisbrallor, se klockan närma sig tolv, säga några dumma löften som man antagligen inte kommer att hålla och gå och lägga mig.
Fast, å andra sidan så är jag sjukt trött just nu, så jag är väl inte så jäkla pepp på något för tillfället. Helst av allt i hela världen skulle jag vilja flytta fram nyår till nästa vecka. Jag har verkligen ingen nyårsstämning nånstans.. Det beror på att jag har jobbat i dag och i går och inte ens haft en tanke på att i morgon, ska man inviga det nya året.

Men, jag ska gå på bio med de bästa nu och sen ska jag sova ut. I morgon kommer allt kännas annorlunda, det vet jag!
Förhoppningsvis blir det ett trevligt nyårsfirande, och jag hoppas att det inte sker några olyckor. Man vill verkligen inte att det nya året ska börja med något hemskt, det är liksom inte någon bra inledning.

Duschen, hör jag dig kalla?

Fotboll <3

Mellandags cupen i A-hallen är tydligen det näst största efter fallens dagar som händer här i Thn.. Alla var typ där!
Jag fick i alla fall som jag ville, ett gäng snygga grabbar och pommes! Bättre än så blir det inte..
Dock fick vårat lag, TFK storstryk. Förlorade båda sina matcher.. Men vi gillar er ändå grabbar :)
Nu ska jag kolla på Mission Impossible 3 och sen blir det sängen, ska ju jobba i morgon.. Fun.. Noooot!

Aja, pengarna bara ramlar in på mig XD

Good Morning sunshine!

Inte för att solen lyser speciellt mycket här men..
När jag tittar ut genom fönstret så ser man ändå att solen är där, bakom molntäcket och det gör att det ser så himla vackert ut! Himlen är blå/rosa och på backen ligger frosten kvar, mysigt.

I eftermiddag ska jag och Kajsa i väg till Mellandags cupen, vilket är en cup i fotboll för alla som inte visste det.
Men det är sen, nu ska jag städa ordning i mitt rum och sen ska jag klä på mig fler lager kläder än vad som behövs för att bestiga Kilimajaro! Jag vet, jag fryser alltid, så det är lika bra att ta på sig rätt med en gång.

Hoppas ni har sovit gott :)

Mellandags rean del 2

Ja, illa det här asså.. Var i Göteborg i dag med Kajsa.. Inte bra om vi säger så... Eller på glädje kontot var det väl det, och ett härligt lyft för garderoben, men för plånboken? Nja.. men man lever ju bara en gång så what tha heck!
Eller; jeg kenner ve jeg kenner som Kersten skulle ha sagt.
Hittade väldigt snygga grejer dock.. mumma säger jag bara..


Bruna stövlar, Din sko
Vita skor, H&M
Svart kuvertväska, H&M
Brun väska, H&M
Hatt, H&M

  


Blå hood, Rut mfl
Blå klänning, Gina Tricot
Spets jack-tröja med lila siden, Gina Tricot
Blommig jack-tröja, Gina Tricot


Svart blommig sjal, Pepper
Beige sjal, H&M
Örhängen, Indiska
2 par örhängen rosetter och hjärta, Åhlens City
3 par trosor, Rut mfl


Randig BH organic cotton, H&M
Grå t-shirt, Gina Tricot

Min favvo..


Nu är jag helt slut och ska lägga mig och begrunda dagens och gårdagens köp..

Dont let that pretty face fool yaa

Get that clear - Brick and Lace


Mellandags rean

Kom precis hem från Överby och alla affärer med galna människor.
 Visst, det är jobbigt att gå och knö med en massa andra, men jag fick tag i en massa söta kläder och skor. Har provat allt och jag är stört nöjd. I morgon blir det Göteborg med Kajsa, hoppas vi inte fastnar i massorna.. haha XD
Bilder kommer upp senare, nu ska jag göra mig i ordning för middag hos Farmor och Kalle (plastfarfar)
Ris a la Malta here I come!

Herremingud, nu spelar så högt att min vägg vibrerar.. Han fick ett ljud/bas paket till sin data.. Inte smart Mamma och Pappa, inte smart... Tur att jag fick en Ipod så jag kan stänga ute honom.. haha


Självförtroende booster




  

Ja, nu var sjölvförtroendet på topp igen.. hahahaa

Lauren Conrad

 





Snyggaste stilen, i alla fall enligt mig..

Juldagen

Jahapp, så var juldagen också över. Är det bara jag, eller är juldagen den segaste dagenpå året? Haha, eller det är nyårsdagen, när man ligger hela dagen och kollar på film med bakfyllan..hehe..

Mamma och jag var ute och gick med vovven förut, och det var jätte härligt väder. Men, när vi inte var så långt hemifrån, ser jag hur det rör sig framför oss. Instiktivt tar jag ett extra tag i kopplet, som mamma håller i. Eftersom varken jag eller mamma ser så bra på långt håll reagerar vi inte först..
När Milly plötsligt skäller till och börjar morra som vi reagerar. Det kom två hundar springande i full fart, lösa mot oss! Jag hinner inte tänka på mig eller få panik, jag tänker bara på att skydda Milly. Så jag börjar skrika så argt jag kan mot hundarna att gå, och bara försöka hålla undan dem. Jag såg att den ena hunden började hoppa mot Millys huvud så jag bara kastar mig mot den för att ta bort den, tänker inte ens på att inte använda händerna..
Sen kom jag på att det inte är så smart, så jag bara försöker sparka bort dem samtidigt som jag gapar på dem. Den ena hunden reagerade faktiskt på det och blev lite osäker. Sen kommer ägarna, de bara står och ropar på sina hundar, springer inte fram eller nått. Herrgud, nu var det tur att Milly inte blev skadad, att jag och mamma inte fick panik utan bara stod så att hon blev skyddad. Har man sin hund lös, får man för fan se till att den kommer direkt när man ropar och ha den inom synhåll hela tiden!
Våran hund lyder inte så bra, därför har vi den kopplad. Jag vill inte stå till ansvar för att något annat djur blir skadat.
Nu gick det som sagt bra med Milly, och oss. Jag är lite hundrädd, men i det läget sket jag i allt och bara tänkte på min älskade hund.
Så alla med hund, se till att ha riktigt koll på den innan ni släpper den lös!
Så mycket för all träning jag har lagt ner på Milly, för att hon ska bli av med sin rädsla för andra hundar. Sen hon blev påhoppad när hon var ung, så har hon alltid varit rädd för andra hundar och alltid tänkt på att bättre attackera först än att bli biten igen. Vi hade kommit en bit, men jag antar att det är helt borta nu...

Jag är så jävla arg på sådana människor, som inte reagerar direkt utan bara står där.. Se till att göra nått för helvete!

Nu har jag blivit av med lite ilska, ska ut och göra stallet, kanske rida lite också..
Love, A

Gifts

Här sitter jag i min lila mössa med en rosett på och min stora lila halsduk. Tack lillebror! Lyssnar på lite goa låtar också, fast nej, inte på datan utan från min nya Ipodnano! Tack, tack och tusen tack mamma och pappa! Jag älskar den! Den är guldgul och jättelite och tunn, kommer tappa bort den, haha! Kan se film i den också, kan vara bra när man ska ut och resa sen till sommaren och har långa vänte tider.. Men det bästa av allt är ju endå att det är vita hörlurar till! Jag har haft det tidigare men de har varir kassa, men dessa är supersnygga och sköna, sitter perfekt i öronen.
Nu lyser solen in genom fönstret så jag tror jag ska käka lite lunch och sen ta mig en lite ridtur på Sweetpie och långben. Hoppas det fina vädret håller i sig nu asså, solen är ju så sjukt underbar.

Hoppas ni hade en bra jul :)

Merry X-mas!

Nu var äntligen julafton här! Tiden då alla (förhoppningsvis) är med de de älskar mest. Det är i alla fall jag <3
God jul allihop!


Julklappar från Kajsa och Jenni (trosorna har jag på mig ;) )

Våran Julgran!



Nu har snön börjat falla här också, ett par rejäla snöflingor kommer det! Loviiin iit!

Pussar

Utkast: shiiiet, min ...

shiiiet, min lins hoppade ut!!! kommer strax, måste bara fixa linsgojs först..
sååppp, nu var de fixat. Nu har jag jullov på riktigt, eller ja, fram till nästa måndag och tisdag då jag ska jobba igen.. Ska ta med mig kameran så ni får se hur otroligt söt min lilla posten,elbil är!

Ja, sa att jag skulle skriva mer i går, men så blev det icke som ni kanske märkte.. Haha, somnade och vaknade halv sju, käkade lite och gick sedan en prommis med vovven. Så otroligt mysigt att gå där i mörkret, känna kylan bita i ansiktet och se stjärnorna tindra ovanför på himmlen.

Vill bara passa på att rekomendera lite filmer såhär i vintermörkret..
Svenne filmer.. Jag gillar ju inte svenska filmer egentligen men dessa är så sjukt underhållande..
* Sju Miljonärer
* Heartbreak Hotel
Amerika i sitt esse..
* Inside man
* Die hard 4.0
*Alpha dog
* Taken

Ja, det var bara en liten, putte, futte del av alla mina filmer och favvosar.. Jag är, om det inte redan har märkts en film nörd.. Fattar allt från början i alla filmer för att jag studerar allt så ingående och vet hur regissörerna tänker..

Nu är maten klar, men jag lovar och svär att jag ska skriva lite mer sen..

Puss

Juletider

Granen är äntligen klädd, full med julgranskulor, glitter och lampor och självklart pappas "fina" fåglar.. hahaa, de fåglarna måste vara över hundra år eller nått, ser så ut i alla fall... Men pappa älskar dem och därför har jag inte hjärta att göra mig av med dem ♥
Nu ska vi kolla lite till på Bingolottos uppesittar kväll och ha en minijulafton, då mormor jobbar i morgon. Alla sköterskor kan ju inte vara lediga samtidigt, för det gör ju inte olyckan.
Myyyss, har vi nu i alla fall!

Merry Christmas

internet

internet och mailen är en sjukt bra uppfinning. Om fler människor började använda den så slapp man dela ut 40 kilo post.. Just nu är jag så sjukt trött att jag bara ligger i sängen och tvingar upp ögonen..
Tror jag ska ta och sofa en power nap, haha, kommer aldrig att komma igen sen men what tha heck..
Måste slå in lite julklappar sen,  annars har jag inga krav på mig själv  dag..

Hörs sen, pussar

Ego pics






Självförtroende booster, haha

I feel the rush, yeah

Har handlat klart mina julklappar i dag, så ja, jag är stolt över mig själv nu. Nu ska jag greja lite i rummet, slå in alla julklappar och julpynta. Sen blir det stallet och sen gå och lägga sig. Ska nämligen börja jobba klockan halv sju i morgon, jippie!
Hard work work!!

Svar till Em: Haha, nej jag vill inte ha en lite b-ponny! Haha, har redan en lite tjockis till ponny, det räcker. Jag vet ingen som vill ha men jag kan ju göra lite reklam här..

Söt, e..snäll (tror jag) b-ponny säljes. Inriden och ompysslad av de näst bästa, efter mig alltså, och kan nog det mesta (har ingen aning, har aldrig träffat saken..) för mer information, gå in på skraellet.blogg.se och lämna en kommentar.

Nu kommer du få en massa intresserade!! Hahaa

Love

some music

Janet jackson feat Ciara - Feedback

Britney Spears - circus

Linkin Park - Leave out all the rest




Lyssna och njut säger jag bara...

Favorite song..



Muse - supermassive black hole

Så jävla grym låt, älskar den..


design

kan någon snäll själ därute hjälpa mig med designen? jag fattar ingenting om hur det funkar, känner mig helt blåst..
Vill ju att den ska bli lite mer speciell och inte en  i mängden..
Pleaaaassse!

Nu ska jag städa rummet till the voice sen blir det middag hos mormor och morfar, tradition inför jul.

Puss

Twilight

Nu har jag äntligen sett den och jag tyckte den var riktigt bra faktiskt. Längtar tills tvåan kommer ut, ska ta och läsa boken nu i alla fall (ettan asså..)
Har börjat om på serien, som börjar med Imorgon när kriget kom, av John Marsden. HAr ni inte läst den serien, gör det nu! Så bra!

Nu ska jag plocka ur linserna, tvätta bort sminket och gå och lägga mig

Pussen


Winterbrake

Äntligen är jullovet här! Som jag har väntat och räknat ner..

Så himla bra julavslutning, fast inge bra att de sjönh halleljuja, börjar ju alltid gråta av den.. Fick se lite bara bringor också, hehe..
XD

Värsta sötalärarna har vi asså, Håka spela fiol och lärde oss dansa.. Anne-lis den sötan hade köpt små julklappar till oss, så himla gulligt! Jag fick ett litet sött block med blommor på..
Nu ska jag fixa till lite här hemma, sen blir det i väg och jobba. Klockan nio blir det Twilight, som jag har väntat på den..

Peace

Head and nose

Varje morgon har jag vaknat upp med halsont och huvudvärk. Så även denna morgon.. Men det brukar gå över lite under dagen så det går rätt bra ändå..
Stora fråga i dag var om jag skulle gå på Lipz eller inte, men var inte så jätte sugen.. Hade i alla fall bestämt mig för att göra det, men på jobbet fick jag en sån himla huvudvärk så jag bestämde mig för att gå hem och lägga mig i soffan och kolla på film i stället, som jag gör just nu..
Vill inte bli sjuk lagom till julafton eller nått så får nog ta det lite lugnt.. Känner mig inte på topp just nu om vi säger så..
Jaja, man kan inte få allt här i världen..

Nu blir det te och mer film, ska krypa ner i sängen och hoppas på att jag blir frisk snart =)

läsa is fun...

.. när man har en bra bok. Inte när man ska läsa dostojevskijs (eller nått) jävla roman om ryssar och roulette! Vem bryr? inte jag i alla fall..

Första dagen på julkortsortering i dag och det var skojj, fast just nu är jag så jävla trött och vill bara gå och lägga mig.. Fast det är klart, ska bara läsa ut den jävla svenska boken först.. Fö helvede!

Love

showering

Jaaa, är inte riktigt säker på om det verkligen är ett ord, men what tha heck liksom. Screw that, nu har jag i så fall skapat det! Haha, Amanda the wordmaker!
Nu är jag nyduschad och fräsch och ska hoppa i säng. Måste bara säga att det är himla jobbigt det här med att ha sovmorgon varje dag..hehe.. Noot! XD

Hoppas, hoppas hoppas nu bara att mitt halsont försvinner och inte utvecklas. Vill verkligen inte bli sjuk nu, det säger jag bara!

Puss på er alla

Damn the person!!

Nån jävel har tagit min cykel! Personen har alltså klättrat över staketet, på Brandt och kastat över den! Det enda som fanns kvar var min cykelkorg.. Jag är så himla arg och faktiskt lite ledsen också.. Min älskade cykel, gamla hederliga cykel som visserligen kedjan hoppade på när man trampade i nerförsbacke, men ändå.. Det var ändå min cykel..

Ser jag någon komma cyklande på den, så kommer den personen att åka på rejält med spö..

Longing for Lullaby

Godnatt alla sötnosar, hoppas ni har haft en trevlig tredje advent :)

Dröm sött


filosofera hela natten, filosofera hela dan

Så, nu har jag tagit ut hästarna, ätit frukost och gjort lite fler frågor på filosofi inlämningen. Om en timme ska jag åka i väg och jobba lite, mellan elva och två. Ett alldeles lagom långt pass, ska fortsätta plugga sen så jag hinner inte mer. Men hade jag inte haft filosofin så hade jag jobbat hela dagen om det hade varit så, det lovar jag.

I LÖÖÖÖV MOOOONEYYY! I want money, money, a lots of lovely money! Hello äventyr säger jag bara!


Hörs i kväll people


straight from the heart..


Jag ska inte deppa, jag har världens underbaraste vänner, men i bland saknar man det där lilla extra.. Det där med en liten stjärna i kanten.

För just nu är de överallt, just det, paren. De små kärleksparen ska vara på tv, på stan, på bild, i matsalen och i skolan. Var man än vänder sig så är det kärlek där.  Och så väldigt passande just när man har en liten downside i livet.  Är det bara jag, eller visst är det så att när man själv inte har någon, så ser man paren överallt. När man känner sig som ensammast så kommer de gående, hand i hand och pussas? Men det är väl så, man uppmärksammar det som man stör sig på, det man inte vill se...

Någon gång kommer de där tankarna i kapp oss, och det hände mig just nu.
Livsfarligt att sitta själv, i ett tyst rum mitt i natten.. Det är alltid på natten man kommer på saker. Hur man ska göra i det där valet, hur mycket man saknar det där lilla extra och vad man egentligen vill göra.
Är det för att man är just det, ensam, eller är det pågrund av tystnaden..? Att det enda man kan höra är sina egna tankar..? Bara för att man just då inte kan prata med någon, tvinga sig själv att tänka på något annat?

Kajsa och Emma, jag är riktigt glad för eran skull, ni kunde inte ha hittat bättre. Emma, du förtjänar någon som är riktig (och som kan prata även i sitt ..hmm.."normala" tillstånd :P) Kajsa, utöver mig, så behöver du en riktigt man och Mäki är som gjord för dig. En teddybjörn på insidan och en råcool tiger på utsidan, (precis som du), hehe =)

Nä, nu får jag inte sitta här med mina tankar längre, det kan leda till jobbigare saker att tänka på, så jag tänker fly till filmens värld. Där man inte behöver tänka eller ha några problem. Man tittar på andras problem, problem som alltid löser sig tillslut.

Några..hmm..underliga och väldigt personliga tankar så här på natten,
puss

Sweetpie <3

Jag måste ju ändå ha världens stelaste hästkrake.. Haha, en cementvägg skulle kunna vara böjligare på volterna! Man svänger och svänger, och hästen bara blir stelare och stelare XD
Men det gör inget, för jag gillar honom ändå ♥


Älskade Prinsen


Nu blir det film för hela slanten, The sisterhood of the traveling pants 2 och Eagle Eye. Ska se om jag hinner med Kung Fu Hustle på tvåan sen också,


Tjingeling


Ingen vila för barnen på samhäll..

Denna helgen kommer att bestå av plugg och inget annat.. Nu ska jag sätta mig och skriva ner en samhälls inlämning och efter det ska jag försöka svara på minst sex frågor på filosofi inlämningen.
Ska försöka varva med att läsa lite svenska bok, ja eller två för att vara exakt.. Näe, det är väl bäst jag sätter igång nu, annars lär jag få sitta hela helgen med denna skiten, vill ju hinna rida lite också.. XD

Pöss

sweet lovin

Nu ska jag låta mig svepas iväg, in i drömmarnas land där allt är möjligt. Där jag har hela världen i min hand och en heting på en snygg häst. Hihi <3

Pussar till alla där ute, speciellt de som gör min vardag lite roligare ♥

Top Notch

That is so fetch!
Haha, kom att tänka på den meningen, den bara poppade upp i huuuvet på mig! Fast man måste säga den med rätt attityd och accent. Typ jag-är-bäst-bryr-mig-inte-ett-skit-om-andra-och-är-coolast-i-världen! Överklass bimbo asså..

Ja, det börjar ju bra.. hehe, det kanske kan beskriva hur trött jag är just nu. Tur att vi har sovmorgon till tio i tolv i morron, så jag kan ta det lite lugnt och plugga då i stället..

Måste bara passa på att säga att posten är ju bästa arb.platsen nånsin! Jag har jobbat där i ett halvår och i dag fick jag ett så sött julkort. 10 frimärken (hallå, det är ju posten) för 50 spänn plus en valfri "gåva". Jag valde två hotcool te muggar från ittala. Så häftiga! På många andra jobb får man kanse en ost eller en osthyvel i julklapp, eller inget alls ! Så hur coolt är inte detta?! XD

Ska sätta på en film nu och bara mysa till det lite. Det går att få det riktigt mysigt även fast det är 20 minus i rummet och man är alldeles ensam! Nothing is impossible!

Kööösss

Jeg kenner ve jeg kenner

Jeg e Kersten Torbjörnsen, sajkik medjum. Lets goo to night vision mode!

 de e en spöö heer, ein gast! Jeg kenner det! E det din moo?

Citat från Kersten, bästa mannen ever

fö helvede! fö fään!


i dont know how, but im going to make it..

Lyckas med pilates på idrotten i dag asså. Jag har världens träningsvärk i armarna, sen i söndags. Kan inte lyfta dem, inte räcka upp handen på lektionerna( vilket kanske inte är så synd i ofs..hehe) Nee, nu får jag göra mig i ordning, kan ta det lugnt i dag då jag fick bilen. Lovely <3

Kramar

dödens

Ja, bara fyra dagar kvar.. Hehe, fun..
Ska bara äta, sen ska jag ta en liten ridtur på Prinsen. I beckmörkret.. usch, hatar mörkret.. Kommer det lite snö, eller i alla fall om månen är framme så blir det lite bättre, men nu är det verkligen kolsvart därute. Men, hästen behöver hållas igång, om det ska bli nån stjärna av honom nångång, XD

Hugs

Nattinatti

Nu ska jag lägga mig och ladda upp med ny energi för ännu en vecka i skolan. Yummie!

Stay positive, bara två veckor kvar till jullovet! yeay!

Lots of love

Im riding in the evening

I dag var Em här,  riktigt skoj att träffas igen. Var ju ett tag sen sist, eller hur? ;)
Vi red Prinsen och han börjar bli bättre nu faktiskt. Han är inte( lika) stel som förut och lyssnar (lite) bättre nu. Jag är lite stolt över honom faktiskt XD


Jag ser ut som en köttbulle, men jag har på mig två tröjor, en fleece och vinterjacka..
   Em skänklar vidare..hehe

    Bästa hållningen ever

A saturday night..

Narnia är lika bra varje gång jag ser den, visserligen var det typ två år sedan jag såg den sist.
Efter filmen, skulle jag ta in hästarna och blev så sugen på att rida så jag tog en lite tur i beckmörkret. Det kan jag säga är jäkligt tufft av mig eftersom jag är så himla mörkrädd. Men jag och Prinsenöverlevde och nu sitter jag och tittar på Britney: For the record.
      




Sweet dreams

Göteborg



Göteborg i dag med tjejorna, Jenni Kajsa och Emma. Myyysigt och trevligt att göra nått i hop alla vi fyra, som det var förr.. XD Mer sånt säger jag bara!
De andra ska hänga med sina pojkvänner i kväll, så jag tänker krypa upp i soffan och kolla på Narnia, ettan. Inte lika bra som tvåan, där är ju Prins Caspian med. Min (inofficielle) pojkvän :P

See ya later aligater!


Sthlm

Lite bilder från Stockholms trippen...
 Jag och Kajsa lyssnar (intressant) på guiden i riksdagen..
 Jag i plenisalen
 Emma "posar" i p-salen
 bussen..
 vi lyssnade på ALLT guiden sa, lovar XD
 Plenisalen
 färdkost
 Sveriges "vackra" slott
 lite kul att riksdagen är vackrare..hehe
 inne i riksdagen



Sleep thight ♥

Hairspray

Tracy Turnblad


 
My hero!
Sicken inspirationskälla säger jag bara..

Sthlm

Vaknade för en halvtimmes sen, gosh, jag som aldrig brukar sova så länge. Sen kan ju det bero på att jag gick upp tre torsdag natt och inte kom i sängs förens fyra på fredag natt. Visserligen sov jag på bussen, men hur bra brukar det bli?
På med luvan, i med härlurarna och dra bak sätet.
sex timmar tog det allt som allt, och det gick för¨vånansvärt bra faktiskt. Stannade en gång för frukost på donkan och sen fortsatte resan igen. Sista biten kollade vi på Troja, och jag klarar helt enkelt inte att se den utan att börja lipa när vissa dör, (behöver ju inte nämna vilka fall det är någon som inte sett den..)
Lite skoj faktiskt, när vi kommer in i Stockholm city så tittar ingen på filmen längre utan alla tittar på utsikten. Det pratas och skriks, allt med lite dödsskrik och ljud av svärd som slår ihop i bakrunden, HAHAHA!

Började med ett besök på Moderna Museet, och jesus vad tråkigt det var! Tråkig utställning och ännu tråkigare guide. Blir ju inte bättre av att hon pratade till oss som vi vore ett gäng lågstadiebarn. Visserligen kanske vi beteede oss som det, men än då.
Sen blev det till att  vandra bort mot sergelstorg och donken för lunch.( kul kuriosa, blev donken till middag också..)
Vi skulle ha gått på Reinfeldts frågestund kl två, men i och med att vi kom sent till lunchen och att sthlm alla butiker hägrade skippade vi det. Men tre var vi på riksdagen för den guidade turen.
För att komma in på riksdagen måste man först bara gå igenom en säkerhets kontroll. Tänk er flygplats plus fyra vakter till som står och glor på en.
Lite stolt måste jag säga att det inte pep om mig när jag gick igenom den där pipsaken. hehe XD
Coolt att ha sett riksdagen från insidan, men vi det här laget började det märkas att vi hade varit vakna ganska länge för det började bli svårare och svårare att höra vad tanten sa. Men när vi satt i plenisalen och vakterna kom in för att ha övning vaknade man till igen =) Spännande!
Efter det var slut och vi hade haft lite mer fritid så var det dags för teatern. Vid det här laget var alla riktigt trött och hade det inte varit för de hårda konstiga stolarna så hade alla sovit, jag lovar.
Håkan satt ju och sov redan inne på riksdagen jue..

Allt om min mamma, som teatern hette var riktigt kass. Ingen fattade nått så jag satt och åt godis istället.

Halv elva var alla på bussen igen och resan hemmåt var påbörjad. Somnade till ljudet av Pirates ett, och Johnny Depps röst. Hade dock ett helvete med att hålla mig vaken i slutet av resan, då jag skulle hoppa av vid mig i stället för på skolan. Satt med ögonen i kors hela vägen från Skara. Att sova med vanliga månadslinser är inget jag rekomenderar, den ena linsen knöckla ihop sig och lade sig på ena halvan av ögat och så kändes det som jag hade en hel sanstrand i ögonen. Mmm, lovely..

Det blev ett ganska långt inlägg, men jag lägger upp lite bilder och berättar om det jag köpt lite senare i dag,
pösssar

Dans

Har lite bråttom just nu, ska hinna göra stallet och äta innan jag ska jobba klockan 6..
Dansade i dag på nisse, hur kul som helst ju =) Sen att jag fick dansa med två snyggingar (en super heting) gjorde ju inte saken sämre precis.. Hann  spana på lite andra söta killar också, hehe..

Nä, nu får jag sprinta ut i stallet, det är hard work work som gäller när man har hästar.

Pöss


John Blund

Sweet dreams and sleep thight!

Begravning

Vart på bergravning i dag.. För min gammelmorfar (mammas morfar). Själva begravningen var väldigt fin, men de som höll i det blir jag så himla arg på. Ingen koll alls på vilka som satte sig vart..
Min mamma fick inte sitta på de närmsta raderna, eller ens på höger sida! Jag blir så jävla arg på sånt, visst om inte jag får sitta där, men mamma. Det är ju hennes älskade morfar som har gått bort. Usch! Istället satt det en massa andra människor där, som är längre bak i släkten än vad jag är!

Fy för blixt begravningsbyrå!!

Måndag 1 Dec

Jahapp, då var man inne på julmånaden då.. Känns ju som det inte var alls länge sen jag och Kajsa stod ute i blåsten och skrek gott nytt år till varandra..
Men mycket har hänt sen dess,

* Börjat sista året i skolan
* Blivit myndig
* Skaffat körkort
* Varit i Tyskland med Kajsa
* Varit på EM
* Sett två nya pojkvänner (stiga in i mina vänners liv, dock)
* Skaffat denna blogg.. XD

Ja, herregud, det var bara några av "fiskarna i det stora blå" om man säger så..
Nu blire stallet och skönsång till mp3´n, underbart :)
Sen ska jag, jag SKA städa mitt rum sen, måste göra det nu, vill inte se skiten längre..Haha

Kramar

RSS 2.0