Orolig


Right Now

Tar jag en paus från solen :) Har legat ute sen tolv, låter huden vila lite :P Ska lägga mig en stund till, sen ska vi till farmor på Morsdag middag :)

Smell ya later


Mors dag

Riktigt trevlig kväll igår, mys hemma hos Jen :) Vi lagade mat (jag brände mig, har jätte blåsa i munnen!), bak potatis och lite röror. Grande sallad till det med mycket avokado och svamp i, gillart! ;)
Nu ska jag slänga på mig bikinin och lägga mig i solen, är redan 25 grader i skuggan :) Perfa, hoppas jag får en massa färg till avslutningen nu :)

Bilder kommer sen, som vanligt..

Grattis mamma på MorsDag ♥

Mors Dag, i morgon

Så, har varit på Överby och fixat present till Mamma. Hjälpte Johan (min baldejt) att hitta en skjorta som matcha klänningen också XD Ska börja kika på vad jag ska ha på mig senare ikväll, just nu lutar det  åt jeans shorts men vi får se :)





Denna söta tröja från Gina fick följa med hem :)

KalasFredag


Sveriges (utan tvekan) sötaste par ♥


I bland är man glad, och ibland är man jätte glad :)


Jag var..hmm..Skeptisk..


Malin kom, så vi var tvungna att åka en tur med henne :)..


Och så klart åkte vi till Donken :P


Avslutar med en bild på mig och Bästis :)

Sol!

Ska snart ut i solen och gräddas, först ska jag bara hitta Mamma :) Senare blir det Överby och i kväll blir det utgång med tjejorna ♥ Hoppas det fina vädret håller i sig och att det händer nått kul XD


Hemma igen

Har hunnit med mycket idag :) Skolan lite snabbt, fixat student grejer med klassen ;) Sen fika på Strandgatan med tjejorna för att fira KajsaLove. Han kika lite på Gina och DinSko, hittade lite (läs många) fina saker XD Hittade en super söt tröja, fanns dock inte i min storlek, så får kolla Överby i morgon :)
Hem och duscha, han även sola en stund. Sen i väg på kalas hos Kajsa, även Malin var där!:) Grattis till körkortet, än en gång :)
Malin hade ännu inte riktigt "fått eget körkort", så var tvungen att göra henne till en riktig kvinna med körkort. McDonalds och drive-in, here we come! Hahaha, efter många om och men fick vi vår McFlurry och Malin är nu en riktig kvinna XDXD

Nu ska jag tvätta av sminket och krypa till kojs, lång dag i morgon :)

(bilder kommer i morgon, orkar inte ladda upp alla nu ;))

ConGratz Kajsa!

I dag blir min älskade Kajsa 19 år! Sista året som tonåring.. Kajsa, som känner mig bättre än någon, love you Honey ♥







Welcome to the CandyShop

Har inte tid med er, för nu ska jag sätta mig och göra hemliga saker XD ;) Hysch, hysch!

Welcome to the CandyShop

Har inte tid med er, för nu ska jag sätta mig och göra hemliga saker XD ;) Hysch, hysch!

Damma, damma, dammsuga

Nu så, är mitt golf fritt från grejer som inte hör hemma där :) Tog sin lilla tid, men nu känns det bra. Ska bara dammsuga och dammtorka för det lär inte skina av sig självt.. *pust*

     


Welcome to the world

Har precis ätit min sallad och kollat på det näst sista The Hills avsnittet.. Lite tråkigt att Lauren slutar, gillar verkligen henne :/ Gillar inte Kristin Cavaralli (?) men kommer nog fortsätta kolla på det ändå.
Slutade tio över två, drog bort till Sportlife oc gymmade lite. Passade även på att sola :) Utanför spöregnar det..nej nu lysre solen igen.. Vädret är lite konstigt, spöregnar i ena stunden och sol i nästa. Jaja, bara det inte åskar ;)


Prinsen

Svar till en kommentar:
Ja, det är min lilla,spinkiga, bruna travare :) Han förtjänar någon som kan rida mycket mer än vad jag gör, hinner inte med allt. Min lilla, lilla, Prinsen ♥
Har en till häst, min c-ponny Juppi också ;)


Bamboo

Sitter här och sörplar på min smothie och lyssnar på Spotify. Shakira - My hips dont lie, bamboo version, pretty good om jag får säga så ;) Börjar tolv med Samhäll och Vithajen (som jag nu börjar gilla) och sen lite Historia med Herren. Håller på med en stecil, inte den lättaste heller.. Jaja, slutar snart får tänka så :)
Ska till Sportlife sen och springa lite på bandet och suga åt mig lite färg i solariet :P Kommer väl hem runt halv fyra/ fyra, för er som vill veta :)

Pussen

Always keep smiling

Har änna tappat lusten att blogga, men oroa er icke! Den kommer tillbaka :)
Fika med Emma H efter skolan, riktigt trevligt att träffa henne XD Har inte sett henne sen i Januari (?) och hon for i väg till SydAmerika och en fyra månader lång resa, kan inte med ord beskriva hur avundsjuk jag är ;)
Tog en fika på Espresso House, gick en runda på Oden (tar inte så förfärligt lång tid) och gick ner till Bryggan. Gav dock ganska snabbt upp, blåste alldeles för kallt.
Sen fick jag så fint traska bort till Posten, kom tidigt så passade på att retas lite med Chéfen :P Sen kom lille Lindemann och vi gadded snabbt ihop oss, teamade upp och anföll med gummiband. Kul man kan ha på jobbet ibland ;) Ringde en kvinna på Prinsen idag också, ska komma och kolla om två veckor. Kan inte tidigare med tanke på studenten och allt =)

- Hej, är det Amanda?
- Öhh, jajjemän! (Skitglad för att någon ringer)
- Jag ringer angående en annons
- Öhh..mumlande (PANIK! Vad fan har jag lagt ut på annons?!?)
- Angående Prinsen?
- JA, just det ja! (Lättad..)

Haha, det är inte lätt när det är svårt ;)


Rob Pattinson



Rob och Kristen Stewart på Rock Konsert i Vancouver, där New Moon spelas in. Snygging ;)
Bild tagen från msn.se/starlounge

Spåttifajj!



Rätt kort dag i dag, sånt gillar vi :) Började med idrott och lilla jag hade såklart glömt tjockis tröjan hemma. Super bra med tanke på att jag har varit sjuk i helgen och risken för regn var överhängande stor. Men vi klarade oss, spelade lite fotboll XD Hade typ glömt bort hur kul det faktiskt är att spela ;) Kajsa och Mäki, vi får dra ihop ett gäng och spela lite fotboll nån gång :)

Mi, vår psykologi lärare har mystiskt försvunnit, inte så konstigt kanske med tanke på att hon är halva min längd ;) :P Men vi är inte speciellt oroliga av oss, jag passade på att dra till Överby och handla presenter till Kajsa :) Fick även med mig sista delen (fjärde boken) i Twilight saganSå länge vi båda andas XD Finally, nu jävlar ska jag läsa om dem så jag kan börja på den :)

Ska ta och städa lite i mitt rum, ser förjävligt ut så kan behövas. Spotify, dåligt väder och inga läxor,har inga ursäkter till att inte göra det :) Puss så länge

Schh, dont let her know!

Skolan i dag gick fin fint :) Sista engelska lektionen, tyckte lite synd om Margaret, vi var nämligen bara sex pers där :/ Men fick ännu mer beröm och en kram ;)
Var på överby med kajsa förut och nu har jag kommit på vad jag ska ge henne :) En grej vet hon, men damn, resten ska det vara hysch hysch runt! XDXD

Var klara runt fyra, drog hem och pausade lite. Mixade en smoothie och drog till jobbet, väl där upplyste jag Sloberg om basic saker angående studenten, typ att det är nästa fredag vi springer ut ;) Sötnöt XD
Efter jobbet tog jag bilen bort till Edsborg, FCT vs Assyriska, en match man måste se. Vi förlorade med två- noll men jag fick i alla fall spana lite på mr hottie. ;)
Fick även se mina drömmars man, den lille norrmannen! Och inte nog med det, krockade till och med mé honom! *lycklig*

Demi Lovato, den tjejen har en grym röst!


FCT - Assyriska

Nu ska jag iväg till jobbet, och sen blir det FCT match :) Hörs när jag kommer hem :)

Twittering

Good night, sweet hearts ♥


Oo, true love indeed



♥ Retuscherad Rob Pattinson


Somewhere we belong

I morgon är det den allra sista riktiga skolveckan.. I alla fall på ett år..
Herregud, för första gången i mitt liv har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra i höst. Alla andra år har det varit skola. Nu blir man plötsligt utkastad i verkligheten, rätt in i livet. För det är så jag ser det, nu börjar livet. Det är det här jag har väntat på. Nu ska jag ut i världen och testa mina vingar och se var vinden för mig. THN och mina (riktiga) vänner kommer att finnas kvar här när jag kommer tillbaka, det vet jag.
Nu är det dags för Amanda att på riktigt upptäcka sig själv, ta reda på vem jag egentligen är. Är jag så tuff som jag tror eller kan jag bli tuffare? Klarar jag mig själv? Ja, så mycket vet jag i alla fall.

Livet är ett enda stort skådespel, ska du ha huvudrollen eller vara publik? Jag vet vad jag vill, och det är inte en sittplats på mitten läktaren.. Inte längre..


A Saturday night

Åkte in till stan igår och hämtade Kajsa, handlade godis och Ben & Jerry´s. Åkte hit igen, tog en kort promenda med hundarna (ja, hon hade med den lilla rabieshunden) och kikade sen film. The Phantom of the Opera, okej film. Lite seg, men mycket roligt att hitta på egna låtar till den filmen XD Haha, exempel.. Allvarlig scen, med allvarlig man som går på en terass.. Tystnad... "Ajjm walkiing on sunschajn, wooaow, änd it määkes mii feeel goooood"! Haha, ni fattar antagligen inget, men gud vad kul vi kan ha ihop, eller vad säger du Kajsa ;) 







Tindra gillade inte Prinsen, jagade till slut bort honom, så size does not matter!

Har inte gjort många knop idag, var på TFK match vid 17.00. Stort Grattis till oss, då grabbarna vann med 2-0. Var en av de fulaste matcher jag sett, alla knuffades och puttades. Men det är roligare att titta på ;) hehehe..

Just nu färgar jag mammas hår, så måste gå.. Puss


Just nu:

Ska jag gå en lugn (yeah, right med milly liksom) promenad i skogen, hörs sen :)

Walt Disney classics

Fortfarande feber, dock känner jag mig lite bättre i dag. Och alla som känner mig väl, vet vad jag gör när jag är sjuk.. ;) Kollar disney filmer så klart! Hitills har det blivit de här :

Tingeling (i ny version)


Skönheten och Odjuret (en av mina absoluta favoriter)


Pocahontas (Absoluta favoriten)


Just nu är det Ringaren i Notre Dame, Youtube.com är guds gåva till mänskligheten XD Ska leta upp alla gamla Disney filmer, vet att jag har en massa vhs´r nånstans..

Mr Hot Guy

Sitter djupt nersjunken i fotöljen och lyssnar på regnet  och kikar på Twilight. Damn, vad Edward Cullen är snygg ;) Synd bara att Rob Pattinson inte kunde se ut så hela tiden, med det rufsiga bärnstens färgade håret och bleka kroppen..mumma.. Fast i och för sig gillar jag nog lite mer solbrända killar.. Men Edward med lite solbränna, så har vi en 10 poängare XD



Vad är det egentligen som gör att vi tjejer gillar vampyrer? Är det den lilla grejen att de kan döda oss som får oss att tända till? Hmm, vad det än är så är de sexiga ;)

high fever

Har taggat hela morgonen (inför klassfääst) för att nu ligga nerbäddad med feber.. Underbart.. Missade klassfesten i ettan och missar klassfesten nu..
Ska ta en dusch och se om jag mår bättre annars, får jag helt enkelt krypa tillbaka ner i sängen..

Hatar feber!

En dag i Göteborg



Bil-kö vid Tingstads tunneln, mucket mucket roligt ;) Fyrtiofem minuter i en 30 grader varm bil.. Tur man har radio XD


Man kan ta ego pics på sig själv också ;) Älskar mina solbrillor XD



I see the light in the end of the tunnel..


Detta är allt ni får se ;) Erika (make-up artisten/min släkting) i bakrunden.

Klassfäääst!

Sitter här och försöker tagga till Klassfääst sen ikväll :) Haha, så sköna snubbar det finns i min klass, måste det ju bli bra XD
Ska se om jag kan få tag på Asra, vi ska åka ihop dit (jag hittar ju inte däruppe om man ska säga så).
Näe, nu ska jag städa klart rummet, sen sätta mig med den enormt svåra uppgiften med att välja vad jag ska ha på mig..? hmm..


Läste nyss att Alexander Rybak kommer till Allsång på Skansen i sommar, vilka är med mig?


Dirty Dancing 2

Riktigt mysig film, dock inte lika bra som ettan (orginalet), men Diego Luna (Javier i filmen) är riktigt gullig.. Mumms XD



Sweet huh?

Dirty Dancing

Nu är jag hemma, eller jag har varit det i ca en timme men att käka stod först på listan :) Det gick jättebra hos make-up artisten, fick en jätte fin frisyr. Men den får ni inte se, för allt är hemligstämplat ända tills dagen D XD
Lagom tills vi kommer till GBG är det total-stopp i Tingstads tunneln. Great, 30 grader i bilen och stillastående i ca 45 min. Det bästa.. Jaja, bjöd mamma på lunch på Ikea sen ;) Man får ju vara lite givmild ibland :)
Nu ska jag bänka mig i soffan, klockan nio visar de Dirty Dancing 2 på femman (om jag inte minns fel).

Peace and Love

well, well ms hairdresser

Nu ska jag göra mig i ordning, för jag ska snart iväg till göteborg och min make-up artist. Provsminkning och olika håruppsättningar står på schemat. Hörs när jag kommer hem ;)

Puss

hmm

God damn, im a free woman! <3 Gjorde mitt sista prov på ett och ett halvt år, den du! ;)
Kändes som det gick okej, så nu håller jag tummarna XD

Sitter just nu och försöker få tag på nån från Vecko Revyn, skickade en jävla räkning fast jag har sagt upp min prenumenation! Nu svarar de inte ens..skitpiss!

Filosofi prov

Whis me luck ♣

Männen i mitt liv

Tänkte berätta lite om de fyra männen i mitt liv:

Nietzsche är en jävla soppa, fattar inte mycket om vi säger så. Han säger mycket den mannen, men få förstår honom..
Kierkegaard och Sartre är mina personliga favoriter, för de förstår man. Pratar mycket om ångest, den andre, olika människor och hur man lever oegentligt.
Heidegger är en jävla copy-cat som har tagit allt Sartre sagt och skrivit om i sina egna ord.
Trevligt..
Sartre är absolut fulast, och Kierkegaard snyggast. He´s a hottie XD

N.K.S.H

Ska sätta mig med fyra härliga herrar Nietzsche, Kierkegaard, Sartre och Heidegger. Ska se om jag får något grepp om deras filosofi. jadu, kommer gå lika bra som för en pollenallergiker som förstöker springa genom en hög björkris. Men, lika bra att ta tag i det nu..

Love

take this final piece of advise

Im so over it..

Känner mig på ritkigt bra humör idag, igen! XD Ska bara in till skolan, ha idrott, äta lunch och lämna in psykologin. Sen skulle man kunna tro att jag är en fri kvinna men icke! Hem och plugga filosofi aka religion.
I morgon kväll är jag en fri kvinna och det ska firas på något vis..

Puss

Light - brownie

Har inte tid att blogga, har ingen lust att sitta uppe halva natten med psykologi disskussionen nämligen. Har bara halva kvar nu, men fan vad segt det går. Måste bli bra också, annars börjar jag gråta.. :(
Uppdaterar med lite bilder, var ju hos frisören i dag och jag går mot lite mörkare tider XD






Deja Vú

Just nu är det reklam avbrott och nyheterna, så passar på att blogga lite. Kikar på Deja Vú på fyran. Appropå det, utalas det descha vy, eller vou? Hör olika hela tiden?
Eller så kan man säga Deejja vuu, som det stavas ;)  Jerry Bruckheimer är med och producerar och Denzel Wastinghton (?) har huvudrollen, så filmen kan ju inte vara annat än bra XD Lite seg än,men den kommer nog igång snart..förhoppningsvis..

Sen blir det sängen för min del, ska upp tidigt och ha muntlig nationella i engelska i morgon. 8:15 är inte en tid jag kan tänka, ännu mindre prata engelska men men.. But But som jag skulle ha sagt om Margarete hade varit här :D
Sola ju förut, och måste säga att jag borde ha fått lite färg, för känner mig varm i ansiktet, på bröstet och på benen :) Goot, goot!

With love

Sunday Sun

Alla har vi våran små "tvångstankar". Jag tillexempel, bara måste spara alla mina biobiljetter. Jag vet inte varför riktigt, men jag gillar dem. Små, smala och rosa eller blå. Jag fullkomligt älskar att gå på bio (och jag har hittat min tvillingsjäl inom det området i Kajsa) och sitta där i mörkret och få rymma in i en annan värld.
Nu är sommaren här igen och det är det årstiden jag och Kajsa börjar gå på bio, hela tiden! Förra sommaren var vi på två "biosar" inom loppet av en vecka!
Alla normala människor går på bio på vintern och hösten, min inte vi inte! We go to the movies in the summertime!
Åter till biobiljetterna, jag har alla biljetter sparade sen 2004. Kan bara inte med att slänga dem, och sen gillar jag att titta igenom alla filmer jag har sett.. Konstigt, jag vet..


Twitt

Ligger i solen och steker, så hörs senare :)

Norge vann Eurovison songcontest!

Ett stort grattis till Alexander Rybak! Har nog aldrig varit så stolt över mina norska rötter som jag är just nu :) Hejja, Hejja!
Låten blir bättre och bättre varje gång jag hör den, och att Alexander är sjukt söt gör ju inte saken sämre, hehe XD
Fatta bara vilken anstormning det kommer vara på Norges flygplats, nu när Alexander annonserade ut var och när i direktsänd tv, på norska! Himla gulligt språk det där..


Visst var Dima Bilan bra mycket snyggare i den nya, långa frisyren? Fast jag måste erkänna att det var riktigt kul när hans jacka fastna i linorna XD Haha, han kämpa och kämpa, sen gav han bara upp och lät dansarna ta den :)
Ryssland hade lyckats riktigt bra med allt tyckte jag, arenan och alla nummer var riktigt bra! Sånt gillar vi! Nu får vi bara hoppas på att Norge får till en lika bra final, och vet ni? Det tror jag de gör :) Go Norden!


Emotionell

Är egentligen lite för känslosam för att sitta här. Vill inte skriva något jag kommer ångra sen. Inget illa ment, men jag vill inte gärna dela allt med er. Vissa saker är för personligt helt enkelt.
Men jag kan i alla fall berätta vad jag gjort idag och vad som komma skall :)
Har plockat i rummet (som ni vet) men tröttnade ganska snabbt så tog en långpromenad med Milly i skogen. Jättemysigt och framförallt varmt! Sjukt varmt där inne, det säger jag bara.. XD
Snart ska jag åka och hämta Kajsa, sen blir det schlager-festivalen! Älskar det svenska ordet, gör inte ni? ;)

Dagens..

Begär: MM´s



Behov: Ipod fylld med musik

Egopics, my favorite!




Marängswisss!

Tänker inte berätta exakt vad jag och Kajsa gjorde igår, inte allt i alla fall. Det är nått som aldrig kommer nå ut till allmänheten.. Det ända jag kan säga är en bil, två brudar och tre lammkött.
Hämtade Kajsa, sen hängde hon med mig och tankade. Sen den gången jag var där i högklackat och blev totalt utstirrad, vill jag inte vara själv XD

"Vart ska vi tanka?"  K
"Tanka." A
"Ja, det vet jag att vi ska göra, men vart?" K
"Tanka! Du vet, tanka på tanka!" A
"aha.."  Gapskratt, A och K


Åkte hem till henne, och tog en lång promenad med Tindra. Var tänkt att vi skulle vara barnvakt, men så blev det icke. Inte för att jag klagar..hehe :D
Under promenaden fick vi en uppenbarelse att vi (läs.jag) var sjukt sugen på marängswiss, så bara att hämta pengar och åka till Jätten. Införskaffade glass, maränger, chokladsås och grädde, sen var vi redo för Tingeling-The full story. Mitt favvoband i hela vida världen!
Vi började titta på Helens små underverk, men blev avbrutna av det jag inte tänker tala om.. XD Men jag kan säga att vi är helt galna i alla fall, Kajsa är till och med ännu värre!
Dumpade Mäki hemma hos Kajsa och åkte lite bil. Skulle hämta lillebror och hans kompisar, men turen utvecklade lite om vi säger så..
Nog sagt om det, vi hade en riktigt rolig kväll! :D I kväll kommer Kajsa hit istället, då är det eurovision som gäller. Tradition nämligen, jag, Kajsa och min familj kollar varje år på eurovision ihop ♥

Princess dreams

Nu ska här göras om! Ska möblera (öhh..ja i den mån det går) och ställa om saker här i mitt rum. Trött på det gamla, så då får man se till att ta tag i saker och göra det. Nästa punkt på to-do listan är att köpa ny säng. Har förvisso ingen att dela den med, men vill ha en större XD Bara för att man är singel betyder inte det att man kan ha en stor, fet jävla dubbelsäng! Jag är en prinsessa och förtjänar att sova som en! (okej, lite överdrivet men ni förstår poängen;))

I´m right here, and I don´t deserve to be put at the sidelines!


Befor and after









Nejdå, jag har inte klippt lugg. Mina virvlar i pannan skulle inte tillåta det, den skulle antagligen spreta rätt ut om jag klippte av håret. Men drömma kan man väl få göra :)

feel a change in the wind says I..

Well, precis så känner jag nu. Mr Gibbs ord ut Pirates 1 passar perfekt just nu. Vill bara göra en förändring, i mitt liv, stort eller litet. Ska nog börja med det lilla, det stora kommer antagligen snart.. :) What to do, thats the big question in life..
Jaja, orka tänka på sånt nu :) Ska plocka i ordning lite i rummet, sen käka sen hem till Kajsa. Mäki är ute ur huset så måste ju passa på att ta lite lone-time with my love ♥


a days work

Japp, då har man hunnit vara i skolan, gjort kryssprov och käkat lunch. Skolan i dag var mellan 9.40 - 10.50.

Vänta lite...Så, var tvungen att sätta Ipoden på laddning bara..

Jo, tillbaka till det jag skulle ha sagt. Tänkte ta en långpromenad i skogen med Milly. Måste bara ladda över lite ny musik, så jag har nått att tänka på. Jag brukar nämligen "höra"  en massa konstiga ljud, som jag sen tror är galna älgar eller förymda fång.. Så nu stoppar jag in hörlurarna, sätter på musiken och sjunger som aldrig förr! Låter Milly ta hand om spion-biten :)

Sweet dreams are made by you

Godnatt och sov gott ♥

Love my life <3

Jag är helt sprallig! Känner mig full av energi, vill bara hoppa, springa, dansa och sjunga. Vet inte var alla denna lycka, glädje och energi kom i från!?
Har haft en okej dag, har varit lite småjobbig i bland pga att Emms har mått dåligt. Har ni tänkt på det, att när ens kompisar mår dåligt, mår man själv dåligt.
Hur kan allt hända en enda person liksom? Men nu tror (hoppas) jag allt har löst sig, det hoppas jag verkligen! Ni är så fina ihop, vännen.

I dag hände nått som inte hänt på länge, på år och dar faktiskt.. Jag och mamma var i stan för oss själva, och satte oss och fikade på espresso house! Fikade! Det var riktigt mysig, jag tror banne mig att jag gillar min mamma ;) Men bara liite :) Love you mommy!

Hälsade på hemma hos Kajsa och mäki, lite förut. Lämnade freddie hos Voldberg och smet in en snabbis.Fick lite smör/vitlöks stekta champinjoner (mumma!) och fick skrattat lite. Nu blir det eurovision semi två, så so long suckers!

Lyssna på låten, jag älskar den! Den hoppar och skuttar jag till just nu.. :)

Good bye - Kristina DeBarge


biosar?

Var på bio igår med Kajsa, fick äntligen se Wolverine! Inte som jag tänkte mig utefter trailern, men en riktigt grym film ändå! :) Me like, hot guys and action! XD
Nu ska jag ut i regnet och gå bort till bussen. Redo för eng.nationella i uppsatskrivning i dag.. Känner mig inte jätte entusiastisk, men men, what can a girl do?

Puss

Varför?

Undra om jag inte kan kolla om vi kan få lite mer i skolan? Typ fem sidig inlämning i samhällen och svenskan också? När vi ändå håller på, släng in lite till liksom!
Psykologi inlämning, Historia inlämning och Religion aka Filosofi prov. Är det inte bäst på samhäll?! :( Ska sätta mig med Historian och fortsätta på den nu..
Spanska inbördeskriget here I come!

Buss-håll-plats

Bussen går om tjugo min (typ) med eller utan mig ombord. Så nu får jag packa ner all skit i väskan och bege mig.. Jag vet att det bara tar tio min, men sitter jag här för länge så säger det POFF! så har jag missat den, och det vill vi inte! XD
Ville alltså med detta inlägg säga God Morgon och Krya på dig till Emms!


See the world with my eyes


Photo from Google.com

Tårta

Om sisådär tjugo min eller nått kommer släkten, då ska vi nämligen ha kalas för Freddie. Så nu måste jag spruta på mig lite parfym, så hörs vi sen :)


Halleberg vs SP3C

Var som sagt på utflykt med skolan (och klassen) Halleberg. Gick okej, tills jag ramlade rakt på en sten med armen och nu gör det sjukt ont. Det gjorde verkligen så jävla ont att ramla, det enda jag kunde göra var att be till högre makter att jag inte hade brutit den. Jag tror inte jag har det, och eftersom den inte gör ont (hela tiden) så borde det inte vara någon spricka heller.. Antagligen bara svullen och blåslagen.
Ramla till och med så illa att byxorna gick sönder! (nu är det okej att skratta ;)) Aja, trots allt detta hade jag en trevlig/underhållande dag och jag tänker låta bilderna tala för sig själva.. :)
Måste bara säga att dagens bästa var juicesprutet på Sjöberg och stekarn som låg och sov med händerna innanför byxorna.  Man måste ju kolla till junior lite då och då, eller hur? ;)


Jag, innan(!) Halleberg. Har inte riktigt vaknat än..


Kajsa ville inte vara med på kort..


Bussen släppte av oss, vi  började gå och cirka femton min senare, kör den andra bussen om oss! Vi gick i en evighet medans de andra fick skjuts hela vägen in! Till och med Håkan fick skjuts! Men vi fick så fint gå..


Asra


Klassen, SP3C


Hall(e)sjön


Sp3C on the loof!


Pamela


Pamelas dumpade sko.. Lite lerig blev den :)


Vi spanar in motståndarna, HR eleverna..


Elvira och Maria posar, Agnes, Kajsa och jag tittar på.. Killarna leker med bryggan.. ;)


David J, Emil, Sjöberg, Gurra, David L och Oskar


Posa kan man om man går i 3C, Asra, Oskar och Agnes


Asra, Oskar och Agnes



Det sista kortet som togs, i alla fall av mig :)




It´s my littlebrothers B-Day!

Grattis, nu är du hela sjutton år lillebror ♥



Nu ska jag ta på mig, sen åka till skolan, hoppa på buss ett och åka ut i skogen :/ Hmm, hoppas solen och det bra vädret håller i sig nu!

Puss


To be continued

Har inget vettigt att säga överhuvudtaget, så egentligen borde jag inte sitta här.. Men nu ska jag pallra ut mitt bleka ass på en promenad med Milly :) Eller om jag ska springa.. Tar mer och går fortare.. hmm..

Jag är inte ett måndagsbarn..

Hatar måndagar.. Man måste upp tidigt, sega genom hela dan, åka bonnebuss hem och börja jobba klockan sex. Inte förens runt  åtta kan man ta det lugnt, och då måste man plugga. Great!
Har i alla fall varit på Gina idag, två gånger till och med! Först med Kajsa på lunchen (det var då jag shoppade) och sen efterskolan med Emma. Den gången agerade jag enbart assisten/vän XD

Middag, sen jobb.. Underbart, det är i alla fall bra att jag har min Teresia där ♥


Asra och Maria


En glad Emma :)

Bio, någon?

Jag vill så jätte gärna se den nya X-men filmen, den om Wolverine.
(Trailern)
X-men Origins, Wolverine 


I filmen får man följa Wolverines (spelad av Hugh Jackman) historia innan han kommer till Xaviers skola. Hur han blev mannen han blev och  vad som hände innan han fick adamantium (?) insprutat i kroppen, är några av frågorna vi får svar på. Filmen är en riktig action rulle med coola effekter, ett riktigt typexempel på såna filmer som jag gillar!
Man får även träffa på andra figurer, som funnits med i serien X-men, men som inte fått vara med i de tidigare filmerna. Måste säga att filmen verkar vara packad med snygga, vältränade killar, mumma XD
Det ska tydligen komma fler x-men filmer, det ryktas om en med Deadpool som huvudperson. Det skulle inte jag tacka nej till i alla fall ;)
Har som sagt inte sett den än(har sett trailern en sisådär 180 gånger dock) men de tidigare X-men filmerna har alla varit riktigt bra! Hugh Jackman och company är ju inte direkt nån man säger nej till, spana bara in musklerna!

Gambit aka Remy Lebeau (min favorit, är han inte snygg?) som spelas av Taylor Kitsch.


Deadpool aka Wade Wilson (wow, heting med en riktigt vältränad kropp!), som spelas av Ryan Reynolds.



Sabretooth aka Victor Creed,(okej, kanske inte så snygg men..) som spelas av Liev Schreiber



Scott Summers, (den yngre/snyggare versionen) spelad av den ack så snygge Tim Pocock




Så, nån som vill hänga med in i biomörkret med mig och dessa snygga hunkar?

pluuuuggggg!

Ska sätta mig och skriva ihop ett personal letter till engelskan i morgon och en svenska redovisning om Göran Tunström. Riktigt skoj säger jag bara..
Nej, nu ska jag inte skjuta upp det mer. Lika bra att göra det så man blir av med skiten..

What to do? Spread my wings and fly or not?


Dead like me



Sjukt bra serie :) Gick på tvåan 2004, men finns att se på youtube.com


10:30 am

Kunde inte logga in igår, sidan bara stängdes ner. Nu fungerar det i alla fall XD
Var med Emma och Andreas igår, skulle ha haft mini-golf-battle men pga att det blev så sent och att det blåste alldeles förmycket ställde vi in det. Men nångång ska vi ha det, och damn vad jag ska träna nu! Ska bygga upp mig en egen mini-golfbana här hemma!


A Girl and A Boy





Istället åkte vi bil, och lite mer bil. Sightseeing in THN kan man kalla det.. Sen pausade vi på donken och jag blev tvingad (under hot) att bjuda på glass. Dock straffades de senare, när alla (?) fick ont i magen. Drog hem till Andreas och började kolla på Ace Ventura, pet detective! Så jävla skön är han!





Nu sitter jag här och har precis ätit frukost. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, plocka lite i rummet tror jag. Klockan fem är det i alla fall tfk-match. Men fortsätter det blåsa så mycket som det gör nu, så kommer jag inte stanna hela matchen. Om det är kallt ute, är det ännu kallare vid en fotbollsplan! ;)

så himla typiskt mig.

Körde lillebror till Överby förut, och när jag står inne på H&M känner jag att det börjar göra svinont i det vänstra ögat. Tittar i spegeln, men ser inget. Sen gör det bara ondare och ondare. Känns ungefär som om jag har nått i ögat. Kommer ut i bilen och tittar lite nogrannare. Får då ut halva linsen! (?)Halva! Linserna ska inte gå sönder i ögonen! Paniken börjar komma då jag upptäcker att jag fortfarande har kvar en halva. Den sitter under de övre-ögonlocket.
Bara att försöka ta det lugnt och inte börja lipa. Sitter ett tag, sen får jag ut den biten också.
Så nu sitter jag här med två halvor. Det första jag gör i morgon, eller på måndag, är att gå tillbaka och få ett par nya. Jag tänker inte betala 180 spänn för ett par nya, när jag köpte dessa för ca en vecka sen! De ska hålla en månad!

Jaja, det löste ju sig i alla fall :) Hade sms krig med Andreas också ;) Trodde jag smsade Emms, men när jag fick ett kaxigt "det tänker jag inte säga" tillbaka fatta jag att det var han! Tydligen blir det mini-golf-battle i kväll XD Om jag vinner, ska jag få köra hans bil plus att han ska vara Freddies privata chaufför (istället för mig). Om han vinner (är det fusk!) och jag måste bjuda på glass. Plus att jag måste säga att han är bäst på mini-golf! Inga hårda krav den mannen har.. ;)
Sen kläcker han, "nämnde jag att jag har spelat golf i fem år?"

Nu ska jag ner och se vad det blir för mat :)

grodhopp,skratt och drive-in

Åkte hem till Kajsa och Mäki endå :) Kommer dit och finner dem i djupa funderingar, vad ska vi äta? hmm.. Vi alla tänker så det knakar.. Sen hör man hur det pingar till i mitt och Kajsas huvud. mmm,okej!
Vi låser in Mäki i bilen, åker till jätten och handlar lite chips och dricka, allt för att förvilla honom. Han fattar fortfarande ingenting, men börjar se lite misstänksam ut när jag och Kajsa gapskrattar, låser dörrarna och säger mmm,okej till varandra hela tiden.
Snabbt som attan åker vi hem till Mäki och hämtar hans plånbok (som korvskallen hade glömt) och siktar in oss mot Överby, och donken så klart! Är man hungrig, och vill ha mat snabbt, så är drive-innen perfa!
Dock fick Mäki gå in och handla för han skulle ha sjukt mycket mat, det blir ju pinsamt! Herregud, en bigmac m pommes, en cola, fem cheeseburgare och två vanliga! Och han var ändå inte mätt! Jag blev totalmätt av min QP, hamnade typ i koma.. Kikade Miami Ink, men så började Hockyn och vi blev iväg körda från tvn. Passade på att ta en promenad med Tindra innan filmen, så det fick bli bort till Edsborg och FCT juniorernas match. Hade tydligen inte gått så bra, 6-0 till de andra.. Pinsamt tycker jag.. :P Men det var bara för att Mäki inte fick stå :)
Passade på att reta mäki lite på vägen hem.. Små grodorna, små grodorna..hopp,hopp,hopp! (haha, ingen förutom Kajsa, mäki och jag förväntas fatta det där XD)
Tittade på Panic Room, somnade nästan då jag redan har sett den filmen, och åkte hem vid elva. Däckade nästa direkt när jag kom hem, dock han jag spilla ut mammas rödvin på den vita mattan i vardagsrummet. Smart jobbat, blondie! Löste det med lite varmvatten och salt, så förhoppningsvis syns det inget nu.. Förhoppningsvis.

Ska ta och plocka i ordning lite här nu, sen dammsuga huset. Ska tydligen köra Freddie till frisören halv tre så det blir väl en snabbis på överby. Bra, för då kan jag handla lite godis eller nått på Maxi. Kanske köpa en fredsgåva till Andreas? Lever tydligen under hot.. Hahahahahah, som om jag skulle vara rädd nu liksom.. XD

Update:Utmaningen

Ja, som jag berättade tidigare vann Nisse. Grattis till er :) Innebandyn och fotbollen var de enda matcher som var bra, handbollen var våran och vollybollen deras. Här kommer i alla fall lite bilder, några är tagna från Emma.



Jag och Emma i skolan (photo by Emms)






Nisse..




Innebandy




uhum.. Ajo, det stämmer inte riktigt..





Fotboll, Nisse vs Måg


Måg!


Mäki




MågSpex

De var de bilderna jag tog som blev bra, många blev ganska mörka..

Update:Vårruset

Bilder säger mer än ord (läs, enklare än att skriva)







Bild tagen av (i dubbel betydelse ;)) Emma.









Klockan stod på 30, men jag sprang betydligt snabbare i år än förra året, dock fick jag en sämre start. Jobbiga tanter och skosnöre som går upp. Skulle gissa 27 någonting :)

what to do?

Måg förlorade. I allt, utom handbollen, men den vinner vi varje år typ..
VI FÖRLORADE FOTBOLLEN! Vi har förhelvete en fotbollsklass, typ! Aja, Nisse hade Mäki i sitt lag, omöljigt att göra mål på honom liksom..;)
Vårruset igår gick jättebra, sprang mycket snabbare än vad jag gjorde förra året. Dock hamnade jag bakom en massa jävla kärringar som inte ska vara i springa fältet. CP Tanter! Inse er förmåga och ställ er längre bak!

Emma och Andreas var där och hejja på, och det kändes bra. En egen personlig hejjaklack liksom :)

Vet inte om jag ska vara hemma ikväll eller om jag ska åka och hälsa på Kajsa och Mäki. Just nu känner jag mig sjukt trött, seg och jag är super hungrig! Känner på mig att om jag åker dit kommer jag däcka i soffan.. ensam..:(
Får se vad som händer, vad pappa kommer på för mat :) Ska i alla fall köra mamma ner till stan, hon ska på After Work.

Bättre inlägg senare eller i morron, för nu orkar jag inte skriva.. Bilder kommer också :D

Here comes the showdown!

Tack Emma och Andreas för att ni kom i går :) Det var jätte kul att ha någon där som hejjad på mig :) (Även om jag inte blev så himla bra på bilderna..)
Men mer om det sen, ska borsta tänderna nu och ta bussen in till stan. Klockan ett i dag är utmaningen och jag är taggad! Har fått min MÅG tröja och här ska det hejas!

Mäki, jag hejar på dig i smyg, men det är en hemlis ;) Du går ju trots allt på fiende skolan..

Karta



Vet inte om det syns så bra men.. Under Vårruset texten är fridastatyn och där är det vätske kontroll :) Starten är klockan sju :)
Nu måste jag byta om och raka benen.. Man vet ju aldrig vem som tittar på dem liksom? XD

låtsas-som-om-detta-är-en-jätte-bra-rubrik

Jag hatar det där med rubriker. Man ska skriva något som fångar läsarens intresse eller som passar i hop med texten, men jag har lika stora problem varje gång. Skriver texten och hittar på någon rubrik i efterhand. Där av morgonens runbrik.
I dag är det en ganska lugn dag, börjar tio i tolv och måste sen gå från den lektionen fem över halv då jag har tandläkar tid tio i ett. Missar början på religionen/filosofin, men jag ska be tandläkaren skynda sig. Vill ju inte missa mer Herren tid liksom XD Som tur är har vi ingen Engelska i dag, tack vare tvåornas friluftsdag. Tack allihopa :) Synd bara att ni inte fick med er Vithajen också.. Men men det är smällar man får ta. Hon blev säkert tillfrågade, men vi alla vet ju vad hon svarade ?;) NEJ!



Just nu äter jag frukost (smothie och rågmacka) och om en och ½ timme ska jag äta lunch. Det underbara med Torsdagar är att vi inte har någon lunch. Pga sovmorgonen går man upp senare, äter frukost senare och glömmer på att äta innan man åker till skolan. Väl där kommer man på att man är vrålhungrig och försöker pressa vithajen om att få gå lite tidigare.
N EJ!
Sen har man en och ½timme med Herren (fortfarande utan lunch) och avslutar dagen med en timme och en kvart med Margarete och engelska C.

Så idag, ska jag inte glömma att äta lunch innan jag åker. Efter skolan stannar jag kvar hemma hos Kajsalove ett tag, ska hämta mamma på jobbet sen. Efter det blir det att tagga och ta på sig joggingkläderna för att åka till VBG och Vårruset.
 
Ni kommer väl och kollar? :)


efter regn kommer solsken

Ska sätta mig och plugga lite, hämta lite information om Göran Tunström och göra research om tvångstankar, inför mitt psykologi arbete. Detta ska faktiskt bli kul och jag har fått lite extra energi och entusiasm eftersom detta är de sista sakerna vi gör innan studenten. Bara en enda lite fjuttig (om än jobbig) månad, sen är det över. Så nu ska jag banne mig satsa hårt på det här :)
Mamma och jag är ensamma hemma så vi lagade middag ihop och gick sedan bort till mormor och morfar. För er som inte vet så bor de bara runt 500 meter bort, så det var ingen lång promenad. De ska till Ullared och GeKås i morgon så mamma passade på att beställa lite cremer. Fick lite godis av morfar och passade på att prata hockey med honom. Ingen av oss gillar det egentligen, vi är mer fotbolls personer ;)





Jag har fått en rumpa! XD



Visst ser hon ut som en staty, min lilla hund?

Visst har det varit konstigt väder i dag? I morses regnade det, sen var det mulet. Efter lunch åskade och blev riktigt mörkt,samt spöregn och nu skiner solen och det är faktist ganska varmt.. hmm, även vädret kan ha personliga störningar XD

stand in..?

Som det ser ut nu, måste jag åka och jobba. Mår bättre än i morses men känner mig fortfarande hängig. Men eftersom ingen kan hoppa in för mig, vill jag inte lämna dem i skiten.. Ska bara kolla med Andreas (chefen) om det går bra att jag inte kommer..

tråkigt

Hatar verkligen att vara sjuk... Har legat halva dan i sängen, andra halvan i soffan.
Just nu åskar det här, eller ja, små mullrar snarare.. Ska en kopp té och lägga mig igen. Måste bli frisk tills i morgon och på fredag.

gör din karma och få din dharma!

Det stämmer! Verkligen! Tänkte i går på att jag skulle små ljuga lite för Håkan och säga att jag inte mådde bra på morgonen och att det var därför jag inte kom på hans lektion.
I morses när jag vaknade mådde jag skit, drömde till och med om att jag var sjuk! Halsen gör ont, huvudet dunkar och snoret forsar.. Underbart, men jag stannar hemma i dag och kurerar mig och satsar på skolan i morgon. Har vårruset att tänka på i morgon kväll och utmaningen på fredag och det tänker jag inte missa!


Inte sant någonstans.. :)

Har fått en massa roliga kommentarer om vilka jag skrev  som mina vänner så nu tänker jag berätta varför jag är "vän" (läs.utnyttjar) med dem. Mäki, du är så klart min bästa vän!

. Mäki, för att han är stor och stark och kan skydda mig.
. Andreas, för att han har en lägenhet och en cool bil.
. Kajsa, för hennes familj och speciellt då Pelle och grillen
. Erika, enbart för att vi är släkt.. Och att hon är cool..
. Emma, för att hon har egen bil och jag kan utnyttja detta då jag inte har min tillgänglig..
. Jen, för att hon är en smart businesswomen och jag kan utnyttja detta i framtiden.

Så, hoppas ni inte trodde att jag var vän med er för att jag gilla er. Jag är för bra för er.. Ledsen att behöva berätta det för er, men snart drar jag och lämnar er.
(Den enda jag bryr mig om är Mäki ;))

fika




Jag var lite sleten efter en lång *host host* dag i skolan..

Fikade med Emms :) Mysigt, att hitta på något en vanlig tisdag sådär. Skulle lämna henne hos natt vakten (host Andreas host) och tänkte parkera på innergården. Erkänner att jag inte vill fickparkera (hatar det, får prestationsångest..), så tar helst  den enkla utvägen. Dock var hyresvärden (eller whatever) där så fick inte åka in, så det var bara att åka runt och leta parkering. Hittade en perfekt, där jag inte behövde fickparkera! Tänkte att jag var den sista som fick plats där, så stället mig ganska nära bilen framför.Vi går bort till Andreas och  jag underhåller (eller terroriserar, beroende på hur man ser på det) the couple lite. Eller ja, jag lekte mest med Baloo, som jag tror börjar gilla mig nu :) Dock satte han klorna i mitt ben, vilket inte var så trevligt, men men. .Jag förlåter honom, jag tror han är lite konstig för att han måste umgås med Emma och Andreas 24/7.. Men det är bara spekulationer.. :P

Kvart i sju går jag tillbaka till bilen för att åka och hämta lillebror. Tror ni inte då att nån jävel har ställt sig bakom mig?! Jo, självklar har nån det, och tillråga på allt ställt sig precis i röven på min älskade bil. Jaha, tänker jag surt. Personen som äger bilen får skylla sig själv om det blir skador på den, halva bilen står ju ändå utanför själva markeringen! Dock är man ju proffset självt, klarade det galant och gasar sedan glatt därifrån. Tycket jag var jätteduktig där, blev allt lite stolt över mig själv :) Man får inte glömma de små sakerna här i livet..

Duschen och Naomi Campbells showergel ropar på mig nu, och jag vill inte göra dem besvikna :P Godnatt nu alla blogglovers ♥

spontanitet!



Har tråkigt, så nu ska jag köra in lillebror till fotbollsträningen, sen träffa Emms. Glass kanske (jag ska erkänna, jag har redan ätit det i dag, så det blir nog något annat..)

home again..

Så här såg jag ut i morses, innan idrotten :) Sen blev det den vanliga munderingen bestående av jeans, t-shirt, kofta och converse. Simple as that XD




Ja, min spegel är lite smutsig.. Ska torka av den..:)




På väg till skolan..


Psykologi salen, dock försvann alla ganska snabbt, så inga classmates här inte :)


På väg hem igen..

Känns verkligen som våren är här och sommaren på väg nu, kolla bara in bilderna på vägen till skolan!? Alla träd och buskar är gröna och det luktar jätte gott :) Okej, det kanske var överdrivet, men det luktade faktiskt vår.
Innan jag åkte hem, svängde jag förbi coop och köpte med en kycklingsallad med vitlökssås. Mumma, för skolmaten var ingen höjdare idag. Slemmgryta med potatis. Great!
Fick i alla fall glada nyheter, ingen engelska C på torsdag! (Ni som går i klassen, sprid detta till alla andra) Blev hemskt ledsen nu.. Haha, eller inte! När Margarete stoppade oss i korridoren, fick jag verkligen koncentrera mig på att inte börja skratta eller le av lycka XD
Nu tänkte jag sätta mig i solen med svenska boken.. Ska vara klar i morgon, men tänkte bara läsa mitten och slutet. Fattar ingenting av den, verkligen skittråkig!
Fast så kommer det så klart inte låta i morgon, då kommer man sitta där och fundera över vad författaren egentligen menade och lovorda Håkan för att han valt en så intressant och rolig bok ;) Ska definiftivt rekommendera den för nästa trea, eller kanske redan nu för tvåorna ? haha, payback liksom!

Hörs sen,
Amandariinen©

god morgon

Fick bilen idag (jippie!) så behöver inte stressa. Ska packa lite kläder, sen ta på mig mjukisarna XD Gillar tisdagar, har alltid varit den värsta dagen i veckan, men nu är det den bästa. Bara idrott och psykologi!
Får inte glömma att ta med mig femtio kronor, tänkte köpa en MÅG tröja. Dels till på fredag, dels för att den kan vara kul att ha som minne :) Sista utmaningen för min del, och detta året ska vi gå i parad ner till A-hallen. Hoppas det blir riktigt lyckat, och att vi vinner. Skulle vara kul att ha en vinst som sista minne XD

Mellan tolv och kvart över går det organgaste tåg ni nånsin kommer att se, missa inte!

Men, nu ska jag inte flumma bort tiden, måste borsta tänderna, fixa håret, linserna, sminket och "fään och hans moomoo!" Haha, we love LAN!


inte en..

Gick ner till stan efter engelskan idag, skulle lämna in mina böcker. Hade visst fått en förseningsavgift, oops ;)
Men hade ingen lust att betala i dag, så vi smet XD Bad-ass, jag vet!


På väg "hem " till Måg igen..


Inte en Viggen :)


Men jag tyckte den var snygg endå, alla vet ju att rött är sexigt ;)

Sängen, jag vet att jag har sovmorgon i morgon, men är ganska trött just nu. Kom hem från jobbet åtta, käka lite sen gick mamma och jag på långpromenad. Mysigt! Dock var det ganska kallt, blåste en hel del.. Milly hade totalt hjärnsläpp, kunde absolut inte minnas hur man inte drar i kopplet XD Men jag gillar henne endå, hon har aldrig några problem ♥

all my love for you..

Den jäveln som sa att lärarna blev snällare efter påsklovet, ska hängas! De blir ju värre! I alla fall på samhäll.. Fyra jävla veckor kvar nu och  tre, fyra, fem stora arbeten som ska avklaras innan det. Underbart är vad det är..
Nu ska jag käka lite, sen blir det jobb. Lite tråkigt att stå inne och sortera post när man kan vara ute i det fina vädret. Jaja, tänkte jogga sen ikväll, om mina ben tillåter det. Har ingen nådig träningsvärk efter fem kilometar´n igår alltså..XD

My friends, you make my life worth living! Without you guys I´m no one.. All my love to you ♥
The girls, Kajsa, Emma, Jen och Erika
The boys, Mäki och Andreas

who´s there to save the hero?

Hon är sjukt vacker, med en röst som en ängel.. Beyonce.





Save the hero, sjukt vacker låt. Lyssna på musiken, texten, rösten.. Rysningar..


im gonna run like the wind

Då är det bara att klä på sig jogging kläderna och ta sig en spring tur. Måste komma i form till studenten, haha..
Bara en månad och två dagar kvar, exiting as hell XD Damn, nu blev jag ju nervös.. Oops, får ta och springa av mig det nu :P


clean and fresh

Nu luktar mitt rum desinfektions medel, eller ja sånt där städgrejs.. Fönstret står på vid gavel och nu ska här dammsugas :) Ska putsa datan också, ser för j*vlig ut rent ut sagt... Höhö, rent..XD Den du, kom jag på alldeles själv ;)

Vuxen poäng till mig =)


girls vs boys


Var hemma hos Kajsa i fredags, och eftersom det var sol, passade vi på att gå en promenad. Dock var det dagen efter Lipz, viket är lika med osminkade, vilket betyder inga bättre bilder än så här :)


Grabbarna spelade fotboll i trädgården, och jag kan ju säga att vi hörde dem under HELA promenaden ;)


Girls vs boys, Kajsa fintar Mäki XD


Pelle var happy åskådare :) Sötaste ungen i hela världen ♥

Sen vill jag bara tala om för Mäki att det är bäst om du gör som jag vill i framtiden. Har (om man säger så)  rätt (minst sagt ) "osmickrande" bilder på dig. Tror inte du vill att de hamnar någon stans till allmän beskådning, typ Edsborg nästa match ;) Mohahahahaha!

Nu måste jag sätta mig och fixa deklarationen, den ska ju in i morgon om jag inte har helt fel.. Inte så bra kanske att lämna in sent, första gången. Bra början liksom..hehe

adoptivföräldrar

Jag visste det! Jag visste att Emma och Andreas inte skulle klara helgen utan mig XD Hehe
Fick sms från dom, så bjöd helt enkelt hit dem. Tuffingarna ville prova på att leka cowboy, så in med hästen, and up we go.
Så söta var de, riktiga småbarn.
Tog silverpilen ut till Gardis och gick längs stranden. Emma och Andreas, jag och Milly.


Millys adoptiv föräldrar


Glad hund ;)


Riktigt glad hund :)


Sweetpie ♥


Ser du de här två personerna, ring omedelbart polis.. Eller annan auktoritär person..

Nu ska jag krypa ner i sängen och sussa så skönt ◊

(Andreas, Freddie har nu förklarat sin kärlek till din bil. Kunde inte sluta prata om den på hela vägen hem, och han hälsar att om du någon gång ska sälja den, köper han den. No matter what! XD Han sa att det borde kännas tryggt, då är den kvar i THN, så du kan kolla till den (?) ;D )


sun-bading



Bild från i Torsdags :)

the pizzaguy

Har ingen lust att blogga, ska ut i solen och steka :)
Var hemma hos Kajsa och Mäki en stund igår. Kajsa och jag tog en promenad, sen spelade vi lite fotboll. Jag och Kajsa mot Mäkinen. Vi vann, am I right? ;) Dock täckte mäki hela målet så i dag har jag bjudit hit dem (får se om de kommer) så ska vi testa med ett riktigt mål.
Åkte hem ganska tidigt, skulle vara skjuts åt lillebror. Pizzabud tydligen...

Som sagt, ska lägga mig i solen nu, hörs senare :)

pics of yesterday

Lägger upp fler bilder sen när jag får dem, för tro det eller ej, men vi hade en riktigt bra bildkväll igår :)
Men här kommer ett litet smakprov..







Haha, ser ut som mitt ena bröst fattas, men oroa er inte, det sitter där! ;)



Som sagt, fler bilder kommer =)

sleep-over-club

Lipz igår var ingen höjdare. Det var superkul att äntligen gå ut med tjejerna, mindre kul att bli halvt ihjälklämd i kön av några jävla vänersborgar, knuffad på av fulla tjockisar och äcklig svettlukt. Men fick skaka lite rumpa, om än till sjuktdålig musik. Tillslut tog i alla fall DJ sitt förnuft tillfånga och spelad Right Round med Flo Rida och lite Alcazar.
Två drog vi oss mot treluckor och maten, mötte upp mäki halvvägs. (haha, fick första kramen eftersom jag kunde springa i mina heels!)
Emma och jag delade på en pommes dränkt i  kebabsås med lite sallad, sen vinglade vi hem. Somnade i Andreas soffa runt halv fem nån gång, efter ha tvätta och smörjt in ansiktet med en sisådär fyrtioelva krämer.
Vaknade tio min senare av att någon började spela musik, ytteligare en timme senare av att Baloo stirrade ner på mig.
Vaknade sen nio, men solen i ansiktet och sisådär 300 grader under täcket.

Jaga upp tjockisarna och gå och handla frukost på matmor. Tack gode gud, så slapp jag städa lägenheten, dock torkade jag i alla fall av bordet!
Oroa er inte, mina vänner, jag ska allt komma dit nåndag och visa er exakt hur man gör :)

Har nu solat ett par timmar, och ska göra det lite till. Ska vid fem ut och gå med hundarna med min bästis Mäki. Och just det ja, Kajsa ska också med ;) Haha, nejdå, gillar dig med gumman ♥

RSS 2.0