A day of friends

Har hållt igång hela dagen, men är är lördagen inte över! Snart är det dags för pizza och x-factor hemma hos Nikola. Lisa kikar nog förbi också ;)
Haha, har varit med tjejerna hela dagen typ! Började med att cykla bort till stationen och skaffa railwaycard, sen mötte jag upp Nikola på Starbucks. Jordgubbs smoothie och blåbärsmuffins blev det, och även lite flört med snyggingen. Hihi tror allt han blev lite nervös idag ;)
Sen tog vi en promenad bort till Sainsburys och jag fick köpt min tandborste, 20 st pennor (billigaste packet!) och lite annat smått och gott!
När vi kom tillbaka till high street sa jag hejdå till Nik, och tog lilla cykeln bort till Lisa. Vi satte oss vid Rugby-pitchen och pratade igenom allt och inget. Så skönt att kunna prata ut med någon om allt som hänt den senaste veckan..
Fick även se hur det såg ut på insidan av Reed school och Lisas rum. Riktigt fint och jag kan säga att hennes familj verkar vara riktigt trevliga:D Sånt gillar vi!

Har suttit här och läst tidning sen halv fem, men ska snart bege mig ner till Nik´s place som sagt. Ska bli skönt att komma ut och hitta på nått annat. Imorgon vet jag inte vad som händer, kanske bio i giuldford på kvällen? Vi får se helt enkelt.

Pussar

ACS halloween

Igår, igår var helt otrolig! Slänger upp alla bilder jag tog, så kanske ni kan få en liiiten, tini,tiny aning om hur det var;
  

  
  

  

   


A new, last day

Nu ska jag äntligen träffa mina vänner! Först blir det fika med Nikola, sen lite olika ärenden och efter det ska jag cykla bort till Lisa. Om jag hinner med det, hon ska på kalas runt fem, men annars får vi träffas ikväll, blir antingen puben eller movienight! Känner mig så mycket bättre idag, så vill göra så mycket som möjligt,passa på liksom.

Hörs sen, då kommer även bilder upp! Puss

Good night, and sleep well

Nu ska jag lägga mig och kolla klart på Oceans eleven. Blir kanske Oceans twelwe efter det, om jag orkar.. Berättar allt om kvällen imorgon, för orkar inte sitta här längre. Men jag kan i alla fall säga att den var otrolig! Synd och skam att vi inte har nått sånt här i Sverige-landet!

Men godnatt på er alla, hoppas ni får sova så sött trots att det är Halloween. ♥

My hair

What to do with it? Ett som är säkert, så fort Mamma kommer ska vi slinga (färga?) det! Längtar!

Så här såg det ut innan jag åkte hit, precis när jag färgat det;



Efter ca fyra veckor såg det ut såhär;


Så här såg det ut för ca två veckor sedan..


Nu är det typ ännu ljusare på sidorna och lite mörkare mitt på huvudet (?). Men som sagt, när Mami kommer ska vi pilla lite med det ;)
Gillade färgen i mitten bäst! Vilken tycker ni?

Friday today

God förmiddag!
I morse vaknade jag och mådde (nästan) perfekt! Inget magont eller nått! Känner nu att den inte är heeelt okej, men så nära som det går! Ikväll är det som sagt amerikanskt halloween firande på skolan, och jag sitter just nu och ber till Herren att magkramperna inte ska komma. Jag vill vara med, jag vill titta in paraden och alla coola bilar! Jag vill ha godis och gratis subway macka!
Jag skiter i om jag ska vagga fram som en gravid kvinna, jag ska med!

Nu ska jag i alla fall ta en promenad, börjar inte förens halv fem igen, och slutar åtta ikväll. Tror jag ska ta lite lunch först, känner att jag är lite hungrig.

Hörs senare, innan jag åker! Kameran och mobilkameran åker med, ska försöka ta så mycket bilder som möjligt!

Pussar ♥

Staring at the Stars

Stod och kikade på stjärnorna förut. Lite tråkigt att man inte kan se dem så tydligt här, kan bara se typ sex-sju stycken.
Börjar bli jobbigt att ha den här hemlängtan.. Vill bara bli frisk, fri från krämporna, för jag vet att det är mitt magont som gör att jag längtar hem. Så från och med nu ska jag försöka tänka mig frisk! Jag ska blir bra, jag mår bra! (okej, funkar inte direkt, men kanske i morgon?)

Farmor, såg ditt namnsdag sms nu, min mobil har nämligen knasat ur lite ;) Men tack så mycket, saknar dig och Kalle en massa! Pussar och kramar på er!

God Morgon!

Torsdag idag, lite kul faktiskt hur fort den här veckan har gått trots att jag har varit sjuk. Hmm, roligt det där!
Idag, gott folk, är det exakt en vecka kvar tills jag får träffa min Mamma! Oj, oj oj vad jag längtar! Känns som jag håller på att explodera! Och nästa år, ja då kommer hela familjen och hälsar på! Vi kommer ha så kul här, Familjen Hansson gör London liksom!

Idag jobbar jag lite "delat", först nu en/två timmar,  sen från fyra till sex. Under dagen sen tänkte jag ta en promenad, det var så skönt att vara ute och röra på sig igår! Kroppen och framför allt magen behöver komma igång igen! Ska nog till och med gå ner till Waitrose och köpa tandkräm, tuben här hemma kan inte bli tommare!

Vi hörs senare, allihopa där hemma! Miss you guys!

Blueberrys

Tänkte bara kika in och säga god natt. Nu tänker jag ta mig och min onda mage och krypa ner i sängen. Usch, nu är det min tredje dag och jag är så himla trött på det här! Vill absolut inte vara sjuk längre!

Men nu till roligare saker, är så sjukt längtansfull till julen! (om man kan säga så?) Slår vad om att detta kommer bli den bästa julen på länge! För usch vad jag saknar min familj/släkt och vänner. Blev så himla glad för er kommentar, Mormor och Morfar! Saknar er en massa!
Saknar ju så klart alla andra också, hihi ;) Som tur är, så i morgon är det exakt en vecka kvar till Mami kommer. Kommer gråta floder när du åker, men då är det i alla fall mindre än en månad kvar tills jag komme hem. Längtar så sjukt mycket efter svensk mat, mina hästar, Milly, Bilen och speciellt cravings for the moment, varm blåbärs-soppa med glass!
Så om nån där ute inte har nått att göra, eller har lite pulver-blåbärssoppa över, så tveka inte att skicka den! ;)


New rain

Hade nästa glömt bort hur skönt det är att vara ute och gå! Jag och Rio (hundvalpen) tog en lite 20 minutare, för jag kände verkligen att jag behövde komma ut och andas lite frisk luft. Har i princip legat i mitt rum de senaste två dagarna, inte så fräscht.. Och just det, när vi var ute och gick var det tre (!) personer som stannade och pratade. Nu skulle jag ju kunna säga att det var pågrund av mig, men med tanke på att jag är grå/grön/vit i ansiktet och inte använt smink sen i söndags, så tror jag inte det.. Var nog mest pga Rio..
Men nu känner jag mig mycket bättre, kunde äta frukost idag! Rostat fullkornsbröd, en banan och lite äpplejuice.

Annars rullar allt på som vanligt här i England, solen sken så fint igår och inget regn än så länge! Måste säga att jag är väldigt förvånad, alla skrattade och sa att jag skulle rinna bort i det här landet. Men sen jag kom hit så har det bara regnat två gånger! Två gånger, och det var bara den ena som var en hel dag! Men jag lovar, bara för att jag skriver detta nu, kommer säkert världens regn period börja nu!

Pussar och kramar på er alla där hemma!

The London Aquarium

Här kommer det lite bilder från i Söndags, när jag, Lisa, Nikola och Julia besökte London Aquarium. Skithäftigt, ni måste absolut gå dit om ni har lite tid att slå ihjäl i London!
Haha, måste bara berätta om när Nikola och jag skulle åka hem! Eftersom de håller på att bygga om tågrälsen under helgerna, måste vi åka buss från cobham till tolworth och därifrån tåg. Så Nikola och jag hittar ett tåg till Tolworth, hoppar på och kommer fram ca 25 min senare. Då är klockan fem över halv sex. Hittar en gubbe i gul jacka, och frågar honom när nästa buss till Cobham går. Han tittar lite snett på oss, ler sen lite lurigt och säger halv.
Halv? Om en timme, halv?
Så det var bara att sätta sig på trottoar kanten och vänta på bussen. Kallt, dött och tråkigt är tre ord som sammanfattar det hela ganska bra ;)

  
  

  

  

  


Back on track

Ska försöka komma igång igen, i morgon. Då kommer det text och bilder, som vanligt, det lovar jag!

Blir bättre och bättre, har i alla fall fått i mig lite idag, ett knäckebröd och en actimel yougurt!

Puss

Sjuk

Har åkt på magsjukan/vinterkräksjukan så uppdatering och bilder kommer när jag har blivit frisk igen.
Föresten, ni har väl inte glömt att det är min namnsdag idag?

Londres

Nu åker jag och das german girls till London. Kommer nog hem runt sju ikväll, om inte senare.. Vi får se helt enkelt! Första stoppet i London är i alla fall den svenska affären! Åh, hoppas vi hittar den, för jag är så sjukt sugen på svenskt godis och svenska (normala) chips!
Men ni får alla ha en mysig söndag, så hörs vi ikväll när jag kommer hem!

ps, ni har väl inte glömt att ställa om klockan?

Useful information

Har haft en riktigt bra dag, började med en promenad till Sainsburys med Nikola. Träffade även på Lisa, Jenny och Julia på high streeten när vi kom tillbaka. Satte och sen på Starbucks och bara pratade i ca två timmar. Mys! Hihi, hade det riktigt bra där, Liz jobbade idag, så vi fick lite leftovers. En extra choklad frappe och en hot cocoa. Fick även reda på namnet på den snygga killen ;) Ska nog prata lite mer med Liz..

Nu avnjuter jag lite vanilla yoggi, som ni såg inlägget nedan, samtidigt som jag försöker få tag på Ana. Känner för lite filmkväll idag, hoppas hon också gör det! XD


Jag, just nu:

Vanilla Choko Balls, Pringles och Starbucks hot cocoa.


What a crazy night

Haha, blev en galen men lyckad kväll igår! Drog till puben och käkade med Liz, Lisa, Nikola, Jenny och Cornelia. Plötsligt får Liz den galna (men o så lockande iden) att dra till Kingston och skaka rompa! Jag ska erkänna, jag var lite tveksam ibörjan, men efter lite betänkte tid så var jag på! Vad sjutton liksom, man lever bara en gång! Jenny och Cornelia ville inte hänga med, men resten var på. Så det var bara att sprinta till Liz bil och sen åka runt och låta alla byta om. Party heels on! Halv tolv var vi framme i Kingston och hittade en klubb ganska fort. Dock liiiite wierd, påminnde väldigt mycket om Lipz fast med konstiga engelsmän istället. Men stor var det, No Shame at the hippodrome. Och kul hade vi, även om jag i slutet av kvällen nästan kröp fram efter som fötterna gjorde så ont! Men vad gör det, jag fick dansa och jag hade lätt snyggast skor i hela klubben! ;)
Kom i säng kvart över tre, så är något trött idag. Men inte bakis, drack bara en corona på puben. Stolt!
Bästa på hela kvällen var två tjejer i 25 års åldern i matchande outfit, minishorts,bh och dallrande magar! Så himla snyggt var det, så nu ska jag börja äta en massa fett så jag också kan se ut så! (eller inte..)

Nu ska jag byta om och göra mig lite fin (läs fräsch) och sen cykla och möta Nikola. Vi ska bort till Sainsburys och sen ta en fika på Starbucks. Coffe, mmmm..


Sweet jesus och hans sandaler!

Blev ingen fika med Ana förut, men jag är inte ledsen för det, för jag fick skypa med bästa Kajsa ♥ Och lite med mami, papi och lillebror också. Det börjar gå upp för min lilla godbit att om bara 35 dagar flyger hon hit, hit till mig! Åh, vad jag längtar!

Blev mysmiddag med familjen istället, Viggo,Viktor och Oskar, Catty, Cattys mamma och jag. Trevligt värre! Vitlöksbiffar med sallad och pasta. Yorkshirepuddig (mums!) till detta. Nu har jag tvättat av sminket och borstat tansingarna, så nu ska jag lägga mig. Kanske sätter på en film, får se.. Eller så lägger jag mig bara och tänker, det har blivit mycket av den varan på sistonde.. PÅ gott och ont.. Och jag kan tala om att det inte hjälper att lyssna på heartbreaking songs på spotify.

Btw, Kajsa Hartmann, jag hatar dig! Fattar du hur rädd jag blev eller? Var nära att tuppa av, usch, det var verkligen inte (jo, det var det!! Hahahahaha) roligt


Im just a girl


I förebyggande syfte

Tänkte passa på att blogga lite nu, vet ju inte om jag kommer in sen igen.. Idag har snubbarna bara varit här i ca två timmar och gipsat taket. Nu ska det tydligen vara så här tills på måndag! Tills på måndag!! Hur ska jag klara mig!

Om en timme ungefär kommer Ana över på fika, budget way! Kaka och coffe in my place today ;) Sen blir det nog bara träning och mys i sängen. I morgon får jag sova ut, lovely!!! Älska sovmorgon, hehe..

T&J

Jag och Viggo har precis varit ute och gått i en och en halvtimma. Eller jag gick, Viggo satt i vagnen och sa åt mig att gå fortare ;)
Nu kikar på på Tom och Jerry, sen blir det Scooby-doo. Blir nog lite pannkaks lunch också, trevligt!
Hörs sen, lot of love

typewriting

Vilken otroligt seg dag jag har haft! Men jag ska börja med att säga att Viggo är okej. Han hade "bara" otroligt hög feber igår, därför åkte han till sjukhus. Nu börjar febern gå ner och han bli bättre.

Men till min dag, började med att mitt rum blir invaderat av byggarbetare klockan kvart över åtta. Varken jag eller Catty visste vilken tid de skulle komma, så jag blev lite överrumplad.. Bara hoppa upp ur sängen, slänga på mig första bästa klädesplagg och ut ur rummet! Som tur var så fick vi upp den lilal dörren jag har där inne, så de slapp i alla fall klampa runt inne i själva rummet. Tack gode gud.. Dock luktar det väldigt mysko här nu, byggdamm, gips skivor och rök. Snubbarna har kedjerökt hela dagen typ.. Och det här ska jag sova i.. Lovely!

Men i alla fall, jobbade tio till två, men satt mest och läste. Viggo är lite seg nu när han har feber, så han har lekt med bilar och sovit.
Vi har även haft en riktig svensk dag idag, med pannkaker till lunch (Älska!) och köttbullar, potatismos och gräddsås till middag! I går åt vi fiskbullar och ris, tänkte på min lilla familj hemma i Sverige då.. Och Pappa, tänkte extra mycket på dig idag, köttbullar och gräddsås är ju din specialitet!

Vid fem ringde Ana och frågade om hon skulle hämta upp mig, sagt och gjort så åkte vi till Sainsburys och köpte lite kaka (som jag så generöst skänkte till henne sen) och åkte hem till henne för fika. Drack Espresso/vanligt kaffe och det känner jag av nu, har nog aldrig skrivit ett inlägg så här fort förut.. Hehe, för er som inte känner mig, så blir jag väldigt, väldigt energisk av kaffe. Minst sagt..

Nu har jag gjort läxorna och ska plocka ihop morgondagens outfit. Sen blir det att tvätta bort sminket (plocka med all crap bort till familjens toalett) och sen krypa ner i sängen. Är så sjukt trött, så ska lägga mig tidigt idag. I morgon tänker jag inte bli tagen på sängen (ordagrant!) utan gå upp i god tid innan snubbarna kommer..


Kan inte ladda upp några bilder just nu, blogg.se segar sönder, så får bli ett tråkigt text inlägg istället.. Testar i morgon igen!

Coffe for two

NU sticker jag iväg till Ana för kaffe och tjejsnack! Berättar om dagen (och morgonen!) när jag kommer hem. Är nog hemma efter sju skulle jag tro..

Pussss

-

Lite rörigt här just nu, Catty och Viggo är påväg till sjukhuset.. Vet inte riktigt vad som är fel med Viggo, men han har hög feber. Antagligen bara em rutinkoll, man måste nämligen åka till sjukhuset för att göra det här..

Men nu ska jag cykla ner till Waitrose nu, hörs när jag kommer hem.

If you really, truly love me..

Sitter här i mitt nattlinne, sealed with a kiss, och mjukis-strumpor. Ganska kallt här, önskar att nån kunde komma och värma mig..

Jag och Ana hade det mys, thai och Pretty Woman kan ju inte gå fel liksom! Dock påminner det väldigt mycket om min andra hälft. Första gången jag såg den, var efter vi hade ätit thai och det var hemma hos Kajsa ♥ Puss på dig sötan!

Tror det är dags att säga God Natt, känner att jag börjar bli lite väl blödig och det är vi sådana här tillfällen som det brukar komma djupa, väldigt personliga inlägg.

Puss ♥


Thai

Kvällens planer, Thaimat och Film mys @ Anas place! Kan ju inte blir bättre! Är så himla sugen på nudlar och stekta grönsaker, mumma!

Like a tourist in the big city

  
  
  

Im in love

Ska bara äta frukost, sen kommer det text och bilder från igår! Ville bara låta er veta att jag lever!

London by bus?

Det blir London idag i alla fall, åker med några tjejer från Cobham. Vilket är bra, för jag har ingen aning om hur jag ska ta mig hem sen, hehe ;) Men nu är vi i alla fall några stycken.
Hörs när jag kommer hem, för nu måste jag cykla!

Love me, leave me

Kom precis hem från picknicken med tjejerna. Hade det riktigt trevligt, fast skolan var helt öde då alla har lov.. Men det gör inget, för Lisa har lovat att jag får komma tillbaka sen när skolan har börjat igen och alla pojkar är tillbaka ;) Hihi..
De andra drog vid fem, men jag och Lisa satt kvar och pratade till sju. Då upptäckte jag att det var ganska mörkt ute, var lite läskigt att cykla själv (utan ljus) genom skogen, men jag överlevde det med..

Imorgon blir det kanske London, får se då tågen krånglar. Visade sig att vi får ta bus till nån annan station och sen tåg, vilket kommer ta en och en halv timma till Waterloo. Får se om de andra är med på det, jag vet inte om jag är så sugen på det.. Vi får se vart det hela leder..
Nu blir det nog snart middag, tror jag i alla fall.. Sen blir det chips och Film mys. Får se om det blir moviestream eller surfs up!. Kikade på 17 again igår, rätt skön film. Zaccie boy är ju rätt snygg ändå..

Älskar den här låten! Så.Jävla.Bra!

Into the landscape

Nu ska jag ta cykeln bort till Reed school, eller jag hoppas det i alla fall. Har aldrig varit där borta, så hoppas jag hittar, så jag inte kommer vilse på den engelska landsbyggden, hihi. Tar med mig kameran och lite lätt lunch, så hörs vi senare. Hoppas ni får en trevlig lördag allihopa!


No pearls, sugar?

Vaknade för en sisådär tio minuter sedan. Dels pågrund av att jag är tät i näsan och dels pga att Viggo stod och skrek utanför min dörr. Hej lördag!
Men skitsam att klockan bara är 8.27 här, nu ska jag ta vara på det och slänga på mig jogging kläderna. Blir en lite morgon joggingtur innan frukosten. Senare idag ska jag ha picknick med Lisa, Julia och Lucy borta vid Reed school där Lisa bor. Vi ska spana på snygga killar, hehe ;) Är tydligen en pojkskola..
Sen vet jag inte riktigt vad som händer, men jag vet att i morgon är det London som gäller! Lösgodis here I come!

Update med bullbaket. Visade sig bli svårare än jag trodde då det inte finns pärlsocker här. Jahapp, hur ska man kunna göra svenska kanelbullar utan pärlsocker?? Får bli en tripp till Ikea nån dag, hoppas de har det där..

Jag och Min Ponny

Skypa med Mamma, Pappa och Lillebror (ja, hela familjen fick plats!) förut. Oj, vad jag saknar er, min fina familj!
Men i alla fall, plötsligt vinklar Pappa kameran ut genom fönstret, och så ser jag Juppi går förbi. Då brast det, jag började gråta.. Han var så nära, ändå så himla långt bort.. Det var en pina att sitta där och se honom, men inte kunna röra, eller krama om min fina, underbara ponny ♥ Saknar min Ponny skrutt så himla mycket.. Det är nästa, nästan, så att jag skulle kunna köpa en flygbiljett hem nästa helg bara för att få komma hem och krama om honom.

Klart jag saknar er andra också, men jag och Juppi har hängt ihop i en herrans massa år nu. Närmare bestämt 7 och ett halvt. Och jag kan fortfarande minnas första dagen kristall klart! Jag har nog aldrig varit så stolt och glad som den dagen jag ledde ner min vackra ponny ur transporten. Oj, jag var i stallet fyra timmar minst varje dag, borstade, pratade och bara myste. Red ju såklart också men det fanns ju så mycket mer man kunde göra. Min lilla tjockis har alltid funnits där för mig och han lyssnar så otroligt bra.

Vad som än händer i framtiden, så kommer det alltid vara vi. Kommer aldrig, aldrig någonsin sälja min underbara älskade lilla ponny. Alla ni hästägare där ute förstå vad jag pratar om, första hästen kommer man alltid ha ett speciellt band till.


Snowflakes

Har praktiskt taget blivit sms bombad hela morgon. Varför undrar ni? Jo, min kära läsare, pga att det snöar i Sverige. Jahapp, det var ju kul för er, hehe ;) Här snöar det inte, och kommer antagligen inte göra det än på ett tag, om ens innan Jul. Hoppas kan man.. Fast i och för sig gör jag nog inte det ändå, för här i Englandet är man inte så bra på snö, så fort det kommer lite så stannar allt. Tåg,bilar,tunnelbanor, skolor.. Ja, ni fattar. Jag tycker det är hel-skoj, att de bor i ett land som är svinkallt och med mycket stor sannolikhet kommer få snö nångång, inte ens kan vara beredda på nån ynka millimeter.. Haha, hoppas min skola stänger när snön kommer ;)


Friday Morning

God morgon! Äntligen är det Fredag, ikväll blir det mys med en Ben & Jerry! Wihoo!
Men först ska jag jobba, börjar elva och slutar fyra. Idag ska jag och lilla Viggo baka, laga lunch och sen gå långpromenad. Tror det blir muffins faktiskt.. Eller chokladbollar..
Men först måste jag byta om! Vanliga munderingen bestående av jeans, t-shirt och mjukiströja. Slänger upp en outfit bild senare ;)


Friskt!

Tog en joggingtur i alla fall, och oj vad skönt det var! Det var alldeles lagom kallt, och friskt ute! Mötte på en mystisk snygging också, en kille som var ute och lekte med sin hund. Gulligt jue! Såg ut att vara vältränad och i 20 års åldern, me likie! Dock kunde jag inte se hans ansikte, såg bara skuggan av ett leende när vi möttes. Mihi!
Ska göra mig lite natt-macka, en med kalkon och avocado och en med kaviar! Go Sweden!

God natt på er alla ♥

Beslutsångest

Har slutat, sitter just nu och funderar på om jag ska dra till gymmet, eller om jag ska ut och springa istället.. Hmm.. Ut och springa, kallt, roligare,enformigt.. Gymmet, långt att cykla (eller inte..), tråååkigt, ger mer, inte kallt..
Jao, eller så skiter jag i allt och sitter här istället! Haha, nej då, tror faktiskt det blir gymmet. Vill inte ut i mörkret och den kalla vinden, så hellre det otroligt tråkiga gymmet! Eftersom det inte finns nått att titta på (utomhus,andra personer eller tv) så blir det så himla tråkigt, vilket leder till att jag bara tänker på hur många minuter jag har sprungit och hur långt jag har kvar.. Men ska ladda upp en ny musik lista i ipoden, blir kanske lite roligare då ;) Ska nog göra lite olika maskiner idag, istället för att bara hålla mig till crosstrainern och bandet.. Dock minns jag bara hur man använder en maskin, men eftersom det bara är jag där, antar jag att det inte gör så mycket om jag krånglar till det först.. haha.

Jag vet, skitkonstigt inlägg, men känner mig skitkonstig just nu. Inte pepp, superpepp, godissugen, absolut inte godissugen.. Ja, ni fattar nog..


Good morning sunshines

God morgon! Känner att jag är på ett ganska bra humör idag, även fast jag sov dåligt, det är grått och kallt ute och jag ska till skolan. Fråga mig inte varför? Kanske för att det snart är helg, och att jag ska till puben på fredag och handla lösgodis på lördag? Hihi ;)




Noepp, nu sticker jag iväg till skolan, börjar om en kvart! Hihi, är såååå underbart att bo så nära skolan!

Running late

Gymmade förut, gick sketa bra! Haha, lite powerwalk (uppvärmning) sen crosstrainer och spinning. Lite situps och annat trevlig som avslut och nu sitter jag här och väntar på Ana. Vilket jag har gjort den senaste timmen.. Skulle varit här halv nio (halv tio sv.tid) men är fortfarande inte här och jag får inte tag på henne.. Börjar faktiskt bli lite orolig.. Kan hon inte komma, borde hon ju ha ringt tycker jag.. hmm, får försöka lite till..

Säger god natt redan nu, för kommer nog inte orka gå in igen. Så puss och kram på er och sov så gott ♥


Detox, mördar veckan beginns..

God morgon!
Sitter här mätt och belåten. Har precis haft en supergod frukost,

Branflakes med vindruvor och banan är rena kalaset jue!

Måste också säga att jag hittad knäckebröd här om dagen, och gud vad gott det var! Har inte ätit det på säkert 8 veckor! Hårt, knaprigt, fullkorn..mm..
Åter till ämnet, idag har jag dag ett på min detox vecka. Oroa er inte, det är inte nån detox ala jag-äter-bara-nötter-och-frukt, utan jag skippar allt onödigt socker. För er vanliga människor låter det kanske inte så svårt, men för mig, med ett sockersug större än jorden (får absinens efter en dag utan socker!!) kommer det bli svårt. Kommer bli ännu svårare eftersom det här huset är fullt med gottis, choklad,godis,nutella, kakor mm. Men jag ska klara det, får inte äta nått onödigt socker överhuvudtaget, förutom på lördagar. Annars är det totalnej! Hur det ska gå nu på Torsdag, med fika efters skolan, ska bli intressant att se..

My mind is stronger then my body!

Idag börjar jag halvtolv, ska hämta lilla Viggo på skolan. Håll tummarna för mig att det inte börjar regna bara! Sen blir det hem och äta lunch, har lovat att laga nudlar till lillkillen idag.. Tänkte kanske ta en promenad (om det inte regnar som sagt) bort till Ana och säga hej. Viggo tycker det är jätte intressant att hon har en "jääääättte stor poool(sjö) vid sitt hus, haha ;)

Pussar på er, mina underbara vänner,familj och läsare!

Mamma, vad sjutton är det här?? Får inte in grejsimojsen igen..


Like a shade of grey

Är alldeles för kallt, mörkt och läskigt för en joggingtur nu, så tar en riktigt lång dusch. Behöver få upp kroppsvärmen känner jag, är typ minusgrader i rummet.
Sleepthigt everybody!

  


Coolaste ungen!

Den här babyn kommer bli nått stort, det känner jag på mig! Har ju redan bra ett öra för musik och the moves!


Cant you see I am the one?

Sitter och lyssnar på Taylor Swift - crazier på Spotify. Att den tjejen är grym är ju det minsta man kan säga! Vilken röst!

Idag har jag haft en riktigt aktiv dag, skolan gick fort och tog sedan en fika med Cornelia och Julie. Mm, starbucks snyggingen var där också.. *dreggel*.
Efter lunchen gick jag och Viggo ner till Cobham igen, handlade lite och gick sedan till lekparken. Har varit en riktigt fin höstdag idag, kallt fast solen har skinit. Säger man så? Haha, ser lite skoj ut, ungefär som skitit.. Ja, vad kan jag säga, Viggo och jag ligger på samma mentala nivå..
Gick sedan tillbaka hem igen, powerwalkar style! Måste bara säga att middagen idag, var helt underbar! Ungsbakad lax med vitlökspasta blandad med tomater,basilika och jätte räker! Oj, vad gott det var, speciellt med tzatziki till!

Har skypat med Mami och Papi. Sötnosar, saknar er så himla mycket!! Fick sms från Jen också, saknar dig med!! Gud, mina vänner, mina underbara och vacka flickor (och pojkar!), saknar er så otroligt mycket!
Jen, hoppas jobbet kommer igång snart, och när jag kommer hem måste vi ha filmkväll! Take away och skräckfilm, @ my place?

Nu ska jag iväg och ta en liten joggingtur, sen blir det en låååång varm dusch och efter det vindruvor och film. Oceans eleven hittade jag igår, så den blir det nog.

  
Sjukt söt burk man fick med när man köpte tamponger! Moxie hette märket, urgulligt!


Lucky evening

Datan hängde sig igår (okej, inte bokstavligen men..) därför ingen mer uppdatering. Hade barnvakstkväl, gick super, Viggo somnade kvart i åtta, dregglandes i min säng! Gillart! Barnen uppförde sig,hunden sov och jag kollade på border control uk. Enbart för att skycontrolen försvunnit, så jäkla typisk när jag får en chans att välja vad jag vill!
Nu har jag gjort skola, fika och lunch. Ska hoppa på och börja jobba, slutar sex så ikväll drar jag gymmet! Som jag längtat! Tar det dock lite lugnt, vill ju inte bli sjuk igen som sagt.
Hörs senare, dudes!

Thomas the train

Nu sitter jag och Viggo och tittar på Thomas Tåget! Yäjj! Hehe, Kajsa du vet vad jag pratar om, vet att Pelle gillar tufftuff-tåget också.. ;)
Om en timme ska vi gå ner till Cobham och ta ut lite pengar, kanske tar en tur förbi lekparken också.

Puss på det!

Schnygg!




Och tänk att killen bara är en "liten -92´a"..

Change Me

Nej, nu är det dags to be back in shape! Har inte tränat på en vecka, och inte satsat riktigt sen jag kom hit känns det som. Usch för det! Så nu börjar jag denna kalla Måndag morgon med en lite joggingtur. Tänker inte satsa allt idag, ingen lust att bli sjuk igen, men behöver komma ut och röra lite på mig.
Planerna för idag är jogga, lunch och jobba sent.. Ett till nio? Jag vet inte riktigt, men barnvakts kväll är det i alla fall. Hoppas nu inte Viggo är för Piggelín ikväll, hehe ;)

 
Saknar våra promenader, gumsan ♥


Retuscherad?


Nej, verkligen inte!!

Efter att bilden kommit ut, reagerade bloggare runt om i världen och Ralph Lauren gick ut med en ursäkt! Bloggare har makt helt enkelt, hehe..
Men att det tog ett gäng bloggare att förstå att modellen (som btw är svensk) inte riktigt ser normal ut.. Jag säger då det..

Sunlight

Fikade i en och en halv timme, med de tyska tjejerna. Riktigt trevliga snubbar det där! Har eventuellt hittat en kille på Starbucks som är svensk! Det här måste kollas upp! Nyfiken i en strut tittar ut!

  

(tyckte den här bilden blev så cool!)

Nu ska jag återgå till Gossip Girl, snart middag här tror jag också. Mumma! Senare blir det en promenad, eller en joggingtur till och med? Blir nog en liten sån tror jag :)


Keep your interest

  

  

Primark; Halsduk&vantar,två flätade hårband, pärl-hårband,guld/svart armringar,hårklämmor, svart/vit randigtröja, svart/guld stor ring, midjekjol, "lackimitation-leggings, mönstrade tunna leggings, svart gymbag. Bästa presenten fick jag av Marie, du vet hur mycket jag älskar "starsucks" coffe! Hihi ;)

Kom in till London runt två och begav mig direkt till Primark. När jag satt på tåget funderade jag på hur jag skulle kunna slå ihjäl två timmar helt själv i stora London, men det visade sig inte vara nått problem! Gick igenom hela Primark, och på lördagar känns det som halva jorden samlats där inne. Men jag hittade alla saker jag ville ha, dock inte mina gummistövlar! Hittade bara en (?) stövel, så jag skippade de.. Men det gör inget, för jag har hittat ett par jätte fina i på Sainsburys istället! Svart med leopard kant på, gillart! Mötte upp Marie halv fem och vi kramades i säkert en halvtimme eller nått! Oj vad jag har saknat henne! Sen vandrade vi bort till donken (jag var sugen,okej??) och satte oss sedan för att fika på Starbucks. One big frappuchino..mmm.. Hälsade sedan på alla hennes rumskompisar, och åkte sedan till Maries new place. Med new inom parantes.. Men nu har skruttan fått jobb, så nu kan de börja leta lägenhet på riktigt! Sa jag inte att du skulle fixa det?? Har jag inte alltid rätt? Tog bussen, själv ska tilläggas och jag är himla stolt över det!, och tunnelbana och tillsist tåg för att äntligen vara hemma.
Slutsats, hade en riktigt bra dag i London, en staden slutar aldrig imponera på mig! Oh, alla som kommer och säger hej, jag ska visa upp charmen för er! Jag har blivit helt fast!

Men nog om det, nu ska jag klä på mig (min nya kjol?) och dra ner till Cobham, ska möta Lisa och Julia för en fika @ starbucks. Blir nog en tur bort till Sainsburys också..


Shopoholic?

Hade en riktigt bra dag i London, antagligen eftersom jag inte hade nått planerat. Brukar bli som allra bäst då, har jag upptäckt. Kanske för att man inte har några höga förväntningar, eller vad tror ni?
Bilder och berättelse kommer upp i morgon, för nu ska jag kika klart på en shopaholics bekännelser. Helt klart den mysigaste filmen, man vill bara springa iväg och shoppa. Appropå shoppa, det gjorde jag idag, hihi ;) Sen hittade jag snyggaste tröjan på H&M, som jag ska köpa nästa lördag. Cant wait!


A changes of plans!

Det blir London i alla fall! Ska inte vara barnvakt ikväll, då Catty har blivit sjuk.. Så nu tar jag tåget in och ser vad som händer. Antingen möter jag upp the swedish girls, träffar tyskarna, eller är ensam tills Marie kan möta mig :) Dock får jag inte tag på henne nu, men får försöka senare.. Ska först bara cykla ner till Cobham och ladda min engelska mobil, har alla nummer där. Hörs när jag kommer hem, håll tummarna för att jag hittar nån nu bara ;)


Lårhögastövlar-New Look, Jeans-Primark,T-shirt-?,Kofta-GinaT,Hårband-Primark, Örhängen-Åhlens

  


B-day girl

Grattis på födelsedagen Emma, sista av alla ;)


Stood me up

Nu är jag sur.. Sur på Marie för att hon väljer att skaffa jobb, framför att vara med mig! Hallå liksom??
Haha, nejdå, skojar lite bara! Vi träffas i morgon istället, och då har vi massor med tid eftersom jag ändå ska sitta barnvakt ikväll. Så vi tar en HEL dag i morgon istället, får shoppa loss då istället ;) Så, vad ska jag hitta på idag då? Åka in till London och hänga med de svenska tjejerna till Ikea? Eller spara pengarna och stanna var i Cobham? Ska se lite vad flicksen nere i stan gör, kanske kan ta en fika?

Men först ska jag käka frukost, sen tar vi dagen därifrån. Puss på sol idag!

Btw, kika in denna länken, Lillebror skickade den till mig ;) Sjukaste, så ska jag ha det!! Fast coolare och snygare klädsel!

My own way?

Växlar mellan jordgubbar och klädprovning, party musik och depplåtar.. Kan inte riktigt bestämma mig för vilket humör jag är på just nu. Har lite saknad efter lite allt möjligt, mina vänner, familj, djuren,dansen, SP3C, Herren, landet.. Ja, lite allt möjligt..
Är nog lite deppig över det faktum att jag fortfarande inte har nån aning om vad jag ska göra nästa höst.. Är lite smått oroad över det, trots att jag inte borde vara det då jag har alla möjligheter i världen. Vem har sagt att man måste gå en viss väg liksom?
Har en lista på saker jag skulle vilja göra, och det som står högst upp är saker jag måste kämpaoerhört hårt för. Vågar jag satsa fullt ut på det?

Nä, tror att jag förtillfället ska köra på lite till förnekelse och prova lite mer kläder.. Och käka lite mer jordgubbar..


New day, fresh start!

Har varit uppe ett tag nu, men inte orkat ta tag i den nya dagen riktigt än. Men nu jäklar, nu ska jag klä på mig lite (sitter fof i nattlinne) och ta en morgon PW. Känner mig frisk nog att ta en promenad, men träningen får vänta tills nästa vecka tror jag.
Åh, längtar tills i morgon, då jag får se mitt älskade London igen! Har blivit helt störtkär i den staden, totally faboulos!
Känner mig jätte shopping sugen, så får nog besöka Primark i morgon, hihi XD

I will prove you wrong

Har precis kommit hem från bio, och oj vad filmen var bra! Fame, ny-inspelningen, med yngre, snyggare skådespelare! Shit vad sugen jag blir på att dansa nu, måste hitta nånstans jag kan göra det här! Tydligen finns det bar ställen i Kingston, kanske i Guildford också. Jag bor ju 40 min från London för guds skull, det måste ju finnas nått?? ;)
Men tillbaka till filmen, har ni inget att göra nån kväll, gå och se den! Show numren är fantasiskt, och skådespelaren oerhört duktiga! Fick rysningar av vissa dansnummer!
Nu ska jag krypa ner i sängen och nana, fredag i morgon jue :)   Puss på det! ♥


Ser du Mamma, sa ju att jag skulle använda skorna! ;)


Feel the rush

Mår mycket bättre idag, har varken ont i halsen eller illamående. Känner att mandlarna är lite svullna fortfarande, har lite huvudvärk och är segare än vanligt, men annars är jag på bättrings vägen! Jippie!
Viggo sitter just nu och kika på Peppa Pig (fråga mig inte vad det är, handlar om en gris..tror jag..) och jag passar på att blogga, läsa bloggar och ta en liten fika.

Fikade på Starbucks förut, med Ana, Julie, Lucy, Julia, Lisa och Jenna. Trevligt att vara så många, kan jag säga :) Tog nån mutivitamin dryck full med antioxidanter, både nyttigt och gott! (Sparar frappen tills på lördag, hehe)

China meets Sweden


Dagens lunch, nudlar och köttbullar ;)

Sleep it off

Sitter uppkrupen i min gröna fotölj (?) med min mysiga,bruna fleece filt runt mig. Illamåendet har försvunnit, men jag tror febern har stigit igen och känns som jag har två stora tennisbollar i halsen. Usch för att vara sjuk!
Ska bara ta det lungt idag, sova så mycket som möjligt så jag blir frisk snart igen. Måste bli frisk tills på lördag, för då ska jag ju in till London och träffa Smulan! Har inte träffat galningen på två veckor nu, så vi ska ses på lördag om jag så ska behöva knarka ipren!


flue

Har haft en av de värsta nätterna nånsin.. Feberfrossa, svullna halsmandlar, maginfluensa.. Vaknade av att jag skakade, så illa att det krampade i benen. Var tvungen att ta på mig mjukisbyxor, tjock tröja,täcke och fleece filt för att inte frysa.
Har fått i mig en banan, och jag hoppas att den stannar där..  Måste erkänna att jag är lite nervös över att det ska vara svininfluensan..

Saknar Mamma och Pappa, känner mig inte särskilt stor nu. Vill bara att de ska komma in och krama mig och säga att allt kommer bli bra. Puss på er, världens bästa mammi och pappi!

Scools out for today

Sitter och kikar på Veronika Mars, har ätit lunch och varit i skolan. Det duggar lite idag, men inget spöregn tack och lov.. Börjar halv två till nio ikväll, så har en lång eftermiddag framför mig. Men i morgon blir det kort dag och eventuellt bio! Fame blir det denna gången, verkar jätte bra på trailern (då vet vi hur det kommer gå, eller hur K ;)) så hoppas att filmen håller samma standard. Noep, nu ska jag inte sitta här inne och klottra utan ska kika lite Gossip Girl ♥

Har lite roliga nyheter med, tydligen är Halloween firandet jätte stort på barnens skola, så familjen har köpt en biljett till mig med! Ska tydligen vara bilkaravan, spökhus mm. Åh, me love Halloween!


John McClane

Har precis varit ute och gått, riktigt skönt kan jag säga! Bara traska runt i Sherwood skogen och lyssna på musik, utan att tänka eller bry sig om nått förutom var man sätter fötterna. Passade mig utmärkt en seg Måndag som denna. Nu har jag gjort klart läxan och ska hämta lite youghurt (cravings!). Sen tänkte jag ta mig en riktigt lång dusch (ovanligt?) och sen blir det nog film. Ana skrev nått förut om att komma hit och kika film med mig, men får inte tag på henne nu så vi får se.


Det var längesedan jag hängde med den här mannen, så är absolut på tiden att jag gör det nu.


Dränkt i regnet

Idag öser regnet ner, så mitt humör är inte det bästa.. Men men, slutar tidigt idag, runt halv tre så förhoppningsvis blir det lite uppehåll senare så jag kan ta en långpromenad utan att bli dränkt ;) Tänkte även springa lite senare, känner mig rikigt pigg idag! Ingen feber eller ont i halsen! Bara lite tät i näsan, men det har ju ingen dött av (hoppas jag..)

Kiss Kiss Bang Bang

Nu ger jag mig ut på en liten powerwalk, känner att jag behöver lite frisk luft. Har i princip suttit i mitt rum hela dagen och kollat på youtube klipp.. Känns i huvudet kan jag säga ;)

Puss på alla ♥

Ny-inköpt






3/9 i bilder

 
Donuts!


Chinatown!

Piccadilly Circus

Piccadilly Circus 2

Middag

Piccadilly by night
 
The London Eye






The London Eye

Big Ben och taxi
 Tåget..


Oh, what a Day!

Vilken dag jag hade igår! Hihi, den var både bra,dålig,rolig och läskig!
Tog tio tåget in till London, och redan på stationen i Cobham började de krångla lite för mig! Fick fel biljett, så fick ställa mig i kön och börja krångla med gubben i Kassan. Fick i alla fall rätt, hoppar på tåget och väntar. Eftersom jag skulle till Victoria istället för Waterloo, så tänkte jag att jag kunde hoppa av i Vauxhall istället och ta tunnelbanan dit. Men nej, när jag har hoppat av tåget och de gått, så ser jag att hela linjen är stängd. Bara att leta upp nån att fråga hur jag tar mig till Victoria, hoppa på ett tåg tillbaka en station, av där och byta tåg till Victoria! Lovet it! Träffar i alla fall alla tjejerna, och har sedan en jätte bra dag! Vi började på Camden Market, den marknaden har allt!! Gillar den jätte mycket kan jag säga! Köpte mig en julklapp (tidigt?Ja.Till vem?Det ni!) två armband, en tavla och en Vodoodocka (hihi). Bilder kommer snart upp!
Vi drog senare vidare till Chinatown. Inget speciellt där, mest matställe kan jag säga.. Gick till Piccadilly Circus istället och kikade lite små affärer. Drog senare tillbaka till Chinatown för att käka där. Hittade även en godis affär, med lösgodis!! l Heaven! Hälften av tjejerna drog sedan hem, men jag stannade kvar en stund med tre svenska tjejer och en kille, som alla bor i Esher! Ligger typ tio min härifrån! :)
Vi kollade in The London Eye och Big Ben by night, riktigt coolt! Det rekomenderar jag er alla att göra, om ni nångång kommer hit!
Tog sedan tåget hem, de andra valde att stanna kvar ett tag men kände inte att jag orkade det. Hoppar på tåget, och sätter mig långtfram, för har kommit på att det är där alla sitter. I alla fall så går allt jätte bra tills vi kommer till Oxshott station (stationen innan mig) och tåget börjar krångla. Typ smäller precis under där jag sitter (inga stora smäller, men inte heller några poffar!) Ser att folk runt mig börjar kolla sig lite oroliga runt, då tåget typ "hoppar" lite på spåret. Men tänker inte mer på det när tåget börjar åka igen. Kommer fram till Cobham och jag hoppar av. När jag kommit över till andra sidan, stannar plötsligt mannen framför mig och utbrister "There is something burning"!. Tittar på tåget och ser att nått under tåget ryker, och ser en lite eldsflamma sticka ut. Precis under där jag satt! Nu tror jag inte att det var något allvarligt, men jag tror inte det tåget åkte så mycket längre den kvällen.

Nu ska jag stiga upp ur sängen, ligger här och drar mig hihi ;) Ska käka lite frukost, duscha och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Hade tänkt gå till Sainsburys och kika plattång, ta en långpromenad i Sherwood skogen, greja lite i rummet och sen ha filmkväll med Ana!

Kommer snart upp ett helt bildinlägg :)


Waterloo Station

Ska snart hoppa in i duschen, sen slänga i mig lite frukost. 9.55 går tåget från Cobham/Stoke D´Abernon till London Waterloo. Ska möta upp de svenska tjejerna igen, och även Marie. Har saknat dig smulan!
Idag ska vi först kika in Camden Market, sen vet jag inte riktigt vad som står på schemat. Men kul ska vi ha i alla fall, även om vädret inte ser ut att vara det bästa idag. Är grått, blåser och ser ut som det kan börja regna när somhelst. Vilken tur att jag har ett miniparaply i min väska då! Hörs när jag kommer hem ikväll!


A hole in the pants



Mina favorit byxor!! Vad ska jag göra? Hålen sitter alldeles för högt för att kunna klippa av och göras om till shorts, då kommer jag visa halva rumpan!


Rock the night!

Nu har jag precis slutat, så nu är det heeeelg!!! Ska duscha och slänga på mig lite kläder och sen dra trampet ner till Starbucks! Det är fredag vilket innebär att snygga killarna (ja, det är plural!) jobbar! Sen måste vi ju fira in att det är helg!



Höstlöv



Är en riktigt fin höstdag idag, kall fast solen skiner! Så efter lunchen ska jag och Viggo gå ner till lekparken och leka lite. Senare ska jag träffa Ana på Starbucks för en fika. Ska kika lite efter små lådor att ställa in i garderoben och en liten resväska att ha när jag åker hem i jul. Finns en superbra liten butik nere i Cobham som säljer allt och inget till lågt pris. Ska även kolla upp lite frisör salonger och klipptider, behöver toppa håret lite känner jag..

Puss

En lurvig liten vän

Var ute och gick i skogen aka Sherwood skogen i ca en och en halv timme. Letade efter ingången till Narnia, Robin Hood, Prins Caspian och andra sexiga-mystiska män i tights.. Hittade inte nått.. Lite nedstämd börjar jag traska hemåt. Hör hur det prasslar en massa i buskarna bredvid mig, men tänker inte så mycket på det förens nått stort och lurvigt hoppar fram. En alldeles gyllene ChowChow (en hundras)skuttar fram mot mig och börjar slicka på allt! Mina ben,armar,händer,ipod och tröjan. Fast han såg så sjukt söt(läs korkad) ut så det gjorde inte så mycket. Stod och pratade med honom ett tag innan han tröttnade och skuttade tillbaka in i busken.
Så det känndes rätt bra ändå när jag traskade hem sen. Visst, ingen Robin Hood, men en lurvig boll fick jag träffa i alla fall!


Mötte en sån här lurvig filur i skogen!


Nej, nu ska jag ta cykeln ner till Waitrose och köpa nått att mysa med när jag ska kolla på film senare. Tänkte kika på 300, grymt bra film! (kan till stor del bero på att 90% av filmen består av halvnakna-svettiga-grymt vältränade män,hehe)



/Puss

1st of October

Idag är det första oktober, vilket betyder att hösten är här på riktigt. Är sommaren verkligen slut? Var tog den vägen? Det känns som det var evigheter sen vi låg på gardis och spanade på snyggingar, eller hur Jen? Var det verkligen fyra månader sedan vi tog studenten?
Men jag klagar inte, just nu lever jag livet, jag trivs som fisken i vattnet här i England och till helgen ska jag uppleva Soho och Chinatown. Jag har underbara vänner och det är ca 1 och en halv månad kvar tills Mamma och Kajsa kommer. Åh, vad jag längtar! Tänk att jag ska få visa er mitt England.
På något sätt känns det som jag har vuxit, som om jag har gått in i en helt ny fas i livet. Skolan är egentligen en sån liten del, det är först nu som man får tid till att uppäcka vem man är, vad man vill göra i livet. På ett sett är jag avundsjuk på alla ni som pluggar, på dig Kajsa som vet vad ni vill göra i livet, vad ni vill jobba med. Men om jag hade vetat det så hade jag aldrig hamnat här, aldrig få uppleva allt det underbara som jag nu upplever!

Om någon hade sagt till mig i ettan, att när du går ur trean kommer du ensam sätta dig på ett plan och flytta till England, hade jag skrattat åt den personen. Då hade jag aldrig vågat ta ett så här stort steg.
Men med min underbara familj och mina UNDERBARA vänner bakom mig så vågar jag allt! För att jag vet, att vad jag än gör så finns ni kvar där.

Man blir lite fundersam av glaserade donuts.

On contact down

Usch, har sovit jättedåligt inatt, vaknat flera gånger osv, så när klockan ringde var jag inte riktigt med om vi säger så.
Nu ska jag cykla iväg till skolan, har lite lektion fram till kvart i elva. Jag måste bara berätta om hur underbart det är att bo så nära skolan! Tar tyå fem minuter att cykla, helt underbart för en person som behövt gå upp typ två och en halv timme innan skolan för att ta en buss. Love it!
Ska in en snabbis på posten efter skolan också, tydligen har det varit någon sorts poststrejk här, och jag väntar på ett paket från Mamma, med mina linser i! Är ganska jobbigt att bara ha en..

Puss

RSS 2.0