Good morning

Har inte bloggat på ett  par dagar, men har helt enkelt inte hunnit. I Torsdags var det bara att åka hem, käka vända och åka till jobbet. Åka hem, duscha och sminka mig.
Sen var det bara att packa in mig i bilen igen och fara i väg till Teresia. Lipz på G!

Jag vet inte med de andra, men jag hade gött sköjj! Nästa gång får ni banne mig masa er med, best friends!
Visserligen hade jag så ont i fötterna när jag kom hem att jag inte kunde gå från bilen, utan mamma fick nästan bära mig. Hehe, men snygg var jag i alla fall XD

Till skillnad från i vanliga fall så var jag helt superpigg i fredags. Efter  bara typ tre timmars sömn var jag i skolan och pratade som aldrig förr! Lessen tjejer om jag var jobbig, hehe.. Nooot!

I går skulle jag vara bästis åt Kajsa och så snällt åka med och vara sällskap på Mäkis innebandy match. Så självklart kom det inte som en överraskning att sista matchen blev inställd. Så det blev till att åka till MCdonalds och roa sig i stället.

Jag säger bara en bil parkerad på team sportias parkering,milkshake och lugna favoriter, det är en dejt att skryta om.
Haha, eller inte! XD

Nu blir det till att rycka upp sig, göra stallet och ta en dusch. Annars kommer jag aldrig komma igång igen.. Ska kanske jogga en tur i kväll sen också, man vet aldrig..


Gammal bild, men nya kommer i kväll..

22.31





Nu hoppar jag till sängs, måste ladda för Parthhhey i morron! Lipz med lilla Teresia, skojj värre, vi kommer äga stället <3

IKEA



Precis hemkommen från svenskarnas gåva till mänskligheten. Hittade en massa snyggt tex. två tavlor, örngott och en till låda för mina skor. För att nämna några saker.. Livsfarligt det här med lön asså..


There is no cake like birthdaycake!


sick

Har fortfarande hög feber, och har mest spenderat dagen med att sova. Nu ska jag dock försöka göra lite läxor.. Hoppas jag mår bättre snart, för jag orkar verkligen inte vara sjuk. Bara ligga i sängen och sova, beroende av ipren..

Det är underligt hur mycket man längtar efter att bara få spendera en hel dag i sängen, när man sitter i skolan och dagdrömmer. När detväl slår in, ja då vill man verkligen inte ligga där och ruttna bort. Jag skulle gärna byta bort det här mot att gå i skolan.. Kan inte göra nått utan att skallen snurrar, det gäller att inte resa sig för fort om vi säger så!

Febriga tankar från mig..

Ben & Jerrys

När man har feber och mår skit, får man slöa i soffan och äta Ben & Jerrys. Så det är exakt vad jag ska göra nu!


Hilary Duff

Reach Out



http://www.youtube.com/watch?v=JStfziF4duQ


Känsliga tittare varnas!

Här kommer bilderna på den döda älgen..hehe, kul liv man har ändå :)


    




Nu blir det duschen, jag må vara sjuk, men fräsch är jag i alla fall!

Happy Birthday



Grattis pappsen :)

(bilder kommer senare..)

Good night, and Good Luck

Sleep tight my friends ♣

Im allright


Kalas

Ska slänga i mig ännu en ipren, byta om och låtsats att jag mår bra. Sen blir det kalas för lilla pappsen! Han fyller inte år förens i morron, men det är bättre att ha kalas på en lördag. Jag är ju ändå sjuk, så att gå ut och göra nått annat är helt out of the question, om vi säger så.


Bang Bang

Äntligen ska jag beställa från H&M! Nya träningskläder, skor och lite annat smått och gott.. Mumma <3
Visserligen har jag alldeles för lite plats (nej, jag har inte för många skor) så jag borde vänta med det, men gud så söta de små ballerina var! Blommiga och übersommriga!



Me like, I tell you that!

Började läsa psykologi B i dag och jag spår i tekoppen att det kommer att bli en riktigt rolig kurs. Mina favvo serier på tv är ju inte CSI och (speciellt) Criminal Minds av en slump. Det är kul att man verkligen kan använda sig av allt man lär sig där. Man lär sig att läsa folk bättre och se de små detaljerna som kan vara så viktiga i vissa fall.. Verkar det inte spännande att vara beteendevetare? Som snubbarna i Criminal Minds? I think soo..

skulle publicerats i måndags men kom inte upp förens nu..


digital world

Ett tecken på att vi lever i en alltför digital värld är när man får panik när ens internet lägger ner.. jGa har inte haft internet på fem dagar nu, lika med "vad fan ska man göra?"

Sitter här med ett bultande huvud och en ständigt stigande feber. Underbart! Var hemma i går och eftersom internet hade lagt av (som jag så framgångsrikt har fått igång igen) så tittade jag på tvshop hela förmiddagen. Detta ledde till attv jag blev alldeles för påverkad och fick till slut stänga av, då jag  kom på mig själv med att stå med telefonen i handen, redo att ringa och beställa "maskinen som gör dig smal även när du kolla på tv!"

Tittade på lite film och tyckte synd om mig själv i stället. Mycket trevligare ska jag säga..

Ska återgå till att tycka synd om mig själv nu, lugnet har kommit tillbaka då jag har läst alla min favorit bloggar och kollat upp vad mina vänner har haft för mig.
Ska koppla in routern nu så att jag kan sätta mig vid min egen dator igen, mammas och pappas är enbart stor och otymplig.

Greetings

sealed with a kiss

Just nu fullkomligt skriker jag efter äventyr! Jag vill göra något, något som inte tillhör vanligheterna! Resa bort, till ett varmt land eller en myllrande storstad, gå ut och ska min lilla rumpa på ett svettigt dans golv eller bara ta tåget till Göteborg och gå där och strosa för en dag.

Men allt det där får vänta, i alla fall ett tag till. Men sen blir det resa av! Äventyren kommer att krocka med varandra, så mycket vill jag hitta på.

Grekland,London, Thailand, New York, L.A och Spanien.. Listan kan göras lång och skulle fortsätta i all evighet.

Men nu, tillbaka till verkligheten. Blev sista minuten inkallad till jobbet halv sex så jag får sätta mig och läsa klart projekt arbetet nu istället. Visst, hade jag inte varit så lat och läst Sofis mode hade det varit över nu, men nu är det som det är.
Tandläkaren i morgon också, skoj värre! Hatar tandläkaren..

Love

=)

Lyssna på den här, så jävla rolig! XD
Har inte skrattat så på länge, det stämmer så jävla väl.. HAHAHAHHA

http://www.rixfm.se/webbradio/frameset.php?type=audio&id=3529&

Vi kan alla behöva lite roliga ljudklipp så här på en söndag, ladda upp för en helv vecka framöver.

Jag har laddat upp rejält! Jag har joggat, gjort lite sit-ups och tagit en rejäl dusch. Mumma!
Rakat benen, smörjt in mig med bodybutter, kammat håret och städat rummet. Fattas bara värmeljus, för att sprida en mysig känsla över det hela.
På ett sätt har jag kommit att hata söndagar. Det är sista dagen innan en hel jobbig vecka börjar igen. Det är dagen man känner sig stressad över allt man skulle gjort men inte gjorde. Vart tog helgen vägen? är en mening som snurrar runt inuti mitt huvud. Runt runt och runt snurrar meningen som enbart gör att man känner sig ännu mer stressad över den nya veckan.

Men i det svåraste och jobbigaste stunder, måste man försöka vara positiv. Söndag för mig innebär sovmorgon, träning och söndagsmiddag.
En hel del bra på tvn brukar det vara också, Miami Ink 19.00. I dag är det en bra film också, National Treasure.

Söndag för mig är en riktigt bland dag. Ena stunden vill jag stanna klockan, sitter och mår dåligt för den nya veckan och ångar att jag inte gjorde det eller det. Den andra stunden sitter jag och vill att tiden ska gå lite fortare så att filmen börjar eller att middagen ska vara klar.
Scitzooo, jag? Haha, nej det är nog bara de vanliga söndags känslorna som de flesta människor bär inom sig. För det är just det man gör. Bär det inom sig. Ingen vet ju vad som snurrar runt i skallen på en just i den tidpunkten. Man känner aldrig någon så väl att man kan höra vad den tänker. Dock kan man känna det, men man kan aldrig veta säkert.
Nu menar jag inte att låta som en sur, ensam gammal kärring. Verkligen inte, jag menar bara att man ska tänka på att dela med sig lite  av sina tankar ibland. Det kan vara nyttigt, både för en själv och folk i ens närhet.

Ja, nu fick jag dela med mig av lite visdom, haha :)

Signs mannen

Nu är han här.

Och jag såg honom landa, eller, flyga över himlen.
I går såg ju en massa folk något oförklarligt flyga över himlen och jag såg det. Utan att tänka mer på det då. Såg något blått som blinkade till och fortsatte titta på tvn.. Dagens ungdommar! haha, eller jag är så sjukt jävla mörkrädd och förstörd av alla amerikanska filmer så jag är ju så klrat skiträdd! Bara de, om det är aliens, inte ser ut som snubbarna i Signs. De skrämmer slag på mig.. De får gärna se ut som de i Mars attacks!. Visst de är elaka, men söta.
Eller så får de gärna se ut som jarjar binks fårn Star wars. Vem säger att aliens måste vara smala,slemmiga och gröna med stora huvuden?

Eller, så är det Keanu Reves som har kommit för att tala om för oss att vi människor ska utrotas för vi förstör Jorden. Vem vet?

Eller så är det helt enkelt så som forskarna säger. Det är en helt vanligt meteorit, men ett ovanligt starkt ljusken.

Vem vet?

error

Tyvärr har jag inte kunnat blogga i dag, då jag inte har kunat logga in.
Men, inte för att det har hänt nåt intressant precis, har btw tagit kort på e död, halv uppäten älg. Spännande, eller hur små stadsbarn? Bilder kommer i morron!
Min lördag har ungefär varit lika spännande som en dag med sp3c. På skalan lika med noll då alltså.. Men det har varit en bra lördag och nu ska jag checka in för natten.

See yaa later :D

shake shake, shake your bootey!

Det är vad deltagarna i Let´s dance gör just nu. Och inte jag, lite synd för jag är faktiskt riktigt sugen.. Jaja, det får vi ta någon torsdag, Lippan for the win!

Ännu en slö fredag kväll nedkrupen i soffan med en påse chips (inte nyttigt), en påse godis (inte nyttigt), en skål glass med chokladsås(absolut inte nyttigt!) och en kiwi! (nyttigt!!) Blev så sugen på det när jag såg dem ligga där i grönsakshyllan på Maxi.

Tvn ropar så jag måste dra, later dudes!

a touch of destiny

Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig, men det verkar som det alltid löser sig endå..

Jag är förhoppningsfull inför framtiden :)

Skarsgårds bröderna

Okej, jag visste säkert att det fanns minst två skarsgårdsbarn. Alexander och Gustaf (V?) Sen var jag inte lika säker, men näst intill att det fanns en tredje, Bill (!) Han är snygg, det ska jag bara säga asså. Wow, heartbreakern i familjen liksom. Se honom som kungason i Arn 2 (om jag inte har helt fel..)
Men att de var sex bröder, det visste jag inte! Herregud, vad många S-gårdagare det finns?!

Deras plan är tydligen att ta över filmvärlden, inga problem med den farsan de har liksom. Stellan är en av de coolaste svenskarna i världen, jepp, i världen.

Nog pratat om dem, i dag var jag riktigt duktig. Istället för att ta bussen från resecentrum till Saab för att hämta bilen, så gick jag. En lång, men ack så härlig promenad. Solen sken på himlen, ipoden på högsta volym och väskan läskigt tom på skolböcker.
Jobbet sen, ja det är en helt annan historia. Låt oss säga att vi tjejer var lite väl öppna om oss själv och våra tankar.. Haha, vi diskuterade allt. Och jag menar, allt! Men det ska vi inte ta upp här..

Sleep tight broes

i have a dream

A song to sing..

Kanske inte riktigt just nu, nu ska jag i väg och jobba. Posten med en massa j*vla brev here I come!
Bloggar lite mer sen, om jag hinner för jag ska plugga och kolla på Guldbaggegalan. Hittade den på svts hemsida, Björn tro inte att jag ska missa dig liksom!
Jag lovar, hede den inte funnits där hade jag personligenåkt upp till S-holm och tittat på hans mage! Jag lovar!!!

Goodnight Kiss

Är vaken alldeles för länge jue, vad hände med min regel lägga-sig-senast-halv-tio liksom? Aja, får börja med den igen, då både jag och min kropp mådde bra av det. Ska försöka vara lite extra nyttig nu också, dricka lite mer vatten och äta mer fräsch frukt så att jag får rensa ur kroppen lite.
Men då ska jag ju så klart inte sitta här, nej, då ska jag ju springa och hoppa i säng så fort det går..

Faaaan

JAG MISSADE BJÖRN GUSTAFSSON I GÅR!! Jag visstinte att han skulle vara med på guldbagge galan! faan, nu måsrte jag leta upp reprisen..
Aja, nu ska jag gå en lite promenad med Milly..I mörkret..ensam..


Skrivkramp

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om faktiskt.. Känner bara att jag behöver skriva lite.. Bra där Amanda :)
Såg det allra första avsnittet av sex and the city i dag. Nu jäklar ska jag banne mig försöka se hela serien, den börjar om nu på trean. Om jag har fattat det rätt så går den varje dag halv åtta(?) eller jag hoppas det för orkar inte gå igenom hela sex säsonger, med ett avsnitt i veckan. Fatta vilken tid det skulle ta.. Jaja, hoppas att alla bra serier sätter igång snart igen.. Fast vilka det är vet jag inte.. House kanske..?
Criminal Minds är ju på torsdagar, CSI på måndagar och Heroes kommer inte börja förens till hösten.. Hoppas det börjar någon ny bra serie snart, så man har något att göra på kvällarna.
Dock hoppas inte att Lost börjar igen, den blev ju bara sämre och sämre.. Vet faktiskt inte ens om den tog slut..hmm?

Ja, detta var ju verkligen ett inlägg värt att läsas..Haha, ja, hoppas jag får lite bättre ideer till vad jag ska skriva om i morron..

Ciao Bella

Amanda Bynes



She´s the man


Girls with ass´s like mine, doesnt talk to boys with faces like yours!



Steaming hot! Oh my god..



I got a lifetime of knowledge!

give me a little bit

Sitter här och känner mig allmänt deppig.. Pms, söndagkväll, dåligt väder och singel är verklugen ingen bra kombination. Verkligen inte..
Men jag ska pigga upp mig lite med att sätta mig och kolla på Miami Ink sen klockan sju, men först ska jag skriva lite mer på mitt projekt arbete. Nästan klart nu, people!
Ska försöka mig på att göra lite mag,rumpa och ben övningar här hemma. Kanske sätta på en pilates dvd, vi har ju några sådana..hmm?
Orkar inte åka i väg till gymmet i dag, känner verkligen inte för att springa på något tråkigt band med en massa andra svettiga människor. Japp, mitt allra bästa humör är på topp. Nooot! XD

En sak jag verkligen inte förstår är varför jag envisas med att titta på en massa mysfilmer hela tiden!? Jag blir ju bara ännu mer deppig liksom, så därför bestämde jag mig för att titta på tre filmer, som inte slutar lyckligt.

1. Prom Night
2. Bangkok Dangeourus
3. Max Payne, fattade inte riktigt den men den är i alla fall inte så där lycklig och crap!
Se dem så fattar ni, vill ju inte förstöra filmerna för er så jag ska inte berätta vad som händer, men de slutar i alla fall inte så där, åhh så levde de lyckliga i alla sina dagar! äckligt slut!! Usch för dem!

Ja, nu har jag släppt ut lite singel olycka och nu känns det bättre igen.

Flashpoint

Orkar inte vara vaken längre, mina ögon håller på att stängas hela tiden.. Senast jag var så här trött var i sommras, efter att ha jobbat på posten i sex veckor. Skolan tar kål på en, efter bara två dagar.
Nä, nu överdriver jag. Men jag är trött, men jag tror inte att det beror på skolan, utan snarare att jag bär på något virus. Förhoppningsvis så bryter det inte ut, vill ju absolut inte missa filosofi provet nästa vecka..  noot!

Sängen there is..

Miami Ink

Herregud, jag är besatt! Har nog inte missat ett enda avsnitt på alla säsonger som de har visats..
Älsar att kolla på folk som får tatueringar och hur härligt gänget verkar ha. Sen att de bor i soliga Miami gör ju inte saken sämre..


Går på tv 6 söndagar

Cravings!!!

Hahaha, vem är det som har behärskat sig nu Kajsa!!??
Jag åt en i går och ska äta en nu vilket betyder att jag har TVÅ kvar! ahahahahah, sportlife here me and Kajsa come next week!!

Muffinsar är det bästa som finns!

bläää...

Noep, jag vaknade inte just nu. Faktum är att jag har gjort stallet, longerat Prinsen och käkat lunch redan. Och haft sovmorgon till halv elva!
Skötarna har varit här och ridit Juppi, så nu hoppas jag han har bränt lite fett, hehe.
Föresten, har inte jag världens sötaste hästskötare? I går när de kom så fick jag en jätte söt julklapp, en hel godis skål full med godis! Hur sött som helst jue :D

Nu ska jag fika, muffins med mjölk och kolla lite på tv. Känns som jag har ett virus eller nått i kroppen, för jag känner mig helhängig. Ögonen hänger inte med, och jag svettas i ena stunden för att skaka av köld i nästan. JAg hoppas verkligen inte att det var vinterkräksjukan Ludwig har fått och att han inte har smittat mig.. Blääää!
Eller är det den årliga influensan som är på väg?

Jag hoppas att det inte är nått av det, för veckan som kommer har jag inte tid att bli sjuk på. Projektarbete, filosofi prov mm..

Hejsan hoppsan

Fredagkväll

Skötarna är här, stallet är gjort och maten snart klar. Fredagen är äntligen här och i dag ska jag bara mysa i soffan framför tvn och käka muffins. (cravings, eller vad säger du Kajsa? hehe)
Klarade skoldagen, och överlevde filosofin. Sen shoppade vi loss på jätten, fyrpack muffins, froosh och aftobladets klick! blev det. Fin fint, myskväll jag är redo.

Hoppas ni får en bra fredags kväll, lieblings!

sleepi sleepi

Först nu jag har tid att sätta mig framför datorn. Efter skolan drog jag och Kajsa till stan för att fika/käka på strandgatan. Mysigt, mysigt!
Sen traskade jag i väg till jobbet och det var inte lika mysigt. Ipoden på högsta volym och båda händerna i luften för att inte halka och bryta alla benen av mig. Måste sett jäkligt kul ut asså.. Hehe
Ni skulle ha sett oss på jobbet i dag, inte en enda person som var riktigt medveten om vad som hände. Alla bara satt på bänkarna och stirrade helt planlöst ut i lokalen. Efter bara första dan i skolan!? Haha, det gänget är bäst <3

Nu ska jag krypa till kojs och titta klart på She´s the man. Grymt underhållande film, Amanda Bynes är en stor favvo. Sen att vi har samma fantastiska namn också.. ;)

Love is all we need

Vet inte riktigt hur jag ska göra i morron.. Min cykel har ju inte på något magiskt sätt kommit tillbaka, så jag får ta tio bussen ner, vänta en timme på Brandt och sen gå till skolan.. Kul liksom.

Kajsa, vill du äta lunch med mig? Haha, så slipper jag sitta och vänta själv.. Vi kan snacka skit om en massa också.. hehe..

Näe, nu ska jag duscha, göra inpackning, föna håret, ta bort sminket, på med pyjamasen, ringa bruschan, packa nya skolväskan och bara chilla. Ingen sen kväll i kväll, ska försöka komma ut någorlunda tidigt i morron.

Pussen

Helvede

I morgon börjar skolan igen..
Usch, vil verkligen inte det..
Är det bara hos mig, eller tycker ni också att lovet har gått på tok för fort? Jag jobbade, det var julafton, jag jobbade, det var nyår och så pang! var det onsdag och sista dan.
Jaja, det finns inget man kan göra åt det nu, bara gå till skolan och hoppas att det sista 5 månaderna går fort.

Snart ska jag i väg och jobba, men först ska jag faktiskt plocka ögonbrynen. Det behövs liksom, och jag har inget annat göra så. Göttans väder i dag liksom, och ridturen gick bra. Såg inga vildsvin, bara en död älg. Ingen fara, den är ju död liksom.

Stötte på lite problem i projekt arbetet i dag, jag och Kajsa har ju liksom skämt ut oss lite. hehe, det tänker jag definitivt inte ta upp här.
Men det löser sig, det gör det alltid.

peace

riiiida

Jiipii! Äntligen har kylan släppt och det är inte 20 minus ute! Nu ska jag definitivt ut och rida, mysa lite med tjockis, och be till gud att jag inte träffar på några vildsvin.
Kanske, tar jag en lite tur på pinnen också.. Måste försöka reda ut vad jag ska göra med honom asså..
Jaja, nu ska jag i alla fall vara lycklig för en stund

/ A

Brittany Snow





Se henne i skräck/thrillern Prom Night. Riktigt bra film..

aaauuuummmm

Ett vanligt mantra, ett ni nog alla har hört någon gång. I fall ni undrade alltså..

Försöker bara fördröja tiden lite, ska ut i stallet och mocka och ta in de små skiitarna. Har verkligen ingen lust att gå ut i det här vädret, verkligen inte..

Em, om du läser det här kan du väl ringa mig när du kan? Tänkte vi kunde planera lite för att åka i väg till ridhuset och hoppa lite.. Är faktiskt göörsugen på det nu, även om Prinsen inte kan, hahah XD
Du ska ju få dina julklappar också, de ligger i vägen för mig! hehe

Promenix

Ska bara byta om och klä på mig, sisådär 20 kilo plagg, för att inte frysa ihjäl och gå en promenad med Mamma och Milly. Det nya året börjar bra, träning minst tre gånger i veckan, promenad med Milly näst intill varje dag och inget godis eller likande förutom på fredag kvällar och lördag. Måbra (okej, beach 09 spelar inte liiiite grann..) here I come!

Tjingeling babes

Doris

Detta inlägg är en hyllning till Doris. Då undrar ni så klart, vilken Doris? Känner Amanda någon Doris?
Svar nej, jag känner ingen Doris (om inte kossor räknas?)
Den Doris jag vill hylla är fiske Doris, ur Hitta Nemo. Jag vet, töntigt tänker ni, hon är ju påhittad!?
Men jag måste bara säga att den fisken vet hur man roar sig, att man inte kan sitta och tänka för mycket hela tiden. Man får ta tag isake för att kunna leva sina liv på det sätt man vill.
Antingen är man en åskådare i den stora pjäsen kallat livet eller så är man en av skådespelarna. Jag vet inte om Doris är en av huvudrollerna, men hon är banne mig inte rädd för att ha roligt här i livet!







uppdatering

I dag har jag inte kännt någon lust att blogga, eller huvudtaget inte haft någon lust att sitta vid datan. I stället har jag handlat mat, kollat nya mobiltelefoner och skrivit (nästan) klart ett kapitel på projekt arbetet. Stolt!

Nu ligger jag i sängen och vet inte om jag ska kolla på film, läsa en bok eller vad sjutton jag ska göra.. Är inte riktigt klar att somna än..

Sweet dreams

Projektarbetet är skojjj...

Noooot!

Usch, nu ska jag sätta mig med det där jävla projektarbetet och skriva klart första kapitlet. Så långt det går och jag ska inte sluta innan jag har skrivit min tre fjärdedelar!
¨Bara så ni vet! Haha..
Hörs senare..

Projekt arbete

Jaaa, jag måste för sjutton ta tag i det där nu. I dag ska jag skriva minst halva av första kapitlet. Det är trögt nu, men det kommer att gå lättare sen, det vet jag. Det är ju trots allt ett ämne som intresserar mig.

Nu ska jag ta tag i det här, ska fixa mitt rum också. Sen kommer Kajsa och vi ska titta på film, spana efter fler vilda djur och laga mat.

Appropå vilda djur, ni kan aldrig gissa på vad jag såg för nått i morses!?
12 till 15 VILDSVIN! De sprang rakt över gärdena, bara  5 - 600 meter bort från mig. Jag har alltid trott att de har varit så, men herrejesus! Den första var enorm! Jag trodde ju för helvete att det var ett råddjur först..
Jaja, hoppas bara inte jag och Kajsa möter dem se, då kommer jag dö, det lovar jag..

Löööve!

Ooaa hela natten lång...

Mysdagen med Mamma övergick till en mskväll. Vi lagade mat och bänkade oss framför tvn med en Ben & Jerrys. Kan det bli bättre? Såg på Hancock, ett oväntat manus på den filmen, vilket ger pluspoäng! Man vi ju inte kuna sitta och gissa sig fram hela filmen, för att sen se att man gissat rätt.

Köpte en massa inredningsprylar i dag, tex: Ljus, en tavla, en smycketshängare och en Buddha! Bilder kommer i morron! Nu fattas bara sängen, skrivbordet och byrån så är mitt rum klart!

Sängen ropar, bäst att inte göra den besviken XD

Tjingeling

U-Valla

I dag ska jag och Mamma ha en mysdag och det innebär att vi far i väg till Torp och shoppar lite. Eller ja, fönstershoppa ska i alla fall jag göra då jag redan har handlat så mycket. Det enda jag ska kolla in är filmer, är ju en sån filmnörd så måste uppdatera mitt lager lite.

* The dark knight
* Narnia 2
* Sex and the city (?)
* Stardust


Kommer garanterat på fler när jag väl står där framför dvd-hyllan. Men framförallt ska vi fika! Jag älskar att fika, att bara sitta på ett fik med en varm tekopp är hur mysigt som helst ju. Om jag inte minns fel så har de riktigt goa smoothisar på ett cafe där, så det siktar jag in mig på.

Haha, jag fika i går, ska fika i dag och fika på måndag.. Herregud!

Ciao Bella

YES MAN

Jag älskar Jim Carrey så ja, filmen var bra. Den var rolig, lättsam och underhållande. Såna filmer är bra en slö fredagskväll, när man inte orkar tänka riktigt. Man bara skrattar och skrattar och kan glömma allt annat för en stund.

Så himla typiskt Trollhättan att halva stan ska vara stängd på en fredag liksom, alla kan ju inte få plats på Strandgatan jue! Men jag och Emma hittade plats att knö ner våra ass och trycka i oss lite kakor.
Nu är jag helt sjukt trött, så nu blir det till att tvätta av sminket och plocka ur linserna och krypa ner i sängen.

Lots of Love

The coffeshop

Nu ska jag i väg och fika med Emma H. Vi får se vilken film det blir, men får jag bestämma blir det antingen Yes Man eller Twilight igen! Jag är hopplös, jag vet..




PussHej

Ridtur

Här kommer lite bilder från min och Juppis härliga tur i det friska vädret. Jag såg ut som en michelingubbe och Juppi har lika mycket hår som en isbjörn.

Min lilla skruttis..






Resume 2008, del 3

September:
I början av september var jag och gjorde den obligatoriska halkkörningen. Himla roligt det där! Att sitta i en lite cool minicooper och sladda omkring var bland det roligaste jag gjort. Att det sedan också är en trygghet att veta hur bilen reagerar och rör sig när man sladdar är bara en bonus, hehe..


Jag hittade även min frisör, Cathrine Zandhoff denna månad och tänker aldrig klippa mig någon annanstans, det säger jag bara.
Jag, Kajsa och Emma var och såg Wanted på bio och lärde känna Thn´s konstigaste filur.
"voff" och " öhhöhhh!" tillhör våran vardag från och med nu..
I samband med att jag hittade min nya frisör började jag att färga håret mörkare. Denna gången gjorde jag inte en så stor förändring, utan lade bara i några mörkare slingor.
Marodörerna i Sandhem/Halvorstorp slog till och vi har många kort som allmänheten aldrig kommer att få se från den kvällen.

Ehh, ja..

Vi var på min första FCT-match, vilket inte var så himla roligt kan jag säga.. Saknade de galna spanjorerna från EM i sommras...
Jag och Kajsa började träna på allvar och jag fick henne till och med att köpa ett träningskort där! Yääjj!

Oktober:
Jag blev beroende av cashew (eller nått) nötter med choklad och youghurt, och det var studentsittning på Lipz. Vi dansade från 9 till 2 och hade redigt ont i fötterna dagen efter..
Den 10 fyllde Emma år och vi firande det med middag på New place och lördagen på Olearys. Kommer du ihåg den kvällen, Emma? Hahaha, nån var lite borta den kvällen om vi säger så.
Den 14 oktober förändrades mitt liv i och med att jag tog KÖRKORT! Jag har aldrig varit så glad som jag var den dagen jag steg ur bilen med ett godkänt. Jag hoppade och skrek på parkeringen utanför vägverket, att ta av övningskörskylten och köra hem var helt underbart. På fredagen kom mitt körkort och det var en helt otrolig känsla att stå där med det i handen.
Höstlovet kom och jag och Kajsa for i väg på en shopping resa till Kiel. Där hittade jag en massa roliga saker, men de bästa var ändå min uggs. Så himla varma och gooa med söta stjärnor på. Bästa att ut och gå i sådana här kalla dagar.

November:
Hände inte så mycket denna månad men, jag köpte Shrek 3. Älskar alla filmerna, de är så himla underbara. Man bara skrattar och skrattar.
Det bara regnade och regnade och jag och kajsabejb förlovade oss.. Hahaha


Kajsa och Mäki, efter många dejter bestämde sig för att bli ihop och jag fick nu lära mig att leva med att behöva dela henne med honom. Tur att jag allt gillar honom, biffen.
Emma och Andreas blev också i hop denna månad, gratz till er bejb! Hon tog också körkort och vi tillbringade en hel kväll med att åka runt och lyssna på musik i hennes mammas bil. Coolingar, javisst!
Den 22 hade jag haft Juppi i hela sex år, och tiden har gått så himla fort.. Har nu skötare till honom då jag inte hinner med allt själv.
Jag avslutade månaden med att slinga håret ännu brunare, vilket jag har blivit riktigt kär i nu..

December:
Började med att outa min blogg på bdb.se, coolt va?
Hade dans på nisse och åkte till stockholm med skolan. Det var roligt även om det var jobbigt att åka från Thn halv fem på morgonen och åka hem halv elva på natten. Att sova i en buss med linser i, är inget roligt om vi säger så. Allt var roligt på resan utom teatern, för jag fattade ingenting. Det gjorde ingen för den delen heller, och Håkan sov, hihi.
Jag upptäckte sneluggen och min sköna mössa,

söt, va? haha

Em kom och hälsade på och hjälpte mig med Prinsen. Trevligt att träffas, för det hade vi inte gjort på länge.
Twilight kommer till Thn, alla blir kära i filmen, även jag som laddar hem albumet fortare än fortast och spelar det på repeat. Ja, vad ska jag säga, mer än att jag också drömmer om Edward Cullen.. mmm
Vi byter julklappar med varandra och jag måste säga att jag är nöjd med alla mina presenter i år. Mest glad är jag nog ändå över min Ipodnano. Älskar den, och den räddar mig nu när Freddie börjat spela gitarr och fått ett nytt högtalar system till sin dator.

Julen kom och gick

Hela julen nu har jag jobbat och därför kände jag att jag kunde släppa loss på mellandags rean, vilket jag gjorde. Visst, det blev mycket, men inte alls för så himla mycket pengar. Jag har verkligen uppdaterat min garderob om vi säger så.
Avslutade året och månaden med att se The day the earth stood still. Inte så bra, för jag fattade inte allt och det är ju ingen spänning när man vet att jorden inte kommer att gå under. Hur bra slut skulle det vara liksom?

Ja, detta var hela mitt 2008. Jag känner på mig att 2009 kommer bli ett bra år, jag har inte så himla höga förväntningar men jag jag känner det verkligen. Det kommer att bli ett bra år, så är det bara.
Nu ska jag duscha och göra mig i ordning. Ska träffa en av mina nyfunna vänner från posten, Emma. Vi ska fika och gå på bio. Kul!
Hörs senare, people, då jag också lägger upp bilder från i dag :D

winter wonderland



Ja, i detta vackra väder ska jag ut och rida i! Jag har inte ridit på evigheter nu, så det blir en mystur med Juppi i skogen. Här är det väldigt kallt, så det bli till att ta på sig rejält med kläder, underställ,ridbyxor,thermobrallor,polotröja,fleece och tjockaste jackan. Sen att det alltid är händerna och fötterna jag fryser mest om är en annan historia..
Tur att jag har plaststigbyglar, de har räddat mina stackars arma fötter många gånger.
Tar med mig kameran, så får ni se hur det ser ut =)



Slutet av årsresumen kommer upp senare i kväll!

Resume 2008, del 2

Tänkte slå ihjäl lite tid och resumera Juni och framåt så långt jag orkar..

Juni:
Ja, Juni. Månaden då sommaren är här på riktigt och skolan slutar. Den tredje Juni åkte vi till Nordens Ark med skolan. Den dagen var en iktig upplevelse, så mycket som jag skrattade den dan asså.. Första anfallet kom när vi hade undervisning med en Ben Stiller look-a-like. Jag skojjar inte, de var så otroligt lika att inte ens Ben skulle vara säker på vem som var den riktiga. Sen bara de ramlade in, de norska små barnen som åt grillad korv med pannkaka, guiden (som jag senare har fått höra var med och sökte till Idol, behöver jag nämna att det inte gick bra?), när vi mötte på ett löst viltdjur som visade sig vara en kelen katt, när killarna hittade en barnbänk osv..

Guiden, den långe..


Det var även i Juni, som vi slog till och köpte oss en blå platspool. Den var min räddning många dagar efter jobbet i Juli.

Den 7 var det dags för Butlers triathlon, där pappa var med i laget The Brants (utalas de brääntss). Det var de varmaste och soligaste dagen i hela juni..
Senare samma kväll var det dags för ännu en utgång och denna gång lite fuskit då tre av fem kom in på olearys. Jag och Emma, som inte var 18 gick och käkade pommes på tre luckor och spenadera resten av natten utanför baren. Dock lyckades vi få folk intresserade och det bildades strax ett ganska stort gäng utanför.. Jag och Emma har en viss dragningskrfaft, hehe..
Den 12 skulle vi ha haft skolavslutning men jag och Kajsa drog till diessen med hennes familj tre dagar innan. Att berätta allt vi gjorde där skulle ta evigheter så jag nämner bara några saker.
Vi besökte disney slottet, solade i 35 gradig värme, blev beroende av eisshokolade, åkte till münchen och shoppade, åkte till österike och hejade på Sverige i fotbolls EM, såg äkta nunnor(levande och döda) och en massa mer. Bilder och mer detaljer finns på bdb.se

Glada spanjorer och en töntig svensk..

Kom hem i slutet av Juni och så var den månaden över. Tyskland var en av de coolaste resorna jag någonsin gjort, och jag har aldrig varit så brun i hela mitt liv..

Ja, som ni ser så hade jag en del färg..

Men det bästa med Juni måste endå ha varit att vi gick ut tvåan på gymnasiet. Nu hade vi ju bara ett år kvar!

Juli:
Månaden började med sommarjobb på posten. Vi kom hem från Tyskland och en 12 timmars bil resa på lördagen och halv sju på måndag morron var jag på plats.
Att jobba som brevbärare den sommaren, var bland det jobbigaste, hårdaste, roligaste och härligaste jag någonsin gjort. Visst, att gå upp halv fem varje dag och springa upp och ner för x antal trappuppgångar i 27 grader är inte det trevligaste, men jag lärde känna en massa nya kompisar, vänner för livet.
Denna sommare var även den som jag växte upp mest på, förändrades mest på. Antagligen mest på insidan men för mig så tog jag ett stort kliv in i vuxenvärlden kände jag.
Jag jobbade, var ensam hemma då min familj reste runt i husbilen i Tyskland, Danmark och Sverige. Jag fick lära mig att helt ta hand om mig själv och alla djuren.
Alla Trollhättebor vet att i Juli händer det grejer i Thn. Fallensdagar firas och våran lilla stad invaderas av människor. Jag lyckades bli förkyld och självklart smittade jag Kajsa så vi tillbringade dessa dagar hemma hos henne, framför tvn. Mysigt värre.
Men det största i Juli är definitivt att jag blev myndig. Jag fyllde arton år och jag fick betala mina egna räkningar, öppna egna bankonton och ta körkort. Jag fick ju gå ut och skaka rompa på Lipz, som jag har längtat efter att få skaka rooompa!
Samma månad släpptes storfilmen Mamma mia på bio och jag och Kajsa, biotöntar som vi är, var så klart på bio och såg den.
Veckan efter fallens drog vi nyblivna 18 åringar till U-valla för att festa på fjordfestivalen med bästaste syss!

En riktigt trevlig kväll detdära!

Jenni fyllde år och blev också hon myndig! En vecka efter mig joinade hon oss på strandgatan för att dricka cider, med alkohol i! Haha..

Augusti:
5 augusti fyllde min barndomskompis Em 18 och blev vuxen hon med.
Det var även i augusti jag fick åka riktig båt, en riktig rejsar båt säger jag bara! Jag hade inte åkt båt på säkert 5 år så det var en riktigt häftig upplevelse.


Bästa filmen någonsin, och tillika sista filmen med Heath Ledger, The Dark knight kom. Grymmare film får ni leta efter, mitt herrskap!
14 augusti kom jag i väg på mitt första besök på lipz nånsin. Vi dansade och dansade, älskar att dansa!
Den artonde hade jag halva körkortet redo, då jag klarade teoriprovet. Jag kan inte beskriva den lycka och lättnad jag kände när jag gick i väg därifrån med endast fyra fel.
Två dagar senare var man tillbaka i skolbänken och den trista vardagen..
Jag hade en av mina bästa körlektioner i augusti, då jag fick åka med i en Evo 9, en riktigt rååå sportbil. Poff sa det och vi körde i 240 km/h!
Pappa tävlade i alliansloppet och jag var där och hejade på så klart. Amanda, team leader of team Hansson.
Mamma fyllde år och hösten kom på allvar.

Ja, resten av månaderna kommer i morron, nu ska jag nämligen lägga mig och kolla på fim. The sisterhood of the traveling pants 2 blire..igen..

Victoria´s secret Fashion show 2008


Vill bara påminna om att klockan åtta i kväll på trean så går 2008 års show av Victorias secret.
Missa inte!






Resume 2008, del 1

Ja, var sjutton ska man börja? I dag är det den första dagen på det nya året. Jag har tillbringat den med min bästaste Kajsa. Vi Käkade frukost, gick en långpromenda runt Trollhättan och var tvungna att väga upp allt fett vi brände med att åka ut till MCdonalds och käka hamburgare. Herregud, när vi parkerat bilen och huggt in så kommer det en hel flock med fåglar och omringar bilen. De jävlarna pickade på bilhelvetet! De kunde ju glömma att jag skulle ge dem några av mina pommesfrites!
Gårdagen var riktigt bra, vi träffades vi tjejer och lagade till världens pangmiddag. Firade in de nya året nere vid slussarna med en mängd människor i blandade åldrar. Gamla par, unga människor och söta barn.  En salig blandning helt enkelt.

Ja, min årsresume då.. Eftersom jag är en ganska tråkig person, som inte har så mycket att göra just nu när jag går i skolan har mitt år inte bestått av så himla mycket saker.. Ska jag vara helt ärlig så kommer jag inte ihåg allt, så jag har fått ta hjälp av mina bilder och bilddagboken för att komma ihåg. Men nu börjar vi..

Januari:
 Året firades in med Kajsa, hemma hos mig i NB. Båda var helt utslagna pågrund av sjukdom, jag hade blivit matförgiftad ett par dagar innan nyår och Kajsa hade halsfluss. Var även på bio med Em, något som vi bara varit en gång tidigare.( Em, vi får bättra oss på sådana saker)
Den 8 januari kommer jag ut i stallet och möts av den största råttan jag någonsin sett. Han har ätit havre vi har ställt ut med råttgift på och lagt sig för att dö, mitt i stallgången!
Den 13 januari tävlar Em och hennes Higlight aka Higgan för första gången. Tävlingarna hålls på ängensgård och det är svinkallt ute. Men snäll som jag är, struntar jag i all jag inte kan känna mina händer eller fötter och tar en massa skakiga kort från the momet of heath. Dessvärre får man inte ha blixten på där inne, så korten blir alldeles suddiga och skakiga.

Jag börjar senare att fundera på lite mörkare hårfärger då jag tröttnat på mitt slitna, blonderare hår. Tar dock inte tag i saken just då utan det går en vecka innan jag gör det. Jag färgar håret brunt! Dessvärre är mitt hår så slitet att det suger åt isg all färg just då och sedan går allt ur, två dagar senare. Men mörkare var det i alla fall :)

Enda bilden jag kunde hitta just nu, men detta var dagen efter att jag hade färgat det.

Vi hinner även med en av våra vanliga tjejkvällar och jag får svar på det jag alltid har misstänkt. Svenska filmer suger och speciellt filmen Frostbiten. Jag tänkte hela kvällen att de måste skämta?! Detta kan ju inte vara på allvar?
Får i samma veva upp ögonen för Shia Labeouf. Lite dorky, vilket gör honom ännu sötare ;)
Den 25 januari fyller min pappa 43 år och veckan senare börjar serien Gossip Girl.

Februari:
Som alla kanske minns så börjar Februari med en hel del snö, på bara en hav timme han det komme cirka 20 cm här!

Bilden är tagen från mitt fönster.
Den 14 februari är dagen alla singlar hatar, Alla hjärtas dag. Som tur är föddes även denna dag min älskade ponny  Juppi som detta året blev 14 år gammal.

1994 - 02 - 14
Jag börjar även träna på allvar nu, först på Saab och senare på Sportlife som jag nu tillbringar halva min tid på, hehe..
Vi tjejer träffas och ska gå på middag, men så klart kan ju inte allt gå som man tänkt sig och vi får vandra runt i stan i en halvtimme innan vi hittar något ledigt bord på en restaurang.

Mars:
Månaden då hela sveriges befolkning får upp ögonen för Björn Gustafsson i samband med hans paus underhållning i melodi festivalen. Melodifestivalen blir även ett fiasko för Carola, MOHAHAHA!

Min och Kajsas hjälte kommer ut på film, Brusan aka John McClane med Die Hard 4.0 släpps på dvd. Efterlängtad!

Kommer även in i en fas då jag alltid har med mig kameran och tar ständigt kort, speciellt en jävla massa egobilder! haha, ung och dum..
 

Den 17 mars var den värsta dagen i mitt liv. Som ni kanske kommer i håg så var det varm, soligt och ett riktigt vårväder den 16 och dagen därpå vaknade vi alla upp i en av de värsta snöstormarna på länge.
Det hela börjar med att min Morfar ringer och säger att min ena häst står i trädgården, att han alltså hade rymt. Jag drar på mig mjukisbvyxor, gummistövlar, en jätte dunjacka och trycker ner en mössa på huvudet. Svär lite åt hästen och släpper ut honom i hagen igen. Bestämmer mig för att gå och kolla vart han har stuckit ut någonstans men hinner aldrig så långt.. I samma stund som jag ser att det är hål i staketer drar båda hästarna förbi, ut genom hagen och två varv i trädgården. Sen fortsätter det i full galopp rakt upp mot vägen! Jag ska bara nämna att det inte bara är en 70 väg, utan riksväf 44, medelhastighet 100. Jag springer efter och håller på att bryta i hop.. Följer spåren upp mot vägen och ser hur det leder ut mot vägen.. Hör hur en bilist frågar om jag letar efter två hästar, jag svara ja men vet inte om de hör, då jag vid det här laget störtgrinar. Som tur är har de bara springit över vägen och upp på andra sidan, där Juppi bodde förut. Hade det inte varit snöstorm denna dagen, vilket ledde till att alla bilar krypkörde på vägen hade kanske inte hästarna levt i dag..
Senare kommer mamma och hämtar mig och släpper v mig hos Kajsa. Vi går hela vägen ner till Thns stadshus för våran enda lektion bara för att få reda på att halva klassen valt att stanna hemma.. Bara att ta sig hem alltså, igen då.
Hoppar på bussen och kommer bara förbi rondellen vi Saab/överby/grästorp,NB och det blir stopp. En jätte krock  hade skett längre fram och på tre timmar hade vi kommit en kilometer. Jag väljer då att gå av bussen och pappa kommer och hämtar mig.
Inte riktigt min dag det där..
Påslovet kommer och det ligger fullt med fin snö överallt och jag går dagligen en lång promenad med mamma och vovven.
Köper även mina framtida favvo skor..


April:
Månaden började med en riktig förkylning och en veckans  hemmavilande. Det var också nu som jag upptäckte The Hills. Himla bra serie det där, kollade alla säsonger på mtv.com.
Våren satte även i gång på allvar nu och i skolan skulle vi  ha Trollmun. Vi skulle åka till Thns stadshus och leka FN möte. Det var inget kul och det var hur rörigt som  helst. Ingen hade någon koll på när man skulle säga vad eller när. Nej, det var verkligen misslyckat!
Ja, var även på fest i Marsmånad, en fest där det fanns både det ena och det andra.. Hmm..
citat från Kajsa: " va? e vi i göteborg nu? Men shit!! Vi är i göteborg!
hahaha, söting där..
Upptäcker Bodyjam på Sportlife och dansar två gånger i veckan där. Blir min nya besatthet om vi säger så.
Jenni, jag och Kajsa vägrar kylan och myser till det med grillning i sandhem. Vi fasade för ett ögonblick att vi skulle tända eld på hela skogen då våran grill cpa sig och tokbrann.
Tillbringade en heldag med mamma på GBG Horse Show. Hästar for the win säger jag bara!
Skrev även in mig på Elmbys körskola, även om min första körlektion kom nästan en och en halv månad senare..

Maj:
Invigde månaden och det härliga vädret med att käka sallad nere vi vattnet, med Jenni.  Hade precis köpt mina vitprickiga röda skor med högklack. Sweet!
Dagarna blev bara varmare och varmare och så fort skolan var slut la jag mig och solade på altanen.
Var med i vårruset för första gången och gick på det näst sista Utmaningen. Vilken Måg förlorade för första gången på flera år..
10 Maj var tjejerna och jag nere vid kanalen och solade. Jag och Kajsa brände oss rätt illa, då vi inte trodde att solen var så stark.. Såg ut som två mänskliga tomater kan jag säga!

Ja, ni ser ju själva..
12 Maj fyllde min kära lillebror 16 år gammal och fick därmed rätt att gå övningskör kursen och börja övningsköra!

Hade avskedsmiddag för Jenni med Kajsa och Mli, då hon skulle åka i väg till Thailand. Vi var inte det minsa avundsjuka kan jag ju säga..*host*
Blev frälst av Indiana Jones och såg alla fyra gamla filmer innan jag och min syssling Erika såg den nya på bio.

Min härliga syss Erika <3
Fick svar från posten angående sommarjobb och blev inkallad på informationsmöte.

Posten outfit
29 Maj fyllde min bästaste vän Kajsa myndig! Hela 18 å har hon sprungit runt på jorden och förpestat sin familjs liv. Nejdå skojjar bara med dig vännen! Vi har nu kännt varandra i tre år och hon är min närmsta vän. Det hon inte vet om mig vet inte ens jag..

You and Me, honey! Nyår 2009

Juni och framåt kommer i morron, orkar inte skriva mer nu..

RSS 2.0