See u at the club

Nu ska jag hoppa in i duschen, packa och göra iordning mig. Sen blir det festa av :) Taggad till tusen, det säger jag bara :)
Hörs i morgon, eller senare, beror på om jag får låna en data :)

Puss på er och ha en trevlig Valborg mina vänner

in the heat of the morning









Dagen outfit, t-shirt, jeans och gladiator sandaler. (Jag ska vara ärlig, har ett par ballerina i väskan..)

luktorgan

Morron på er!

Den här dagen startade i alla fall bra, vaknade kvart över åtta, innan väckarklockan. Visst är det underbart att göra det? Man har liksom fått vakna av sig själv, ser hur solen skiner in genom fönstret och hör fågelsång. (Om man har fönstret öppet vill säga) Dock fick jag en obehaglig överaskning strax därefter..
Steg ovetande upp, sträcker på mig och.. sniff,sniff..?
Koskit! Måste de hälla ut de på gärdena, nu? När våren kommer och man vill sova med öppet fönster?! Tur att det bara är ett ställe som gör detta, annars hade det varit outhärdligt att vara här..

I dag blir det skolan från 11:50 till 16.. Den är kort (tack gode gud) men de värsta lektionerna. Samhäll med vithajen, religion aka filosofi B med Herren och engelska C med hängpattarna. Lovely ♥
Sen blir det Överby med mamma för att hitta något att ha på mig ikväll, men jag vet inte om jag ska köra på partyparty eller partycasual?

TYP:                    vs.
Kortklänning               Jeans
Strumpbyxor               Partylinne
heels                             Heels

Svennebanan

Ibland funkar allt precis som man vill, och det är alltid när man inte tänker på det. Har ni tänkt på det? Att när man bara bestämmer sig för att göra nått, så slutar det alltid bra :)
Man ska nog helt enkelt inte tänka för mycket, om vi säger så :)
Jag är sjukt pepp på Lipz i morron, längesedan vi var ute, vi tjejer :) Nu ska vi äntligen få gå ut och skaka lite roompa!
Ska sova över hemma hos Andremma sen och damn, jag fick ju inte fjäska lite för att få göra det.. Trodde vi var vänner, såna som ställer upp för varandra hela tiden ;) (riktat till en viss person, med ett namn som börjar på A..)

Jaja, ska tydligen vara städerska på fredag, hur kul låter inte det? XD


(Emma, du ska inte supa mig under bordet, så jag råkar skicka iväg några sms till någon jag inte borde ;))



time will tell



Actually, im pretty curious about what will happen.. What the future holds, only time can tell..

option A is good, option B is not..

Känner mig oerhört seg just nu, men bara att gaska upp sig. Ska ju iväg till jobbet om en timme, och kan ju inte stå och sova hela tiden ;) Bara liite :)

Lippan i morron och jag har inget att ha på mig. Dock lovade mamma att hänga med ut till Överby, så får hoppas på något där :) Annars är jag pretty mucho screwd.

Andreas, du har inget val. Lipz på torsdag med Emma och oss, punkt slut! Kommer bara bli värre för dig om du inte hänger med ;) hehe..

Ska ta och sätta mig vid mammas och pappas data och ta bort en massa bilder. Har en massa skit som ligger där och skräpar..

one hour photo


Insane

Emma, du är galen. Punkt.
Jag tänker inte göra det, för jag kommer framstå som nån jäkla psykobrud.
End of story!

BTW, trodde jag ni gillade mig :( Men det gör inget, för alla vet att ett nej betyder ja :D

high-heels-djungel

Här Emma har du alla min high-heels, rödapumps, svarta pumps, guldig med "snörning" och svarta höga.



De svarta längst ut är ganska höga och de guldiga är kanske lite mer finskor. De röda är dock svinsnygga till en svartoutfit ;)

afternoon tea

Idrotten var ovanligt seg idag, i och med att jag fortfarande inte kan använda tummen fullt ut och tillråga på allt känner mig lite halvt förkyld :( Men allt går med lite viljekraft.
Fick redovisa först på psykologin, kom knappt ihåg vad jag skrev om. Blev lite hackigt, men man kan ju inte vara på topp hela tiden ;)

Hade ingen lust att sätta mig på resecentrum och vänta på bussen, så jag åkte med Emma hem. Vi hoppade lite på hennes studsmatta, dock blev vi snabbt hungriga. Tonåringar ni vet? ;) (Får passa på att använda det nu, sista året och allt)
Kom ut till McDonalds runt två och blev sittandes där ända till klockan fyra.
Tack gumman för pratstunden och att du lyssnade på mig :) Man behöver det ibland ♥
Fick även studera lite skaterboy/fjortistjejer. Så gulliga var dom :)

Ska ner och laga mat nu, cassler med creme fraich på och ris till det, mumma <3

repris

Karma, karma karma.. Såg att min jätte-långa-orkar-inte-skriva-det-igen inlägg inte postades i går. Aja, drar i korthet vad som hände..
Mäki ser till att Kajsa försover sig, jag får vara själv på engelskan. Där tjatar margarete på oss i entimme, innan vi slinker ner till aulan. Träffar Kajsa, och hamnar framför TP och Kampsportskvinnan. Grejt!
Vandrar ner till stan, kollar in förställning av Karl Einar Heckner om klamydia, går tillbaka till skolan. Har Herren och kollar på Pans Labyrint. Blir mobbad för att jag tycker snubben med ögonen i händerna och slappt skinn är läskig.

Gårdagen i korthet :)

Oh no

Då var tisdagen här och det betyder idrott och psykologi. Sen hemfärs, mot roligare äventyr. Vad sjutton jag ska hitta på idag, är ännu ett mysterium. Kanske lite aerobic, eller fem kilometar´n?
Nä, nu måste jag ta på mig nått, sitter fortfarande i handuken.. Mjukisbyxor here I come!


Shit! Vad ska jag ha på mig sen? Gaah, har en  hel garderob fylld med kläder, men inget att ha på mig..

Disträ?

Vad är det men män och två saker samtidigt? Jag frågade pappa om jag kunde åka med han hem. Ja, det gick bra.
Hämta mig hos Kajsa sen då, för jag börjar jobba klockan sex. Okej får jag till svar.
Sen kommer han och hämtar mig i en lånebil, som jag inte får köra!
Hur fan ska jag komma till jobbet?
Jo, tänker ni nu, han kan väl köra dig?

Klart det hade gått, om det inte hade varit för att det kommer nån snubbe och kollar på nån jävla maskin! Gahh! Får ringa och kolla om Morfar kan köra mig eller om de har nån bil jag får låna..

Update, mormor räddade mitt lilla bleka ass, kommer och hämtar mig om tio min..


cd star

Har inte kommit i från datan än.. Mår förjävligt, jag hoppas verkligen inte jag håller på att bli sjuk nu. Orkar inte med det.. Förkylning kan ta sig i röven!

Gör en ny partycd, dock får jag inte ner de låtar jag vill ha! Svenska låtar finns inte nånstans!

Lindex

Vad kan man göra medans man väntar på att syss ska prova kläder?
Ta egokort så klart :)





Vi hade en jättemysig dag med lite strosande på Torp och glassätande. Köpte även världens mest överskattade sallad! En kycklingsallad bestående av kycklingslamsor, sallad och lite paprika, dränkt i vatten. Mumma..Usch!
Fick i alla fall en stor vattenmelon bit i, och en glass till efterätt.
Drog oss in mot centrum och kikade in syss lägenhet, och damn! Den är stor, det säger jag bara.. Jag är verkligen inte avis! Verkligen inte!
Badrum, stora ytor, centralt och walking clouset! En fucking jätte garderob! XD
Åkte hem runt halv sju, för att äta grillat med familjen. Här snackar vi riktig mat :D

Nu på schemat står det avsminkning och film, ska njuta av de sista minuterna av ledighet. Skola 8:15 i morgon, men enbart för att Margarete praktiskt taget bad oss på sina jätte bröst ;) Roadtrip my ass liksom..

U-valla

Så, nu är jag redo för en ny dag. Presenterna är inslagna, armbanden på och make lagd. U-valla och syss, here I come. Tar silverpilen aka baby dit, hoppas det inte är allt för mycket folk på Torp nu bara. Hungig är jag också, men äta får jag göra där :)
Hörs senare,mina vänner ♥

morning beautiful

Då har jag tagit mina första snubblande steg in i grå zonen. Den olagliga världen.. XD
Och jag kan tala om att snubblande är helt rätt ord, för det var exakt vad jag gjorde ur bilen när vi kom fram. Om inte ramlande är mer rätt ord.. Jaja, jag lyckades rädda upp situationen genom att kasta med håret och titta lite utmanande runt mig. Tror det gick rätt bra faktiskt :)
Ditresan var en historia för sig. Emma och jag i baksätet, Andreas och Doris/Boris/Baris ifram. Högmusik och våra vackra stämmor hela vägen. Okej då, halva, för andra halvan pratade vi finanskrisen och härskarteorier. Kul hade vi i alla fall XD

Två snyggingar i baksätet

Andreas och Doris/Boris/Baris

Väl framme vid street racet, träffades vi på en parkeringplats utanför ett snabbköp,(Vad är det med coolabilar och mataffärer?) och det hela kändes mer som en träff. Inga packade,jobbiga personer bara en massa människor med ett intresse för bilar. Stod väl där i en havtimme eller nått innan det började hända saker, alla samlades för att få information och jag och Emma blir inlåsta i bilen! Andreas, den jävlen, lurade oss. Alla går till sina bilar, så det gör vi med. Eftersom vi fick åka baksäte, hoppar vi in, killarna fäller bak säten och drar igen dörrarna! Låser skiten och drar! Där sitter vi som två puckon och får så fint titta på.. Killarna lyckades i alla fall få reda på att vi skulle följa nån bil, och så skulle plötsligt alla ut från parkeringen. Bilar överallt, folk som tutar, blinkar och backar. Ingen fara, alla på en gång!
Ut kom vi i alla fall, och iväg åker vi. Det är synd att jag inte fick nån bild, för det såg jäkligt coolt ut när en massa coola bilar åkte i en enda lång rad.
Vi kommer fram till ett industriområde, parkerar bilen och börjar gå mot starten. För alla er som inte vet så är det inte riktigt som i filmer, man kör nämligen bara starten. Jaja, bättre än inget, och vi fick riktigt bra platser. Dock inte jag, jag stod i en buske, men vad gör man inte liksom :P Måste bara säga att det var riktigt välorganiserat, de som hade hand om det hade på sig reflexvästar och walkietalkies. Inga personer framme vid starten, vi fick stå bakom avspärrningar. Säkerheten först, för om folk blev skadade, skulle man inte ha någon som rejsade :)


På väg mot starten..


Bästa bilden på coola bilar jag fick med min kamera..

Busken, folk och lampor..


Min buske igen..

Dock kom farbror blå (tror jag, det enda jag vet var att rejsen slutade och folk började gå). Så vi joinade strömmen och började gå tillbaka till bilen. Tydligen skulle alla åka tillbaka till samlingsplatsen om polisen kom, så skulle vi få en ny plats. Back in the car, börjar det igen. Alla skulle ut samtidigt, som tur är så är Andreas en badboy, ;) så han drog en fuling och bara backade. Så ut kom vi, tillbaka till parkeringen och stå där igen.
Denna gången behövde vi inte så där så länge, Doris fick sms om en ny plats efter en kvart. Packa in oss i bilen igen, och börja åka ut mot ingenstans.
Efter många om och men, ett extra varv i en rondell så kom vi fram. Först. Inga andra bilar så långt ögat kunde nå. Dock ett skrotupplag med ett par mindre varulvar. Okej då, de var säkert rottweilers, men de varken såg ut eller lät så..
Sen började fler dyka upp och vi vandrade bort mot besiktningen i Partille.
"Nej, vi rejsar inte, vi vill bara vara säkra på att vi får en bra plats till besiktningen :)"



Än en gång kom snuten och förstörde. Denna gången var de där redan när vi kom dit, det var även en civilsnut bil där, så inge mer rejs här inte. Vi orkade inte vänta på en ny plats, så vi ställde in siktet på McDonalds istället.
Jag var i alla fall nöjd med kvällen, kan ju säga att det fanns en hel del snygga killar där ;)

"Svennebanan!" Kvällens bästa låt!

Tjugo i ett hamnade vi på donken i THN, halv två var vi där i från. Jag ska erkänna att jag höll på att somna där inne på bordet, men bara nästan.
Tio i tre fick jag äntligen slockna i min egen säng. Himmelriket, säger jag bara ♥

Nu ska jag försöka komma igång, ska åka till U-valla och träffan Syssen. Hörs senare!
(Mer bilder kommer, ska få av Emma)


Jag och Emma i Fredags, på Saab

väntan

Sitter och väntar på att klockan ska gå liite snabbare, så jag får åka i väg till Andremma :) GBG och street racing ikväll och jag är sjukt förväntansfull :) Hoppas, hoppas att jag får se några riktigt coola bilar, på nära håll ;)
Om inte annat så kommer jag och Emma ha sjukt kul, vi (eller jag) kan liva upp vilken tillställning som helst :P Hehe..

Sitter och lyssnar igenom en massa gamla låtar och hittade precis en gammalfavvo. Pussycat Dolls med Buttons, kommer ni håg den? Me like it!

Puss på er, mina solstrålar :)

Överby

Var som sagt på Överby i går och här kommer lite bilder :)







Ni kommer att få följa utvecklingen :)



Nu ska jag ut i solen och steka lite igen, vill ju vara brun ikväll ;)

race to the end

Var på "street race" på Saab i går, och jag ska erkänna att jag blev lite besviken. Visst, det var mycket folk, coola bilar och bra väder, men..
De gör bara starten, så man får ju aldrig se vem som vinner, hallå liksom? Haha, inte riktigt som i filmerna om vi säger så :) Sen kom farbror blå och jagade bort alla, smarta var de också. Ställde upp en fartkontroll borta vid brandstationen, och tvingade alla att åka åt de hållet.  Jag och Emma som inte är ute i stora vida världen så mycket, tyckte ju allt detta var hemskt spännande ;) Vi som har så bra rykte vill ju liksom inte bli tagna. Men vi kom på en idiotsäker plan, vi skulle helt enkelt gå fram och prata finanskrisen (som de äkta samhäll c barn vi är)  med Polisen och på så sätt få i väg alla. Smart va? Haha..
Glömde kameran hemma, men ska snatta bilderna från Emma, så ni får se lite. Ska ner till GBG i dag och kolla på det stora grabbarna ;) Hoppas det är lite mer bilar, action och framför allt snygga killar! Ska inte glömma kameran, lovar och svär på alla min skor!

Emma, var så himla söt i går:
 "Finns det någon som har dött?" " Kan vi bli påkörda här?" Jag vill inte döö!"

Men i kväll är vi taggade, eller hur? Kortkort, skyhöga klackar och spetsbh :P



En sån här vill jag se i kväll ;)


Today

Skolan var segare än vanligt i dag faktiskt, beror nog på att solen lyste så varmt och skönt där ute ;)
Var på Överby med Emma förut, hittade ett par skiiitsnygga skor! Bilder kommer senar, ska i väg till Farmor och Kalle på kalas. Blir nog att våldgästa Emma och Andreas sen, fast jag frågade faktiskt om lov först, denna gången :)

"Det går bra om jag kommer sen va?"
" Kanske, kanske inte :)"
"Kanske räcker för mig =) Ses sen"

Så lätt var det, att bara bjuda in sig själv liksom :P
Jag och Emma var även och häslade på lite i Andreas lägenhet innan vi åkte till Överby, talade med katten och lämnade kryptiska lappar, hehe. Eller det var bara jag som lämnade lappar, men ändå.

appropå snygg, hur sjutton ser man snygg ut i ett bandage? Ska ha på mig det tills i morron, men ikväll? Har fullt med armband på ena armen och ett vitt jävla armband på den andra, snyggt liksom.. Jaja, work it som Mrs J och Mr J skulle ha sagt :)

Love

förvandlingen

Franz kafkas bok sög.. Om jag förvandlades till en insekt skulle jag inte bara ta det med ro, hallå liksom? Jaja, nu har jag i alla fall läst klart den, så nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla klart på Pirates ♣

Amandariinen™


Hell yeah!

Inte nog med att hon sjunger bra, och gör grym musik, hon har grym humor också :)

Eat this, ni pojkvänner som inte har balls nog att tala face to face!



För er som inte vet, så dumpade Joe Jonas Taylor genom att ringa. Han hade inte ens modet att prata med henne, jag trodde bättre om honom..

sunlight

Ska ge mig ut i solen på en ridtur, tur att Juppi är tränad i neckreining (ridning med hjäper,en hand). Problemet blir bara i hur sjutton jag ska göra i ordning honom.. Tränsa går nog, men sadeln? Den kan jag glömma, så det blir barbacka som gäller.. Men skam det som ger sig, jag klarar mig själv! :)

Shine bright

Klädsel, ledig med klackar.
Accessoarer, armband, örhängen och bandage. Sexy!
Måste ha på det som stöd för min hängda tumme, fortfarande lite blå och svullen. Nej, men jag älskar min häst! Not!

Sitter och läser på lite om globaliseringen, kultur inför redovisningen, kommer gå great :( Det är bara att låtsas som man vet what tha heck man pratar om så går det bra :)


cleaning time

Ska plocka i ordning lite i mitt rum, sen plugga lite samhäll. Underbar redovisning i morgon, cant wait!

Grattis bejbs, på era fem-månaders dag! Kajsa ♥ Mäkinen och Emma ♥ Andreas
Tack killar för att ni står ut med dem, men framförallt gör dem så lyckliga :)
( Jag vet, nu blev jag blödig här, men det är sant)

Sleepthigt

symfoniorkester

Ska gå ut till bussen nu, för att åka in till jobbet. Gött med lite extra pengar, det är ju inte så att man säger nej till det ;)
Börjar fyra, så tror att jag ska gå bort till posten och få min andra promenad för i dag, det är ju inte så att det är skadligt i alla fall =)

Hur det ska gå och jobba med enbart en hand, det tänkte jag inte ens på..hehe..oops!


these legs are made for walking

Har precis kommit hem från en longwalk på sisådär 6-7 kilometer, (i skogen ska tilläggas då det är mycket jobbigare). Ska göra lite sit-ups och andra övningar, göra eng.läxan (orkade inte i går) och käka lunch.

advertisment!

Eftersom Emma, är typ sist i världshistorien med att skaffa blogg, får jag hjälpa henne med läsarna :) Hoppas det fungerar denna gången, för sist ville den inte visa sidan.. hehe ödet?

Emmaplupp!

Studiedag

Började inge vidare, när jag släpte ut Prinsen i morses fick han damp och kastade sig bakåt. Så klart står jag där och sitter fast med handen i kedjan. Så nu sitter jag här med en hel svullen tumme det bara bulltar i! Underbart! Jag hade planerat att rida, jogga och åka till U-valla för att träffa sysslingen, men det blir inget med det.. Jobbet ringde för en stund sen, och jag ska komma in och jobba klockan fyra. Hur det nu kommer gå med denna tummen..

Ska byta om och ta en långpromenad med milly.. faaaaan! Min ipod ligger i bilen, som står på saabs parkering! Jaja, jag får väl ta mobilen..

Måste bara påpeka att jag ska hela detta inlägget med en hand, enbart för er kära läsare :) haha, eller för att jag älskar att lägga ut på bloggen ;)

Puss

five o´clock


Just nu är klockan fem och jag ska snabbt ringa min make-up artist inför balen, ta en joggingtur och göra stallet. Ska tvinga mig själv att sätta mig och göra eng.läxan också, lika bra nu när jag ändå inte har något att göra :)

Hörs senare, lovelies!

spin right round

Ska straxt kila i väg till bussen och skolan. Är där lite tidigare, men då kan jag passa på att gå till bibliotheket och kopiera upp min psykologi inlämning. Den svarta  färgen har nämligen ballat ur här hemma, så jag kan bara skriva ut i blått. Snygg färg, jag vet, men jag tror inte läraren uppskattar det lika mycket.

Hörs när jag kommer hem,

xoxo Amanda

befor

Hade en bra kväll, men just nu känns det bara skit. Linserna bråkar, ont i hela ansiktet och huvudet känns som det ska sprängas.. Ska lägga mig nu och hoppas,hoppas, hoppas att allt känns bättre i morgon..



I have been fighting for this for so long, and now it feels like it was not even worth all the pain..

Ransom



Om ni någonsin vill återse er kära matlåda, föreslår jag att ni gör exakt som jag säger!
Lämna två, nej, tio kronor i omärkta enkronors mynt, på parkering nummer fem, innan tolvslaget. Om ni inte gör det, eller om jag ser att ni har kontaktat polisen, försvinner matlådan..FÖREVIGT!

Hur mycket är den värd?



Oroliga föräldrar.. ;)


Schools out for today

Tack gode gud för att skolan är slut, orkade inte en sekund mer med Nietsche! Tråkigare människa får man leta efter! Jag vet att man inte ska i frågasätta Herrens ord, men hur fan hänger filosofi i hop med religion? :/ Whatever, det är bara sju veckor kvar till studenten :)

Ska sätta mig och skriva klart Psykologiarbetet, börjar jobba klockan sex. (Har syndat i dag, shoppad en kjol :))

Lovade Emma att jag skulle göra reklam för hennes blogg, så here we go! 

Peace, my friends

today



I dag har jag äntligen fått ändan ur vagnen (bokstavligen talat) och bytt till sommardäck på bilen. Helt själv! Pappa stod visserligen och övervakade men jag gjorde det helt själv! Skruva av, ta ner, tvätta och lyfta upp, skruva på helt nya fräscha sommardäck. Fanns inga handskar som passade så fick vara utan, så var ju inte lite sketen sen när jag var klar, kolsvart om händerna om jag ska vara ärlig.. Tur att det har sån bra tvål där, man blir len som en babyrumpa :)
Tvättade bilen också, så nu är den riktigt vårfin.

Ska ta av sminket, sen krypa ner i sängen med Pirates, the curse of the black pearl. Mår lite halvrisigt och till råga på allt har jag kramp i magen. Jag håller stenhårt tummarna över att det inte är matförgiftning.. Bläää!

Nyinköpt



Svarta leggings, Gina Tricot
Svart bikini, H&M
Vit kjol, H&M





Svart, vårjacka från H&M



Me Like!

grillkväll

Kvällen var jätte mysig, om än något kall (läs.svinkallt!). Så fort vi ställde maten på bordet kyldes den ner, men vad gör det när man har rydbergs bearnaisesås? Ingenting :D
Eftersom Andreas bil är liten, vilket min absolut inte är(!) hämtade jag Kajsa och Mäki. Vi möttes allihopa på Maxi och irrade runt där i jakten på mat.
"Var finns champinjoner".. "Öhh, här nånstans tror jag" " Var tog Emma och Andreas vägen?" " Aioli då? Var finns det?"

Tillslut hade vi fått i hop allt, vilket slutade med tre flaskor cola, lite energidryck (?)och sisådär 30 stycken sånadär långa godispinnar.
Som tur var hade mamma satt i gång grillen åt oss (okej, jag erkänner, jag ringde och bad henne) så vi slapp leka med elden. Jag vet inte vad som hände men helt plötsligt är det Kajsa och Jen som står och lagar mat och jag springer runt och gör ingenting. Jag fick i alla fall hämta grillpinnar :D Men, det är så det brukar vara, vi lagar mat och Emma tittar på ;) Nu hade du sällskap också :) Men du hjälpte mig grilla, sen så det gör inget :)

"Ahh, lägg inte champinjonerna i närheten av vårat kött!"
" Det är lugnt, det borde inte ta smak av dem.. Hehe.."  (Emma hatar verkligen svamp, för er som inte visste)

Jag tyckte vårat kött såg jätte gott ut, tills jag fick syn på Emma och Andreas grillspett. Sen satt vi resten av kvällen och suktade efter dem.. Marinad säger jag bara, marinad..
Som jag sa tidigare, så gör det inget att allt var kallt, det var bara att hälla öve lite Bearnaisesås och simsalabin, gourmetmat!

Till slut tröttnade vi på kylan (eller jag gjorde det, för Mäki tog min filt!) Så vi gick in och hamnade tillslut framför tvn och AFV och Ballar av stål. Hann även se mitt favvoprogramt, most extrem elimitationchallenge! Se kineser göra allt för att vara med i tv och vinna pengar, dubbade till amerikanske är min favorit :)
Han även med lite CSI miami, med den otroligt coola Horatio. Den mammen har en coolhetsfaktor på elva, på en scala av tio!

Lovade att inte lägga ut några bilder men dessa tror jag är så neutrala att det inte gör nått.. :) Säg bara till så tar jag bort dem :)


Mys!



Kajsa och lillan ♥


Vad gör man om man har tråkigt?

Resten av bilderna blir på mig :D







Tack för en rolig och trevlig kväll, vänner ♥


Ps. Andremma, det var ett smart drag att "glömma" matlådan här. Nu slapp ni diska den, men det kostar att få den tillbaka, bara så ni vet.. hehe ;)

Barbeque



In till stan och hämta Mäkaj och sen ut till överby, och möta Andremma och Jen.
Jaga food och sen ut i bonneland och grilla, mys :)
Bilder lovas!

pics

Bilderna ja.. Orkade helt enkelt inte i går, så se kommer kanske upp senare, eller i morron. Nu ska jag städa klart mitt rum, sen göra stallet och plocka ordning lite på altanen. Mäkaj, Andremma och Jenni kommer hit senare, grillning på G :)
Förhoppningsvis slutar det blåsa, eller i alla fall minska lite, för nu är det verkligen svinkallt ute..


Shopp, hopp

Var på Överby och några små saker råkade smyga ner i min väska.. hihi :)
Hittade några oförklariga påsar i baksätet på bilen, har verkligen ingen aning om hur de hamnade där, verkligen inte.. :)
Letade efter dvärgen på Maxi, där träffade jag och Kajsa på Andremma :) Mysparet nummer uno asså, skulle handla lite fläskfilé.


Fashion..talk to the hand!

You are a HoMo!                           Haha, det är bara Kajsa som kommer fatta det där..



Bilder på grejerna kommer upp lite senare, mucket fint!

Orka

Nu ska jag bara skriva ut samhällen, sen tänker jag gå och lägga mig. Jag har ingen aning om vad fan jag ska debattera om i morron, men jag får väl improvisera. Har läst på om ämnen jag och Kajsa gick igenom i skolan tidigare, men fattar inte vad Vithajen menade med att vi ska gå "djupt" ..? uhh?

Whatever, screw that säger jag bara..

Sängen vare..

Trött, tröttare, tröttast..

Känner mig helt förlamad.. Trött i både kroppen och hjärnan, orkar verkligen inte sätta mig och skriva klart tråkiga samhälls redovisning. Och orkar absolut inte sätta mig och plugga in fördelar med globaliseringen, till debatten i morron.. Hata vithajen!

Ska göra stallet, sen sätta mig med skiten, så jag blir av med den.. Om jag har tur så blir Vithajen plötsligt sjuk under natten, och omöjligt kan närvara under morgondagen.. Wishful thinking! Men om man hoppas riktigt starkt kanske det slår in ;)


Emma, har lite glada nyheter till dig :) Om du inte redan vet om det alltså..



Blue sweatshirt

Såg att någon undrade var jag hade köpt min blåa tröja :) Köpte den i julas/mellandags rean, på Rut mfl i Göteborg. Dock var den på rean så jag vet inte om den finns kvar..


Not this time around

Ska ut och släppa in hästarna, innan jag ska börja skriva lite på Psykologi arbetet. Kan va bra att knåpa ihop nått, i fall man får hjärnsläpp till helgen :)

You used to shine so bright..


Trött..(Bild från i lördags)

Plugg

Ska sätta mig nu och skriva i hop den där samhällsredovisningen. Lika bra att göra det i dag, för jag kommer andå inte orka engagera mig i morgon. Vet bara inte hur jag ska formulera mig, men det brukar lösa sig :)

Puss

Kvällens bästa..

..Är lätt pommes krig, Viggen vs Polo! Jag hade pommes överallt :) Fast det är inte så lätt att hämnas och kasta tillbaka skiten om personen som sitter närmast är hungrig och äter upp all ammunition! (Känn dig träffad Emma ;))

Emma: "NEJ, han tänker dippa!"
Jag: (panik) "upp med rutan, upp med den!
Emma: "Aaaaa! Neeej, aaaa!"
Jag: "upp, upp, upp!"
Emma: " Haha, du vågar inte!" (tryggt förvar bakom den stängda rutan..)

Hello Jumper

Sket i träningen och drog hem till Emma i stället. Vi studsade studsmatta och tog fula kort.. Haha, många av dem är alldeles för..hmm.. crazy för att läggas ut någonstans :) Men några kommer här!


Check out my booty!


Och..jag..ska..upp..


Wiie, högt som tusan!


Emmas hoppstil var bland det roligaste jag sett, nånsin! :)


Oo, there is a cool dude in my backyard!

Man tröttnar ganska snabbt på att hoppa, så begav oss mot Jätten för att inhandla hemlisar :P Åkte sen ner och smög lite, innan vi hamnade vid kanalen med varsin glass. Han dock inte gå så mycket innan vi skulle åka ut till Överby för att möta Andre:t i Andremma. :) Rejsade tillbaka till Lextorp och enligt oss vann vi tjejer, så är det bara :D

Nu är jag så jäkla trött, så ska bara skrubba av sminket, läsa psykologin och sen slockna så sött i sängen.

Sweet dreams ♥

Hoppa högst

På idrotten i dag spelade vi Lacross. Eller spelad låter inte bra, för ordet Lacross är helt fucked-up! Hela sporten är det! Ta en suspensoar och sätt på en pinne, spela innebandy fast du ska kasta bollen, så har du Lacross. Den enda bollsport jag är bra på är fotboll, för där kan man vara back och bara tackla ner folk. Perfa ;)
Om ni inte redan fattat det så sög jag på Lacross.. Jäkla tur att vi har gått i samma klass i tre år och känner varandra väl, annars hade det varit sjukt pinsamt att inte kunna fånga en enda boll.. =) Tur att jag kan bjuda på mig själv..Haha..

Vet inte riktigt hur jag ska spendera resten av tisdagen, tror jag ska åka och träna sen. Var längesedan jag var på Sportlife, har ju ändå ett kort där, kan ju vara bra att utnyttja det.. hehe :)




Har mina favvo-armband på mig i dag :)

Emma, gör inte upp några planer på fredag, då planerar jag på att komma och hoppa på din studsmatta ;)

Match

Matchen gick väl bra antar jag att man kan säga. Hade det inte varit för straffen (som var helt fel!) så hade vi hållt nollan. Jaja, skitsam.. Går nog bättre nästa gång :)





Ska ta och packa gympa kläderna nu, skolan börjar ju i morron.. öhh, känns som det var typ hundra år sedan jag var där sist och det har bara gått en vecka. Undra hur det kommer sig?

Påsken har varit riktigt bra, jag har aldrig varit ensam utan varit med mina underbara vänner. Torsdagen spenderades först med familjen och sen hemma hos Andremma. Kika film på den "lilla" skärmen, National Tresure två. Den var faktiskt riktigt bra :) Jag fick faktiskt välja film :D
Fredagen var jag med Kajsa och vi såg världens bästa rulle! Sex Drive, så låg standard och humor att vi höll på att krampa. Jag skrattade så att tårarna rann och jag missade halva filmen.. Haha, splätt! Hahahaha, det är bara du Kajsa som kommer fatta det! Slutade med att Kajsa fick gå och pussa på sin lilla mäki också. Kajsmäck!
(Vilka fina smeknamn ni har fått nu, lovebirds!)
lördagen hade vi påskmiddag med familjen, men jag rymde hem till Andremma igen. Vi cruisade runt i THN. Började bra i Viggen, mellanlandade i Polon och avslutade stort med Min älskade silverpil <3
Överlevde till och med att Emma körde viggen, fast det var bra nära att du körde över den där fotgängaren, :P
" Jag ska inte stanna, jag tänker inte stanna!" Haha :D
Jag märkte även att den lilla saaben är Andreas baby, såfort Emma satte sig i förarsätet började det..
" Då lägger vi i ettan och gasar sakta.."
Också tvåan...Akta kanten..Blinka i tid..Sväng vänster.."

Haha, jag tänkte mest på vad jag ville ha med i mitt testamente..Försökte skriva ett i mobilen..

Avslutade hela Påsken med en fika på strandgatan med The GirlCrew. Loveli!

Playlist

Senaste timmen har jag spenderat framför datan, skapar playlists och bränt skivor. Musik kan verkligen påverka/spegla sin sinnesstämning! Vill jag vara cool lyssnar jag på lite Timbaland, deppig på I´ll Be, danssugen på lite Chris Brown.
Lovely <3
Nu ska jag masa mig bort till Kajsa och Mäki, vi ska kolla FCT-match. Hejja oss!

och vinnaren är..

I dag har jag mycket på schemat. Först ska vi kolla om jag kan byta till sommadäck på bilen, eller om det var de som var utslitna. Är det så, blir det till att åka vinterdäck ett tag till.
Sen ska jag fika med tjejerna, det var himla längesedan vi träffades hela gänget ♥
Plugg, träning och ridning ska jag också hinna med. Har inte öppnat böckerna under hela lovet så har ingen aning om vad det är jag ska göra..
Väldans tur att det inte är något jobb i dag ;)
Jäklar, klockan fem är det FCT-match! Det blir faktiskt kul, förhoppningsvis är det mycket folk, när det är sol och ledig dag :) Killar i shorts är ju inte heller fel..hehe :)

xoxo,
Amanda™

Last days..

I morgon är sista dagen, på det sista lovet.. Någonsin..
Man börjar upptäcka hur många lov och lediga dagar man egentligen inte brytt sig om, men som nu börjar spela roll. 
" Det här är vårt sista lov, nånsin", var det nån i klassen som sa.. Sorgligt, men alla måste gå vidare.
Undra hur det kommer sig att alla går och längtar till dagen med stort D, men när det väl är där, vill man bara stoppa tiden. Jag har nog aldrig varit lyckligare än vad jag är nu. Man har tryggheten, familjen och vännerna runt hörnet. Plötsligt ska man kastas ut i det okända, man måste lösa allt själv.
Men jag är redo, redo för allt det där. Just för att jag har mina vänner och min familj bakom mig.

Älskar er alla, ni betyder! Utan er skulle livet suga stenhårt just nu ♥

Run like the wind

Första kvällen på länge det  inte är något inplanerat.. Feel free to drop by :) Ska nog bara ta det lugnt, grilla med familjen och kika film. Men först på schemat står jogging, borde skämmas eftersom jag inte har tränat på flera dagar nu..

Färg

Har legat ute i solen sen klockan tolv och det har gett resultat :) Har fått färg i ansiktet och på bröstet och framförallt, fräknar på näsan! Somrigt så det skriker om det :) Ska göra stallet och ta en skritt tur på Prinsen, orkade inte i morses.. hehe :D

Boll!


Fick ju en signerad boll från FCT igår, riktigt stolt över den,haha :D

Söndag

Solne lyser utanför, så jag ska bara bädda sängen och sen ge mig ut. Tänkte ta en ridtur på PrinsÅbäke, får se hur det går.. :) Ska försöka jogga en tur sen, får ju passa på när det är så bra väder.
Hörs senare, puss

Godnatt

Ska tvätta av sminket, sen hoppa till sängs med...(trumvirvel).. MIG-själv! Hur skönt är det inte? En skön säng helt för mig själv, utan någon som snattar täcket av en, perfa :)
Känner att jag är påtok för trött för att skriva något mer, det kommer bara bli underligt eller deppigt ändå. Fast kanske inte, just nu känner jag mig väldigt tillfreds med att vara just singularis. Jag vet att när det är dags kommer den rätte hitta mig, och hur skönt är det inte att kunna göra vad f*n man vill?

Sov gott, singlar som parmänniskor <3

Torsdagens outfit










my best friend and I



Älskar den här bilden Em tog på oss, för cirka två år sedan..
Älskar att titta på den och minnas all den underbara tid vi upplevt tillsammans,
det är synd att inget varar för evigt..♥

Påskafton

Var på Etage och tittade på Mäki. FCT presenterade nämligen sitt lag, så jag var ju tvungen att ställa upp (som den bästis jag är!) Nu vet jag vilka alla är och jag fick till och med en boll! Signerad av alla i laget! Plus ett kort på laget inklusive autografer, dock är bollen mycket roligare :)
Dock undrar jag hur snubben tänkte, när han kastade bollen till mig.. Att jag skulle fånga den? Yeah, right liksom..haha

Ska städa klart rummet och göra stallet, sen förbereda mig för kvällen. Påskmiddag med familjen, sen kanske jag drar in till stan, who knowes? ;)

Love

Under Progress

Eftersom jag är ett snille, så löste jag internet problemet. Internet har legat nere sen i går morses nämligen, men nu är jag back on track!
Ska ut till överby och köpa fotbollsdojjor till freddie. Jag måste även hitta en ersättare till måndag, ska på FCT match istället, money comes and money goes!

Glad Påsk allesammans! ♥

Minnen

Sitter i telefon med Emelie. Pratar gamla minnen, fan vad kul vi hade! :) Juppis långa trav, solbrända ryggar och långa cykelturer för att bada.. En rolig tid, jävlar vad vi skrattade!
Nu ska jag ut i stallet, passa på att rida när det är sol ute..

Surprise

Var med Emma på Etage, men efter en timmes strosande tröttnade vi. Vi kom då på den brilljanta idén att pynta lite.. I Andreas lägenhet. Hehe. Sagt och gjort, vi skaffade fjädrar, plockade påskris och åkte dit. Möttes av The Beast, men jag behövde bara titta på honom för att han skulle hålla sig på avstånd.. Det kallar jag power!
Dock tröttnade vi ganska fort på påskpysslet, man är ju inte fem längre liksom..hehe :)





Det kan inte vara lätt att vara inbrottstjuv, vi tröttnade direkt.. :)



Man blir törstig av allt smygande..



Vaktkatten aka The Beast!



Alla tjuvar lämnar ett medelande..Man kan aldrig fatta vem det är som skrivit det..



Oo, a mirror..



Peace out

Etage

Betyder våning (eller nått..) Dit ska jag i alla fall om två timmar, så nu ska jag skynda mig ut i stallet så det är klart innan jag åker. I kväll blir det påskmiddag med mormor&morfar, mys! <3
Nä, om jag skulle skynda mig i stället för att sitta här och sega..

Ciao

My horses


Juppilove








PrinsKnasBoll



Naw,polarna




Prinsen, din lilla knasboll..

One last chance..


The Fog

Just nu rullar dimman in utanför mitt fönster. Jag har varit hemma i tjugo minuter och det är redan kritvitt utanför.. Läskigt! Dock brukar den dra vidare och lägga sig över gärdena, så man slipper ha den precis utanför fönstret.
Eller den? Jag ska kanske säga dem, för ni tror väl på dimmälvorna?

Yesterday












Piano

Jag skulle vilja lära mig att spela piano.. Och gitarr! Det ser så himla fint ut när man ser folk som sitter på stranden och drar fram grunkan. Mysigt! Lyssnar på Taylor Swift - Your not sorry, vet inte om jag ska gråta eller sjunga med.. Underbar låt!

Alex Pettyfer

Här, finner du ett klipp med snygga bilder på pöjken.. Man bara måste älskar killen då han verkar bjuda på sig själv, vare sig det är pinsamt eller inte.. Kolla in det här, så fattar ni.. :) Min favorit måste ändå vara det här klippet, verkar inte bry sig för fem öre att han är i en offentlig butik..

Jag är kär.. Prins Caspian, släng dig i väggen!

and the rain keeps falling on my head

Ser ut som det ska börja regna närsomhelst, så jag tror jag kryper ner i sängen och kikar film istället. Vet inte riktigt vilken än, men jag hittar nog nån.. Har ju bara en sisådär 200 vhsr, 100 dvdr och x antal filmer på datan.. Är det inte underbart?

In the pursuit of food

Det är så himla skönt att komma hem från jobbet och känna att man gjort något vettigt. Då kan man lägga sig i soffan sen och bara njuta utan att ha dåligt samvete. Helt lovely! Nu ska jag bege mig ner mot köket för att jaga mat, undra vad som finns?

Tuesday dreaming

Kom precis hem från lunchen med Kajsa, mysigt =) Avslutades med lite suktande på Gina och en glass. Togg 66:an ut till saab och hämtade bilen och nu sitter jag här.
Ska försöka peppa lite innan jag åker till jobbet. Just nu vill jag bara gå och lägga mig i soffan och drömma. Tror faktiskt att jag ska ta mina chokladbollar (de sålde ut dem för 1 kr styck!) och kika på fast and furious tvåan, i brist på bättre.
Vill se fyran, så nån som är sugen på bio, snygga bilar och godis?


PrinceCharming



Im not your Princess, and you are not my prince..
But it´s not to late to catch me just yet..

The Hills

Blev lite besviken, då jag hade planerat att titta på premiären av The Hills samtidigt som jag äter frukost, dock har de blivit uppskjutet. Får ta det i kväll i stället :)
Nu ska jag ta och göra mig i ordning, ska in till stan om två timmar. Nu när silverpilen är sönder får man åka bussen igen då.. Jaja, på med ipoden så går det allt finfint!

Smell ya guys later!

On the egde to the unknown




Would you reach out into the unknown to help?

I guess we wont know until we stand on the edge..

Jobb outfit

Här kommer några bilder från dagen, så himla underbart att vara ledig så man kan ta en massa egokort hela tiden! :)

Redo för jogging!

Chinos, Gina Tricot



Allt hänger på accesoarerna!

Ringar, armband och örhängen


Filmens värld den bästa

Jobbet avklarat, nu är det bara att äta och ta in hästarna. Kvällen är fortfarande ung, får se bad jag hittar på.. Kika klart på TopGun kanske?

You should´ve said no

Taylor swift, det enda jag lyssnar på just nu.. Grym!
Känner mig redo att ta tag i jobbet, har joggat, duschat och sminkat mig. Fräsch och snygg, kan det bli bättre? ;)
Hoppas hela veckan får lika bra väder som i dag, för då ska jag banne mig rida varje dag! Har haft ridförbud över helgen men nu är det slut med det. På med chapsen och cowboy hatten, jihaaa!

Peace

A Fresh start of a new day

Ska ut och springa nu, som jag har längtat! Efter att ha varit stilla hela helgen ska det bli gött att ta en löptur. Ipoden är laddad och tankad med ny musik, högst  topp ligger just nu Taylor Swift - Lovestory. Har lyssnat på lite fler låtar från hennes album fearless och hittat en hel hög med bra låtar =) Hon har ett så himla skönt sound i sina låtar och en riktigt grym röst.



Sentimental

Jag sitter just nu och lyssnar på lite musik på spotify och när man hör vissa låtar så blir man sådär sentimental.. jobbigt, det dära.. Sitta här och vara nära att ta till lipen bara för att man lyssnar på en låt. I´ll be med Edwin Mccain är en av dem, en såndär typisk kärlekslåt. Får ta och sätta på lite Timbaland istället, den blir man alltid så grymt danssugen av =)


Fördel/nackdel?

När man bor på landet så är det vissa saker man helt enkelt måste hjälpa till med. Som att lägga grus på vägen och fylla i hålorna. Vilket är vad jag ska göra nu.
Inte precis världens roligaste arbete, men man kommer ut och får tränat lite i alla fall. Ska ju ta det lugnt denna helgen, så det blir ingen bodycombat i dag, så då passar de utmärkt med att bara gå på vägen och märka ut hålor.
Hörs senare, my darlings <3

Allt på en gång..typ..

Solen får mig att längta mer än någonsin efter sommaren, varma dagar och mysiga kvällar framför grillen. Det finns nog inte roligare än att sitta i skymningen och grilla, och förhoppningsvis inte tända eld på något :)
Eftersom mitt liv inte är fullspäckat med saker hela tiden, vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om..

Men när det väl händer saker, då händer allt på en gång liksom. Tjugo i elva började jag åka mot stan,edsborg och fottbollsmatch. Halvvägs börjar en gul lampa blinka och någonting börjar pipa. Great, bara att svänga av vägen och stanna. Märker att bilen börjar gå lite hackigt så jag stänger av den och ringer (smått panikslagen) till pappa. Slutar med att det inte finns mycket att göra förutom att tända eld på skiten. Haha, nej nu skojar jag bara XD Får åka hem, ringa kajsa och säga att jag antagligen kommer missa hela första halvlek.. När mamma sen äntligen kommer med volvon är jag en halvtimme försenad.
Men som tur var gick det bra i alla fall, vi slutade matchen med glass <3 Nu är sommaren invigd på riktigt! Min första glass, en sandwitch stracciatela (eller nått..)

Spenderade resten av dagen i solstolen, inget fel i det liksom :D



Hur kommer det sig att jag inte ser lika sexig och förförisk ut som kändisarna när de ger slängkyssar till höger och vänster?

Rob Pattinson








Såg en kille på gymmet, som såg ut precis som honom :) Då hade jag något att göra medans jag tränande, haha

solstol

Sitter ute i våran solhörna och solar. Det är 27 grader (jag ljuger inte!) och jag sitter i bara linne och leggings, underbart!

Nej, nu tänker jag inte slösa mer tid här, ut i solen ska jag! :)

Carpe Diem

Vad var det för grej jag gjorde idag då, undrar ni så klart?

TATUERADE MIG! =) det trodde ni aldrig, eller hur? Gick till studion klockan ett, men fick inte tid förens klockan halv tre. Hann springa upp och se Jennis lägenhet, den kommer bli superfin, gumman! Älskar bordet och bänken!
Tjejerna skulle ut till överby, och jag hade absolut ingen lust att gå dit helt själv, så lillebror följde med och tog kort. Det gjorde inte alls lika ont som jag föreställt mig, men det är klart den kändes. Älskar den, hur snygg som helst!
Så himla stolt över att jag gjorde den, det gick ju hur bra som helst, jag varken dog,svimma eller grät! Inte ens en ynka liten tår trillade ner ;)









Tack Freddie, för stödet =)

Nu ska jag ut i solen och läsa lite, äntligen påsklov!

Up-to-date

Dålig uppdatering, men hade helt enkelt inte tid i går.. Jobbade (killar, ni är helt otroliga!) och pluggade hela kvällen.Lika så kvällen innan, lärarer och lov.

Sista lovet nu då, känns..ja, lite sorgligt. Tror det är cirka åtta veckor kvar till studenten, känns skrämmande. Om bara två månader så blir jag utslängd från tryggheter, rätt in i framtiden! Men det är något jag längar efter. Utmaningar, here I come!

Ska göra stallet, raka benen och kika film. Har inga läxor tills i morron så ska passa på att njuta =)


I morgon händer det mycket spännande saker.. :) Förhoppningsvis.. Vill inte jinxa det så, tänker inte berätta något än ;)


With love, Amanda

RSS 2.0