Outfit


Leggings,underlinne och kofta, Gina Tricot, Linne Dorothy Perkins

Various thoughts

Klockan sju sticker jag iväg till gymmet, men först ska jag kika klart på Jennifers Body.
Hörs när jag kommer hem!

Gym

Längtar redan tills jag får sätta mig på cykeln och trampa bort till gymmet! Har inte varit där på två veckor, men nu ska jag dit igen! Jihoo! löpbandet och crosstrainern, kanske sätter jag mig lite på cykeln också? Vågar mig inte på att prova de andra maskinerna, de ser så avancerade ut hehe ;)

The source of inspiration

   


Sienna Miller


Spiderwick

Ligger i sängen (trots muterade-jätte-spindeln jag hittade där i morses,igen!) och kollar film. Mår lite halvdåligt nu, sov som en stock inatt (vilket är ett tecken på att jag inte är helt fräsch) för jag hörde inte ens larmet gå, Telefonen ringa eller att både Catty och Kristian sprang runt och försökte laga det. Då är kroppen trött, hehe ;)
Ska kolla på Jennifers Body nu, verkar jätte cool på trailern, så hoppas att hela filmen är lika bra.
Hörs senare, pussss


ser liiiite arg ut kanske, hehe ;)

High Enough

Ledsen för kass-uppdatering, men mår sämre nu.. Ska göra mig en macka, sen krypa ner i sängen och mysa till en film.
Puss på att må bättre i morgon!

I will live forever

Har precis kommit hem från en fika med tjejerna (Ana,Julie,Julia,Lisa och Cornelia)starbucks. Mina favoritkillar var där idag, så det blev en riktigt bra fika, hehe ;)
Nu ska jag byta om och gå en power walk i solen, idag är det återigen 23 grader och stekande sol, me like!
Börjar inte jobba förens halv tre, har kvällspasset idag :)
Åhh, igår fick jag två svenska tidningar av Kristian (Pappa Terling). Både aftonbladet och expressen så nu kan jag updatera mig lite om svenska nyheter. Verkar dock inte ha hänt så mycket, stod mest om Helicopter rånet, hur coolt var inte det??

Bio igår var underbar! Biografen i Esher är enorm! Dock var vi bara fem pers, hehe ;) Filmen (Dorian Gray) var dock sådär, lite för mycket blod,sex och skräckfilms aktigt för mig.. Prins Caspian spelade huvudrollen, men han är bara snygg som Prins Caspian så blev lite besviken.. Aja, fick i alla fall ett bio-bonus kort som man registrerar varje gång man går på bio, får poäng som man sedan kan byta in mot en biljett,popcorn eller dricka! Har redan 100 p, behöver bara 700 till för att byta in mot en gratis biljett!
Ska förhoppningsvis snart komma iväg dit igen, vill så gärna se Fame! Verkar underbar!

*host host*

Har slutat nu, och har redan fått i mig en ipren och en super-tablett. Fick dem av Catty, innehåller typ antibiotika och bedövar hela halsen/gommen. Älskar dem!
Ska ta en dusch nu och sen eventuellt göra mig i ordning, ska kanske på bio med Ana sen. Dorian Gray, hoppas den är bra nu ;)
Snuviga pussar!


Cloathes of the day


Jeans, Linne och mjukis-mys tröja.

Its all about the details

Lördagens accesoarer;



Orange

Nu ska jag ta cykeln ner till Waitrose och köpa lite frukt och bär. Vill ladda upp med lite anti-förkylnings grejer nu när nästan alla i huset verkar gå runt och hosta! Har lite feber och ont i halsen, men ska tänka positivt så jag inte blir sjuk! Vill inte, vill inte bli sjuk! Näe, nu ska jag slänga på mig lite myskläder och ta cykeln ner till city!

Love ♥


Its a small world

Hade ännu en trevlig dag i London, träffade fyra svenska tjejer, varav en kommer från Trollhättan! Haha, ofta vi träffas här liksom! Haha, det bästa är att vi har vissa gemensamma vänner, hur kul är inte det?!
Nu ska jag krypa ner i sängen och bara mysa, känner mig så himla trött!
Imorgon är det en ny vecka, jobbar ganska vanligt så kan sätta igång med träningen på allvar nu! Jäklar!
Ska cykla bort till Sainsburys och ladda upp med en massa färsk frukt också, känner att en förkylning är på väg. Hade lite feber i morse och har kännt mig allmänt seg i huvudet i några dagar nu.. Men jag tänker inte bli sjuk, ska träna och käka bort det! Så det så!




"Den blå dörren" från Notting Hill!

God natt ♥

Jubilee line is closed

Ligger i sängen och funderar på om jag sa ta tåget in till London idag igen..hmm.. tuff choice.. Men jag tror jag gör det, orka vara i Cobham hela dagen! Ska förhoppningsvis träffa Camilla (en svensk tjej jag träffade på flyget) för en fika, och kanske Marie som nu bor i the big city!

Igår var en ganska intressant dag..hehe. Tydligen hade Marie valt fel dag att flytta för de hade stängt ner delar av Victoria och hela Jubilee banan, vilket ledde till att det var dubbelt så mycket folk på de andra banorna! Och självklart var det ju Jubilee linjen som vi skulle behövt åka med, vad annars liksom? Men fram kom vi, tre förvirrade tjejer och två jätte väskor. Jag ska bara säga att jag inte rekomenderar någon att gå själv med en jätte resväska, visserligen är alla jätte hjälpsamma med att lyfta av och på från själva vagnen, men alla trappor! Jesus!
I alla fall lunchade vi på en bufferestaurang,mums! Sen åkte vi bort till Nottinghill och kikade lite där, hittade en sån där romantisk klänning jag ville ha, och sen vidare bort till Oxford street. Letade väska till Ana och sen bort till Primark och handla basic grejer. Hittade dock inga linnen och t-shirts, men strumper och troser fanns det ;) Kanske tar en sväng in där idag, vem vet?

Men nu får jag ta och kolla upp tåg tiderna och var jag ska möta Camilla. Ska se om jag får tag på Marie och kan träffa henne sen också, annars blir det till att upptäcka London ensam idag :)

Puss

På en marknad på en gata

Puben igår var trevlig, träffade en massa nya, spännande människor ;) Mötte upp några tyska tjejer från in klass, trevliga prickar de där! Mötte även upp tyska Jennifer och Franska Julie innan, så vi var ett ganska stort tjejgäng. Dock ville de sitta ute och det var ganska kallt kan jag säga, så Marie och jag satte oss i baren istället. Lite roligt det där, på morgonen är det svinkallt, på dagen stekhett och på kvällen freezing igen! Men jag klagar inte, så länge det är varmt på dagen så bryr jag mig inte, haha!
Nu håller vi på att göra oss i ordning, ska ta tolv tåget in till London. Idag ska vi bort till Porto Bello Road igen, kolla in lite småaffärer och sen bort till Primark. Måste handla upp mitt lager av strumpor,trosor och basic kläder. Tråkigt men ett måste..
Hörs när jag kommer hem, om det inte blir för sent, vi har nämligen planerat att kanske kolla in nån bio ikväll! Ha en bra dag allihopa!

Puss


En sån här blir det idag!

Picknick Lunch

Lunchade i parken med Ana och Marie idag. Tyvärr var Ana tvungen att dra tidigt för hon skulle till skolan, men jag och Marie fortsatte våra äventyr! Köpte kakor på Waitrose och strosade runt lite i Cobham. Slank in på Starbucks och köpte isjuice av snygga killen och satte oss för att spana lite på honom, hehe ;)
Snart slutar jag, då ska vi cykla bort till Sainsburys och handla lite, sen ikväll är det ju Pub-Night!




A cola in the grass!

An Apple one of those next?

Hur cool är inte denna bilden? Tog den igår på lekparken, med min mobilkamera!!


Kontekt!

Så.Jävla.Kallt!
Ska ta en riktigt lång dusch nu för att få upp värmen igen! Tack gode gud för att hål-i-taket-snubben kommer och lagar hålen i taket snart! (Har nämligen fått fuktskador i taket, och det var faktiskt där innan jag kom, så det beror inte på mitt duschande!!)
Puppy vakt till halv elva, sen blir det kanske fika med tjejerna? Får se vad som händer och när jag får tag på nån :) Solen lyser i dag igen, så förhoppningsvis blir det varmare snart..

K, A. Marentino sitter på min dataskärm just nu, and i Love It!

/A

I wanna dream sweet dreams

Nu har jag jobbat klart för dagen, ska ta en riktigt lång och varm dusch och sen krypa ner i sängen! Är så sjukt trött just nu..
Hoppas det går nån bra film, annars får jag väl gräva fram nån ur skåpet. God Natt och sov så gott, mina vänner ♥

Off we go

Nu sticker jag iväg till skolan, slutar elva och tillbaka hit för lunch. Börjar halv ett, och idag ska Viggo och jag ut och hitta lite nya vägar där jag kan jogga :)
Hörs sen gott folk!

/A

Body Wear 24/9-09



Leggings Gina, Skjorta Gina, Jacka H&M, Sjal H&M, Boots Primark, Ring Gammal, Klocka Next, Armband Åhlens, Skärp Lindex


BodyWear 23/9-09

Jeans Gina Tricot, Tröja Topshop, Sjal Gina Tricot


A guitar

Have you ever thought just maybe, you belong to me?

Taylor Swifts låtar, man kan inget annat än att älska dem! Bara de gör ju att man vill lära sig spela gitarr, så man kan sitta i sängen och skriva fina låtar.. Åhh..


Run for your life



Skype

Har precis skrivit klar läxan, ett Informal Letter about my past,present and my future. Fun..
Jaja, nu är det i alla fall gjort! Dock så är skolan ganska krånglig just nu, då vi går igenom all grammatik. Själva grammatiken är väldigt basic, inget svårt så, men jag kan inga ord överhuvudtaget! När vi hade grammatik i Engelskan hemma gjorde vi ju nästan allt på svenska! Så grejen är den att jag vet när det är rätt eller fel, vilken form det ska va i och liknande, men när alla sitter där och beskriver det, så fattar jag ingenting! Släpper väl snart, men just nu är det väldigt pinsamt..

Om en timma ska jag ge mig ut och springa ca 2 ½ km, sen ska jag Skypa med Mamma och Pappa! Kanske lillebror är inne också, vem vet?
Så nu allesammans, får ni skaffa Skype! Mormor,morfar och farmor, Kalle och alla mina vänner! Ska skaffa cam på fredag, så kan ni få se mig också! :D

Look what I found!


Pictures

Har en massa fina bilder jag gärna skulle vilja få ut på ramar, typ canvas tavlor.. Är ju betydligt mycket roligare att ha tavlor i sitt rum som man själv gjort, än köpta på Ikea som halva Sverige har. Inget illa om dem, älskar mina ikea tavlor!
Mamma, du kanske vet nått bra ställe man kan göra det här? Någorlunda billigt?

Puss

The Pub!

Fikade med Ana, Marie och två nya tjejer, Franska Julie och en tysk tjej. Hade jätte trevligt och vi bestämde att på fredag ska vi till puben tillsammans! Dock inte Ana som måste sitta barnvakt.. :(
Nu sitter jag barnvakt åt Viggo och Rio, Rio sover och Viggo kikar på tv. Ikväll är det filmkväll! Me like!

Puss


Kärlek <3

Först vill jag börja med att gratta mitt absoluta favoritpar, dagens svar på Romeo och Julia typ..
Kajsa och Mäki firar 10 månader idag, vilket betyder en evighet på ungdomspråk! Tänk att om bara två månader har de varit snuttepluttiga i ett helt år!?

Sen vill jag gratta mina älskade föräldrar (i efterskott) på deras bröllopsdag! I går (ska firas på fredag) firade de att de varit gifta i hela 18 år! Massor med pussar på er, sötnötter! ♥

Just nu är jag hundvakt, dock har lillkillen somnat så sött, men klockan ett ska jag iväg på fika @ Starbucks med brudarna! Börjar inte jobba förens halv tre idag, trevlig trevligt. Jobbar till typ nio, sen kommer Marie och då ska vi ha filmkväll, Twilight for the win!


Just for you Mum <3


Mina nya vrålheta lårhöga stövlar från New Look! Bara 35 pund, den ni!
Såg på Kenzas blogg att hon köpt ett par nästan identiska på TopShop för 1,500.. Hehe ;)

Photografs


Det här är min vän Marie..

Ibland måste man bjuda på sig själv..




It´s a Colorful day

Vid elva ska jag, Ana och Marie ha lite picknick nere vid den gamla kvarnen. Just nu ser vädret helt okej ut, dock skiner inte solen. Än, för jag känner på mig att den kommer sticka fram! Positiv, jajamensan! Vet inte riktigt varför, men just nu känner jag mig så himla glad! Allt går min väg, känner mig så himla glad helt enkelt!


Rio

Har ni sett nått så sött?


Dinner out

Nu sticker jag ut på middag med mina nya stövlar! Kör på lite finare idag med lårhöga stövlar, jeans och siden linne. Nu skulle jag velat ha en cool svart kavaj.. Får skaffa mig en från Primark!

Lots of Love

B-Day Pressy!

Vad fick du i födelsepresent då?
En hummer!

Japp, Kristian fick en livs levande hummer i present.. Haha, jag tycker det är jätte coolt, har ju aldrig sett (eller rört vid för den delen heller!) en levande sån förut!
Pappa, är du avis? ;)


New Moon

Tänk att få uppleva en kärlek som den mellan Edward och Bella..
Tänk att få ha en vän som Jacob.. Få förunnat..


Avudsjuk? Javisst! Längtar som bara den till den 20 september, då premiären av New Moon hålls. Men denna gången ska jag inte bara sätta mig på biografen och kolla in filmen, denna gången ska jag vara på plats i London och förhoppningsvis kolla in skådespelarna! Tänk om jag får se Patty? ;)

Trailer


Poems

Im just a fool
a fool in love
In love with an Angel
an Angel like YOU


Alarm

Jaha, då har larmet börjat pipa. Underbart, med tanke på att det inte ens var på från början, och det faktum att det bara är jag, Viktor och Oskar hemma.. Fick ett nummer från Catty som jag skulle ringa, och allt de sa var att nån snubbe skulle ringa tillbaka.. Jaha, ja. Blir nog jätte bra med tanke på att jag inte ens tillhör familjen, haha! Hoppas de ringer snart, för ljudet börjar bli väldigt irriterande..


Shopping Lördag

Hade väldans trevligt i Guildford med Ana och Marie igår! Strosade runt, fikade och shoppade lite (fick bla med mig linnet nedan och ett par råsnygga stövlar). Guildford är en otroligt vcker stad (Kajsa, tänk typ mellan stora tyska städer!) Själva huvudgatan är hur vacker som helst, lätt uppförsbacke och med gamla byggnader på båda sidor. Försökte fånga det på bild, men det ser inte lika fint ut.. Kan bero på att jag inte har så jätte bra kamera, eller så beror det på att jag inte är mästerfotograf (vilket jag absolut inte tror att det är!).


   

Kom hem runt fem, duschade och hoppade på "jobbet".  Passade Viggo och hjälpte till att plocka iordning/undan. Fick jätte fin trerätters middag och super god Pannacotta till efterätt! Mellan all mat kikade vi film, Sagan om Ringen! Måste se tvåan och trean nu, för var väldigt länge sedan jag såg dem. Kommer ihåg att jag lärde mig alla repliker i sagan om de två tornen.. Hehe, berodde det på att jag tycket Legolas var så förbaskat snygg, eller på att jag var så otroligt lik honom? Kajsa har bildbevis om ni inte tror mig ;)

Nu ska jag och Marie dra långpromenad/ PW. Behöver gå lite i friska luften känner jag. Pussar


Poochie and me


Guildford

Trots att jag gick och la mig ett igår, så vaknade jag halv nio. Upp, och snabbt som attan för att inte frysa ihjäl hoppa in i duschen! Sen ringa och väcka Marie (som lovade igår att ringa mig mellan halv nio och nio), tösen hade tydligen försovit sig! Nu är jag i alla fall klar, ska snart ta cyklen bort till Oxshott, möta Ana och Marie vid tågstationen. Maries bil var inte ledig så vi får ta tåget istället. Men eftersom jag inte åker tåg så ofta hemma, så tycker jag det är rätt så kul! Ska kanske, bara kanske, kika in i den här affären (om den finns i Guildford),

Ska spara mina pengar nu, så jag har råd att köpa en massa julklappar sen! Har bara ett liiitet,puttenuttigt problem.. Hur sjutton jag ska få plats med alla saker i resväskan?! Får väl skippa ta med kläder, haha!

Mamma, det går väl bra om jag lånar dina kläder hela julen? ;)

 


I know you want me!

Sotade ögon, check!
Rosa läppstift, check!
Äckligt tajta jeans, check!

Jag är redo för puben, rumpan sitter stenhårt fast i jeansen och attityden är på! Pitbull - Crazy i hörlurarna, man kan inte bli annat är kaxig, hehe ;)
Har mina nya biker(i mesmodell)boots på mig, känner mig riktigt redo att ragga upp den där bartendern nu! Funkar inte det, så har jag ju sötingen i Starbucks kassan att satsa på ;)

Kajsa, du kan gå i en svartsopsäck, du är snygg ändå! Puss på dig!

Hörs kanske när jag kommer hem, ni får alla ha en trevlig kväll!

/A


Can´t wait!

Längtar så tills nya filmen Beastly släpps! En moderna Skönheten och Odjuret saga, men snyggingen Alex Pettyfer och underbara Vanessa Hudgens i huudrollerna!




GG

Ska käka lite lunch nu, för prick tolv ska jag hämta Viggo på skolan. Tar en stund att gå, men det ska bli skönt med en promenad. Har dock liiite träningsvärk i benen och höfterna efter igår, men den släpper väl ;)
Mamma, har snart läst ut andra boken (Millennium-trilogin!) du får packa ner den tredje boken! De är ju jättebra! Spänning säger jag bara! Och glöm för guds skull Dillchipsen!! Cravings!
Puss så länge, (Det här är för Marie ;))

xoxo Gossip Girl

Jogging and Powerwalking

Har sprungit 2 kilometer och powerwalkat 2, riktigt skönt! Har hittat en perfekt slinga att springa på, privata vägar och nästan hela vägen någorlunda upplyst! Passar en liten mörkrädd tjej som mig perfekt! Dock hatar jag alla äckliga rävar som springer runt överallt! Usch, inte är det rädda för folk heller, står bara kaxigt och glor på en.. Nej, usch det är inte trevligt!
Nu håller jag på och värmer upp duschen,(tar jättelång tid innan den blir varm!) ska bli skönt att ta en riktigt lång och varm dusch nu! Sen blir det Eragon och kanske Narnia. I morgon ska jag sova ut, ta en riktigt skön sovmorgon och sen jobba mellan tolv och halv tre. Halv fyra ska jag möta upp Anna för en fika på Starbucks och sen på kvällen smiter jag iväg till Puben! Längtar redan!

Pussar på er alla där hemma, saknar er en massa!

The Garderner

Skolan är avklarad för denna veckan och nu kurrar magen så ska snart ut i köket och leta mat. Tror det blir kyckling/majs soppa (det är faktiskt gott!) och en bagel till! Mästerkocken herself on the loof!

Hade en lite skräckfilms morgon i morse, då jag precis gått upp och ser en skugga dra förbi mitt fönster. Öhh, inbillar mig nog bara tänker jag (är ju en liiiten fegis!) och ställer mig framför spegeln (ingen vacker syn så tidgt morgonen..hehe). Hör hur nån sätter igång en lövblås och tänker lite surt att "satan vad tidigt grannarna sätter igång då!" och gluttar lite på gardinerna vid min dörr. Får en smärre chock när jag ser att det står nån där! Hoppande jesus, hjärtat hoppar över några slag innan jag kommer på att det är Nick, trädgårdsmästaren. Måste bara tillägga att han tyvärr inte ser ut som Jesse Metcalf i Desperate Housewifes, utan som vilken annan trevlig,gammal, man som helst.. To bad säger jag, hehe ;)


Congratz!

Idag fyller Kristian (Pappa Terling) år, så grattis till honom! :)

Ganska lugn dag, var på promenad i morses med Marie (utan vovve) idag, men vi var båda så trötta så vi gav upp efter 40 minuter och tog bilen bort till Ana istället. Jag har bara en sak att säga om det stället, Herregud! Största, snyggaste huset jag sett! Tänk er villorna i Cribs så vet ni vad jag menar! Hoppande jesus-stort-nytt-amerikanskt! De har för alla jesus skor i världen en sjö som utsikt! Det kallar jag baksida!
Nu ska vi ha lite födelsedagsfirande för pappa T här, ska kanske bort till Sainsburys sen, får se hur kvällen utvecklar sig. Har i alla fall gjort läxan inför skolan i morgon, plus i kanten till mig ;)

Puss på er alla!

With Love

Nu har jag ätit frukost,plockat i ordning, klätt på mig och satt i linserna, strax ska jag iväg till Marie. Långpromenad idag igen, så himla underbart! Dock har det regnat i natt (också!) så det är mycket möjligt att det är blött i skogen. Jag har inte hunnit införskaffa mig ett par gummistövlar än (ett måste i det här landet) så får helt enkelt hoppa i joggingskorna.

Puss på alla er där hemma! ♥

Vampires tresure

Efter en ganska händelselös dag, eller ja, så händelselös var den faktiskt inte;
* Skola
* Fika med Marie
* Playdate med Anna och Bethany

Nu har jag i alla fall kikat på Twilight och jäklar vad snygg Edward Cullen är! För sanningen så att säga så är Robert "Patty" Pattinson inte sååå jäkla snygg, men i rollen som den underbara vampyren Edward Cullen, är han överjordiskt snygg! Så jag är kär i (läs besatt av) Edward,  inte Patty ;)



Jaja, nog med otroligt viktigt information om mitt intresse för Vampyrer. Pratade med min solstråle de molniga dagarna förut, aka Kajsa Hartmann. Nu känns livet lite lättare, lite bättre och bra mycket roligare igen! Puss på dig söting!

God Natt allihopa! ♥

Min Morfar!

Ville bara säga Grattis till min morfar som fyllde 65 igår! Massor med pussar och kramar! Du får en liten present när mamma kommer hem efter att ha varit och hälsat på ;)

Some action, bitte!

Har precis ätit, ska nu barnvakta Viggo lite till, sen är jag ledig! Najs! Då blir det nog en löptur, hittade en jätte bra slinga, i precis lagom längd runt området. Sen blir det en lååååång dusch (går det nått annat i den här duschen?) och film mys. Har fått veta att familjen tydligen har en smärre filmbutik här, så bara att hämta vilken film jag vill se ;) Lite action kanske?

Puss

Diss!

Och härmed försvann all min respekt för Kanye West! Hans uppträdande på årets VMA (repeat på förra året?) var så himla lågt, all kärlek åt Beyonce som tog upp Taylor Swift på scen, under sitt tacktal! Det kallas medkänsla och respekt!


5 - 9 November

Då kommer Mamma och hälsar på!En helg ska hon stanna! Åh, vad jag längtar dit! Då ska vi shoppa, mysa, umgås och jag ska bjuda dig på en Frappuchino på Starbucks! Åhh, hoppas tiden dit går fort!


Pw

Har precis tömt min vita tvätt, slängt in en svart och ska nu cykla iväg till Marie. Ska leka med Charlie (hennes familjs hund) och sen ska vi power walka! Najs..
Hörs sen, allihopa!

Hyde Park & Oxford Street

 
Mötesplatsen för Au-pair träffen!




Kan man ta kort med den här? Marie tänker förtvivlat.. ;)

 
Jag, Ana och Erica

Fick med mig ett par Jeans och En ur-snygg klocka! (ni fattar skämtet va?)

Älskar den!

Var som sagt på en au-pair träff i Hyde Park idag. Dock var de ganska få, och nästan bara fransmän. Men Ana fick i alla fall snacka lite franska innan vi drog till Oxford street. Oj, den gatan är underbar! Hittade massor med snygga kläder, skor, prylar, ja you name it! Synd att man inte är rik säger jag bara! Dock inga kändisar.. Hmm, tråkigt.. ;) Mötte upp Erica och en annan tjej vid namn Sandra. Riktigt trevligt! Har verkligen haft en riktigt bra helg, igår kom nämligen Ana och Marie över och kikade film med mig, Viggo,Axel, Lovisa, Viktor och Oskar! Mys hade vi! Dock vägrade Viggo lägga sig, så det gick väl sådär.. Men det var första gången, det går säkert bättre nästa! Positivt tänkande!

 


Kingston








 Jag och Ana, den franska au-pairen (Ser ni hur brun jag är? I september!! Helt galet!)

I lördags var jag, Marie och Ana i Kingston. Mammas "gamla" hemstad faktiskt, och jag är ganska avis. Mycket större och riktigt mysigt! Dock är det nog tur att jag inte bor där, för Primark ligger där och jäklar vad jag älskar den affären! Allt du kan tänka dig till riktigt låga priser!



Älskar leopard-hårbandet!

 


Last night out..

Puben igår var helt, super mysigt! Haha, låter lite kul kanske, men jag hade en jätte trevlig kväll! Jag och Marie möttes upp först, och cyklade sedan bort till The Old Plough för att vänta på Ana. Dock verkade det helt dött där, vi vågade inte ens gå in, så när Ana kom bestämde vi oss för att dra bort till The Running Mare istället. Och där gott folk, där var alla ungdomar! Alla ungdomar som jag letat efter! Haha, vi satte oss i baren och..

Wihoo, paket från Mamma! (Catty knackade på dörren och jag fick världens surprise!)

Jo, som sagt vi satte oss i baren och pratade om allt mellan himmel och jord! Ana är en supergullig tjej från Frankrike, vi funkade jätte bra ihop! Hittade faktiskt två och en halv snygg Pojke! Och det är många!
Flörtade lite med Bartender och hela kvällen slutade med att jag vaktade hans tändare ;)
Pratade även med en ganska gullig blond kille (såg väldigt svensk ut?) och tro det eller ej men vi stod och pratade om Stieg Larsson böckerna. Han var på sista boken och jag har kommit lite längre än halva på första boken. Sen kom han på att han kunde en fras på svenska, och ni kan ju aldrig gissa vilken det var? "Jaagk eeelskar deeg!"

Nu har jag precis ätit frukost och väntar på att Marie ska ringa, hon och Ana ska hämta upp mig i M´s bil och sen ska vi iväg till Kingston. Behöver lite mer kläder och skor känner jag, har absolut ingenting att ha på mig! ;)

Pussar!


The Old Plough!

Nu har jag betalat in avgiften och är inskriven på skolan. Så i fortsättningen, på tisdagar och torsdagar mellan 9:15 och 11:00 ska jag plugga engelska. I den svåra gruppen såklart, för "alla vet ju att svenskar är så bra på engelska!" ;)

Sen åkte jag och Marie bort till Weybridge för att käka lunch på Subway, mumma! Sen tillbaka igen, för att prick tolv skulle jag hämta Viggo på skolan. Kom dit fem i, och sen gick vi med barnvagnen hela vägen hem. Dock somnade lille Viggan i vagnen, så jag fick prata med mig själv. Hem och laga lunch och nu sitter vi här framfö tvn och kikar på Scooby Doo. Vi hade tänkt gå till lekparken med Lilla Bethany och Anna (en annan svensk au-pair), men kl två kommer det några och lämnar en bil, och sen tjugo över tre kommer Axel hem och jag måste ta imot honom. Men vi får ta den på måndag istället! Hoppas det fina vädret håller i sig nu bara!


Ikväll blir det Puben, The old plough nere vid stationen med Marie och den franska au-pairen. Så alla ni som är i närheten, bara att komma förbi! Ska bli riktigt kul, snacka lite skit och dricka öl! Imorgon ska jag ju vara barnvakt på eftermiddagen/kvällen, så det blir bara Kingston över dagen. Men på söndag blir det London, åhh, vad jag längtar! Älskar, älskar, älskar London!


Playground

Nu sticker jag iväg till Marie, haha, vi hade samma tanke! Sällskap! Jag stod precis i valet och kvalet om jag skulle träna eller ringa henne, när hon ringde mig! Så nu åker jag dit och kikar film! Dock känner jag att jag måste ha choklad eller nått, så grymt sugen! Jaja, det löser sig väl..

Idag har det gått riktigt bra, började halv ett, käkade lite lunch, och passade på att sola medans Viggo power napade ;) Sen gick vi bort till lekplatsen, promenaden dit tar väl 20-25 minuter och lekte där i kanske 45? Gick sedan en timmes promenad hem, kändes så himla skönt att bara gå i solen och mysa! Hade med vatten och frukt, så vi hade en liten picknick vid gungorna. I morgon ska jag bara in till skolan snabbt, sen ska jag träffa Anna vid två, vi ska ta med våra små till den "stora" lekplatsen borta vid Sainsbury! Ska tydligen finnas en sandlåda där, jag ber till gud!

Hörs när jag kommer hem! Puss


Summerville

Sitter och kikar på Veronika Mars, älskar den serien! Ska snart käka lunch och sen blir det nog promenad med Viggan!

Puss

An english pub!

Snabb dusch, sen puben med Marie, Erica och Erika! Najs vill jag lova!

Puss

@ the gym

Nu sticker jag iväg till gymmet, ska köra skiten ur mig med crosstrainern och löpbandet. Wish me luck, att jag kommer ihåg hur de fungerar ;)

Puss

Running still

Känner mig så himla trött i huvudet hela tiden, som om jag har sovit för lite. Men det är snarare så att jag sover för mycket och gör för lite. Sitter ju bara inne med Viggo eller cyklar en snabbis ner till stan.
Och jag känner mig själv
, jag måste ha mycket saker att göra hela tiden, gärna rida en timme, gå långpromenader eller svettas en timme på gymmet. Just därför ska det bli väldigt skönt att cykla bort till gymmet ikväll och svettas bort lite slöhet. Me ♥ Gym!

 

 


090909

Idag är det 09-09-09. Lite coolt va? Jag vet, det händer typ varje år, men jag tycker det är coolt ändå! Ikväll ha Dorian Gray premiär, lite coolt att veta att bara 40 min härifrån, kanske Ben "Prins Caspian" Barnes befinner sig. Jag tror i alla fall att premiären hålls här i London, men jag är inte säker..
Just nu är jag i alla fall GrindVakt, fär mellan tio och tolv (läs, tolv) kommer det tydligen några och hämtar den ena bilen, så jag måste vara hemma och släppa in dem. Ett litet problem bara, har ingen aning om hur man svarar i "grindtelefonen" eller hur man öppnar grinden inneifrån.. Hehe, har dörren öppen, så hör jag dem får jag väl springa ut..

"Swedish"!

Hah, vilket flyt jag har, Catty ringde precis och berättade att hon är på väg hem, så jag får ledigt mellan elva och ett,najs! Ska gå ner till centrum och kika lite, kanske sätta mig på Starbucks? Idag är det lika varmt som igår, skulle tippa på 25 grader kanske? Solen skiner, så man kanske ska sätta sig och sola liye istället? ;)
(Jag förväntar mig avundsjuka kommentarer nu ;))


Imse Vimse Spindel!

När jag tänker efter, så är jag nog inte så sugen på att lägga mig i alla fall.. Inte i min säng! Igår, när jag låg och kikade på Stardust, känner jag plötsligt att något kryper på mitt ben. Lyfter på täcket, och ser en spindel i samma size som min tumnagel krypa där!! Upp ur sängen fortare än ljudet av "Seijfos" nycklar, fastnar i täcker och dyker rakt i backen! Upp igen, kasta iväg täcket och, som den bloggare jag är, hämta kameran!


Usch, fy och blää! Får rysningar bara jag tänker på den!

Ps, mosade den och slängde ut den, stampade lite på den också, för att vara på den säkra sidan. Ruskade om täcket och lakanen ganska noga sen kan jag säga..

Fyrtio-nio, femtio

Provet gick bra, okej mer än bra, fick nämligen 49 av 50 rätt! Haha, tror faktiskt jag har rätt att skryta lite ;)
Efter genomgången gick jag och Marie iväg och lunchade på Pizza Express. Cobham har absolut inga lunchställen,enbart fik och restauranger. Så in på en sån och beställa en riktigt pizza. Med riktig pizza menar jag ingen bearnaise sås, inget ostflöt och inga peperonisar! Lite tråkigt, men det var i alla fall champinjoner och mozzarella på.


Cyklade sedan bort till Sainsburys, och jäklar vad varmt det var! Solen har legat och stekt hela dagen, termometern låg på 27 nästan hela dagen! Sommaren is back!



Har passat Viggo sen tre, och nu äntligen blivit fri! Haha, inte riktig så illa, men jag kan säga att jag fortfarande hör att han inte har somnat! Jag sitter praktiskt taget vid datan och sover och den lilla två åriga killen är superpigg! Vad går han på?


Back 2 school

Ska bara slänga på lite smink, så ska jag och Marie cykla ner till skolan. Ska tydligen bara göra nått prov idag, men måste fråga lite om hur mycket det kostar också vidare.. Ska eventuellt käka lunch nere i Cobham sen, hoppas det finns några såna ställe här ;)

See you later ♥

A little fairy dust!

Herregud, är verkligen sjukt trött! Ska bara ta en dusch, sen ska jag lägga mig och kika på filmen jag köpte idag (ja, jag vet mamma, släng pengarna i sjön, tillsammans med utrymmet i resväskan!)
Men de reade ut Stardust och jag älskar,ÄLSKAR den filmen!



Cyklade som sagt runt med Marie idag, hittade en lite butik med jätte söta skor, ska in där på fredag när jag fått min lön (hehe). Cyklade sen lite fel och lite mer fel tills vi äntligen hittade Sainsburys. Jag trodde jag kom ihåg vägen, men det gjorde jag visst inte.. oops! Sorry Marie ;)

Passade sedan Viggo, men lillkillen hade varit uppe hela natten typ, så han somnade i min famn, så de där två och en halv timmarna jag var själv, gick ganska fort då jag kollade på tvn och han snarkade. Sen tog vi barnvagnen och gick (tar tid med en kille på två år!) till mataffären aka bananaffären och köpte bananer. Svettades som attan på vägen hem, är så otroligt varmt och kvavt här nu! Galet skumt väder!
Nu ska jag som sagt vandra (förlåt om jag tjatar, men jag älskar den!) in i min dusch och sen krypa ner i sängen med Stardust ♥


On the High Street

Ledig fram till halv ett, så ska snart möta upp Marie för att sen cykla ner till High Streeten och shoppa lite :) Kanske kan komma bort till Sainsbury, har ju tjatat om det i en vecka nu!

Puss


Weybridge och Oxshott!

Fick sms från en annan au-pair tjej i morses, en halv timme senare plockar hon upp mig i sin bil och vi är påväg mot Weybridge. Marie, som hon heter, bor tio min (med cykel) från mig och ska gå i samma skola som jag. Skönt att känna nån, plus att nu har jag fixat skjuts till skolan, de dagar det regnar ;)
Som sagt, åkte in till Weybridge och mötte upp Erika, även hon au-pair. Vandrade in mot centrum, handlade lunch-mackor på subway och satte oss iparken. Mys!
Vandrade runt lite, vilket resulterade i dessa bilder;

   

Weybridge har till och med en nattklubb, fuskit! Vi har bara pubar ;) Fast å andra sidan är det inte så långt till Kingston och där finns det nattklubbar, hehe ;) Och tydligen ett shopping center, dit måste jag åka!
Hälsade på hos Erikas familj och sedan satte vi oss på Starbucks (som finns överallt här!).

Visade sedan Marie "mitt" hus och sa hej till "min" familj, innan vi åkt hem och hejsade på "hennes". Blev total kär i deras hund, så himla söt! Charlie, underbaring!

On the road again

Ska iväg och träffa en annan au-pair, som bor lite närmare. I Oxshott närmare bestämt, ca tio min härifrån. Hon har fått egen bil, så jag samåker med henne istället för att ta tåget :)

Hörs när jag kommer hem!

Kensington,Notting Hill och Porto Bello Road!

Oj.   Var ska jag börja?
Åkte som sagt in till Wimbledon och mötte Sofie, en annan au-pair tjej :) Där ifrån bestämde vi oss för att ta bussen till Kensington, sagt och gjort efter två byten (åkte dubbeldäckare, hur coola är inte de?) och en ganska lång promenad hittade vi fram till Kensington Garden! Oj, vad vackert! Och stort! Tycker det är så himla mysigt med stora parker mitt i stan. Kikade lite på Prinsessan Dianas "sommarhus", staketet utanför är fortfarande fullt av minnesbilder, blommor,lappar och dikter. Diana var och är fortfarande älskad av alla!
Gick sedan vidare mot Notting Hill, och på vägen dit hittade vi en superbra second-hand butik och en outlet-store! Fyndade en klänning för bara fem pund! Me likiii!
Följde sedan vägen för att hitta NottinhamNottingham, och kanske "dörren", ni vet från filmen Notting Hill ? ;) När vi går där och kikar, ser vi plötsligt en park, och jag tycker jag känner igen den lite.. Efter att jag tagit kort, går det upp för mig att det är grinden de klättrar över i filmen, när Hugh säger "hoopsi daisy"! Haha, så smart är jag ;)
Måste bara säga att när vi är på väg mot parken och Notting Hill så ser jag en skylt där det står Porto Bello Road. Går och tänker där för mig själv, var har jag hört det namnet förut? Kommer inte på det, så vi fortsätter promenera.
Hittar sedan in av en slump på Porto Bello Road och marknaden som är där varje lördag. Smart som jag är kommer jag då på att Kajsa sa till mig innan att jag var tvungen att åka på marknaden på Porto Bello Road i Notting Hill! Smart man kan va ibland känner jag ;)
I alla fal, marknaden var hur cool som helst, gå dit om ni får chansen! Hittade en jätte fin blå väska där!

Hittade sedan en jättemysig restaurang att luncha på, satt i jätte bekväma soffor! Mötte sedan upp en annan Au-pair, satte oss och tog varsin öl på en svensk restaurang. Mys! Tar sedan bussen tillbaka till Wimbledon, jag hoppar av för tidigt och får gå typ fem kilometer för att hitta tågstationen. Väl där får jag total blank out och hoppar på fel tåg! Upptäcker dock inte detta förens jag har åkte med det i en halvtimme, och då är det bara att sitta kvar och åka med tillbaka. Tur att vakterna på tåget var så hjälpsamma, försökte verkligen komma på vilken väg som var snabbast och säkrast tillbaka.
Tågresan hem tog alltså en och en halv timme istället för tjugo min.. Haha, men nu är jag hemma igen, trött med lycklig! Har blivit så kär i London, den här staden är verkligen underbar!

   
     
    
   
Grinden!


On the Playground



  


Like a fish in the sea

Uppe med tuppen! Ska ta tåget fem i tio till Wimbledon (Ja, jag vet att jag tjatar!) och vill gärna vara nere på tågstationen lite tidigare, har ju ingen aning om hur den ser ut. Vet att det är två spår, att man kan köpa biljett utanför (?) och var den ligger! Visst är jag duktig? ;)
Oj, klockan är visst bara åtta.. Hmm, behöver ju kanske inte åka riktigt än, liiite överdrivet att vara där två timmar innan.. Räcker ju med en menar jag! ;)

Hörs sen när jag kommer hem, för nu ska jag käka frukost!
Ps
, hoppas vi fikar på Starbucks och shoppar lite, för jag fick min lön igår! Wiho, måste ju göra slut på alla pengar med en gång! ;)


Miss U2

Har precis pratat med Mamma och Pappa i telefon, oj vad jag saknar dem! Inte så att jag vill åka hem, men jag saknar att ha dem runt mig.. Ni förstår vad jag menar va? Saknar till och med min lille-lillebror.. Sötungen!
Har varit och handlat lite smått och gott nere på Waitrose, ska nu mysa till det i sängen med datan på magen. Ska se om jag hittar nån bra film, annars blir det Säsong 2 av True Blood.. Me like Alexander Skarsgård, den mannen har fett het kropp om man säger så! ;)

Mormor,Morfar,Farmor och Kalle, saknar er också, bara så ni vet! Fast just nu, i denna minut saknar jag Millystumpan allra mest! Även om hon hatar att kela och enbart sitter en meter ifrån en så är hon den bästa vovven i världen! ♥ Milly

   

Lite pics jag tog nu på cykelturen in till stan ;)


On the Phone!

Fick en panik attack, och ringde Kajsa förut! Saknar dig, min sommarbris! Pratade i nästan en timme, behövdes kan jag säga! Och vilka planer vi har sen, oj oj oj säger jag bara ;)


Tips från Coachen!

Min nyinköpta tröj/klänning och leggings blir det idag! Lite kul att det är så kallt här inne, och ganska varmt där ute.. Måste vara för att det blåser så..

Är ledig fram till tolv, så funderar på att cykla ner till Waitrose (mataffären) och bunkra upp för helgen.. Eller, så väntar jag till senare, för familjen ska antagligen ner till Sainsbury (som är större och bättre) och handla sen, kan kanske åka med då!


Exercise

Blev en timme på gymmet ialla fall, skiter i om benen är orakade eller inte! Haha :D
20 min på löpbandet (ja, jag sprang), 20 min i crosstrainern (höll på att avlida) och 20 min på cykeln.. Jesus! (Och mamma, jag lovar att jag tog i, för jag fantiserade om alla milkshakes på Starbucks jag ska avnjuta imorgon!)

Det kallar jag motivation!

Nu blir det duschen, sen ska jag mysa ner mig i sängen med Oliver och gänget ♥

 


Stolt!

Det är min bästis det! Killen i brunrandig tröja, inte längts fram i bild, mer i mitten! Lilla mäki..

Du skulle bli den bästa polisen, det vet jag!

Om ödet får bestämma..

Nej, nu låter jag ödet bestämma! Är mina långabyxor torra, drar jag till gymmet, är det fortfarande blöta, tar jag en joggingtur. Varför undra ni? Jo, för att jag har inte rakat benen och tänker inte visa mig på ett gym i kortbyxor (inte ens för mindre snygga britter!)

Jag hoppas byxorna är torra, för vågar inte springa på den vägen utan trottoar. Alla här har enorma bilar och vägen är yttepytteliten!

Appropå bilar, igår när jag cyklade hem från Gymmet blev jag omkörd av en splitter ny Lamborghini! Fattar ni, en Lamborghini! Jag höll på att ramla av cykeln! Stannade i korsen och råglodde, och tror föraren upptäckte det, för han körde extremt sakta.. Jag säger då det.. Den var liten, silvergrå och spann som en jag-vet-inte-vad! Hade det inte regnat så, så hade jag antagligen förföljt honom.. Med cykel..

Shop and help!


(Står så där konstigt med benen igen, men skitsam)

Nästan hela outfiten från Gina, Skorna från Dinsko och jackan från H&M! Me love!

Nyinköpt;

Långtröja, ska användas som klänning, kort tröja, vanligt block och Oliver och Gänget filmen! Så himla mys!


Under my raincoat

Fattar inte alls vad som händer med bloggen.. Inläggen försvann och den vill inte publicera några nya.. Aja, hoppas det löser sig, för hur ska ni annars kunna följa mitt intressanta liv ;)

Var på gymmet igår, gick jätte bra och jag ska verkligen försöka vara där minst tre gånger i veckan. Tråkigt först, men jag vet hur bra jag mår när jag väl kommer igång. De hade en hel del konstiga maskiner, men också löpband och crosstrainer, tack och lov! Som tur var så är alla maskiner inställda på Kg, vilket alla andra blev väldigt besvikna över..Hehe, inte jag dock ;)

Ledig fram till tolv, sen jobbar jag fram till sex. Ska försöka cykla ner till stan innan jag börjar idag, hittade en jätte söt tröja där nere igår. Till helgen ska jag ner till Sainsbury (den största mataffären här) och skaffa alla saker jag behöver, men inte fick med mig. Som ett regnställ tillexempel, för jag blev ju inte lite blöt igår när jag cykla hem.. Herregud.. Sen har jag ju hört en hel del rykten om att det regnar mycket i det här landet (jag vet, låter jätte konstigt), men får väl skaffa mig ett paraply då ;)

Puss

090209

Kan tydligen inte uppdatera just nu, får försöka imorgon igen. Love to you all, ♥

Cars and Boys

Har precis kikat klart på Fast and Furious, fjärde filmen i serien (Eller tredje, man ska nämligen låtsas som om trean aldrig hände, Han (snubbe i filmen) lever och har inte kommit till Tokyo än..) Me likiii bilar och Paul Walker ;)



Todays Wear



Jeans Leggings - Gina
Kofta (från förra året) - Cubus
Linne - Gina

Har verkligen ingen speciell eller utstickande stil, utan varierar från dag till dag, men jag vet att Mamma gillar att se vad jag har på mig ;) So this is for you ♥

Take me to the Candy Shop

Måste.Ha.Godis!
Har inte varit så här sugen på godis,choklad,kakor,chips you name it på länge! Helt galet, kan inte ens sova! Imorgon är det jag som cyklar ner till affären och bunkrar upp! Emergency candy säger jag bara!


After Eight, det suget är baske mig störst!

True Blood

Dagarna går så sjukt fort, dock segar det ner sig på kvällen. Jobbar inte då, så sitter mest och kollar på tv eller sitter framför dator. Saknar lite att kunna träffa vännerna, men får hitta på nått annat att underhålla mig med ;) Eftersom det inte finns (gör det säkert, men orkar inte leta upp dem) några snygga killar här så blir det träning. Inget gymmande idag, tydligen skulle de nån slags konferens så det blev uppskjutet tills i morgon.
Ska kanske ta en promenad, eller cykeltur.. Om jag vågar vill säga för vägarna här är sjukt smala, och inga trottoarer här utanför. Men skam den som ger sig, jag ska ge mig ut i det, förtillfället, soliga vädret.

Tackar USA för True Blood! Den serien är grymt bra, och perfekt nu på kvällarna när jag inte har nått att göra! HAr en tv, med Sky på (ni vet Mirandas tv i SATC?) fast jag fattar inte överhuvudtaget hur den fungerar..


Mannen

Teresia, lycka till idag! Nu får du allt visa grabbarna vem som är den riktiga mannen i världen! Tänker på dig love ♥

Annars går livet på som vanligt här, började jobba idag. Lämna och hämta Viggo på skolan (som btw är hur stor som helst, verkar urkul att gå på!) och sen vara lite barnvakt under dagen. Chill! Kommer nog gå fin fint det här :) Är dock lite nervös, för ikväll ska jag på nån slags introduktion på gymmet.. Hmm, me and the brittish bloke, kommer bli intressant. Fast jag gillar ju att träna, så går det bara bra idag och jag inte går vilse, på jätte anläggningen kommer det nog lösa sig :) Och att jag inte blir stoppad vid ingången förstås. Pga att det är en såpass stor skola, finns det vakter vid alla ingångar (?). Men jag ler och nickar lite bara så går det nog fint, hihi.

Puss


Cobham, England

Landad på Heathrow fem över nio (lokal tid, alltså fem över tio svensk tid) och hittade lyckligtvis bagagebanden och utgången. Dock tog det sin tid och ett visst antal öhhanden, men det har jag förträngt nu, hehe ;)
Mötte en tjej från Uddevalla på terminalen, som också skulle ner som au-pair. Vi bytte nummer, och kan nu förhoppningsvis träffas nån dag :) Vore jättekul om jag redan har hittat mig en vän här nere.
I alla fall, Catty (mamman i familjen) hämtade upp mig och vi åkte M25´an (största highwayen) hem. Liiite läskigt att åka på "fel sida" men nu har jag ställt om mig helt. Dock går jag på fel sida vägen, och blundar kanske liite grand när vi åker i rondeller..
Träffade familjen och tror jag redan har blivit okejad. Dock är det två äldsta killarna på läger med skolan, i Wales (coolt ?) och kommer inte hem förens på fredag. Viggos hjärta vann jag över ganska snabbt pga, Emma och Andreas tavla. Nej, inte för att ni är så snygga, utan för att han blev totalkär i Viggen! Haha, ville absolut ha en sån bil när han blev stor ;) Axel, nio-åringen älskar fotboll och vi blev genast vänner då jag spelade lite med honom. (Tack Mäki för att du är så grym på det, så att jag och alltid har suttit front row på FCT, så man hänger med lite i alla fall!)
Lovisa och jag delar ett gemensamt intresse för kläder och shopping. Okej, vilka tjejer gör inte det liksom, haha ;)
I dag har vi varit inne i London, har fått se både The London Eye och Big Ben up-close. Big Ben är inte så jäkla stor, blev lite besviken där, men Themsen är helt underbar! Ser jätte cool ut där den ringlar sig mitt i centrum.
Vi åkte bort till O2, största arenan jag nånsin sett! Ja Kajsa, den slår Allianz arena, men bara knappt! Detta pga att den har ett x-antal restauranger och ett smärre shoppingcentra! Och en rullskridsko arena, en sån man alltid ser i Amerikanska filmer ni vet? Me likiii!
Familjen bjöd mig på en Brasiliansk restaurang och det var riktigt coolt! Man plockade till sig lite smårätter och sedan kom de och bjöd på olika sorters kött under tiden.
Okej, jag ska erkänna att Kyckling hjärta var mindre gott, faktiskt riktigt wierda! Smaka som kyckling fast tuggummi.. (ryser)
I morgon börjar vardagen, så nu ska jag lägga mig :) Slänger upp lite bilder, de som jag hunnit ta hitills i alla fall..



   

   

   


RSS 2.0