One missed week

Nu får jag baske mig ta och skärpa mig med uppdateringen här! usch på mig! Hade en underbar helg, med mina fina, mysiga tyska tjejer! Puben, pojkar, lekparken och rugby var ju bara några av sakerna vi klarade av ;) Lite ghostbuster och hannah montana fanns ju självklart med på ett hörn. För er som inte vet, så är Ghostbuster min vän Julias lilla fiesta. We just love him!
  
Veckan har gått bra, just nu är jag barnvakt. Förhoppningsvis kommer Catty och Kristian snart hem, för min ögon går snart i kors.. Visserligen sa de att jag fick gå och lägga mig, men jag tror inte jag gör det. Känner mig inte bekväm med det. Tänk om Viggo vaknar och jag inte hör det?

Den här veckan har också innehållit en hel del ovanligheter, som att jag tillexempel träffade på Frank Lampard inne på Starbucks i tisdags. I hela 30 minuter satt han där och snyggade sig, samtidigt som han retade alla genom sin uppenbarelse. Alla ville det, men ingen vågade! Ta hans autograf så klart!

Ikväll har det också hänt spännande grejer! Hade precis fått ner Viggo i hans mammas säng, när jag hör ljudet av att han trycker på en knapp. I nästa sekund går larmet. Det tjuter och blinkar, inne och ute, uppe och nere! Sprintar ner och ringer Catty, får numret till larmet och får stängt av det. Dock är det försent, polisen har redan skickat en utryckning. Dock inte hela kittet, utan bara två snälla grabbar (i skottsäker väst?). De knacka på och jag försökte förklara, samtidigt som jag har Catty i telefonen. De gick ett varv i huset, antagligen för att kolla så jag inte höll någon gisslan, eller att det satt nåt psyko bakom nån dörr. De sa att de inte gjorde nått, när jag försökte förklara att det var en treåring som satt igång det. Hoppas nu bara inte att de skickar en räkning för utryckningen..

Alltid ska det hända nått, och i morgon är det D-day! Äntligen kommer min älskade vän Kajsa och hälsar på! Ska bli så himla kul att se henne igen, som jag har längtat!

Nej, nu ska jag tvätta av sminket och hoppas på att föräldrarna snart kommer.. Har skola imorgon, så kan inte sova ut heller.. Jaja, alltid ska det vara nått ;)

Pussar i mängder!

Roses red

Sitter just nu och skypar med Kajsa, längtar så sjukt mycket tills i övermorgon!!
Ska snart pallra mig iväg till gymmet snart, bränna lite fett.. Bloggar mer när jag kommer hem :) Promise!

/A

New Moon

Hemsk ledsen för dåligt uppdatering, plus att jag la fel inlägg i fel blogg.. Hehe, opps!
Idag om exakt fyra veckor kommer jag sitta hemma i Sverige och antagligen mobba Freddie för att han har skola (okej, sista dagen men ändå) och bara mysa med min lilla familj! Oj, vad jag längtar! Ska bli så sjukt kul att komma hem och träffa alla igen, bara kramas!! Hihi, alla mina vänner räkna med kramkalas!
Igår var jag barnvakt, till hela sex barn och en hund. Inte illa pinkat, eller hur? Cattys kompis är här på besök och hon har med sig sin femåriga son Jacob.
De vuxna stack på middag och jag passade barnen, och det mina vänner gick galant! Viggo somnade tio i åtta och hunden däckade strax där efter. Axel och Jacob spelade lite fotboll på tvspelet, sen fick jag dem i säng också! Katching! Lovisa och jag satt och pratade om allt och inget, och tvillingarna gjorde sina läxor. Poff sa det så var klockan halv elva och de kom hem igen. Oj, vad stolt jag var! Hihi, tror faktiskt jag klarar det här ganska bra ;)



Nu ska jag snart ta mig en dusch, sen försöka få tag på Lisa. Ikväll är det nämligen dax, ikväll ska vi se New Moon premiären!! Wihooo! Shit, vad jag längtar!

Pussar

You missed me?

Internet är up and running again, vilket betyder att jag är tillbaka i bloggvärlden! Saknat mig? Såklart ni har, det är ju trots allt HartmannHansson´s blogg ;)
Bara för jag inte har kunnat blogga idag, har jag haft ett jätte sug efter det.. Men jag fick skicka iväg ett sms till K i morse, för att få ordning på grejerna. Man kan ju inte bara strunta i det en dag, eller hur?
Eftersom jag inte kunde sitta framför datan hela morgonen, så passade jag på att göra alla läxor, vilket är jäkligt skönt nu. Har ju hela kvällen ledig! Vilket påminner mig om att jag och Ana hade tänkt att ha filmkväll idag. Hmm, får logga in på skype och se om jag får tag på henne.
Träffade Liz en kortis på Starbucks (hon jobbar faktiskt där!) och jobbat sedan fram tills nu. Viggo, jag och Rio tog en "mysig" promenad, och det gör jag fan aldrig om igen! Hundjäkeln vägrade ju gå dit jag ville gå, sen vill han bara äta upp hjulen (?) samtidigt som alla som kör/går förbi ska stanna och utbrista, oh, darling, how cute!
Ta han, var allt jag tänkte samtidigt som man drar av världens smajl.

Nu chattar jag med Kajsa, ska försöka övertala henne till att ha lite cam-fun ;)

/A

Helgen <3

Kan ju börja med att säga att jag har haft en av de bästa helgerna nånson/på länge! Har varit bra på alla sätt och vis, har umgåtts med alla mina fina vänner, flörtat på puben, handlat julklappar och bara mått bra. Fast allra stoltast är jag nog över att barnvakts kvällen gick så bra, alla barnen (utom V och O, fast de räknas inte) sov när Catty och Kristian kom hem, och inget illa (en smärr incident, men inte mitt fel) hade hänt. Oj, vad jag växte :D
Igår var jag  Guildford och shoppa/kika bio. Hade det supermysigt och avslutade med en cosmopolitan på en pub. Bättre liv kan man ju inte ha, eller hur?

  
   

  

  


Lördag..

God morgon! Kom på att jag har glömt att blogga lite här, så får passa på att uppdatera lite. Dock har det inte hänt så mycket, skolan har börjat igen och det går bra. Fikade på Starbucks, på tisdagen med vännerna och på Torsdag med vännerna och Viggo. Igår var jag ensam hemma fram till ett, så jag bakade en kladdkaka (nja, nästan..) och bjöd över Lisa på fika. Vi satt och prata i närmare tre timmar, så himla skönt att ha nån att prata med ibland.
På kvällen var det puben som gällde och alla utom Lisa var med, hon var tvungen att vara barnvakt (som jag ska vara ikväll..). Men jag och Liz hade det riktigt kul ihop, baby-face-club och andra total ointressanta saker ;) Träffade även på en svensk kille, så vi satt och snackade lite skit om de andra. Nejdå, men vi retades lite :D
Nu ska jag käka frukost och sen dra mig bort mot Reed school och rugby. Det verka som vi får vädret med oss, för just nu småblåser det bara lite och solen lyser lite försiktigt.

Puss


Glömmit bort

Har glömt bort att blogga här, så nu drar jag en genomgång. Måndagen och tisdagen bestod av jobb,fika och träning. Har joggat 5 km båda kvällarna (har inte lite träningsvärk just nu..) och har skapat en helt nytt mat-schema, beståenda av massor med frukt! Mumma! Hade skola igår och träffade tjejerna för en fika, riktigt mys! Så söta killen också, hihi ;)
Idag jobbar jag till cirkus tolv, och är sen ledig till fyra. Jobbar då fyra till halv sju och sen drar jag gymmet! Ser faktiskt fram imot det! Sen blir det läxor och lite film, kan jag tänka mig!
Hörs kanske ikväll, alla där hemma!

Pussar

Världens bästa helg!

Jag har haft den bästa/roligaste/skönsate/mysigaste/prominadigaste helgen nånsin! Åh, varför gick helgen så fort? Poff sa det så stod jag där och kramade om Mamma, hon hoppade på bussen och så var hon på väg hem till Sverige igen.. Men vi har haft det så bra! Shopping, god mat, Kingston, Julmysiga gator, Cobham, London och allmänt mys! Kunde inte haft det bättre!
Det här måste vi absolut göra om, till våren! Tack för en underbar helg Mamma, har haft det så himla bra! Precis vad jag behövde så här efter all hemlängtan ♥

  
  

  


Farsdag

Full uppdatering kommer i morgon, men ville bara gratta världens bästa Pappa på farsdag! Slänger in en hälsning till Morfar och Kalle också! Massor med pussar och kramar till er! ♥

Todays the day!

Ikväll kommer Mamma!! Herregud, jag kan knappt vänta!
Igår skypade jag med hela familjen Hansson, till och med Milly var med! De satt och hade lite kvällsfika/mys i köket och ställde datan med kameran på min plats, så jag fick vara med. Fick lite hemlängtan då, kan jag säga.. Men det var så himla mysigt, kändes som jag satt där på min plats och åt kvällsfika med dem som vanligt!



Nu har jag duschat och gjort min sysslor, ställt fram bäddsängen och klätt på mig. Kör samma outfit som jag hade i tisdagskväll. Ska nu iväg på en femtonminuters intervju på min skola, lite frågot om hur det går än så länge mm och sen blir det fika med tjejorna. Efter det måste jag skynda mig iväg och cykla ner till tågstationen och köpa en tågbiljett. Lika bra att göra det nu liksom, så slipper jag stå där sen klockan tio ikväll..

Hörs innan jag åker in till London ikväll ♥

1 och ½ dag kvar

67.
67 hela dagar har det gått sen jag såg min familj sist. Imorgon får jag äntligen träffa en av dem! I morgon, om mindre än 48 timmar kommer jag stå och lipa på Victoria station. Oj, jag får rysningar bara jag tänker på det!
Sex veckor kvar tills jag tar flyget hem till lilla Trollhättan och resten av familjen!
Idag har jag redan gått en 70 minuters power walk i Sherwood skogen, underbart! Har också ätit lunch och haft lite "möte" med Catty. Vi har gått igenom hur jag ska jobba lite fram till jul, blir ganska mycket, och hur det har gått hitills. Tydligen verkar de jätte nöjda med mig, hihi :D

Mamma, vi kommer att få hämta Viggo på skolan, men du får följa med om du vill ;) Då får du se lilla ACS också, hehe.

Snart ska jag börja jobba, jobbar till nångång runt sju. Kommer vara ensam mellan tre och sju-isch, så ska kolla Viggo, Valpen, laga mat och hjälpa Axel med läxorna. Kommer nog gå finfint! sen blir det att svettas sönder på gymmet, har inte varit där på tre veckor!
Ska även ringa Epsom station cars och boka en taxi till mig och Mami. Får inte glömma det nu!

/A

Today we are going to McDonalds!

Idag har det inte hänt många knop, fikade med Ana i morse. Efter det började spöregna och då menar jag SPÖREGNA, så jag och Viggo har spenderat hela dagen inomhus framför tvn. Men nu har jag ialla fall varit ute på en trettio minuters powerwalk! Riktigt skönt ute i kylan och mörkret, att bara gå och gå och gå och sjunga ;)

Nu ska jag göra mig i ordning, jag och Ana ska ta bilen till Kingston/Epsom/ where ever och köpa donken! Vi båda är sjukt sugna på det och vi har in gjort nått på jätte länge, så vi tyckte det var på tiden att vi hittar på nått. På detta vis blir vi ju både av med suget och hittar på nått roligt, så här mitt i vardagen!
Hörs när jag kommer hem!

Pussar på er alla ♥

Bara tre dagar kvar!

God Morgon!
Idag är vädret lite tråkigt, grått och småduggar lite grand. Men jag ska försöka ta min morgon Pw i alla fall, vet att jag mår så mycket bättre när jag väl gjort det! Sen ska jag nog ner till Cobham också, hämta ut min linsvätska som jag beställde hos optikern och boka bord på Strada. Mamma och jag ska ha lite finmiddag där på Fredag, försöka hinna prata ikapp de två månaderna vi har varit isär ;)
Igår tog jag och Viggo en promenad ner till stan, gick in till biblioteket och skaffade det där nedrans biblioteks kortet. Lånade lite böcker och tro det eller ej, köpte tre stycken! Innan du himlar med ögonen, Mamma, kan jag säga att de tre böckerna kostade 40 pence och två av dem var till Viggo! De sålde nämligen ut gamla crap böcker ;)
Sen vadrade vi bort till lekparken och underhöll oss där en stund. Om det slutar dugga, kan vi ta oss ner dit idag igen, annars får vi väl bara ta en promenad.
Annars hände det inte mycket mer igår, köpte mig en Ben & Jerry som jag mumsade på samtidigt som jag kikade Gossip Girl.



Just det ja, här är det fullmåne just nu och jag sover så himla dåligt! Usch, hatar när det är fullmåne, kan inte sov då! Vaknar och somnar om vart annat. Jaja, snart är det över, hehe ;)

Nej, nu ska jag försöka komma ut och ta den där powerwalken, ikväll ska jag till gymmet också! Im back in the game!

Puss

021109

God Morgon!
Idag är det vanliga rutiner igen, vilket betyder att jag ska snart ta min morgon-powerwalk. Sen jobbar jag mellan ett och sex, och efter det blir det joggingtur. Ska bli så skönt att komma in i rutinerna igen!
Ska ta min promenad bort till Lisa, lånade nämligen ut min lampa till henne igår, så är lika bra att jag hämtar den innan jag glömmer bort det.
Annars tror jag inte det händer så mycket intressant idag, men jag bloggar sen lite senare såklart :)

Pussar


01-11-09

Hade det riktigt trevligt igår, även om vi inte slutade på puben. Vi satt hemma hos Nikola i hennes familjs otroligt mysiga soffa och kikade The X-factor. Dock vet jag inte riktigt vad jag tycker om englands tävlande, tyckte alla lät som crap ;) Det bästa (läs värsta) är att de har ett par tvillingar, typ två Johan Palm! Hemska tanke..
Men resten av kvällen pratade vi igenom resten av året, julen och annat trevligt. Satt också inne på facebook och kikade snygga killar ;) Hehe..Hittade några stycken om vi säger så.


Lisa och Nikola var på topp!



Lisa följde sedan mig hem, där vi stod utanför min grind och väntade på hennes taxi. Snubben var sen, men vi hade så skoj så det gjorde inget! Stod där i det starka skenet från fullmånen och bara pratade.

Idag öser regnet ner utanför, och det är grått. Vi hade planerat att åka till Guildford och kolla bio, men jag tror jag bangar på den iden asså.. Kommer vara dränkt katt innan jag ens kommit ner till stationen. Kanske kan vi hitta på nått här istället?

Första november idag. Nu är det bara en månad kvar till December och julen och att jag kommer hem och.. Det händer så mycket trvligt i december! Men först kommer november och den månaden är inte hel fy skam heller! Först kommer Mamma, sen är det Premiären av New Moon, sen kommer allra bästaste K och poff så är det Julmånad!

RSS 2.0