Jen´s Day!



Grattis på födelsedagen Gumman <3

U2, 360 Tour..

Om bara några timmar kommer jag och Kajsa stå på Ullevi och se ett av världens coolaste band/artister! Är så jävla förväntansfull, står och hoppar i mitt rum! Taggad, TAAAAGGGAD!!
Kommer vara en av de största händelserna i mitt liv, kommer bli så otroligt coolt! Herregud, kan inte vänta längre..
Magnificent, Elevation, Beautiful name och Where the streets have no name, är bara några av favoriterna.. Varför har jag inte lyssnat mer på detta fantastiska band?!

Ofattbart..

Puss på dig och Puss på mig

Borde kanske ta på mig något annat, eller i alla fall något mer.. Har suttit i trosor och posten tröjan sen jag kom hem.. Men det är myyyys på Posten tröjan, den är stor, varm och har en ficka på bröstet, vad mer kan man önska? Den är blå också, sa jag det ? ;)
Men nu ska jag ta på mig lite kläder, för ska plocka lite i mitt rum i brist på annat.. Sen blir det Sporttan med Kajsa, eller eventuellt en långpromenad, beror på hur vädret förhåller sig ;)

Måste bara säga, att jag fick nog den allra coolaste presenten någonsin igår! Herregud, Andreas, du hade verkligen fått till det! Eftersom det här är en blogg, som jag inte riktigt vet vilka som läser, tänker jag bara säga vad (exakt) det är får nått, så får ni stå för tanke-arbetet och snusket!

Ett jävligt snyggt (kort bör tiläggas) ridspö och ett stycke handklovar.

Så, där sa jag det!

Puss på det XD


Shorts?

Inte på topp just nu, och då borde man inte skriva blogg-inlägg..
Men det skiter vi, kan ju berätta om vad som händer lite senare, ska först träffa Emma och Andreas. Ska överraska honom på jobbet, för han har tydligen drömprinsen där (?). Jag har redan min drömprins, Prins Caspian och han bor i London (oftast). Så det så!
Senare ska jag träffa Mia, tjejen jag ska ta över efter i England. Ska bli kul att träffas, ska passa på att ställa så mycket frågor som möjligt! :)

Nu måste jag komma på vad jag ska ha på mig, skorts kanske?

Perfect chill outfit






I got a new friend, and his name is CHOCOLATE

Ska snart gå runt och fota lite med min nya kamer jag köpte idag (Finally!). Sen ska jag sätta mig och göra totalt onödiga, men ack så roliga listor. (Kajsa, du förstår precis vad jag menar!)

Nu ska jag gå på reseväska (?) jakt, hoppas vi har nån som matchar min idée om hur jag ska se ut på Heathtrow.. Hmm..

Bye Sweden, Hello England

Den 30 Augusti, fem minuter över åtta lämnar jag Sverige. En månad och två dagar kvar..


Everything I had, everything I owned..

Dåligt väder, regn, deppiga tankar och Akon är ingen bra kombo.. Så jävla fin låt, den mannen kan sjunga!


Bilder hit och bilder dit..

Drar en bildkavalkad av Fjorden i morgon, håller på att skicka bilder nu och det tar en sisådär hundra år.. Minst.. Men bara jag får dem! :D
Ska duscha och förbereda mig för i morgon, jobba, "möten", tjejkvällar, bio (?) och en massa annat sköjj! En sak som är väldans sköjj är att på Fredag är det U2! Finally!

Men Godnatt på er gott folk, over and out!


Make a list, or two!

Nu ska jag sätta mig och göra en lista, nej två föresten! En över vad jag behöver fixa/köpa innan England, och den andra över allt jag vill göra innan jag åker.
Den 30 Augusti har det nu blivit bestämt att jag åker. Herregud vad spännande/roligt/nervöst/fantastiskt det ska bli!

H&M





Här får ni en lite sneak-peak på några av grejerna som är på väg i ett paket till mig, :)

F Festivalen

Lördag kvällen var bara helt underbar. På alla plan! Jag och Kajsa hade världens bästa roadtrip till Uddevalla, tog crazy kort på oss, utsikten och Tyskar, haha :)
Började kvällen hos min älskade syss Erika, för att sedan dra ner till Festival området. Tittade på ett coverband till Gyllene Tider (sångaren var lite..umm, wierd?). När de äntligen gick av scenen, drog vi oss bort mot dans golvet och där spenderades resten av natten.. Hittade lite egen underhållning, så man  kan säga att jag hade en riktigt trevlig natt, hihi..
Tänker inte avslöja mer här, inte för en massa okända människor som inte var där om vi säger så ;)

Senare kommer det upp en massa bilder, herregud vilka kort vi tog, inte en enda normal tror jag.. Men det normala är inte lika kul, alltid..

Kajsa, roligaste kvällen på länge! Nu är det officiellt en tradition, och ska genomföras varje år! ;)


En fika och en bios

Igår hade jag och Kajsa en helt vanlig fredag kväll. Fika sen bio. Fast den här kvällen skilde sig ändå från våra vanliga bio kvällar.
Ett, jag cyklade till stan. Det blåste motvind hela vägen, jag var ensam fast ändå jävligt lycklig. Det kändes jätte skönt att cykla och jag hade tid att verkligen ta in omgivningen. Låter kanske töntigt, men det är först när man ska lämna allt som man verkligen börjar se helheten.
Ja ja,två var vi på.. Framme vid Stip mötte jag Kajsa, sen cyklade vi resten av vägen tillsammans. Hämtade ut biobiljetterna och vandrade sedan vidare ner till Strandgatan. Det var jävligt värt det att cykla, för cidern och kladdkakan med vitchoklad mousse, var helt F A N T A S T I S K!


Mumma!

Min fina ♥


Cykel turen hem gick jätte bra, på med musikspelaren i mobilen, och sjönsjungandes hela vägen, hihi :D Hoppas jag inte väckte nån bara..
Bästa kommentaren fick Kajsa stå för. Vi cyklar genom halvorstorp, på väg hem, och plötsligt kläcker hon, "shit jag märker att vi börjar komma ut på landet! Husen står glesare och allt!"
Jag bara, hallå!? I H-torp? Vänta bara tills du får se resten av vägen jag ska cykla! Hahaha, men vi älskar dig ändå, sötnöt ♥


Så här taggad var jag innan cykelturen..

En bit kvar..

För att läsa om våran mer hmm, äventyrliga och bad-ass sida får ni gå in på HartmannHansson. Fler otroligt vackra bilder finns det där, hehe.. Kika in, det är det värt..

Planer för ett år framåt

Nu är det bestämt. Flygbiljetten är snart bokad.. Den här bönan lämnar landet..
I slutet av Augusti åker jag iväg till Cobham, London, England. Jag ska alltså åka iväg som Au-Pair till en familj i förorten Cobham.
Det var det jag gjorde i Smögen igår, hälsade på min blivande familj. Viggo,minstingen i familjen charmade mig totalt med engång. Kom och öppnade bildörren för mig, jätte sött :)
Resten av familjen var lika trevliga och jag kände direkt att "här kommer jag passa in". Viggo påminde mig väldigt mycket om Freddie som lite kille, charmigt litet monster ;)

Men oroa er icke, kommer hem till Jul igen, och stannar antagligen i tre veckor. Kommer komma hem och hälsa på vissa helger också, men framför allt får ni, mina kära vänner, komma och hälsa på mig! Nu har ni inte längre någon somhelst ursäkt till att inte ta en shopping-weekend i London, ;)

Så efter Augusti kommer ni få följa mitt liv som (förorts) London-bo och Lyx-nanny.

Middag

Hade ju som sagt tjej/födelsedags middag i Onsdags, på Shangri-la. Kajsa, Teresia och Jen var de flickor som var där och förgyllde min kväll. (Emma, Erika, Malin och Em, kvällen skulle varit perfekt om ni varit där!)
Först och främst vill jag tacka er tjejer, kvällen var fantastisk och jag hade det jätte trevligt! Fick otroligt fina presenter också,
Av Jen fick jag två ursnygga armband och ett par silvriga stora/runda örhängen. Örhängena är såna där clips, ni vet som man sätter fast rakt på örat, jätte bekväma verkligen! Kommer definitivt användas mycket!
Kajsa, sötisen gav mig en tavla på oss (som definitivt ska åka med!) och en cider på Strandgatan innan H.P ikväll.
Teresia, var ska jag börja.. Hade sagt att jag ville ha Prins Caspian, men tyvärr var han upptagen i Narnia skogen, så fick en bild på honom, och ett present kort på en piercing! Innan nu flämtar till och undrar var jag ska pierca mig, så ska jag tala om att det ska bli ett hål till i örat. Inget mer, är ganska feg när det gäller sånt.. Men det här kommer bli å bra, för det stod också på kortet att Teresia ska ta ett samtidigt och att hon lovar att hålla mig i handen.




Puss på er alla tjejer! ♥ Får liten tår i ögat när jag tänker på hur fina vänner jag har, snyft snyft! Älskar er alla!

Pussar

Åkte på en ensam roadtrip till Smögen igår (mer om det senare) och det gick alldeles utmärkt! Att göra saker själv tror jag är väldigt nyttigt, man ser på olika situationer helt annorlunda.

Men dettta har jag reda skrivit en gång, på den bästa bloggen, med stort H&H!

Nu ska jag som sagt städa rummet, för ikväll blir det fika (fick ju en cider av sötungen Kajsa! ♥) och sen Harry Potter för hela slanten! Nu är det så att mina föräldrar is going out of town, så ska det bli någon cider, så får jag cykla till staden. Fast är det uppehåll och inget regn, kan det nog bli riktigt roligt ;)

En liten bilresa

Nu åker jag iväg till Smögen, kommer hem i morgon :) Have fun while im gone!

Puss

Historien upprepas alltid..

Har precis kommit hem från en fika med lilla Emms ♥ Hon kan inte hänga med ikväll för hon ska jobba ikväll :(
Men det är faktiskt första gången som jag träffade Emma på själva dagen  (som jag fyllde år på) sen vi blev vänner en dag i ettan ;) Hon har alltid åkt till Finland under (över?) sommrarna, så har alltid fått träffa henne efteråt. Men detta året, så stod hon och de andra och sjöng så vackert för mig :D
Fick jätte fina presenter, ett par skit-tuffa silver ringar med strass i, ett rese-kit med shampoo,balsam,lotion,tvål och ansikts creme. Jag älskar sånt där! Fast bäst var nog stenen, en liten vit sten med orden "Carpe Diem" ingraverade. För er som inte vet så har jag de orden tattuerade längts ner på sidan av vaden. Så himla sött av dig gumman, tack så jätte mycket! Puss på dig!


Söta Emma





Sen ska jag inte tala om Andreas present, som tar ett par dagar till eftersom den är beställd från USA (WTF??) Blir väldigt orolig..och nyfiken, hihi..

Haha, historien av ju alltid ett sätt att upprepa sig på och det stämmer verkligen. För exakt en månad sen, satt vi på samma fik, på samma plats och jag sa exakt samma sak..

A: Grattis förresten!
E: Ehh, va..?
A: Ja, har inte ni åttamånaders dag idag?
E: ehh, va..? jo...
A: Du och Andreas? Det är väl 22?
E: Hehe, jo.. hehe, det visste jag ju..

Emma, din filur ;) Men roligast present hittade vi ändå, hehe..

Nu ska jag göra mig i ordning, för klockan sju är det middag med tjejerna på Shangri-la som gäller. Puss på det.

Signed, sealed and delivered

Nu är det jag, en sko-låda och en mysig säng som gäller. Over and out 

XOXO Amanda

Thuesday it is

Gick bra idag på jobbet, om man bortser från några smärre detaljer, såsom att jag fick byta bil fyra gånger..Suck. Min lilla bobby har tappat lådorna, så skulle byta till en äldre modell. Detta gjorde jag redan igår, men när jag kom fram till Viggen, (första stoppet på turen) visade sig att den äldre modell inte alls ville sammarbeta. Dörren gick inte att öppna, och där satt jag inlåst i en elbil, på viggen, på min födelsedag, men tre ton post att dela ut. Underbart, bara att knö,klättra och svära för att ta sig ut på andra sida. Fick upp dörren, och får sen köra hela turen med öppen dörr. Detta är ett mindre problem, dock är det svårt att nå alla brevlådor när man har en skjutdörr som fastnar i allt.
Så i morses fick jag en annan bil, ännu äldre! Luktade skumt, såg skum ut och skickade vibbar som sa "jag gillar inte dig alls".. Men, vad ska man göra, sist av alla packar jag in min post och hoppar in i bilen. Ska stänga dörren och ser att det inte finns något dörrhandtag..Va? liksom.. Hämta chefen, klaga lite till, packa ut posten och packa in den i en annan bil. Denna bil hade ingen luft, så tog ytterligare 20 minuter innan jag kom iväg. Upptäckte att det inte fanns någon radio, och jag som inte har en fungerande hjärna på morgonen, hade så klart inte med mig några hörlurar till mobilen.. Men jag överlevde dagen, kom in bara en kvart försent och sitter nu här.


Något gick snett i kopplingen idag..tror jag..eller..jagärtrött.com

Ska rehab-a lite och plocka i mitt rum, riktigt bra för nerverna har jag märkt.. Sen blir det antingen gymmet, långpromenad med vovven eller cykel tur till stan.. Just nu lockar sportlife mest, aerobic idag om jag inte minns fel..

B-day gifts

Från Mamma, Pappa och Bror ♥




Också Kungsan såklart ;)

Från Kajsa och Mäki ♥





Fallens sista dag


My and my mate ;)

Emms

My other mate (som absolut inte ville vara med på bild..)


Bästa ♥ (Bild lånad host host från Emms)


Mina absoluta favorit par i hela vida världen! Love you guys! ♥


Les finales..


Kungsan och Jag

Jag och Mamma tog oss en liten cykel tur för att jag skulle få känna på min alldeles egna lilla kungsan. Riktig bra var den, det är det minsta jag kan säga :) Så till helgen blir det till att cykla in till stan, kommer nog gå fin-fint.


Den kvinna som inte kan cykla och ta kort samtidigt är en skam för kvinnosläktet..



Fort som attan gick det :P


Mamma försökte köra om, men icke..

Its a happy day, its my day!

I dag fyller jag år, hela 19 år blir jag :D Stor tjej nu, hehe..
Sista året som tonåring då, och det känns okej. Är redo att ta de sista stapplande stegen in i vuxen världen, tror jag i alla fall.
Hitills har jag fått helt fantastiska presenter! Mamma, Pappa och bror väckte mig (okej, jag hade varit vaken i en halvtimme, hehe) klockan sex. Super gulligt av dem att gå upp så tidigt, fast det alla är lediga! Massor av kärlek till er ♥ Fick två tidingar, mina favvo chips (hehe) och en geisha choklad. Fick även ett present kort på en cykeln, åhh, som jag har velat ha en!
Åkte sen till jobbet, och blir även där glatt överraskad :) En massa grattis sms såklart, men sötast hitills har nog Emma och Johanna Hilmersson varit! De sötnöterna hade bakat choklad muffins (med glasyr och strössel på) till mig! Blev så himla rörd, hade de inte varit en massa andra där hade jag börjat lipa! XD

Träffade Kajsa för en fika efter jobbet, och av henne fick jag verkligen underbara presenter! Väskan jag gått och trånat efter (Tack mäki! ;)), sveriges snyggaste armband och en jätte cool dödskalle scarf! Som om inte detta var nog så fick jag en parfym också, Donna Karan! Den luktar ju himmelskt! Tack, tack,tack min underbara! Blev så himla glad! Blir lite rörd här nu igen, tack alla mina underbara vänner som tänker på mig! Ni får mig att känna mig bäst! Älskar er alla ♥

Men mest överraskad blev jag nog när jag kom hem och öppnade dörren till mitt rum, och där står en cykel! En alldeles egen svart, Kungs - Drottningholm! Så himla fin! Har redan cyklat en massa på dem, den är så otroligt skön att sitta på! Så till helgen blir det cykla av! ;) Vilka är på?


Twittering

Har precis kommit hem från Ikea, så nu ska jag installera de nya sakerna :) Senare blir det fyrverkerierna med favoriterna ♥
 

Pretending

Nu ska jag dra mig ner mot stan, för att RÖJJA SÖNDER! Haha, inte riktigt, men man får väl låtsas? XD Hörs i morgon..

Puss

Some Random Pics

Liseberg ♥

Andreas och Doris

Emma var taggad

Lotta på liseberg


Kållerado

Snyggaste på stället <3

Snyggaste killarna..hehe

Grillkväll med tjejerna ♥







Sötaste ♥


En fredagsnatt

Vilken kväll vi hade igår, helt galen! Men den var lyckad endå, skrattade oavbrutet hela kvällen/natten. Kom i säng halv fem tror jag, och det slutade så bra, hahaha XD Jag och lilla Tindra sov i Kajsas 1,40 säng, medans Kajsa och Mäki sov i Måns 90-säng. Haha, vilket flyt man har ändå,hehe..
Ficke ett litet överraskande, men roligt samtal igår kväll, men det tänker jag inte outa här.. Inte heller några detalj från igår, eller bilder för den delen! Inte en enda bra bild.. Okej, kanske en, men absolut inga mer! XD

Ska berätta lite vad som hänt i veckan, och lägga upp lite bilder, sen städa lite i rummet. Sen ikväll blir det utgång igen, ;) Vem vet vad som händer då?

Nokia 5800 xpress music

Vet inte om jag sagt det, men ny mobil har jag :) Äntligen har jag köpt en mobil som är snygg,fet, svart och har ett batteri som håller längre än två timmar om man lyssnar på musik ;)


Snart, snart så..

På lördag..
På lördag är jag tillbaka, då kommer full redovisning på veckan, bilder och annat smaskens! Men ni får hålla er tills dess..Tyvärr.. Nu måste jag lägga mig, sista dagen i morgon.. Dock kommer jag sakna grabbarna på kvällen ;)

Puss

busy-busy

Kom precis hem från jobbet, är jag hittade ett visst par, som smidde elaka planer..hmm, vilka kan det vara? ;) Tur för er att jag gillar er ändå :D
Nu ska jag ta en snabb dusch, sen blir det iväg till Kajsa, ska fika/äta med tjejerna, Malin och Jenni. Mys <3

Hörs senare..

Snabb visit..

Är hemma och har lunch, så tänkte passa på att uppdater er om läget innan jag ska tillbaka till jobbet kl 15.00. Än så länge går det rätt bra, bortsett från smärre skador såsom halva nagel bortsliten.. aotsch!
Berättar mer om gårdagen, tog ett sista minuten ifall och åkte till Liseberg med Emma, Andreas och Boris/Baris/Anders.. Men som sagt, mer om det sen, kommer väl hem runt åtta antar jag..

Puss

Last night..

Nu är det sängen som gäller, för i morgon börjar no-life-veckan.. Trevligt trevligt, jobb 10 - 19. Är det inte underbart?
Men jag ska inte klaga, tänk alla ungdommar som inte har något jobb, som till hösten inte kan göra vad det vill, inte kan resa, eller köpa något de vill ha..
Jag är lyckligt lottad egentligen..

Man uppskattar aldrig vad man har förens man har förlorat det



God natt meine lieblings!

Trasiga jeans och silvriga ränder

Tröja, H&M
Jeans, Gina




Haha, ser ut som jag har en "tubsocka"..


Blue Ice

Lördags kvällen spenderades med Kajsa och Mäki. Film, promenad och drinkar. (Martini är btw inte gott) Vi fick till och med lillemäki att dricka lite, och han tycket det var okej (?).
Gick och la oss runt halv ett, låg och skvallrade tills kvart i två och kom sedan på att vi skulle leta p.b till mig, (p.b potentiella pojkvänner) så det var bara att ta fram skolkatalogen och be Mäki börja berätta. Så mys, jag och Kajsa på var sin sida, uppkrupna i min säng med Mäki i mitten, bläddrandes i skolkatalogen. Det hela slutade i alla fall med att vi fick fram en lista, och vilken list sen..hehe.. Dock ingen som kommer upp här om vi säger så.. To Private..

Blue Ice och Kameltå..

Hej, fjortisbild! ↓


Men helgen har varit helt fantastisk, älskar er mina små vänner ♥

Glittriga bilar och trailor-trash


På väg till V-borg..

A mix of cool cars..


Me want!

Syns inte här, men på den rosa bilen står det Girlsgofast.com..hehe

Inredningen i bak på en jeep...

Ice Age! I bakrutan sitter det en tv-skärm ;)






Favvo-bilen <3




Peugeout!


Saabs alien bil..


Arena V-borg var ju lågt ifrån klart, men den lite halvklara bygganden bidrog till en lite mer underground-stämmning bland alla bilar XD Coolt var det i alla fall. Efteråt åkte vi till Max i stan och käkade, och jag fick även sniffat lite på viggen sätena.. Tror på fullt allvar att jag börjar bli beroende av goda dofter, hehe ;)


I am hooked on you

Om en timme så ska jag och Kajsa mötas på Sportlife. Lite kompensation för pizzan och drinkarna som kommer senare, hehe ;)
Jobbet idag, gick förvånansvärt bra. Inga sura bitterf*ttor eller spionerande fula tanter XD Även fast det ösregna och jag var helt ensam, så kom jag in i tid, dock aningen dränkt.. Lämnade blöta fläckar efter mig på golvet och från mina skor kom det misstänksamma ljud.. Men vad gör det, nu är det Fredag, (äntligen!)jag ska packa träningsväskan och sätta mig i bilen på väg mot gymmet. Senare ikväll blir det mys med Kajsa, pizza och kanske en och annan drink (hehe).. Efter min vecka skulle jag behöva det.. :D



I´m ready to go, I´m ready to dance, are you?

Ge mig hennes hår! NUUUU!


Ett svettigt gym, två unga tjejer

Nu sticker jag iväg till Sportlife med love ♥ Äntligen, du och jag och gymmet...mmm..


A walk to clear your mind

Ska gå en promenad innan jag går och lägger mig..Rensa tankarna lite..
Varför ska alltid jag överanalysera och övertänka allt? Orka med det liksom, så det är lika bra att sluta med det..


Att sitta i biomörkret









Bio-outfit;
Vit t-shirt och kjol från H&M (två år gamla..)
Kofta från Gina Tricot
Väska från H&M
Skor från Skopunkten
Accessoarer från Gina Tricot

Rock-chic

Nu har jag änligen bestämt outfit! Tog mig bara sisådär en timme och sju minuter..typ.. Bilder kommer imorgon (eller om jag orkar ikväll), för nu hinner (läs orkar) jag inte lägga upp dem. Jag kan i alla fall säga att stilen idag är sweetgirl meets rockerchic, najs huh?


Dock får hatten stanna hemma..

Allt och inget

Förhoppningsvis får en varm (kall?) dusch mig att piggna till lite, för som det ser ut nu är jag slightly orolig att jag ska somna på bion ikväll.. Kanske inte riktigt så illa, men nästan..
Har en helvetes magkramp också.. Kan vi inte slänga in lite huvudvärk och influensa när vi ändå är igång? Hallå liksom?!

Nej, duschen var det.. Bra tankar in, dåliga tankar ut!


Första dagen

Första dagen på jobbet var förvirrande och hemsk! Just nu känns det som jag aldrig kommer lära mig distriktet, en massa åkande fram och tillbaka! Usch för det! Jag har i alla fall den otroligt söta club-caren ;) (as we say in svenska)
Efter jobbet hade Kajsadarling lagat lunch till mig, potatisgratäng, kött och bearnaise sås! Och majs! Jag älskar majs!
Tack så himla mycket, underbaring! Hade antagligen avlidit annars ;)

Nu ska jag krypa ner i soffan med SATC, orkar inget annat :) Teresia, läser du detta,hör av dig! Vi måste ses innan du åker! :/

En sommarbris

Nu blir det sängen, upp tidigt i morgon :) Så dröm sött nu allihopa, God Natt ♥


Kom hem från stranden och upptäckte att jag fått lugg..eller nått..hmm..

Mein Liebling!

Haha, igår kväll (kan man säga så?) var sjukt rolig, säger bara nattbad, creepy people, fulla tjejer och rejs!  Haha XD Bästa av allt var att jag äntligen fick köra Viggen.. Kändes jobbigt att sätta sig i min lilla bil nu i morses..Jaja, jag ska jobba och tjäna pengar så jag också kan ha en rolig bil (älskar dig min lilla silverpil, men du är lite liiiten)
Jag och Emma i framsätet (vi turades om att köra) och Andreas i baksätet ;) Haha, han hade aldrig suttit där bak, sa jag inte att det är rätt bekväma säten? ;) Dock har mittenplatsen format om sig efter min röv nu, haha :)

Slutade med ett nattdopp i poolen, sen tvn fram till fyra.. Sen däckade jag i sängen och vaknade av att mitt hjärtegryn smsa ♥
Väckte Emma och Andreas, käkade frulle och kollade in mormor och morfars kattungar :) Så sjukt söta, och min favorit skelar ;) Sjukt sött XD Tack för en supertrevlig helg, underbaringar! (även fast minigolfen gick och helvete..)

Åkte hem till Kajsa, fan vad jag saknat dig! Inte nog med att din uppenbarelse räckte, hon hade köpt underbara presenter också ;) Fullkomligt älskar armbandet, linnet är supersött och slajmet härligt-äckligt! Love you gumms!
Ska vila lite, sen göra mig iordning, för ikväll blir det FCT match, med Kajsa och Mäki XD Hoppas fan den är spännande nu ;)

Mitt hjärtas dynamo..
Var ska jag börja..Du ville ha en kärleksförklaring, men det finns inga ord att beskriva dig med, min nyponros!
Ord är blott mänskliga, min kärlek till dig är det icke!


Spoooooky!

Sitter inne på msn och chattar med lite folk, och kom nyss hem från en promenad med gamla barndoms kompisen Fredrik ;) Livet är bra just nu, och som grädden på marrängswissen kommer mitt älskade hjärta hem i morgon! Gullet, du lämnar mig aldrig igen! Hör du det!

Om en timme kommer Emma och Andreas hit, ska sova här i natt..hehe.. Ska kanske skrämma dem lite..mohaha..

Gårdagen






Nu är det natt

Hemma igen, och jag är varm och trött.. Ingen bra blandning precis.. Lite besviken också, blev inget rejs, men lite coola bilar och halv bra film i alla fall ;) Nu ska jag krypa ner i min svala säng och drömma mig bort bland ljumma vindar och härligt vatten... mmm..

God Natt alla fina ♥



Rejjjs!

Ska slänga på mig en tischa, sen dra iväg till Emma och Andreas :) Förhoppningsvis är det race ikväll, men man vet aldrig med bönnerna i den här staden, hehe.. Skämt åsido, ska i alla fall kanske ta ett natt-dopp i öresjö ;) Men vi hörs senare, eller i morgon.

Puss

Thriller

Om en timme och fyra minuter kommer Emma, då blir det stranden HELA dagen! Ska alltså packa ner det nödvändigaste nu, så blir inget långt filosofiskt inlägg här inte ;) (som om det brukar bli det..)

Hörs ikväll när jag är nygräddad och härligt glad :)

Gardis/Gaddis/beachen/Gaddesanda/the place to be

Blev en snabbis tur till Gaddesanda, Emma ringde två, kvart över tre var vi på plats :) Fick vår dagliga dos av D-vitamin, bad och snyggingar ;)
Är jätte trött just nu, fast jag inte ens gjort något.. Konstigt det där :) Ska i alla fall ut och springa lite senare, ska kanske gå en promenad med Emma först :) Kanske, kanske gamlingen hänger på (du vet vem du är!) och då får vi packa vattenflaska ;)

11:26

Hmm, vad ska jag säga.. Hitills har det inte hänt mycket, förhoppningsvis händer det nått senare.. Vill verkligen hitta på något idag :) Funderar starkt på att ringa Posten och säga att jag inte behöver öva på att vara inne, för allt satt redan igår.. Onödigt att stå där i två timmar med något jag redan kan, det är köra postbil som fortfarande är lite läskigt.. ;)


There´s only one place I gotta be, with music all over me, there´s heartache on the dancefloor




Dra löpet!

Inte riktigt, men nästan.. Ska ut och springa en sväng med Milly :) Känner mig som värsta baywatch bruden i Lillebrors fotbolls shorts och min svarta sport-topp.. Sexigt, hehe :D  (humor på högsta nivå)
Jobbet idag gick bra, körde inte över någon eller något (vilket är stort för mig, som haft körkort i mindre än ett år och aldrig kört postbil förr..)
Ska kanske jobba i morgon, men känns som jag kan det nu och jag orkar verkligen inte jobba (mes, jag vet..) JAg vill hellre ligga på stranden och spana (och bättra på brännan)

Unstoppable







Wish me luck :)

Facebook test

Blir nog inte stranden idag, ska nämligen börja halv tre för jag ska öva på att köra postbil..Haha XD Så jävla skönt, hur svårt kan det vara liksom? (Ta i trä) Så ska bara utfärda en varning här och nu, vill ni inte riskera att bli ihjälkörd av en postenbil så håll er borta från vägarna och Thn centrum från tre till sju.. Nu vet ni..

Haha, igår när vi hämtade posten på Polis-stationen kom en skiitsnygg polis och öppnade dörren.. hehe, jag vet var jag ska sega ifortsättningen..*dreggel*
Nä, riktigt så illa är det inte, jag gjorde faktiskt alldeles nyss ett test på Facebook, angående hur singel är du och jag är tydligen singelsingeln, trivs bäst med mig själv.. (Det stod inget om hur singel man är om man ligger på en strand och dregglar över och betygsätter olika killar) Hehe..


RSS 2.0