Im a complete cathc

Herregud!

Lyssna på det här, är inte det ett av de läskigaste meddelande nån har fått? Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta..

Tips till alla killar, det funkar nog inte den här vägen... HAha, världens tönt!

Tonight we dine in hell!

I kväll kommer tjejerna hit och kollar på melodifestivalen. Hur kul melodifestivalen är, det är skitsam, vi får ju träffas! :)
Men innan det ska jag städa rummet, åka på tatueringsmässa, göra stallet och rida (?)..
Så jag har alltså inte tid att sittahär, utan jag ska nu börja med rummet. Inte kul..

Vad heter brandmännens skor?

LÅGSKOR!                  mohaha!

Fullkomligt älskar parlamentet reklamen, så jäkla skön är den :)

Blev lite missförstånd med vår älskade (not!) lärare i dag, så samhälls redovisningen får vänta tills i morron. Vi har två lektioner i morron, och en redovisning på varje.
Först en powerpoint presentation om klyftorna i i-länderna och sedan (antagligen inte, om jag känner Håkan rätt) så ska jag redovisa, med min grupp, om surrealismen. Otroligt intressant, jag vet..

Vill bara säga att det inte är lätt att sitta och plugg på om tråkiga surrealistiska snubbar när ens lillebror tittar på Pirates ett i bakrunden. Vill hellre titta på den..faktiskt..

"is he now.."
"this is a jar of dirt..?" (dock från film nr 2)

schooltime

Ska snart åka i väg till skolan och den värsta dagen. Först har jag en muntligredovisning och sista lektionen har vi prov. Riktigt skoj säger jag bara.
Ska bara ta en ipren (har lite huvudvärk) och sen ta silverpilen till skolan <3

Pusshej

sweet sleeping, sweet dreaming

När räknas man som pensionär?
Och då menar jag inte, när man slutat jobba och är sextiofem..
Mina dagsvanor har förändrats på något mystiskt sätt. Jag misstänker att lovet och allt jobbande har något med det att göra..
Klockan är nu åtta, och jag längtar tills jag får gå och lägga mig. Längtar! Är inte trött, men så där lite små mysig som man kan va innan man somnar..
Helt sjuk ju, jag är 18 (snart 19) år gammal och längtar efter att få gå och lägga mig! Klockan åtta!
Herregud, vad har hänt med dagens ungdom?

I lördags var jag på GBG Horse show, och det är helt sjukt att det gått ett helt år sedan jag var där sist. Nu hade de visserligen gjort om där inne, men det är så mysigt att gå runt och kika på alla häst grejer. Så klart fastnade jag vid paddocken där de hade rasuppvisningar. En tinker, nordsvensk och en fjording fick jag se. Fullkomligt älskar lite kraftigare hästar, inga spillevinkar här inte!



Ge mig!

Nickname

GW hälsar alla godnatt, speciellt två små turtorduvor i thn.  Tackar så hemskt mycket för det otroligt vackra smeknamnet jag har fått, det värmer..

Payback, säger jag bara..

Andreas, du hade tydligen bett Emma hälsa något till mig. Vid det här laget borde du veta att Lampiiinoos minne inte är det bästa, så skriv en lapp nästa gång.. ;)

xoxo Leif GW aka a-lagarn


spring time!

Visst känns det som våren lurar runt hörnet?
Solen skiner och värmer så där skönt ute, snön smälter och visst hör man en och annan fågel kvittra...?
Jag ska i alla fall ta tillvara på denna dag på bästa sätt, med att ut och rida på min lilla ponny. Även han spritter av vårkänslor, i går sprang de runt som tokar i hagen, hoppade och skuttade.


Fettisdagen

Har bara två lektioner i dag, idrott och psykoligi. Får nog stanna kvar i skolan en stund efteråt ändå och fixa lite med våran samhällsredovisning.

Dock är det ju fettisdagen i dag, vilket förhoppningsvis betyder att det är semla i matsalen! Hoppas,hoppas!

Kajsa, krya på dig vännen <3

Mondays means chuck

Kändes så otroligt skönt att komma hem fyra, med vetskapen om att träningen och solningen är avklarad.
Älskar att ligga i solariet, om man bortser från känslan av att fastna och brinna upp eller att man invaderas av cancer eller att någon kommer in eller..
Ja, bortser man från det, så kan man ligga i värmen (solar i det "dåliga" solariet) och låtsas att man ligger på någon strand på nån paradis ö. Trevligt, trevligt.

Stallet är gjort, ridnigen avklarad och läxan inskickad. Nu blir det sängen, ja, jag vet att det är tidigt, men ska försöka läsa klart Dorian.
Om ni nånsin har sett filmen The League, så vet ni att Dorian Gray is HOT! =)



Smell ya later!

23/2

Har precis kommit hem från Engelska C, en totalt onödig lektion i dag.. Shit, gick upp tidigt enbart för att göra lite övningar, vi måste seriöst komma igång med de här kursen snart.. Vi var väl typ 10 pers idag, om ens det..
Har bilen, så jag åkte hem efter den lektionen och ska nu laga lite lunch och läsa engelska bok/svenska redovisning.
Dorian Grey och Andre Breton, the two guys in my life!

Efter skolan blir det gymma och solning, så jag har kvällen fri att plugga.
Sa i går att jag skulle kolla på oscarsgalan, men orkade inte vara vaken.. Hehe, somnade tio minuter efter sista inlägget ;)
Men läste nu i morses att Heath Ledger fick pris för bästa manliga biroll, för sin roll som jokern. Den var han värd och jag tror nästan hela världen höll tummarna när de presenterade de priset. Han var en så otroligt grym skådespelare, och hans roll som jokern måste ha varit bland de bästa.

R.I.P Heath Ledger

Sunday fever

Rummet är städat, tänderna är borstade och psykologi inlämningen nästan klar! *stolt*
Ska nu lägga mig i sängen och läsa "the picture of Dorian Grey" som äntligen börjar bli bra, var lite seg i början.. 23:55 börjar oskarsgalan, och baske mig om inte jag ska se den! Runt två börjar själva galan, men det är ju röda mattan som är det roliga :) Förhoppningsvis orkar jag pallra mig upp i morron i tid för engelskan.. 8:15..hmm..
Fast har nog bil, så det är bara att fräsa hem igen efteråt och vila upp sig lite grann.. Har ju gått upp klockan fem två dar i rad på lovet, så det borde ju inte vara några problem egentligen..

With Love

snowflakes

Herregud var det snöar! Fortsätter det så här, vete fan om vi inte kommer bli insnöade =) Inte mig emot asså..
Ska ut och göra stallet nu, sjunga för full hals! Började morgonen perfekt, bakade scones och gjorde smoothis! Love <3

today is a new day..

Gick inte att komma in på den här sidan i går.. Fast tur var väl det, jobbade från halv sju till halv tre. Tog bussen hem, var hemma fyra för att byta om och halv sex åka tillbaka till jobbet igen. Dags för kvällspasset!
Pengarna bara rullar in, tur är väl det.. Hehe
Köpte snyggaste skinnjackan i sverige i går. Bilder kommer upp i morron, orkar inte i kväll.. Ska snart åka till jobbet, igen. *pust*
Hoppade in och jobbade i dag med.. Fick hjälpa till borta på lextorp, tydligen var det många sjuka där..
Träffade en skäggig johan (läser du detta, raka dig! ;)
Fick dela ut post till Kajsas lilla pojkvän kräki också, så nu vet jag var han bor. Exakt.. hehe..

Måste dra nu men skriver lite mer i morron =)

Puss


money = new stuff!

åkte in och jobbade tre timmar i dag, göttans med lite pengar.
Ska jobba i morgon också, från halv sju till ? Jag, jag får änna bestämma själv men det blir nog en hel arbetsdag tror jag..
Åkte till Överby förut och köpte en kort läderjacka från H&M. Ända sedan jag såg den snygga Teresia köpte i stockholm har jag varit kär. Nu när jag har jobbat lite, så tänkte jag att what tha heck, jag åker och köper den! Sagt och gjort, nu sitter jag här med den =)
Stallet och trärning står på listan, see ya later :)

Sticky & Sweet tour!

8 Augusti uppträder hon Live på Ullevi. Då är jag där!
Det bästa av allt är att jag har fixat biljetter nu, så att mamma kommer att få se en av sina främsta idoler, LIVE!


You have been placed in a queue

Jahaop... Sitta och spana på en och samma sida i (nu snart 45 min..) kul.

Beyonce - Halo

Underbar låt..

Låt dig sväva iväg, i väg någonstans där ingen kan nå dig..

LAN

Det roligaste som finns! Not!
Lillebror har det just nu, så nu sitter det tre hormonstinna tonåringar och gapar i rummet intill. Underbart, jag vet. Jag vet också att alla är jätte avundsjuka på mig just nu.
Ska gå ner och ta mig en dusch.. Om jag orkar..

Kanske ska fråga om jag får vara med? Spelade ju cs en gång i tiden.

And the snow fell on my head.

Ställde klockan på halv nio, snozade till kvart i dock. Men sen hoppade jag banne mig upp, släppte ut hästarna och gick en promenad med Vovvsingen. Underbar start på dagen <3
Käka lite frukost och nu ska jag ut i stallet och rida. Blir nog en barbacka tur i dag igen, det var så mysigt sist gång.

Tjingeling buddies

Leighton Meester

 
Visste är hon mycket snyggare som brunett?

Lager 157

Har inte hänt mycket i dag förutom att jag var på Lager 157, som är totlat överskattat. Åk inte dit, det är de fula märkeskläderna de har dumpat där! Jag lovar!
Fick i alla fall med mig ett par söta ballerina skor och två böcker hem.

Mina hemligheter av Sophie Kinsella och Den siste Tempelriddaren av Raymond Khoury.
Jag har en thing för skor, det visste ni säkert och böcker. Älskar att läsa och sitta och titta på mina böcker. När jag flyttar hemifrån ska jag ha en skogarderob och en hel vägg med bara hyllor fulla med böcker. Mys!

Ska ta och köpa Sophie Kinsellas bestseller böcker, En shopoholics bekännelser. Kommer upp på bio snart tydligen. Vill se!
Tydligen ska Mina hemligheter också komma ut, en viss Kate Hudson är tilltänkt till huvudrollen.. Hmm, undrar om det stämmer?


Im safe up high, nothing can touch me!



I dont want to be the girl that can stand the silence..

14/2

Alla hjärtans dag ♥

Med tanke på att jag är singel (eller singul) så borde jag vara deppig på denna ultimata pardag. Men det är jag inte. Jag är på (bortsätt från halsontet) ett strålande humör.
Jag var ute och red en barbacka tur på Prisen, supermysigt om än obekvämt.
Fick otroligt gulliga sms från mina vänner, älskar er alla! <3
Fick en supersöt nalle från min underbara vän Kajsa, plus en hel del värmande ord.
Sen att  mina vänner är upptagna med sina pojkvänner i dag kan vara lite jobbigt.. Men när jag ser hur lyckliga de är tillsammans så blir jag lycklig. Jag har inte hittat mister perfect än, men han kommer. Det vet jag.

Nu blir det mysmiddag med familjen och sen blir det tv och ben & jerrys. Lovely!

Lots of love!



I feel like crap

Kände det i går.. Den illasinnade känslan av att något inte är riktigt rätt..
Halsen började skava (ja ni hörde rätt skava!) och jag brjade känna mig allmänt slö.. Alldeles lagom till LIpz! Enda gången jag har fritt inträde liksom, då ska jag bli sjuk. Trevligt, trevligt.
Däckade i soffan runt åtta, vilket jag aldrig gör och vaknade typ elva. Med kramp i nacken och halsen skavandes trevade jag min bort till min säng.
Däckade direkt, och vaknade sju i morses. Jag är inte personen som vaknar sju och inte kan somna om.. Gjorde lite tee och kröp ner i sängen igen.
Men, som den amason kvinna jag är, så ska jag masa mig i väg till skolan och den enda lektionen jag har i dag..
Ska försöka hitta en alla hjärtans dag pressy till min Kajsa. På alla hjärtans dag ska man uppskatta sina nära och kära, och det betyder vänner och familj i mitt fall.

Love

It´s a little thing called life

Snön bara fortsätter att falla ner, är det mysigt eller jobbigt?

Jag vet inte riktigt, jag tycker både och faktiskt.. Det är mysigt att promenera när det snöar, det är mysigt att titta ut genom fönstret när snön faller ner och det är mysigt att rida en barbacktur på en långhårig liten ponny..

Fast det är jobbigt att ständigt frysa om fötterna, det är jobbigt att ha em daålig hår-dag varje dag och det är jobbigt att sitta och titta på sina fina vårskor..

I guess its ups and downs with everything..

Coldplay - Lost

Lyssna och njut! Hörde den i morses för första gången och jag blev störtkär med engång! Love it!
Nu blir det plugg, så jag kan  titta på tv sen, man måste faktiskt få lite belöning för det man gör!
Love

Monday dreams

Äntligen är Måndagen över, vet inte riktigt varför men jag gillar inte Måndagar..
Nu har veckan äntligen kommit igång, nu kan man sätta full fart mot helgen och, framför allt, lovet!
Har gjort stallet, titta på chuck och just nu försöker jag få min lillebror att ladda över Gossip Girl ett och två på ett USB-stick så jag kan titta på dem resten av kvällen.

XOXO
You know you love me

I got my headphones on


Gossip Girl

Började i dag, helt nya avsnitt. Denna gången ska jag faktiskt försöka följa hels serien, som jag gjorde första säsongen. Andra gick ju inge vidare, då jag började starkt, men tappade på slutet. Hmm..ja, asså jag såg bara typ två avsnitt.
Sitter nu och pysslar lite, tecknar och skissar. Exiting!

Ska ta och tvätta ansiktet och borsta tänderna och hoppa i säng strax. Orkar inte vara uppe längre, plus att vi börjar kvart över åtta i morron. Bläää! Orka gå upp tidigt.. XD

Sleep tight

2009-02-08

Guten morgen lieblings!
Somnade rätt sent i går, vilket ledde till att jag vaknade sent, som har resulterat i att jag är rätt seg.
Nu vet ni det, intressant va? Hehe..
I dag händer inte mycket, plugg,träning och förhoppningsvis lite ridning också. Börjar med plugget, så jag blir av med det. Historia och Svenska, två ämnen jag gärna spenderar en ledig söndag med.

Peace out

If you can do it, so can I


Cookie jar

Var nyss inne på Jen´s blogg, och såg att hon hade lagt upp en ny låt. Den tjejen har bra smak när det gäller låtar, grym var den!

Gym class heros - Cookie jar

Btw, melodifestivalen suger!

Skinnpaj

Om någon därute, vet var man kan hitta en snygg, kort (gärna) svart skinnjacka, till rimligt pris, hojta då till nu! Jag är grymt sugen på en, har en super snygg skinnpaj redan, men vill gärna ha en kort också..
Har kollat på H&M´s hemsida, men hittade bara en vanlig, dock var den sketa snygg den med.. Älskar skinnjackor..mumma! Hittade en annan snuper snygg marin blå jacka också.. Gaahhh! Varför är jag inte rik?! Det blir till att jobba så mycket som möjligt nu så att jag har råd med allt jag vill ha..







Ge mig Emma Watsons garderob!

It´s a new day, today!


23:18


I Love my Dog

Milly, Millsan, Tullitottan, snuffsan.. The list goes on forever..




2009-02-05

Sovmorgon till tio i tolv, underbart! Även fast jag blev väckt av mamma, kajsa och en förkyld pappa.
Detaljer liksom.

Inte mycket spännande har hänt i dag, förutom att Jag och Emma var på mässa på Högskolan. Eller University Wääst, äs it is cåld.. As E***** would säj, äm i right kajsa?
Fick med mig endel kataloger, Borås,Göteborg, Thn och Kalmar för att nämna några. Dock är jag inte helt säker på om jag vill plugga vidare i Sverige eller någon annanstans.. Men det tar vi när det kommer.
I dag är det exakt  Fem månader kvar till studenten! Ta in det ni!



Time for school

Ipoden är laddad, ansiktet tvättat och nattlinnet på sniskan. Redo för skolan? Hehe..
Får ta och klä på mig, tar en evighet att bestämma vad jag ska ha på mig, borsta håret och sminka mig.
Intressant att veta va? Jaja, det är ju min blogg och jag får skriva vad jag vill, så det så!

Perfekt, nu har jag kaxat av mig lite också :D

Kajsa darling, krya på dig! Btw, ska ringa dig sen och berätta om min dröm! sjukt läskig!!!
Har haft tre helt sjuka drömmar nu i morse, tänker dock inte dela med mig av dem här.. Hehe, lite väl sjuka och personliga.. XD

Off to school there is!

What´s your name?

Usher!


Screwd!

Okej, så här är det. Jag är körd!
Har muntlig redovisning i samhällen snart, och i morgon ska vi göra powerpointen och jag har absolut inget att komma med! Inget! Nada! Nothing!
Vad jag än söker på så kommer de jävla u-länderna upp (förlåt) och förstör allt!
Ja, jag vet att det finns fattiga i u-länderna, annars hade de väl inte varit något u-land?
Jag vill veta om de fattiga i I-länderna, men tror ni det finns något om dom? Så klart INTE!
Får helt enkelt ta och googla allt jag kommer på, skriva ner skiten och försöka lära mig den.. Tur att jag har sovmorgon i morron också, annars hade jag varit helt körd...

My time in the hotspot is getting way to hot, I´m getting barbequed!

Reality check!

När allt, ja nästan allt, går som man vill så är det väl så klart att något ska bli helt fucked up!
Känner mig så himla trött just nu, orkar knappt hålla ögonen öppna.. Klart man ska åka och jobba, kul! noooooot!

Nerds are HOT!



Chuck på sexan, Måndagar klockan åtta! Se serien!



Today´s off



Har sovit ut så gott så nu är det dags att jag sätter igång lite. Har mycket på schemat i dag, får ju ta vara på de dagar vi är lediga.
Först ska jag ut till Överby och handla lite, pappsen är hemma och är jätte sjuk :(
Sen blir det plugg,plugg och åter plugg. Ska försöka hinna med att rida och träna på det också. Annars får jag ta träningen i morron.

Love <3

Uddevalla

Ska hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att åka i väg till Uddevalla och träffa min syssling. Som det ser ut just nuså ska jag köra mig själv dit, läskigt!
Aja, det fixar sig nog, bara jag får gps grejen så går det nog, Erika får möta mig och visa var jag kan parkera. Har ju bara varit två gånger i U-valla centrum.

Tjing

Segt

Känns som mitt liv segat ner sig totalt nu på sista tiden..
Gårdagskvällen spenderade jag i soffan med lillebror och hans flickvän. Var chafför till päronen så någon utekväll var det inte att snacka om..
Vi tittade på The Green Mile (sorgligaste och finaste filmen någonsin) vilket slutade med att jag och hon satt och grät och lillebror som försökte höja stämmingen lite. Gick inge vidare..

Vaknade inte förens halv elva i dag, vilket är jätte sent vilket alla som känner mig vet om, och sitter nu här. Ska snart städa rummet men orkar bara inte komma igång.. Seeeegt.

I eftermiddag ska jag åka iväg till U-valla för att träffa sysslingen, fika och bara umgås. Mysigt mysigt!




Slingade håret i torsdags, syns inte så bra på bilderna, men det är lite mörkare. Mörka slingor, blandat med ljusa och min egna hårfärg. Gillart! ♥

RSS 2.0