Idag, eller igår?

Har inte hänt något speciellt, dagen idag såg precis ut som dagen igår.. Gaddesanda sen jobbet.. Fast det gör inget, för det är riktigt trevligt :) Mys och prat med Emms, sen panik på jobbet :)
Sista kvällen med kvälls-posten-gänget idag, liiite sorgligt det där.. Kommer sakna kvällarna vi haft ihop, gubbs :)

Slänger in en bild , i brist på ord..


Undra vad som händer idag?

Vill åka till Stranden, för här hemma går det knappt vara ute, så jäkla varmt asså ;) Om bara en viss person ville vakna först! Om man skulle ta och ringa och väcka henne..hehe..


Update; fick precis sms och ska nu ner och göra lite lunch för sen blir det stranden for the win!


Övningen igår gick väl bra, men just nu känns det som jag aldrig kommer lära mig det nya distriktet.. Plus att jag ska tömma lådorna vid oden, klockan sex! Himla roligt, och lite extra grädde på moset är att jag ska göra det på Fallens! Som tur är, så är det bara Torsdag och Fredag som jag jobbar, men kommer bli spännande att köra postenbil mitt i stan, med alla karuseller och barn.. Hoppas,hoppas,hoppas jag inte kör över nån bara..:/

Men nu får jag sätta igång med lunchen så vi kommer iväg nån gång :)

It´s all about me






Janet Leon

Shimmy Shimmy


Oh, what a wonderful day

Nu ska jag ut och springa lite, rensa tankarna.. (inte för att det tänker på något negativt just nu..hehe) Var på Gardis/Gaddis med Emms idag, hade det riktigt trevligt :)
Bästa kommentaren;
Du är kanske också jätte snygg!


Hahaha, du är så söt Emma ibland asså ;)

words are just words

Haha, jag måste ha sämsta bollkänslan ever! Haha, lillebror och jag spelade gris i polen förut och jag skulle ljuga om jag säger att jag klarade mig bra...Ojoj, fångar bollen en gång, missar tre.. XD Vägrar kasta mig också, det kan ju göra ont ;)

Nu ska jag i alla fall krypa ner i sängen och sova, för i morgon ska jag till Gardis igen, med Emms :) Cant wait!

What am I waiting for? Is it true, do I just wait for life to happen to me? 
Just because you are alive does´nt mean you are living your life to the fullest..

Picasa 3 Photo Montage








Picasa 3


another serious inlägg

Emma och Andreas hälsade på en stund igår, dock rätt sent.. Kom klockan tolv och drog igen tio över två. Där emellan var det älgsafari och en rundtur runt Norra Björke som gällde :) Vi hittade inga älgar men en massa andra djur, en grävling och en dovhjort till exempel. Och en lite mus som Andreas nästan körde över..igen.. *suck*
Sen blev det sängen och jag vaknade inte förens elva, ILLA! Nu sitter jag här och försöker hitta på något att göra.. Alla kompisar  är frånvarande idag, ute och reser eller jobbar.. Boooring! Ja,ja får ju göra det bästa av situationen och hitta på något.. Om man skulle ut och gå med lillskiten aka Milly? Fast det är ganska varmt ute..hmm..tål att tänkas på..

In the summertime



Mitt humör just nu; Mungo Jerry - In the summertime
Namnet på snubben/gruppen säger allt..haha XD

The beach

Gardis is the place to be, bara så ni vet ;) Haha, jag och Jen hade en toppen dag! Två snygga singel tjejer på en strand full med hormonstinna, vältränade killar! Kan det bli bättre? Nej, jag tror inte det..Haha..

Har dock bränt mig lite, så nu sitter jag och smörjer in mig var tionde minut..Typ :) Nu ska jag smörja in mig lite till, och försöka roa mig på egen hand så gott det går ;) (Så här blir det när man är singel och hänger en hel dag på en strand full men snygga pojkar ;))

Haha, är det bara jag eller lät det där väldigt porrigt?
Haha :D Ska ut och gå med lilla vovvsingen tror jag..Ska i alla fall sluta skriva innan jag börjar sväva ut alldeles för mycket här va..

Gaddesanda

Var och grillade på gardis igår.. Och det var minst sagt spännande.. Herregud var ska jag börja? Jo, jag kan ju börja med att säga att jag är synsk! Skrämmer mig själv ibland, haha..
Kom dit, inga problem än så länge. Grillar korven och bara myser. En av fördelarna (nackdel ?) med att bo på landet är att man lär sig höra och urskilja olika ljud väldigt bra.. Därför blir jag ganska störd av att vara vid vatten, då de skapar helt annorlunda ljud. Jaja, tillbaka till grillningen, så sitter vi där och jag tycker jag hör nån som går i skogen bakom oss.. Eftersom jag är så jävla mörkrädd så intalar jag mig själv att jag bara inbillar mig, det är vattnet som slår mot stranden, eller nått.. Men Emma och Andreas tycker också att de hör nått, men eftersom vi vid det här laget sitter och pratar om vilken grym skräckfilm det skulle bli, tror vi bara att vi inbillar oss. När vi ha packat ihop,släckt elden och samlat upp allt skräp och börjar gå tillbaka längs stranden, säger jag (mest på skoj) att när vi kommer bort till kiosken, så kommer det stå nån där vi satt, vi bara kommer se en siluett mot solen, precis som i signs! Säger det mest för att skrämma Emma,hehe..
Men vad fan händer om inte att när jag vänder mig om för att kolla så står det nån där! Helt jävla galet! Jag börjar skratta och säger till Emma och Andreas, haha, vad var det jag sa?! Emma flippar och börjar skrika och jag skrattar ännu mer.. Sen kommer vi på att vi måste gå tillbaka en bit, in i skogen för att hämta bilen.. Jag vet inte vad det var, spänningen eller att man borde vara rädd, men jag bara fnissar hela vägen.. Herregud, jag fnissar samtidigt som jag är skiträdd, det var ju mörkt som satan på den lilla vägen!

Sen när vi åker därifrån, i en kurva, går det plötsligt en man på vägen! Det var precis som i en skräckfilm, lamporna följer vägen och plötslig går han där! Ska erkänna att då skrek jag med, och hjärtat slog några extra slag.. Hehe..

Om ni inte redan räknat ut det, så blir det ingen mer grillning på Gardis efter mörkrets inbrott.. Minst sagt..

Näe, nu får jag sätta igång, ska åka tillbaka till skräckplatsen med Jen och bada idag :) Hoppas bara att det inte blåser lika mycket som det gör här (vilket det kommer göra..) Kommer antagligen vara ganska kallt, men men..

See you (hopefully)..

Sverige - England

Vilken jävla match!! Fy fan vilken rysare! Satt och hoppade i soffan, herregud!
Visst, vi vann inte men jävlar vad vi spelade bra! Grymt kämpat grabbar! Speciellt stolt över Trollhätte pojken Dahlin ;)

Men måste bara säga att damn, vad snygg Englands målvakt var ;) Wohoo säger jag bara ;)


Come home!

Åhh, KAJSA KOM HEM NUUU! Miss you hun! Saknar dig, min andra hälft.. (Plus att jag vill se Transformers..hehe)

Har precis ätit, nudlar från Lai Thai, de bästa! Väntar nu bara på att Emma ska sluta på jobbet (är ett tag kvar, närmare 3 timmar..) för då ska vi till Gardis och grilla korv/bada? Jag är fett på, jag har nämligen slutat (?) vara badkruka! :D Feel free to join us ;) Ska leta fram engångsgrill och lite korv nu ;)

Michael Jackson

R.I.P




Hel-tid!

Posten ringde precis, fick reda på att vecka 29 ska jag jobba heltid! Woaaaa, money, money,money! Plus att jag börjar tio! Sovmorgon! Fast jag har bara fyra timmar på mig att få ut posten, mindre lyckat.. Ja, det löser sig :D Haha, enda nackdelen är att jag jobbar kväll och ska ner och (antagligen) tömma postlådor fredagkväll på fallens.. Haha XD



Detta betyder att jag ska öva nästa vecka, vilket betyder jobb från tre till åtta, och det innebär en paycheck i Juli också! Underbart! Just nu älskar jag posten! (Vilket jag inte kommer göra senare..hehe)

I dag var det egentligen tänkt att jag och Jen skulle till Gaddesanda. Dock har högre makter satt stopp för detta, då mamma har tagit "min" bil och jag är fast med "hennes" Volvo som inte startar! Må helvetet ta alla volvosar! Tack gode gud för Peugeot/silverpilar! Ska se om jag kan sätta på laddaren, men är osäker på om vi kommer ut dit.. Mindre roligt att sitta fast på gaddesanda med en bil som inte startar.. Är en låååång promand hem.. ;)



Får lägga mig på altanen och plaska i poolen i brist på bättre idéer. Kanske ska be och få skjuts av nån av min lillebrors kompisar, de ska nämligen cykla ut? Kanske man kan få åka pakethållare?

Kvälls promenad

Har varit så sjukt seg idag att det inte har varit möjligt, ändå har jag inte gjort något ansträngande? Jag antar att man blir sån här av ledighet och värme ;)
Åkte hem till Emma och Andreas efter jobbet, tvingade med dem på en promenad runt kanalen :) Haha, nästa gång kör vi ett högre tempo gubbs, plus att vi får ta med en vattenflaska till Gamla Gubben, han höll ju på att dö av uttorkning, haha XD

Plaskade lite till i poolen innan jag for till jobbet, men det var inte lika kul när solen gått i moln ;) Behöver nån att plaska med, så feel free to joina ;) It´s an open invitation!
Nu ska hästarna in, linserna ut och sminket av. Sleep thigt all my homeboys ♥


Strandhäng

Bästaste syss var här idag, så vi passade på att åka till Stranden. Gardis/Gaddis/Gaddesanda-whatever, blev valet och jag kan säga att det var helt rätt! Visst det blåste halv storm och det var kallt i vattnet, men woosch vad mycket snygga grabbs det fanns! Hamnde bakom ett stort grabb-gäng som började spela fotboll, var inte helt fel om vi säger så ;) haha, jag och Erika njöööt ;)

Nu ska jag ut och plaska i poolen igen, hörs när jag kommer hem från jobbet.

En dag i solen

Dagen spenderades i Uddevalla med TeresiaBabe ♥ Hämtade henne tjugo i tolv utanför körskolan (okej, fick så fint gå in eftersom Ronnie ville se mitt körkort) sen for vi iväg med Silverpilen till Uddevalla. Kommer fram, hittar parkering och börjar leta efter tatuerings studion Viking. Tar ett tag, men några minuter  (och en snäll man´s råd) senare hittade vi rätt. Då får vi reda på att man inte kan pierca sig förens efter två. Great, tänkte vi och styrde stegen tillbaka mot Donken. Två cheeseburgare och en milkshake senare är vi åter igen på plats. En halvtimme senare, tre pepp-talks, en irriterande grabb och ett gäng perversa bilder senare var det Teresias tur att få komma in. Eftersom första hålet blev för litet fick det bli ett nytt, lite större. Bevis på att den kvinnan är stenhård finns att se (dels under hennes överläpp,smileyn som vi var där för) men också på hennes underarm. Tjejen bad mig nypa henne, jag nöp och Teresia skriker hårdare! Jag tar i allt vad jag har, samtidigt som det gör ont i mig att nypa henne så hårt. Resultatet blev i alla fall bra, mycket finare än vad jag trodde det skulle vara :D Tillbaka till Thn, promenad runt Spikön och en lyxshake på Max. Sen var det bara att åka till Jobbet och tjäna ihop lite pengar, behövs kan jag säga..

Skönaste lirarer var i alla fall grabbarna bakom oss på promenaden..Haha, orkar inte berätta allt men kan ju säga att någon var..öhmm..K*T, eller nått..Haha, jaja, vi fick oss i alla fall ett gott skratt ;)

Kom hem, käkade lite snabbt och har sedan dess myst i soffan med mamma. Nu lockar sängen enormt mycket, ska bara ta in hästarna och tvätta bort sminket så är jag redo, God Natt allesammans

Eftermiddagen/kvällen

Tog med Andreas hockeyklubba (som jag råkade få med hem i lördags) till jobbet, planerade nämligen att göra en bytes affär. Gick  dock inte som planerat, slutade med att jag blev av med hockyklubban och fick byta bort en våtservett igengäld för min egen postentröja! Inte rättvist nånstans.. Säger bara en sak mina vänner, Hämden är ljuv!

Hämtade upp lillebror hos Ted, rejsade hem, bytte om och red sedan en liten tur i skogen med Paulina. Mitt inne i skogen, längs en lite väg ser vi plötsligt att det står en bil. Det ligger en liten stuga där, och jag vet att det är mina grannar som äger den. Dock är de inte dem i bilen.. Jag tänker inte skriva ner exakt vad jag tror att de gjorde där, det lilla paret, men ni kan nog gissa er till om jag säger att jag såg dem hoppa ur baksätet när vi närmade oss.. Hmm, vissa får ju tydligen kickar av det där,medans andra (som jag) kommer på dem.. Mindre mysigt.. Andra gången detta händer.. Varför alltid jag?

I morgon ska jag till U-Valla med TeresiaGumman ♥ Lite hemligt uppdrag, sen blir det sol och bad. Bra, med tanke på att ingen av oss hittar i Uddevalla, men det löser sig nog :) Nu ropar sängen på mig, god natt på er sweetpies!

Strö tid

Ska snart iväg till jobbet, ska bara slö kika in på lite bloggar först.. Ikväll kommer den ena skötaren (Paulina) och vi ska passa på att rida ut en sväng, hoppas det inte är allt för mycket flugor ute bara ;) I dag har det varit varmt, riktigt varmt. Närmare 35 grader i solen, damn! Hoppas poolen blir tillräckligt varm snart så man kan bada ;)

Men nu måste jag dra mig, hörs senare

What tha fuck?

Jaha, nu har texten fuckat sig på det förra inlägget.. Är det inte underbart?! Jaja, tur att jag inte skrev värsta långa inlägget, då hade jag antagligen gått ut och dränkt mig i poolen. Okej då, riktigt så illa hade det inte varit, men nästan ;)

Orkar inte ta bort det, så det får vara kvar, hoppas nån kan läsa det ;)

Micropaus

Tar just nu en liten paus i solandet, börjar bli lite väl varmt att ligga där och steka, hehe.. Men jag ska snart ut igen, vi bor ju ändå i Sverige, har ingen aning om hur länge det här bra vädret håller i sig, så får ta vara på det!

Puss så länge, ♥


Miss Independent


Sol och fika

Har solat hela dagen (har gett resultat nu ser jag) och fikat med Emms. Fick träffat min lilla guddotter, Betty-Kiwi-Lotta-Lillskiten, what ever you like to call her ;)
Får ta och komma överens om ett namn snart, hon måste ju döpas... Mitt första dop! Undra om vi kan boka kyrkan? ;)
Tittade klart på Dolt under ytan, inte riiiktigt så bra som jag trodde.. Åkte till jobbet vid sex, pratade med kolleeegerna, åkte hem och nu sitter jag här. Pratar i telefon med Em, så måste sluta nu :)

Pussar ♥

On the Go

Ska strax iväg till Emma, men först måste jag duscha. Har solat hela förmiddagen och då luktar man inte sååå fräscht kanske.. ;)
Hörs ikväll, puss

En ny liten kompis

Emma ringde vid fyra, precis när jag skulle sätta mig och äta och undrade om jag ville hänga med henne och Andreas och kolla på kattunge. Klart jag ville, så det vara bara att slänga i sig maten och på med kläder (kanske inte så bra att komma i bikini). Tjugo min senare var de här och vi började våran roadtrip mot Alingsås. Efter många om och men, hittade vi fram och kattungarna var riktigt söta! (som om det finns några fula liksom) Kiwi-Lotta (som katten just nu heter) är jättefin i färgen och måste ha det absolut coolaste tempramentet jag sett :) Gick direkt in i kattburen och la sig, lekte lite med leksakerna Andreas aka The Eye slängt ner.
Så nu har jag blivit stolt Gudmor till detta lilla underverk, och oroa er icke! Om jag får vara med och bestämma (vilket jag får) så ska katten inte heta Kiwi-Lotta ;) Bilder på den lilla och den store (Baloooo) finns på emma´s place.

Nu blir det kvällsfika och mys med familjen, förhoppningsvis framför tvn ;)

Jessica Simpson

Blir inget tv-tittande, ska ut och leka Jessica Simpson. Behöver inte skriva mer ni fattar nog, säger bara sol,shorts och liten bil, och slänger in ett Bildförtydligande,




Lysekil

I går åkte vi som sagt till Lysekil. Hela vägen ner gick väl någorlunda bra, jag och Emma sjunger så vackert! ;) haha..
sista biten innan färjan började saker bli intressanta, hamnar bakom en limo och alla som sett Andreas köra bil (eller sett någon annan 20-åring för den delen) vet att man hamnar ganska nära..Helt plötsligt sticker det ut en hand som pekar finger åt oss! Vi tappar hakan, men skrattar snabbt bort det. Haha, drar om och kör ifrån dem, det vill säga tills vi kommer fram till färjan.. Då hamnar så klart limo-jäveln bakom oss i kön! Haha, kan säga att vi va lite nervösa där ett tag, speciellt när det började komma ut folk från den.. Haha, som tur var så hände inget.
När vi precis kört på färjan, kör det på en likadan bil som Andreas har,till och med blå, fast Viggen Wannabe. Haha, så hela vägen över satt vi och kastade glåpord efter hans bil :D
Men det bästa händer när vi kör av färjan, då står det en annan viggen wannabe och väntar på att få köra på. Inte nog med att han spanar in bilen, han "lyfter" på ögonbrynen mot Andreas! Hahaha, typ "vi-står-på-samma-sida-du-och-jag", så jävla skönt!


(En äkta viggen)

Resten av vägen in mot Lysekil var det trafikstockning, tog väl en halvtimme att bara komma halvvägs. Dock körde vi någon (oannan väg in och hittade en bra parkering (om man ska bortse från att någon satt tuggumi på bilen när vi kommit tillbaka,misstänker stark wannabe viggen killarna). Gick sista biten in till stan och gick sedan fram och tillbaka där några timmar. Såg många fulla raggare, några stekare och nån snygging. Tänke ragga upp några killar som låg vid kajen, med en inte så liten och inte såååå billig båt ;) Sen fick jag syn på namnet, Boogie Nights London, och kom på bättre tankar. Såg ut som 20-årig bratz på båten, och då undrar man vad snubben som antagligen lånat den av sin pappa, har för pappa som döper sin båt till Boogie Nights? Ja, jag ville i alla fall inte gräva djupare i det ;)
Haha, roligaste på hela kvällen var när vi stod i kö till att köpa mat, då jag plötsligt hör några gubbar bakom börja snacka skit om Viggen.
Stallbacka-moped, ful liten skit mm
. Jag visste inte vad jag skulle göra, men tittade lite underligt/bitchigt på dem. Då började de skratta, och det visade sig att de kände igen oss från Färjan. Haha, tur det, för jag tänkte hur ofta händer det att någon bara ställer sig och snackar skit om en bil sort så där? Hahaha,jaja..

Hemresa gick bra, den lilla blåa Viggen wannabe´n åkte så klart med samma färja. I kön, innan färjan, såg vi hur de satt och kollade i backspeglarna hela tiden, jag säger då det..
Precis när vi kommit in i Thn, efter rondellen vid MIO, kryper det ut en igelkott mitt på vägen! Samma sak som igår, Jag skriker, Emma ser ingenting, och Andreas kör "över" den. Han inte bromsa, men lade sig så igelkotten hamnade mitt under bilen.. Herregud, tvingade dem att köra tillbaka och se så han klarade sig... Vet inte om det var ett bra eller ett dåligt tecken att han inte var kvar på vägen, men kollade underedet på bilen när vi kom hem för säkerhets skull..


(Det satt ingen sån här under bilen..)

Började titta på film, men när klockan visade tio över två och jag somnat till två gånger, var det dags att åka hem. Somnade skönt i min säng och vaknade för en halvtimme (!) sen :) Nu måste jag komma igång lite, annars kommer jag vara trög hela dagen.. Men jag kan säga att chips påsen och tvn lockar ganska mycket just nu.. Kan ju sätta igång liiite senare..


Puss

En midsommarnatts dröm

Herregud, skönaste midsommaren på evigheter! Haha, hade det jätte trevlig på dagen med familjen, mysigt värre. På kvällen åkte jag som sagt till Emma och Andreas. Slöade i soffan, sen tog vi min lilla bil på en promenad ;) Åkte runt i Thn, upp till näl (Emma ville kolla in ambulanserna och andra spännande männsikor). Allt gick väl bra, tills de lilla paret får för sig att vi ska åka bort till området vid Junkyard. Och inte bara dit, vi ska åka längre, och längre och längre in på vägen. Snart övergår asfalten till grusväg, som övergår till sämre grusväg som snabbt övergår till ingen väg, utan en lerig spårad väg för skogsmaskiner! Och där åker vi med min lilla bil! Herregud, jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, men kul hade vi i alla fall! Stadsbarnen fick ialla fall se två rådjur och några katter. Misstänker även starkt att vi körde "över" en fågel, och då menar jag "över" över! Han satt iskallt kvar på vägen och Andreas han inte stanna. Dock var den borta när vi tittad bak, och börjar sakta tro att den stackars fågeln satt fast under bilen.. Men icke, så antagligen klarade den sig och flög iväg efter att vi kört "över" den.. Haha, ja..så jävla sköna är de, Andremma.
Köpte dillchips på seveneleven (rena rånet, 20 spänn för en 200 grams påse) och landade i Andreas soffa. Fick hela för mig själv, för paret somnade i sängen.


Denna tittade jag på medans de andra två tog en power-nap ;)

Vi två begav jag mig hemåt, fick bara köra hem våra gäster (mamma och pappas kompisar) då det bara tutade upptaget hos taxin (?). Men efter en timme i bil, skönsjungandes till U2, däckade jag i sängen.

Det var min midsommar afton. Ikväll lutar det åt ännu en kväll med det lilla paret, kanske ska vi till Lysekil, vem vet?
I dag har jag inte gjort många knop, tittat på Fools Gold som jag lånade (läs snattade) från Andreas, och tänkte nu kolla klart på Fired up. Gillade ni recensionerna, eller sög jag fullständigt? (Inte för att det spelar någn roll, det är kul så kommer fortsätta ändå ;))

Twilight photoshot for Vanity Fair






Glad Midsommar!

Ville bara önska en glad midsommar, snart ska jag hänga med min familj upp till Hunneberg. Fika och promenad med hundarna, mys :) Sen hem och fixa maten och allt. Jag vet inte om det är för att jag har en bra relation till min familj, men jag gillar att umgås med dem. Vi är en skön,crazy familj!

Lots of Love ♥

Ett litet fönster..

Det är så mysigt att ha fönstret på vid gavel och bara lyssna på alla ljud.. Fåglar,vinden,bin,humlor,gräsklipparen.. Ja, ni förstår nog ;)
I dag är det midsommar, och under dagen är det familjen som gäller. Ikväll åker jag till Andremma och vi får se vad vi hittar på. Vi är öppna för förslag om jag säger så :)
Om man skulle ta en dusch, raka benen och så kanske..Haha, antagligen väldigt intressant att läsa om, men alla tjejer där ute vet hur fräsch man känner sig efter att ha rakat benen! Säger bara två saker, nyrakade ben och nytvättade lakan! Perfect match!


I miss my camera..But love my new jeans and shoes..


Långt eller kort, mörkt eller ljust?

Vill göra en förändring med håret, men vet inte vad jag vill göra.. Klippa av allt det slitna och köra på en liiite kortare frisyr? Eller bara toppa och spara ut? Stoppa i löshår? Ha kvart det som det är(älskar utväxten) eller färga det mörkare?
Ja, får tänka ett tag till för just nu har jag inga pengar att göra nått.. Men dessa tjejer har i alla fall jäkligt snyggt hår :)
Vill ha Ashleys färg, men Haydens frisyr. Lagom långt och ser fräscht ut.


Ashley Tisdale


Hayden Panettiere


Leighton Meester


Vanessa Hudgens


Kustbevakarna

Jag har bara en fråga, var tog kustbevakarna vägen? Jag verkligen älskade den serien! Plus att den ena kille verkligen var jätte snygg ;) Haha, har stora planer på att åka upp till Sthlm, råna en båt och köra runt där ute tills jag hittar honom..hehe.. :D



Mr.Hot Guy..

(inte den bästa bilden kanske..but what tha heck!)

Vad är grejen med midsommar?

Var och handlade med mamma förut, och jag säger bara herregud! Det var folk överallt! Normala, galna,fokuserade,trailortrash,snyggingar och gamlingar i en enda salig blandning. Jag säger då det..
Vi kom i alla fall därifrån helskinnade, och fick till och med mig en Cosmopolitan. Nu när solen är framme igen, ska man kanske passa på att ta en ridtur? Jo, jag tror nog det :)

Och nej, jag har intehöga krav på killar.. Han ska bara ha six-pack, ken-muskel, vältränade armar och..
Bild exempel ↓






Ryan Reynolds och Taylor Lautner.. mums!

Awake



Clay (Hayden Christensen) har allt man kan drömma om. Pengar, makt, utseende och en underbar flickvän (Jessica Alba). Enda orosmolnet på himlen är att han lider av ett svagt hjärta. När väl ett hjärta dyker upp och han ska sövas ner går inte allt som det ska.. Clay upptäcker att han fortfarande är vid medvetande, dock paralyserad vilket betyder att han känner och hör allt men inte kan kommunicera med resten av omvärlden..




Filmen var bra, men oerhört jobbig. Att sitta där och höra hans tankar, medveten om att han känner allt var riktigt jobbigt. Jag kan bara fantisera om hur ont det måste göra att få sin bröstkorg uppbruten och hjärtat uttaget.. Bra med filmen var dock att den utvecklades i en helt annan inriktning än vad jag trodde, det händer så mycket mer. Mer tänker jag inte säga, då förstör jag spänningen ;)

Lena Olin spelar Clays mamma, visst är hon oerhört vacker? Hon spelar även rollen jättebra, den överbeskyddande mamma, som har gått igenom men än man tror..

(Filmen finns såklart på movestream.se)


En helt vanlig Torsdag..

Seg dag idag, blev väckt av lillebror som försovit sig och bara mååååste ha skjuts. Det spöregnar, varken hundar eller hästar vill gå ut, så får lirka ett bra tag med båda. Resten av dagen blev det SATC och muffins bak. Försökte göra riktiga cupcakes men fick nog inte riktigt till kletet.. Men jag ger inte upp, jag ska göra riktiga cupcakes nångång!
Nu ska jag räkna lite pengar och se hur jag ligger till med drömmen om en ny mobil. Har hittat en jag verkligen vill ha, men har jag råd? Äsch, fuck it! Jag vill ha den, jag vill, jag vill!

Ska kanske till gymmet sen ikväll, springa lite på bandet och bråka med crosstrainern. Det är faktiskt inte så lätt som det ser ut att vara, att föra armar och ben framåt och bakåt, samtidigt som du ska titta på tvn och alla andra människor!
Dagens i-landsproblem, haha :)

Asleep

Just me, dropping by saying Good Night.

Har precis sett klart Awake, recension kommer i morgon. Ska säga redan nu, bra men oerhört jobbig film..

He´s just NOT that into you



I filmen får du följa olika personer som alla är sammankopplade, vänner, ovänner, ihop eller gifta.
Gigi (Ginnifer Goodwin) har problem med att hitta en bra kille, ingen ringer fast de säger att det var trevligt att träffas, någon ger sitt nummer för att sedan säga "vi hörs av". Hon går på en dejt med Connor (Kevin Connolly) men den leder ingenstans, men träffar genom honom Alex (Justin Long). Connor i sin tur dejtar Anna (scarlett Johansson) som börjar flörta med Ben (Bradley Cooper). Ben är gift med Janine (Jennifer Connelly), vars bästa vän Beth ( Jennifer Aniston) gör slut med sin pojkvän Neil (Ben Affleck) för att han inte vill gifta sig. Anna´s bästa vän Mary (Drew Barrymoore) har ingen tur i kärlek alls, utan blir dumpad av alla tekniska prylar som finns.



Det kan verka lite rörigt att läsa nu, men filmen är grymt bra! En riktigt feelgood film, man känner sig sådär härligt glad efteråt. Alla får inte sina lyckliga slut, men det gör inget. Filmen kommer bli en verklig favorit, man kan känna igen sig i någon av karaktärerna. Min favorit är lätt Gigi! Hon försöker verkligen hitta den rätta, lämnar ut sitt hjärta men det blir liksom aldrig helt rätt.. Men skam den som ger sig!
Som ni också kan se, går rollistan inte av för hackor! Riktigt grymma skådespelare :)



Filmen finns på moviestream.se

You are so amazing

Har hamnat i en bloggsvacka tror jag, känner ingen större lust att skriva just nu, men vi tar det som det kommer. Försökte posta ett inlägg i morses, men fungerade tydligen inte.. Hoppas detta gör det :)
Så var ska vi börja, var på Överby med Emms idag. Handlade ingenting förutom en ring (rea, 20 kr på H&M), chashew nötter och en honungsmelon. Det är faktiskt rätt gott att vara nyttig, hehe. Honungsmelon i youghurt är jätte gott, längtar nästan till frukosten!
Vi köpte också varsin glass och satte oss vid bilarna och schtekte :) Passade även på att ta kort, haha, jag hoppas verkligen inte nån såg oss.. Herregud, vilka töntar vi måste sett ut som! Jaja, ett gott skratt förlänger livet :D Försökte även planer midsommar, men det går inge bra.. Troligtvis blir det Lysekil och crousing, men ärligt, vem gillar fulla raggare och illaluktande bilar? hmm, ja inte jag i alla fall.. Hoppas vi träffar nån snygging, så jag har nån annan än turtorduvorna att prata med ;) (no offence guys, I love you anyway!)
Nu ska jag städa men först ska jag göra en film resumé, mitt nya tidsfördriv ;)

Bästa låten just nu, går på repeat i mitt rum, Kanye West feat Young Jeezy - Amazing

Känner faktiskt ett sug efter att städa, så det får de bli. Ska damma, plocka och dammsuga.. mmmm, I´m in heaven!
Haha, visst låter det tragiskt? Men men, har man inget annat att roa sig med, så får man ta vad man har ;)


Ni måste erkänna, visst ser min bil liiiite coolare ut? ;)

Bilderna är tagna från Emms blogg.

Ett litet schema

Nu; promenad med hundarna
Sen; laga middag
Sist; träning, finally aerobic på sportlife ♥

Emma Watson for Burberry







Bild lånad från msn.se/starlounge

like I care!

Nu lyser solen ute (finally) men då är det tolv grader, så lägger man sig ute i bikini lär man ju frysa ihjäl! Är det inte underbart, me like vädergudarna! Not!

Ska i alla fall rida båda hästarna, gå lång promenad med hundarna och städa rummet. Rummet är längst ner på den där lista..

Nog med onödigt skrivande, nu går jag ut istället..Gör nått vettigt..

P.s Emma, bad news, kameran funkar inte längre, går inte att starta..:/

Oh, what a night..

Bio i går med, Emma och Andreas. Vi börjar med the good stuff, filmen var jättebra (rekommenderar den!) och jag fick mina mms :) Love them!
And the bad stuff, Emma bestämde sig för att dränka min väska i zingo. Hehe, kanske inte riktigt så det gick till.. Emma (den snåle) bestämde sig för att ta med egen dricka, och proppsar på att lägga den i min väska. Så efter ett tag går jag med på det, om vi byter så hon tar min och jag hennes väska. Går två kvarter, och plötsligt tvärstannar Emma och börjar skrika.
Då ser jag dropparna.. Eller droppar, det forsar dricka ur min väska.. Kasta mig fram för att rädda allt, kamera,mobil,plånbok mm.. Som tur är verkar allt ha klarat sig (hoppas jag).
Mobilen är liiite (sarkastisk) seg att skjuta upp och använda knapparna men den funkar i alla fall. Kameran är det en stor mörk fläck på, mitt på skärmen. Hoppas det bara är för att den fortfarande är blöt, om inte kan det bli lite problem att ta kort, ser inte allt..hehe..

Förhoppningsvis klarade allt sig, så Emma inte behövde skaffa en så dyr dricka ;)

Ska bara påpeka att hon verkar ha dålig "drickakarma", då läskautomaten går sönder inne på bio när en viss person ska ta dricka, hahaha XD

Nu blir det lunch och ännu mer musik, är ensam hemma! Me love ♥

The perfect solution?

Tror jag har kommit på en perfekt lösning på alla mina problem.. Hoppas, hopppas, hoppas nu bara att de funkar och det blir som jag har tänkt mig, för då kan det banne mig inte bli bättre.. Håll tummarna nu folks!

Sooooool

Äntligen är solen här igen, och det ska utnyttjas till max! Ska bara slå in lite presenter och sen sätta mig och sola. När skötarna kommer så ska jag ta Prinsen på en lite ridtur, gjorde det igår kväll och det var riktigt mys ♥
Just nu har jag målat naglarna,(sophisticated susanna från H&M) så får vara lite försiktig med vad jag gör, vill inte repa dem eller nått.. Ikväll blir det först träning, sen bio med Andremma. Baksmällan (töntig svensk översättning) står på schemat och den verkar ganska skön på trailern.



Nej, om man skulle gå ut och sätta sig i solen en stund, min bleka kropp behöver det!

Step 2; Denial

Shoppade en massa smycken i dag, några klädesplagg och ett par skor. Allt på rean!
Me ♥ REA



Smyckes rea på Åhlens!



7 par örhängen, Åhlens
1 halsband, Åhlens
2 Hår-accessoarer, Åhlens
1 Armban, Åhlens
Väst, Lindex
Kjol, Lindex
Ballerina, Din Sko

Hit the town

Nu ska jag iväg till stan med mami, fixa lite småprylar. Hörs sen ♣

This used to be a FUNHOUSE!

I dag ska jag försöka få något vettigt gjort, typ gå lång pw med hundarna, rida Prinsen, leda Juppi och träna. Ska kanske ha lite hemma-spa också, mys!
I går när jag och Kajsa lunchade, så frågar jag Kajsa när midsommar är, (jag vet, hon drar till Tyskland där de inte firar det och har bättre koll än mig) och svara då "på lördag".
Vadå på lördag? Det kan ju inte vara på lördag! Shit, vad sjutton ska jag göra då? Är det nån där ute som har lust att vara barnvakt på lördag?, bring me! haha
Näe, om man skulle sätta igång då kanske..


The movie checker´s






Me and my crew

Milly ligger precis nedanför trappan, Tindra i min smuttvätt hög och jag viker in kläder i garderoben. Vi är nu en tre-kant, jag och Milly har fått göra plats för lilla Tindra. I alla fall i en vecka..
Man märker tydligt att hon redan saknar Kajsa, lilla tindrur.. Hon är alldeles deppig, så jag och Milly ska försöka peppa henne så gott det går. Vi ska gå promenader, leka och framförallt mysa i soffan framför SATC (lånade boxen av Kajsa så nu ska här kollas).

Haha, Markus älskade (okej, kanske inte älskade men gillade) min present! Supersnygga,bekväma och gubbiga pyjamas byxor!
Appropå presenter, så har jag den perfekta här till Andreas! Haha, ibland får jag till det ;)



Jag och Kajsa hade en sista-film-kväll igår..


Här-ska-det-stå-nått-smart

När sminket och håret är fixat ska jag ner till stan för att käka lunch med Taajsa för sista gången på tre veckor. *snyft*
Nejdå, tre veckor går fort, schooff säger det bara så kommer du vara tillbaka igen.
Men nu måste jag stressa, hörs sen, då kommer ni att få träffa Tindrur också eftersom hon ska bo här den närmsta veckan. Mys!


Medhjälpare?

Ska bara slänga på mig lite kläder och sedan åka till Överby med lillebror. Ska nämligen hjälpa honom hitta kläder till avslutningen, han har ju inte slutat skolan än, ;) hehe..
När jag menar hjälpa, så menar jag inte att hitta kläder för det kan han själv, då menar jag hjälpa bära,hålla och allt möjligt då han hoppar på kryckor. Krockade/ramlade i garaget så har fått någon sorts blödning i vänster knä, stackaren :/  Som tur är så är det ingen spricka eller så, plus att det regnar och är dåligt väder så han missar ändå inget speciellt ;) Nä, får åka nu så jag kan komma hem och gå ut på en PW med lillvovven.

Amanda

Bland drömmar och verklighet



Ska lägga mig och nana nu, ville bara säga (öhhmm, skriva) god natt först.

God, im in heaven!

Glöm youtube! Okej, kanske inte hlt och hållet, men vill ni se film fast ni inte har några pengar så har jag värsta tipset! Och nej, det är inte att (olagligt) ladda ner filmcrapet!

Moviestream.se

Visst, jag kanske är sist med att hitta det här, eller så är jag först bland oss "vanliga människor", men den sida är underbar. Just nu ska jag börja kolla på He´s just not that into you. Kika in länken.


Regninga dagar


Här kommer lite tips på vad man kan göra dagar när regnet strilar ner utanför fönstret:

*  Kika film
*  Kolla in nya filmtrailers på youtube.com
*  Baka
*  Laga mat
*  Åka till gymmet, eller göra lite olika övningar hemma
* Städa, kan vara riktigt roligt, höj volymen och ska rumpa samtidigt
* Ut och gå, om man tar på sig en regntät jacka kan det vara riktigt mysigt att gå i regnet
* SPA dag, gå igenom dig själv från topp till tå


Nu ska jag ner och se vad jag ska hitta på till lunch, funderar på Enchiladas.. Sen ska jag göra nummer sju på listan, Milly bryr sig nämligen inte ett dyft om det regnar eller inte.


D.O

Här kommer dagens outfit, perfekt för regninga dagar i soffan.



Mjukis från top till tå


Dagens Frukost

Ska börja med att lägga upp vad jag äter här i bloggen, antagligen skit tråkigt för er men det gör det lättare för mig att hålla mig nyttig. Jag ska försöka bli nyttigare och försöka hålla igång träningen, så jag får käka vad jag vill under helgerna, smart va? ;) Börjar med frukosten,

Samoa yoggi med müsli, kiwi och banan bitar i.
Till detta ett glas juice och en macka med skinka.



Slänger även in en bild på gårdagens middag :)


Potatis och rotfrukstgratäng,
Grillad kyckling,
tomater och knäckebröd(finncrisp). Fick även ned en lite crustini :)

Sleepthigt songs

Ska bara säga GodNatt, orkar inge mer.. Sitter med halvslutna ögon redan.. Filmen var jätte bra, mucket mucket snygga killar och action. Det gillar vi!

Hugs and kisses


To the movies

Nu ska jag göra mig i ordning för bion, visst man sitter i mörker, men man kan ju inte vara hur sleten som helst :) Hörs när jag kommer hem.

PS, det är Johnny Depps B-Day i dag, grattis till honom

Pussen

En bal på slottet

Balen var en av de roligaste saker jag någonsin gjort, alla var så himla fina och vackra. Verkligen jätte kul att se alla uppklädda, både killar och tjejer, vänner och ovänner.
Var lite nervös när vi skulle gå ur bilen, men så fort jag kom ut på "röda mattan" kände jag mig hemma, haha. Kände mig som en riktigt kändis, där vi gick, alla fotade,applåderade och tog kort.










Malin, David (?) och Maria


Johan, Malin, Maria och David


Lille Lindemann och David






Jag och Maria


Oskar och David


Vårat bord


Pamela och Sherin


Asra





Bygga ett staket

Nu ska jag gå ut och bygga sjuk hage till Juppi, men senare kommer det upp bilder från balen. Tog sin lilla tid att lägga upp alla bilder från studenten igår..haha :)
Nä, om jag skulle ta och börja, vill låta Juppi gå ute en stund medans  jag ändå är hemma och kan ha koll på honom.

Fredag 5/6 Studenten!

Dagen började halv fem, bara att kliva upp och sminka sig, fixa håret och på med mössan. När jag väl kom igång gjorde de inte mycket att klockan var fem på morgonen :)
Champagne frukost hemma hos Emma Ekelund, hade fixat partytält med värme i (tack och lov ;))





Agnes, Maria och Kajsa


David, Berra, Gurra och Johan


Sherin, Fredrik och Asra


Emma E i bakgrunden, jag och Kajsa


David fixar skumpa och Berra kikar på :)


Berra, Linus, Emma och Oskar


Frulle :)


Elvira och Agnes var glada :)


Jag och Sherin




Maria och Elvira


Asra


Pamela, Asra och Elvira


Grabbarna


Töserna (Emma och Anna fattas dock)




Nästan Hela klassen :)



Efter champagne frullen åkte vi bil till skolan för fotografering, mentorstid, mat och utspring. Halv nio hittade vi sal 43 och fotografen. Uppställning och lite posande senare vandrade vi upp till sal 63. Där hade vi mentorstid, Håkan och Annelis höll tal, fick presenter och Annelis visade lite kort. Jag var med på ett par stycken och inte en enda var bra, haha.


Emma fotar, Agnes och David posar.


Asra och Annelis kramas


Sherin, Linus, Sjöberg, Håkan, Berra och Fredrik


Mösskrivning, Emil, David, Berra, Oskar, Pamera, Robert, Sherin och David



Sherin, Maria, Agnes, Elvira och Asra


Fredrik, Pamela, Sherin och Robert


Folk och Emma


HGB och AMY


De tre musketörerna ♥


Innan utspringet..



                   
Efter Utsläpp och promenad ner till Fallen åkte vi vagn. Det var nog det roligaste på hela dagen, stå dör och skrika, hoppa och bara vara glad! Alla ler och vinkar och folk tutar och sjunger! Vid fyra drog vi alla hem till våra mottagningar , för att sedan ha förfest hos Maria. Kvällen slutade på Swania, inte jätte roligt enligt mig.. Men alla var trötta och nöjda efter en helt underbar dag med SP3C.

     

Bästa dan ever! SP3C in my HEART!


Börjar nog sen..

Berätta lite kort om vad jag gjorde i dag så skriver jag ikväll efter jobbet och berättar om hela helgen. Studenten och Balen, hela kalaset! Har ganska många bilder om vi säger så ;)

Vaknade nio och smög genast ut till Pållarna. Juppi börjar tycka det är måttligt roligt att stå inne hela dagarna, men i morgon gubben, så ska du få komma ut lite :) (appropå i morgon, måste ringa ett samtal..)
Kajsa ringde (börja ringa hem för helvede, kvinna!) och vi drog till Överby. Hittade ganska mycket..hehe.. Köpte en hemliig grej till en viss Mäki och en liten present till Mamma ♥

På dagens kvitton hamnde,
Svart lång t-shirt från H&M
Grå tröja från H&M
Blå, slitna jeans från Gina
Bruna gladiator sandaletter med klack från Skopunkten



Käkade på donken, så nu blir det att till att ut och springa ikväll ;) (allt är inte mitt, hehe..)



Ska ner och hitta något mer att dricka och sen dra till Jobbet. Hörs sen när jag kommer hem :)

Student 2009

För att jag är så jävla bäst!!
Uppdatering kommer senare, orkar helt enkelt inte nu XD Hade i alla fall en underbar dag, vi hade sjukt kul på flaket! Ta mig tillbaka ;)

Puss

Vagn; check!

Ska snart gå ner och duscha, ska ta en jätte lång dusch :) Raka benen, tvåla in mig i den dyra tvålen jag fick av Jen och schampoonera håret tills jag är helt täckt i lödder. Mmmm..
Var och fixade vagnen idag, men först stannade vi till hemma hos Emil. Hans föräldrar hade dukat upp långbord för hela klassen och stod och grillade korv. Hur snälla och söta som helst, Emils pappa hjälpte även till med vagnfixet. Vagnen blev bra, jag tyckte dock vi kunde haft lite roligare texter, men men... De är inte dåliga, bara inte så lätta för resten av folket att fatta. Men skitsam, för vi kommer ha roligt och dansa, sjunga,skratta och gråta. Allt i en enda salig röra.

Duschen var det, längtar så..

"Bra filmer"

Åkte som sagt ner en stund till Klassen på Backstage, berättade mer om det i den andra bloggen :) Läs det!
Kan säga att det innehöll många skratt, leenden och en viss Josef Fares! :D XDXD
Som sagt, läs det..hehe

Ska ta på mig lite kläder och göra mig i ordning. Först ska vi till skolan för att säga hejdå till Irene (aka Vithajen) och sen ska vi åka ut till Emil för att klä vagnen. Jag har med mig allt man kan tänkas behöva, lakan,spray färg, måkar färg och penslar. Har även tryckt in två presseningar i bagaget på Volvon :)

Hörs sen, dudes!


GrattisGrattisGrattis!

Kan inte uttrycka mig bättre, är så otroligt glad och stolt över min älskade syssling Erika ♥ I dag tar hon studenten, klockan ett är du en fri kvinna! :) Synd att jag inte kan vara där, men jag tänker på dig :D




SP3C

Var hemma hos Annelis (vår lärare) idag och vi hade det mys! Man kan inte göra annat än att älska Sp3c alltså ;) Ska städa rummet, leta upp lite grejer till i morgon sen kanske dra ner till stan och umgås lite till :)
Har tagit ca 150 bilder i dag, dock kommer de nog upp senare, eller till helgen. Just nu har jag lite dåligt med tid :)

Smakprov får ni dock ;)













Två dagar (eller en?)

I dag är det två dagar, eller en beroende på hur man räknar, tills studenten. I dag har vi lite lektioner i skolan, sen ska vi hem och luncha hos Annelis, våran mentor/lärare. Mys!
Hinner inte skriva mer, eller lägga upp några bilder, men det kommer ikväll :) Ha det..

Äntligen

Väntan är över.. Här kommer den.. (Den bästa efter min så klart ;))


Dagen i Dag

Nu ska jag krypa till kojs.. Har varit en lång dag, uppe med tuppen för att släppa ut prinsen och medicinera Juppi. Sen lite skolan, idrott (vi krossade MP3B, mäkta stolt) och sen ingen psykologi. Tröstade mig med att åka till Granngården och köpa hö till pållarna och lite godis till mig XD
Häng här hemma, Överby med mamma en snabbis och sen laga mat. Bort en sväng till Kajsa, småpratade lite och reta gallfeber på Mäki ;) Fick inte sin mat i tid :) hehe..
Hem, göra stallet, medicinera Juppi igen, duscha och slutligen sitta här. Min dag i korthet. Just nu är jag så trött att jag inte orkar skriva mer, och gör jag det som kommer det inte bli något vettigt ändå :)

Puss

Drag me to hell

Känns ungefär så.. Hett som en bak ugn ute och idrott som första lektion.. Jaja, överlever väl, förhoppningsvis..
Ska kika till Juppi nu, se gå ut till Bussen :)

Starlight

My only true love, now then and forever..


Juppi

Veterinären har precis åkt, Han konstaterade bara vad vi (och min hovslagare) trott.. Juppi har fått fång, så nu är det box vila i en vecka och medicin på det.. :( Min lilla älskade ponny.. Ponnyskrutten ♥
Nu måste jag bara komma på saker att underhålla honom med och se till att Prinsen inte springer ihjäl sig ute i hagen.. Great, den hästen kommer dö av hjärtinfarkt..


RSS 2.0