biljett

Känner på lite bättre party humör nu när jag fick tag på en biljett i går till studentsittningen på Lipz. Fast jag måste hitta en ersättare till jobbet i morgon och bli av med huvudvärken annars lär det inte gå så bra.. Jaja, det tar vi senare, shaka booty ska jag göra i alla fall!!
Nu ska jag ringa mamma och kolla med skjuts till jobbet.. Hard work work säger jag bara, haha..

Innan jag åkte hem passade jag på att köpa lite naturgodis, cashew nötter med choklad,yoghurt och med sourcream/union smak. Mumms säger jag bara.. Passar perfekt till The Hills. Alla avsnitt plus de nyaste finns på den här hemsidan: mtv.com/thehills. Dock är det ingen svensk översättning men det är ju bra att lära sig lite "amerikanska" hehe.


Dagens Outfit:

     Randig t-shirt från H&M, off white kofta från Gina och jeans från Gina Tricot,
(mina favvo panties)

Nu blir det lite ombyte innan jag drar i väg till jobbet,

// Puss


off we goo

Ska snart i väg till skolan, gympa står först på schemat. Jag har för mig att vi ska springa på tid i dag..
Åhh, nu spelar de min favvo låt på radion, Pink -  so what? Så himla bra, full av attityd.
Nä, nu kan jag inte sitta här något mer, hörs i eftermiddag

// Puss

shake that ass for me

Jag har sagt det förut och jag kommer garanterat säga det igen, jag älskar att dansa! Så himla underbart!
I dag hände det en riktigt kul grej på dansen, jag och en annan tjej hade nästan identiska kläder på oss! haha, båda hade vita trännings bh:ar, korallfärgade linnen och svarta byxor. Och jag som inte varit där på ett tag, hehe.. finfint..
Vi lyste upp dans salen så bra tyckte jag..

Så trailern för nya The fast and the furious filmen och den verkar grymt bra. Kommer sommaren 09, känns väldigt långt dit dock.. då har ju jag tagit studenten och allt juuee..hehe.

Känns som jag bara sitter här och flummar så nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig och sova.

ps. kolla in twilight, kommande (stor?) film, verkar bra. Sen vet ju inte jag vad andra tycker men jag gillar i alla fall det här lite mystiska som vampyrer för med sig.. :P

// Puss

HemmAKväLL

Äntligen, en såndär ensam-mysig-hemmakväll! Nu ska jag ladda hem lite filmer, ta ett spinningpass på cykeln( i källaren) och sen en liten promenad med lillan. Sen blir det pizza, ben&jerrys och filmer. Lovely <3
I dag har jag haft en riktig häst/stall dag. Pysslat i stallet lite grann och  ridit på lillkillen =)

// Puss

Torsdag morgon

Lite stressad just nu, ska snart fara i väg till skolan för att luncha(som det så käckt heter) med Kajsa. Man får ju faktiskt passa på att äta skollunch när de serverar något gott. Fisk och kallsås i dag, mumma!
 Tar lite dagens outfit innan jag åker men jag laddar upp dem när jag kommer hem, måste åka nu.

// Puss

Oktober

Jag säger bara en sak, denna månaden kommer att bli helt faboulous! Hoppas jag i alla fall.. Ne, inga negativa tankar nu, vem behöver dem liksom? Inte jag i alla fall :)
Som vanligt när jag skriver mina inlägg ligger jag i sängen och ska snart lägga mig. Inte så konstigt att med tanke på att det är bara då jag har tid för att skriva, menmen..

På nått j*vla vänster har jag lyckats putta undan en läxa så nu får jag sitta i morgon på morgonen och hela kvällen med den jäkla saken. Visst, jag fick MVG på provet i Internationella realtioner men det betyder verkligen inte att jag gillar ämnet. Det betyder bara att jag är bra på att plugga.. hehe
Läraren är värsta tönten, ämnet är skiit tråkigt och de andra eleverna konstiga. Okej, nu blev det så där negativt men vem bryr sig det är ju sanningen?

Kom just på mig själv med att vara så där jävla blond och osmart igen (strike 2). Lånade en bok förra veckan som jag började läsa på men inte fattade något av. Jag har läst del ett och tyckten den var jätte bra så jag tänkte låna uppföljaren. Dock så lånar smarthead Amanda del fyra, utan att fatta nått och läser en tredje del av boken innan jag upptäcker mitt misstag. Hello Blonde!

I morgon blir det sovmorgon, börjar kvart i tolv, sen skola och efter det blir det så klart gymmet med Kajsa. Biffarkroppar här kommer vi! Ska försöka skriva lite innan jag åker i väg mot nya äventyr :P


Två svettiga tjejer står utanför Sportlife och lyssnar på musik från K:s mobil. Plötsligt säger K:
Mitt ljud på mobilen funkar igen!
A: Va? Gör det?
K: ja...öhh.. det hör du väl?
Ni kan aldrig gissa vem den andra personen var? hmm..??


//
Puss

RSS 2.0