Godnatt puss


With love from me..

Läggedags

Först och främst vill jag bara passa på att rekomendera The fast and the furious: Tokyo Drift. Göör bra film, snygga killar, SNYGGA bilar och en massa action. Har iofs gillat alla filmer men denna var grymt bra. Längtar tills den fjärde kommer ut, tror den släpps någon gång under sommaren/hösten 2009 om jag inte har fel.

Min dag i dag har varit ganska lugn, lite skola och sen hem och laga mat. Gräddstuvad pyttipanna (farligtfarligt men härligthätligt) blev det i dag. Sen var det träning för hela slanten på Sportlife med bästaste Kajsa. Kan ju också påpeka att halva Trollhättan var där då det var öppet hus. Det var en salig blandning av snygga killar, konstiga killar, biffiga killar och farliga killar ( you know what I mean, bruschan) Har jag nämt att jag är singel btw, haha. Nejdå, det var inte bara killar där, det var allt tjejer också :)

Nu ska jag läsa Historia läxan, sen blir det nana av. Så himla mysigt att ligga här i sängen och drömma sig bort, långt bort.. Näe, nu ska jag inte svamla mer, godnatt på alla där ute i cyber rymden. I morgon blir det upp tidigt för att åka till gymmet igen.



// Puss

Sjuk = Film

Sen mitt senaste inlägg har jag sett det senaste avsnittet från The Hills, ett avsnitt av Greek och filmen 21. Jag tyckte filmen var bra, dock så vill jag ha lite mer action med, men det var i alla fall en fighting scen med ;) Nu ska jag ta en dusch och sen blir det Fast and the furious tre, hoppas den är bra även om den är utan Paul Walker.

Fick även reda på att vi börjar halv tio i morgon i stället för kvart i elva, fför det ska komma nån kock (tror jag?). Kul, aja, hoppas hon/han har något roligt recept på nått med choklad i,mmmmm!


God natt och sov gott, jag kommer nog garanterat att drömma om bilar och (förhoppningsvis) snygga killar,

// Puss


Hemma och sjuk

Just nu ligger jag i soffan med lite feber och en sjuhelvetes huvudvärk. Förkylningen slog till i år när jag var på Sportlife och sprang på bandet. Under hela träningen frös jag och när vi skulle åka hem blev jag alldeles yr för att bara frysa mer. Det slutade med att jag tog en dusch och kröp ner i soffan med två tröjor och två par mjukisbrallor och en filt över det. I dag mår jag lite bättre men orkar inte gå till skolan, måste ta det lugnt i dag och få ut det ur kroppen.
Sen blir det tillbaka till skolan och träningen, dock ska jag ta det lite lugnt nu i början.
Nu blir det The Hills och film och en kopp te, eller varm oboy.



Im sorry I coulden´t wear no Halo, Im sorry I coulden´t be your Angel.


Nu ska uppdateringen förhoppningsvis bli bättre, men jag har haft så mycket på sistone att jag har prioriterat bort bloggen, men nu är jag back on track again.

// Puss

gaahh!

I bland blir jag bara så arg på mina föräldrar. Det känns verkligen somde inte fattar nått som jag säger, tycker eller tänker just nu. Alla bara klagar. Shiiit, va arg jag är. Lycka till med att jag kommer somna..

Jag har i alla fall försökt plugg så gott det går, men just nu känns det som alla inspiration och ork har lämnat mig. Har inte minsta lilla anstymelse till energi att sätta mig och plugga, speciellt inte på internationella relationer, som är skit tråkigt. Tur att jag redan kan grunden i alla fall då.

Nä, nu är det ingen ide att jag sitter här och skriver, kommer bara klaga. Bara att hoppas att jag kan somna nu då..

// Puss

Gymmet

Precis hemkommen från gymmet, så jag är alldeles svettig och härlig :) Ja, eller inte. Nu blir det in i duschen sen middag, stekt kyckling och potatisgratäng. Mums!
I kväll blir det film och mys framför tvn, sen väntar ännu en jobbig vecka i skolan..härligt..
Ja, min helg har i alla fall varit bra, hoppas eran också har varit det :D

// Puss

Nu J*vlar!

Jag vet ,jag har sagt det en hundra gånger typ men nu ska jag verkligen börja skärpa mig. Jag ska träna oftare så jag blir av med allt jag klagar på. Inte en massa skräpmat och godis mitt i veckan. Med omedelbarverkan nu, snart ska jag i väg till gymmet och springa lite på bandet. Ska bli gött, känner att jag är lite nere i dag. Sen blir det lite plugg.

Ska bättra mig på uppdateringen

// Puss

Hurtbulle på G

I dag har jag varit väldigt duktig. Frörst tog jag en riktigt lång dusch, pysslade om mig själv och allt. Sen blev det en lång promenad med Milly i den blöta skogen, med musiken på högsta volym i mina hörlurar. Sen lite plugg på det och nu ska jag i väg och prova på Body Combat på sportlife. Kul!

Tittade på reprisen från Mtv VMA i dag och jag märkte att nästa hälften av alla som pratade, kom av sig och pratade för fort. Det är inte bara vi som blir nervös alltså =) Även stora kändisar som Demi Moore, Lindsay Lohan och Michael Phelps blir det.

Nu ska jag transformera mig till Tomb Raider, Lara Croft

// Puss

Åskväder

Jäklar, vilket åskväder vi hade i går! Direkt efter att jag skrev inlägget i går fick vi dra ut alla sladdar som typ går, som är kopplade med datorerna.
Även fast åskväder är läskiga, ja, jag är otroligt åskrädd, så är blixten så himla fascinerande. Även fast det är med skräckblandad förtjusning jag ser på den så står jag ändå där och glor. Och efter varje blixt håller jag händerna för öronen och nynnar högt på första bästa låt jag kommer på.
Ljudrädd är väl det bästa sättet att förklara min rädsla, jag verkligen hatar allt som har med höga ljud att göra, åska, raketer mm.
Men alla kan ju inte vara perfekta och orädda för allt. Jag har varit en liten fegis hela mitt liv, men nu känenr jag att det håller på att förändras, små steg i taget. Så nästa sommar är det kanske mig ni ser högst upp i hopptornet på älvhögsborg ;) Vem vet? Man får drömma skyhögt och det  gör jag, och jag tänker inte ge mig förens jag är åtminstone halvvägs!

Nu ska jag duscha och pyssla om mig själv lite gran, sen får vi se vad som händer. Vet att jag i alla fall ska steka kyckling till lunch i dag, om det blir en sallad eller nått annat får vi se.
Jag ska även försöka ladda upp lite bilder från kräftskivan i lördags. Jag har verkligen blivit så himla dålig på att lägga upp kort med det ska det bli ändring på.

// Puss

hmm

Varför drabbar det alla andra utom mig?
Jag snackar alltså om Kärlek. Det känns som det bara finns en massa kärlekspar överallt och att alla har någon som bryr sig om en.
Jag har folk som bryr sig om mig, Ni tjejer betyder allt! Men ibland, bara i bland, så saknar man att krama om någon, att känna värmen från någon annans kropp. Det är faktikst ganska mysigt, det vet jag att ni alla tycker :)

Men nu ska jag inte tänka på det mer. Just nu sitter jag i sängen med laptopen framför mig och mina ben håller på att somna. Jag får sätta igång nån bra låt och värma upp lite innan dansen, ska äntligen få åka och dansa igen.

Fick även ett roligt sms från kajsa alldeles nyss; Olearys om två veckor?
Hell yeah!! Har faktiskt aldrig varit där så det ska bli skoj!

Nu tänker jag verkligen lyssna på det rådet Jenni gav mig för några veckor sen. Letar man efter kärleken så hitta man den absolut inte, väntar man och inte bryr sig så kommer den garanterat.
Det är exakt vad jag tänker göra nu ( och funkar det inte så håller jag dej ansvarigg, jenni :P) haha

// Puss


mage,mage och mage igen

Haha, jag hittar alltid på så fina övertexter, noot!
I alla fall, i dag har jag inte gjort så mycket. Har mest tagit det lugnt eftersom vi hade kräftskiva i går, himla kul det där =) Min familj är så himla mysig asså, och det är alla våra vänner också. Men såklart, är det kräftskiva så är det, och då måste ju någon hålla på att pinsamma sig sådär. Jag tänker inte skriva om det här, what happens in NB, stays in NB, haha!

Just nu är jag lite små svettig, har tränat magrutorna (ja, jag vill gärna tro att jag har några) och gjort en massa olika övningar på min fina rosa yogamatta. Nu ska jag boka in en massa träningspass i vecka, få se vad det blir för nått men dans och body combat blir det i alla fall. FUN!!
Nu måste jag ta en dusch, inte jätte mysigt att sitta här svettig i en liten sportbh..

// Pus

regn

Herregud vad det regnar i dag, shit det bara öser ner. Har vi otur så kommer väl nått svämma över här hemma, bara för att vi ska ha kräftskiva i kväll. Tur att vi hare en så stor altan så vi alla får plats på den, just nu är den "inplastad", provisoriskt med en massa presseningar.
Mitt rum är i topp skick, precis som resten av huset. Vi hörs kanske senare, om jag inte glömmer bort det(som vanligt)



// Puss

Kommentar

Vill bara säga att jag har fått min första kommentar. Skulle varit kul om det inte hade varit en, som jag uppfattar det, pik. Har man inget vettigt att säga, så säg det inte. Jag är inte intesserad att höra att jag ser ut si eller så. Visst, jag kanske över reagerar men jag tar illa vid mig. Vissa kommentarer gör ont, tänk på det.

Jag vill också säga att jag tycker jag är skitsnygg i mina glasögon!

// Puss

Halkan

Jag säger bara en sak, halkan var bland det roligaste jag har varit med om =) Sladda, kana och bromsa allt i en enda röra. Alla övningar gick jätte bra och jag och min åkar partner valde en vit Mini Cooper, med registrerings skylten ooc, kan det bli mer passande? Tror faktiskt inte det..
Bara halkan i sig är värt att ta körkort för, det var väldigt nyttigt att veta hur bilen rör sig och hur den kommer att röra sig om man hamnar i en sådan situation.
Sen fick jag även prova på att känna hur det känns att sitta i en voltad bil. Häftigt!!
Vi fick sätt os i den, sätta på oss bilbältena och sen "välte" ledaren bilen. (den sitter alltså fast i en sorts hållare). Först fick vi sitta på sidan, som när man kanar ner i ett dike och jag trodde det var allt.
Sen säger gubben: "A, och i bland kan ju det här hända", också vänder han bilen uppochner. Så himla kul/läskigt var det. När vi  hängde där fick jag världens skrattattack, typ en kick eller nått.
Men det var bra att uppleva, för då vet man hur man ska ta sig ur en sådan situation på bästa sätt. Vi fick även se en bil som hade voltat i 125 km, det var ren tur att killarna i bilen överlevde kan jag säga.

Nu ska jag plocka klart i mitt rum, sen blir det mys framför tvn (eller jag kanske ska fråga om jag får kolla på Batman Begins på Freddies data?) Vi får se.

// Puss

hard work work

Han precis komma hem och käka lite mellanmål/middag/lunch innan jag nu ska iväg och jobba. Tur att vi i alla fall har ett ganska chill jobb, med underbara jobbar kompisar. nä, nu hinner jag inte skriva mer, men jag ska försöka blogga lite i kväll sen, innan ännu ett avsnitt av mitt underbara Heroes.

// Puss

Snart, snart så!

Om två minuter börjar börjar andra säsongen av Heroes! Som jag har väntat, ett helt långt galet år har jag väntat.
Nepp, nu ska jag sätta mig och rymma fråm verkligheten

// Puss

sneak a peak



Ni få människor som läser detta får nu en första titt på mig i glasögon. Trött, sleten och supersnygg, haha

äsch..

Just nu är jag lite små sur, för jag hade tänkt att åka och träna, men så släpper päronen bomben, att ingen orkar köra mig. Tack för den liksom! För hur kul är det att åka moped i regn, så man är pisseblöt redan innan har börjat träna?

Aja, har i alla fall varit och fixat en massa grejer på stan i dag. Först hämtade ja ut min klocka, som ingen har kunnat fixa, sen gick jag in till Optiker Liljelood för att prata lite om mina linser. Jag har lite problem med att få in månadslinserna, dock inte dagslinserna,  vilket är lite konstigt då folk brukar ha tvärt-om-problem. Okej, men jag är ju lite annorlunda tänkte jag och fick mig en annan sorts linser som jag ska prova. Sen fick jag ännu en glad överraskning, mina glasögon hade kommit! Så himla coola är dom, kommer att vara skitsnygg i dom säger jag bara :D
Sen for jag ner till banken för att skaffa mig en såndär liten dosa, så jag kan fixa med min internetbank. Superbra säger jag bara. Nu ska jag föra över min lön på sparkontot och sedan kommer de pengarna att användas till något roligt, tex en resa till solen sen i vinter, vem vet?

Efter en stunds väntaden på mamma, åkte vi och lillebror ut till överby. Jag skulle ha köpt ett par vinterstövlar, men så klart fanns det inte i min storlek. Ja, hejsan säger jag bara.
Jag fick i alla fall med mig ett par jeans (198 kr) och en tröja från H&M. H&M är en riktigt bra affär asså, snygga kläder till ett lågt pris. Perfa :P

Nu ska jag plocka lite i mitt rum sen blir det lite plugg och til sist, Heroes premiären! Som jag har längtat asså!!

// Puss

serier

Asså, det här med serier är ett så jäkla smart påhitt asså. Visst, filmer i all ära, men det räcker bara en tid. Man vill ax se en film två eller tre gånger, sen har man sett allt.
Men serier, här snackar vi överraskningar. Man kan under en timme, en gång i veckan få släppa sitt tråkiga liv och bara drömma sig in i en annan person, oftast oerhört spännande, vardag.
De fär även tiden att gå mycket snabbare, tycker i alla fall jag. Man lägtar till nästa avsnitt kommer, för man vill ju verkligen veta hur det kommer gå för ens favorit karaktär och så vips, så har ännu en vecka försvunnit.
Mina absoluta favorit serier just nu är Heroes och The Hills.
I Heroes får vi möta olika personer med olika krafter och förmågor. Vem har inte velat ha en övernaturlig förmåga liksom? Ända sen jag som lite parvel läste x-men för första gången har jag alltid haft en inre önskan att vara en mutant, eller ja, i alla fall ha en speciell kraft. För tänk er vad mycket lättare vardagen skulle gå om man tillexempel kunde flytta saker med tanken, eller kunna ta sig en lite flygtur.

Serien The Hills, är en reality serie, där man följer främst Lauren Conrad i hennes liv. Hon är rik, snygg och framgångsrik, vad mer kan man begära? I en halvtimme, en gång i veckan kan man få följa med i hennes glamourösa liv och få låtsas att man är en i gänget. Att man har en superfldig lägenhet, en supercool bil och alla heta killar i världen runt hörnet.

Jaaa, serier är verkligen fantastiska. Längtar tills i morgon, då börjar andra säsongen av Heroes (för oss som inte har kanal plus i alla fall).
The Hills, alla avsnitt finns på mtv.com.

Nu ska jag krypa ner i sängen och drömma bort mig till en värld där jag är snuper snygg, populär, rik och har alla coola speciella krafter i världen. Jag ska också, i min dröm, ha en as het pojkvän, typ Fernando Torres. :P

// Puss

stress på hög nivå

Nu ska jag städa mitt rum, sen blir det plugg igen. Samhällen ska bli klar i kväll, det säger jag bara. Sen blir det ett avsnitt av The Hills innan jag går och lägger mig.

Varför just jag av alla människor? Vet inte riktigt vad jag ska göra, men jag kan aldrig tänka mig att ta mig tillbaka till den tiden, den sårade mig djupt.
Varför ska kärlek vara så himla komplicerat hela tiden? Finns det ingen enkel och rak kärlek?

Nej, om man tänker på sånt hela tiden så blir man deppig, det kan tillochmed gå så långt att man kommer in i en depriod, som mina underbara vänner Jenni och Kajsa kom på. Det vill man inte säger jag bara.

// Puss

Om du tycker jag är snygg ska du se min mamma!



Okej, jag blev bra, men mamma blundar lite..haha.. Du och jag mamma <3

dance with the stars

Ohh, nu mår jag så himla bra. Har varit och dansat, och det är en helt ny korreografi nu så det ska bli skoj :D Älskar att dansa och släppa på allt och bara försöka göra rörelserna bättre, större och snyggare.
Tittade nyss på CSI, är det bara jag som faktiskt tycker det är kul att se när de karvar i kropparna? Ska jag vara ärlig så intresserar det mig att se hur man ser ut på insidan. Kanske skulle bli obducent? haha,eller inte..:P

Nu ska jag ta mig en dusch, sen blir det att läsa internationella relationer läxan och sen blir det sova av. Har ju sovmorgon i morgon, börjar inte förens klockan kvart över tolv. Men det blir att gå upp tidigt och försöka plugga lite i alla fall, för sen på eftermiddan blir det full rulle, körlektion halv sex och sen jobb, sex till åtta. Skojsigt värre..

Kylie Minogue - in my arms  grymt bra låt säger jag bara, wow är också bra.

// Puss

laga mat, sen plugg plugg och åter plugg

Hinner bara skriva ett snabbt inlägg, ska ner och laga mat till La Familia nu. Kyckling ala Tikka Masala blir det i dag. Wohoa, duktig jag är på att laga mat, för visst lät det svårt? HAha, eller inte. Bara att steka kyckling och sedan hälla över såsen som finns på burk. Klarrrt!

Det är en sak jaginte fattar, varför kan jag inte få i det jävla månadslinserna för?? Va?? Dagslinserna bara poppar in av sig själv men månadslinserna får jag för satan inte in.. Att de ska vara så svårt..

Nee, nu ska jag laga mat, sen blir det plugg hela kvällen fram till tjugo i åtta då det blir dans för hela köret :D

// Puss

RSS 2.0